BikMikaaaa pa super, narast ce i ti manji do ponedjeljka, sretnooo ♥️ da oni su malo hladniji ljudi 😂 i ja sam u postupku u Njemackoj.
I po godinama smo isti :D. Ja sam vala sve pretrage radila u Bosni, njima ni ne govorim, tipa Vit D i zeljezo i pracenje progesterona i antitijela :D. Reko hocu li piti aspirin poslije transfera zbog anamneze moje, kaze studije su nejasne, ako zelis mozes. Ali klinika ima super rezultate, tako da se nadam da ce biti ok. Koji si ono grad?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Koliko sam popratila svi idete na fet i ivf, pa me zanima ima netko da ide na aih ili je isao. Brine me kolika je uspješnost na takav nacin jer bih prvo s tim krenula.
Na pocetku sam svega pa mozda pobrkam pojmove neke, jer ni sama ne znam sto sve znaci, al nadam se da me kuzite 😊Pozdrav, Medolina!🥰😊
Evo, ja sam prošla tri inseminacije i nisu bile uspješne. Znam neke curke kojima je i odmah prva inseminacija uspjela, tako da vrijedi probati. Uspješnost je dosta manja za razliku od IVF-a, ali stimulacija lijekovima nije tako agresivna kao kod samog IVF-a. Kod inseminacije je najbitnije da su prohodni jajovodi, jer ako nisu, nema je smisla raditi.
Sretnoooooo!🤞🤞🍀🍀❤❤
Hvala ti puno, vidjet cu kako ce ici, ali probat cu prvo s time . Jajovodi prohodni a i sve ostalo je uredno kod oboje.
Kakve lijekove si za to primala?Medolina, da, vrijedi pokušati.🤞🍀❤ Ja sam primala femara tablete, menopur injekcije i ovitrelle štopericu. Ako ćeš u stimulaciji trebati femaru, ja ti je mogu pokloniti, ostalo mi je još 18 tableta.😉
Hvala ti puno na informacijama i ponudi 😊
Vidjet ću što će mi dr. reći
Nema na čemu!🤗 Ako ćeš trebati, tu sam.😊 Gdje ćeš ići na inseminaciju?
Sanjushkane znam što reći a da curke nisu već rekle. Navijamooooo iz sveg glasa za malu mrvicu!🙏🙏❤❤ Drži se!🫂❤
Svim curkama sretnoooooo!🤞🤞🍀🍀❤❤😘😘
Idem na Vuk Vrhovac. Tu sam krenula obavljati sve preglede i baš sam zadovoljna kako se odnose prema pacijenticam i nema gužve, jako bitno meni. Ne znam kako je drugdje, ali ja gore imam osjećaj kao da sam kod privatnika.
2018. 👶🏻
2019. Blighted ovum
2022. Missed ab.
4/24 prvi put AIH
6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰
BikMikaaaa pa super, narast ce i ti manji do ponedjeljka, sretnooo ♥️ da oni su malo hladniji ljudi 😂 i ja sam u postupku u Njemackoj.
I po godinama smo isti :D. Ja sam vala sve pretrage radila u Bosni, njima ni ne govorim, tipa Vit D i zeljezo i pracenje progesterona i antitijela :D. Reko hocu li piti aspirin poslije transfera zbog anamneze moje, kaze studije su nejasne, ako zelis mozes. Ali klinika ima super rezultate, tako da se nadam da ce biti ok. Koji si ono grad?
Hehe ja sam kod Ulma. Meni su na papiru dali poslije transfera sta sve ne smijem i pise ni slucajno kao piti aspirin poslije transfera itd., samo folio forte od dodataka( plus progynova i crinone gel) 😂 ma vjerujem da hoce, nekad je bolje manje znati 🤭
Moj doktor je bas bio isfrustriran sto od prve nije upalilo i sto je opet nepoznato ostalo gdje se stekirao, i naglasio da sve spontane trudnoce koje sam imala moramo razgraniciti od potpomognute. U kojem si ti gradu? 🙂
👱🏻♀️33god. - AMH 2,39 ng/ml
👨🏼🦲35god.
Prirodno :1biokemijska, 2VM(desni jajovod✂️ druga 💉MTX)
1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (💉MTX)
2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- test ➕beta ➖ 1❄️
07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule ➖
Koliko sam popratila svi idete na fet i ivf, pa me zanima ima netko da ide na aih ili je isao. Brine me kolika je uspješnost na takav nacin jer bih prvo s tim krenula.
Na pocetku sam svega pa mozda pobrkam pojmove neke, jer ni sama ne znam sto sve znaci, al nadam se da me kuzite 😊Pozdrav, Medolina!🥰😊
Evo, ja sam prošla tri inseminacije i nisu bile uspješne. Znam neke curke kojima je i odmah prva inseminacija uspjela, tako da vrijedi probati. Uspješnost je dosta manja za razliku od IVF-a, ali stimulacija lijekovima nije tako agresivna kao kod samog IVF-a. Kod inseminacije je najbitnije da su prohodni jajovodi, jer ako nisu, nema je smisla raditi.
