Cestitam na pozitivnom testu!
Drzim fige svima za sve, sretno sutra!
Ja se brisem s liste za betu jer sam danas napokon dobila mengu kako treba.
28.2. sam na prvoj folikulometriji za moj prvi FET. Ne znam kako to ide, to se prati prirodna ovulacija? Bez lijekova jelda?
Buduci da je muzu na dan oplodnje spermiogram bio normalan, nekako se nadam da mozemo probat i sami dan prije tog FETa. Se to smije?😂
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Jurky vjerujem ti, to je i mene bilo strah, ali sigurna sam da se mrva ugnjezdila kako treba 🍀❤️ i mene su jajnici dosta pikali, i baš sam ih dugo osjetila (a bio je prirodni fet). Čekam s tobom prvi uzv i vjerujem da će sve biti dobro ❤️ mi smo dobro, hvala ti 🤗 evo već spremne u krpama za spavanac 🤭
Lali ja sam išla u prirodni fet (jer imam redovne O). Ako se ne varam, imaš blasticu, i ona se vraća 5dpo, tako da smo mi sve dane oko O pokrivali 😁
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Jurky vjerujem ti, to je i mene bilo strah, ali sigurna sam da se mrva ugnjezdila kako treba 🍀❤️ i mene su jajnici dosta pikali, i baš sam ih dugo osjetila (a bio je prirodni fet). Čekam s tobom prvi uzv i vjerujem da će sve biti dobro ❤️ mi smo dobro, hvala ti 🤗 evo već spremne u krpama za spavanac 🤭
Lali ja sam išla u prirodni fet (jer imam redovne O). Ako se ne varam, imaš blasticu, i ona se vraća 5dpo, tako da smo mi sve dane oko O pokrivali 😁
Thx :) da imam blasticu, druga sansa. Ajme pa da, ona se mora tek nakon 5dana vratiti. Onda nema dvojbe😆
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Hvala curke svima 🤗❤️❤️
Maslačak2 jel zajeb ili je fakat mališa imao 1800 g to mi baš zvuči malo a skoro si došla do termina ili sam ja nešto pobrkala 🙈 najbitnije da ste došli doma i uskoro ćete vi uhvatiti svoju rutinu i još da budete svi skupa i biti će vam predivno 🤗❤️
Rolice malo sam se pogubila jel ti nisi kod dr L ili?
Bubice držim 🤞 da sve prođe ok 🤗❤️
Any13 žao mi je zbog neg bete, grlim🤗❤️
Sanjushka pa hebemu sve više baš mi je žao, ne mogu vjerovati da su tako neozbiljno pristupili svemu slažem se sa Sani još nisam čula da je netko imao samo jedan uzv pogotovo u stimuliranom postupku, nadamo se da će se ove dvije izboriti 🤞🙏🤗❤️ evo sad vidim da imaš transfer, sretno 😁
Isla žao mi je drzi mi se🤗❤️
Johica baš si me nasmijala s ovim pola života na dijeti ima nas još u tom klubu🤣🤣 eto sada si na prisilnoj dijeti kile idu dole 🤣🤣🙈🤗❤️
Lucky pa hebemu život više i taj tvrdoglavi endo pa baš mi je žao što te tako zaj 😏 čekamo petak i nadamo se skupa 🙏🙏🤗❤️❤️
BikMilk ima Cyclogest i kod nas, ja sam ga koristila i def je spas ako ih usporedim sa Utrićima🤣
Teich žao mi je 😏 grlim 🤗❤️
Sunce divno, sad neka lijepo tamni 🙏🤗❤️
Dunya to je fakat nizak progesteron doduše ne znam u kojoj je mjernoj jedinici ali je nizak, ja sam imala nizak progić jer su moji ciklusi koma, najčešće bez o, a ako i dođe o opet nije kvalitetna.. od terapije sam ti imala Cyclogest 2×1, Duphaston 3×1 plus svaki dan injekcije Prolutexa i s tim mi se progić držao na 30.. da ako progić jako padne jednostavno se tijelo priprema za mengu I endo se krene ljuštiti bitno da su ti uveli Duphaston on će svakko pomoći, sretno 🙏🤗❤️
Monny odlično, čekamo ureda nalaz 😁🤗❤️
Jurky bude te tako stalno boluckalo na to si pripremi pogotovo izluđujući menga bolovi 🙈 čekamo uzv pa ćeš biti mirnija, ali onda opet napeta dok dočekaš novi🙈😁🤗❤️
Sani grlim 🤗❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
VELJAČA 2024.
22.2. čet
ANERI21 - ultrazvuk
SANJUSHKA - transfer
23.2. pet
LUNAA93 - beta
LUCKY 🍀 - ultrazvuk fet
26.2. pon
MURA - histeroskopija
TEICH56 - beta
JABUKICA - ultrazvuk
28.2. sri
TERA_ - beta
SUNCE12 - beta
LALI28 - ultrazvuk fet
29.2. čet
NPELICA - anomaly scan
JURKI32 - ultrazvuk
OŽUJAK 2024.
