Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mukii
    19. Rujan 2025. 17:27

jane23

Mukii od kad bi trebala piti? Od dana transfera? Ja sam kupila baby aspirin s iherba jos za prosli transfer jer sam citala da dobro utjece na prokrvljenost. E, zasto ne moze embryo glue? Bas sam jucer o tome razmisljala.
    Blueberry drzim figeee 🍀
    Laganini tooooo! 🥰
    Everest pupo sretno! 🍀

Rekao mi je dr. da cu to poceti piti od transfera, Andol 75, da to daje svima pa neka ga i ja pijem, da ce mi reci koliko nakon FET-a, javim ti😊
    Ja sam za embryoglue zaboravila tamo pitati pa sam ih zvala i sestra mi je rekla da se to moze koristiti samo kod ET-a, u FET-u ne, ne znam zasto, mozda zbog postupka odmrzavanja🤷‍♀️

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180- blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
    //9.mj FET

Finika
    19. Rujan 2025. 17:42

Mukii

jane23

Mukii od kad bi trebala piti? Od dana transfera? Ja sam kupila baby aspirin s iherba jos za prosli transfer jer sam citala da dobro utjece na prokrvljenost. E, zasto ne moze embryo glue? Bas sam jucer o tome razmisljala.
    Blueberry drzim figeee 🍀
    Laganini tooooo! 🥰
    Everest pupo sretno! 🍀

Rekao mi je dr. da cu to poceti piti od transfera, Andol 75, da to daje svima pa neka ga i ja pijem, da ce mi reci koliko nakon FET-a, javim ti😊
    Ja sam za embryoglue zaboravila tamo pitati pa sam ih zvala i sestra mi je rekla da se to moze koristiti samo kod ET-a, u FET-u ne, ne znam zasto, mozda zbog postupka odmrzavanja🤷‍♀️

ja sam imala embryoglue i kod FET-a, mozda ovisi od ustanove do ustanove.

40 god, hipo, pai I 4g/5g, AMH 24, 33god, normo(??)kariogram ✔️, biopsija ✔️06/23 Missed ab.
    03/24 biokemijska, 10/24 biokemijska, 12/24 biokemijska,
    03/25 Poliklinika Mia, 12 js, ICSI 9 js, 6 oplođeno, 1 morula i 1 blasta
    04/25 ET biokemijska, 07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, ❤️

• Mukii
    19. Rujan 2025. 18:07

Finika

Mukii

jane23

Blueberry drzim figeee 🍀
    Laganini tooooo! 🥰
    Everest pupo sretno! 🍀

Ovo me sada cudi, ne bi li to onda trebalo biti moguce svugdje? Ostale curke?

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180- blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
    //9.mj FET

Markolina
    19. Rujan 2025. 18:36

Laganini čestitke, uživaj 🥳
    Everest nek se mrvica čvrsto primi ❤️ 
    Blueberry držim fige da ih se što više oplodi 🤞

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
    4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
    6/25 FET ❌
    9/25 FET ❌

• Mukii
    19. Rujan 2025. 18:37

Sada sam zvala kliniku. Kazu da kod njih u FET-u embryoglue nije moguc radi procesa odmrzavanja, ali da ne brinem da to ne smanjuje sanse za implantacijom

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    //9.mj FET

💜Medenko
    19. Rujan 2025. 19:01

Mukii

Finika

Mukii

jane23

Blueberry drzim figeee 🍀
    Laganini tooooo! 🥰
    Everest pupo sretno! 🍀

Ovo me sada cudi, ne bi li to onda trebalo biti moguce svugdje? Ostale curke?

Na VV E.glue daju uvijek..kao normal🤷🏽‍♀️Koliko sam ja razumjela 😉

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
    9mj.🙏🏽🥳💜

Markolina
    19. Rujan 2025. 19:16

Ja sam imala embrioglue kod FET-a, kad me embriologica zvala da je sve ok nakon odmrzavanja rekla je da će blasticu prebaciti u e.glue

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
    4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
    6/25 FET ❌
    9/25 FET ❌

• Hope82
    19. Rujan 2025. 20:21

Pozdrav cure!
    Medenko odlican broj, Blueberry isto tako. Lijepo je to pročitati. Želim vam svu sreću u postupku.
    Laganini cestitke!!!
    Everest sretno!!!
    Aurora neka nam je sa srećom u ponedjeljak na folikulometriji i dalje.
    Ja sam imala pauzu tri mjeseca i danas na pregledu 7.dc i 6. dan Femare sa svake strane po jedan folikul, 10 i 11mm. Endometrij tanak. Nikad manje i baš sam razočarana. Pijem ciklu stalno (skoro svaki dan), ne jedem slatko, kruh skoro izbacila...pijem melatonin, špicam Mg i pijem Koenzim Q10 Nutri Nano...a stanje sve lošije. 

👨42 👩43
    U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
    1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
    2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
    3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
    4. Fef 10/24 ❌️
    5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
    6. Cista-prekinut postupak
    7. IVF 5/25 2 prazna, 2 puna, 1 sveži transfer 5. dan❌️
    8. 6/25 1 🐣 transfer blastice❌️

ITM
    19. Rujan 2025. 21:55

JustMe88

Pozdrav. Moram učiniti obradu na trombofiliju i APS, kariogram i histeroskopiju. Molim Vas za informacije… kamo se obratiti preko uputnice, koliko se čeka na red, koliko se čekaju nalazi…a može i preporuka eventualno za privat.. Puno hvala

Just, pozdrav! 
    Ne znam koliko će mjerodavne biti informacije s obzirom da sam nalaz na trombofiliju i kariogram radila u Splitu. 
    Nalaz za trombofiliju se čeka par tjedana, a nalaz kariograma sam čekala 2 ipo mjeseca.
    Kod nas se za vađenje krvi za kariogram treba naručiti, a samo taj termin smo čekali mjesec dana. 
    Znam da se u Zagrebu genetske pretrage, uključujući kariogram, rade na Rebru (tamo smo slali krv za neke dodatne genetske pretrage). Po ovome što sam pronašla online možeš tamo obaviti i test na trombofiliju, samo u drugoj zgradi.
    Ne znam koliko ti se isplati to raditi privatno s obzirom da je riječ o skupoj pretrazi. Meni je uz kariogram napravljena i FISH analiza da detaljnije postotke problematičnih gena. Nakon što smo dobili nalaz obavili smo i razgovor s genetičarkom koja nas je uputila na liječenje u inozemstvo. 

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17. 2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

• advocatus
    19. Rujan 2025. 22:47

Hope82

Pozdrav cure!
    Medenko odlican broj, Blueberry isto tako. Lijepo je to pročitati. Želim vam svu sreću u postupku.
    Laganini cestitke!!!
    Everest sretno!!!
    Aurora neka nam je sa srećom u ponedjeljak na folikulometriji i dalje.
    Ja sam imala pauzu tri mjeseca i danas na pregledu 7.dc i 6. dan Femare sa svake strane po jedan folikul, 10 i 11mm. Endometrij tanak. Nikad manje i baš sam razočarana. Pijem ciklu stalno (skoro svaki dan), ne jedem slatko, kruh skoro izbacila…pijem melatonin, špicam Mg i pijem Koenzim Q10 Nutri Nano…a stanje sve lošije.

Koliki ti je bio endometrij mm? 

Ja 30-ok, on 32-teska oligoastenozoospermija; pokusavamo 11/24; ⏰bemfola 150 10/2025 (icsi vinogradska)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.