Sretnoooooo!🤞🤞🍀🍀❤❤
Hvala ti puno, vidjet cu kako ce ici, ali probat cu prvo s time . Jajovodi prohodni a i sve ostalo je uredno kod oboje.
Kakve lijekove si za to primala?Medolina, da, vrijedi pokušati.🤞🍀❤ Ja sam primala femara tablete, menopur injekcije i ovitrelle štopericu. Ako ćeš u stimulaciji trebati femaru, ja ti je mogu pokloniti, ostalo mi je još 18 tableta.😉
Hvala ti puno na informacijama i ponudi 😊
Vidjet ću što će mi dr. reći
Nema na čemu!🤗 Ako ćeš trebati, tu sam.😊 Gdje ćeš ići na inseminaciju?
Sanjushkane znam što reći a da curke nisu već rekle. Navijamooooo iz sveg glasa za malu mrvicu!🙏🙏❤❤ Drži se!🫂❤
Svim curkama sretnoooooo!🤞🤞🍀🍀❤❤😘😘
Idem na Vuk Vrhovac. Tu sam krenula obavljati sve preglede i baš sam zadovoljna kako se odnose prema pacijenticam i nema gužve, jako bitno meni. Ne znam kako je drugdje, ali ja gore imam osjećaj kao da sam kod privatnika.
Super!😊 Najbitnije je da si ti zadovoljna i to je već korak prema uspjehu.🍀🍀❤❤ Vidjet ćeš kako će se dalje odvijati, a prebaciti negdje drugdje se uvijek stigneš. Javljaj nam sveeeee da i mi znamo.🤗🥰❤
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Hehe ja sam kod Ulma. Meni su na papiru dali poslije transfera sta sve ne smijem i pise ni slucajno kao piti aspirin poslije transfera itd., samo folio forte od dodataka( plus progynova i crinone gel) 😂 ma vjerujem da hoce, nekad je bolje manje znati 🤭
Moj doktor je bas bio isfrustriran sto od prve nije upalilo i sto je opet nepoznato ostalo gdje se stekirao, i naglasio da sve spontane trudnoce koje sam imala moramo razgraniciti od potpomognute. U kojem si ti gradu? 🙂
Ja sam u Minhenu, a imam tu blagu mutaciju, pa sam zato nekako sigurnija sa aspirinom. Meni su rekli da uvijek uracunam ta tri pokusaja, ma da se od sveg srca nadam svom Uskrsnom/Bozicnom cudu. Sretno nam ❤️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
OŽUJAK 2024.22.3. pet
BIKMIK - ultrazvuk ivf
ANGEL EYES - ultrazvuk ivf
23.3. sub
LUCKY 🍀 - ultrazvuk fet
LOLI2020 - ultrazvuk ivf
26.3. uto
NPELICA - ultrazvuk
MARICA36 - aspiracija
28.3. čet
KORNI - ultrazvuk
JABUKICA - ultrazvuk
_SPRING_ - test
JURKY - ultrazvuk
29.3. pet
LALI28 - beta
30.3. sub
_SPRING_ - beta
TRAVANJ 2024.12.4. pet
KOALICA2 - konzultacije ivf
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
Sretno svima🤞
05/24 prirodni ciklus beta+ 15dpo 352, 17 dpo 652, 20 dpo 1549
Nifty low risk-stize curka🙏
Tikvica presladak je bebac 🩵🩵 i ja sam se bas dobro nasmijala za reklamaciju 😘
Bebetka čestitam ❤️
Dodo super za folikule i endo 🥰
Bikmik neka se nastave lijepo razvijati, sretno 🙏🙏
Iva čestitam ❤️❤️ neka se mrva lijepo primi 🙏
I ja s pregleda, sve lijepo napreduje. Sutra opet uzv (Sanjushka može na listu) a aspiracija najvjerojatnije u utorak ali sutra cemo znati, mozda i ponedjeljak. Ja se dobro osjecam, pozitivno pa kako bude 🥰🥰🙏🙏
Sretno svima dalje
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Sad čitam na nalazu, endometrij 8-9 mm, folikuli 2x14-16, 4x12-13 i 6x14-15mm. To ne para loše 🥰🙏😊
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Curke koje ste kod dr R jel bi mogao biti transfer u nedj. Uskrs je. .jer ako će biti 5ti dan pada mi na Uskrs transfer?! 🤔
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Sad čitam na nalazu, endometrij 8-9 mm, folikuli 2x14-16, 4x12-13 i 6x14-15mm. To ne para loše 🥰🙏😊
Super je sto si to tako dobila, ovdje u Nkemackoj nema toga, ja pitam koliko ih je on samo kaze zadovoljan sam, tacno cemo vose u ponedeljak znati. :(
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
Sortiraj odgovore
Najstariji