4.3. pon
KORNI - ultrazvuk
5.3. uto
FAITH1509 - ultrazvuk
19.3. uto
HYPNOTICPOISON - konzultacije ivf
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Aneri, Sanjushka, sretno cure danas 🤞🥰
Korni, Stela, hvala cure ❤️ malo ste me umirile 🥰😘
Sretno svima 😘😘😘😘
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Hvala curke svima 🤗❤️❤️
Maslačak2 jel zajeb ili je fakat mališa imao 1800 g to mi baš zvuči malo a skoro si došla do termina ili sam ja nešto pobrkala 🙈 najbitnije da ste došli doma i uskoro ćete vi uhvatiti svoju rutinu i još da budete svi skupa i biti će vam predivno 🤗❤️
Rolice malo sam se pogubila jel ti nisi kod dr L ili?
Bubice držim 🤞 da sve prođe ok 🤗❤️
Any13 žao mi je zbog neg bete, grlim🤗❤️
Sanjushka pa hebemu sve više baš mi je žao, ne mogu vjerovati da su tako neozbiljno pristupili svemu slažem se sa Sani još nisam čula da je netko imao samo jedan uzv pogotovo u stimuliranom postupku, nadamo se da će se ove dvije izboriti 🤞🙏🤗❤️ evo sad vidim da imaš transfer, sretno 😁
Isla žao mi je drzi mi se🤗❤️
Johica baš si me nasmijala s ovim pola života na dijeti ima nas još u tom klubu🤣🤣 eto sada si na prisilnoj dijeti kile idu dole 🤣🤣🙈🤗❤️
Lucky pa hebemu život više i taj tvrdoglavi endo pa baš mi je žao što te tako zaj 😏 čekamo petak i nadamo se skupa 🙏🙏🤗❤️❤️
BikMilk ima Cyclogest i kod nas, ja sam ga koristila i def je spas ako ih usporedim sa Utrićima🤣
Teich žao mi je 😏 grlim 🤗❤️
Sunce divno, sad neka lijepo tamni 🙏🤗❤️
Dunya to je fakat nizak progesteron doduše ne znam u kojoj je mjernoj jedinici ali je nizak, ja sam imala nizak progić jer su moji ciklusi koma, najčešće bez o, a ako i dođe o opet nije kvalitetna.. od terapije sam ti imala Cyclogest 2×1, Duphaston 3×1 plus svaki dan injekcije Prolutexa i s tim mi se progić držao na 30.. da ako progić jako padne jednostavno se tijelo priprema za mengu I endo se krene ljuštiti bitno da su ti uveli Duphaston on će svakko pomoći, sretno 🙏🤗❤️
Monny odlično, čekamo ureda nalaz 😁🤗❤️
Jurky bude te tako stalno boluckalo na to si pripremi pogotovo izluđujući menga bolovi 🙈 čekamo uzv pa ćeš biti mirnija, ali onda opet napeta dok dočekaš novi🙈😁🤗❤️
Sani grlim 🤗❤️
Na dan transfera je bio 12.4 i rekli su SAVRSENO. ( Kao vazno je da je iznad 10)
Na prvoj kontoli nakon transfera je 11.5 i to su isto rekli da je sve ok..
I evo sad s drugom betom 9.4
Tako da ne znam sad ni koliki treba da bude ni kako mjere 😐
👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
VELJAČA 2024.22.2. čet
ANERI21 - ultrazvuk
SANJUSHKA - transfer
23.2. pet
LUNAA93 - beta
LUCKY 🍀 - ultrazvuk fet
26.2. pon
MURA - histeroskopija
TEICH56 - beta
JABUKICA - ultrazvuk
28.2. sri
TERA_ - beta
SUNCE12 - beta
LALI28 - ultrazvuk fet
29.2. čet
NPELICA - anomaly scan
JURKI32 - ultrazvuk
OŽUJAK 2024.4.3. pon
KORNI - ultrazvuk
5.3. uto
FAITH1509 - ultrazvuk
19.3. uto
HYPNOTICPOISON - konzultacije ivf
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Čestitam na plusiću i oplođenoj js. Samo neka se nastavi s pozitivim rezultatima.
Molila bi info tko je išao na Vuk Vrhovec. Koji je postupak? Na njihovim stranicama piše da se javimo 1.dan ciklusa za konzultacije? Da li je to stvarno tako?
Obavila sam osnovne pretrage, papa, brisevi, tsh, lh, fsh, prolaktin, amh, spermiogram će biti ovih dana. Koliko okvirno prođe od konzultacija do prvog postupka?
Pozdrav,
Ja sam bila na VV i bilo je uspješno iz prve stimulacije i drugog transfera, i evo me sad u 23 tjednu cekam curicu🥰
Na konzultacijama ce ti dati popis svih pretraga a većinu pretraga oni same rade spermiogram, hormoni… kad ces imati sve nalaze opet zoves prvi dan dan menge pa te naruce, brzo to ide s obzirom na tvoje godine, sretno i samo hrabo naprijed
Puno hvala na informaciji. Čestitam na curici . Baš je lijepo čitati pozitivna iskustva.
22.08. +
Aneri, Sanjuska sretno! 🥰
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