Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    13. Srpanj 2024. 13:28

Medolina

Curke moje drage, mene dugo nije bilo jer sam shvatila da mi je samo teze kad sam non stop prisutna ovdje i onda mi je tesko palo negativan test prije 4mj. U medjuvremenu vidim da se svasta izdogađalo ( tu i tamo sam citala) pozitivni testovi kod nekih od vas i koliko god mi bilo drago, jer vidis da je moguce, bude mi tesko jer se kod mene ne događa nista i onda bih samo plakala.

Prije dva tjedna sam isla na inseminaciju i vec to prekrizila kao nista od toga,al da odradim, cak nisam zudila za testovim, pokusala sam totalno se fokusirat na neke druge stvari. Jutros se mislim dal da napravim test ili ne, kad ono… 😱
    Rekla bih da je ovo pozitivno
    https://ibb.co/VqWczLX

To je itekako pozitivno, cestitam🤩

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Bebolina2024
    13. Srpanj 2024. 13:29

Medolina

Curke moje drage, mene dugo nije bilo jer sam shvatila da mi je samo teze kad sam non stop prisutna ovdje i onda mi je tesko palo negativan test prije 4mj. U medjuvremenu vidim da se svasta izdogađalo ( tu i tamo sam citala) pozitivni testovi kod nekih od vas i koliko god mi bilo drago, jer vidis da je moguce, bude mi tesko jer se kod mene ne događa nista i onda bih samo plakala.

Prije dva tjedna sam isla na inseminaciju i vec to prekrizila kao nista od toga,al da odradim, cak nisam zudila za testovim, pokusala sam totalno se fokusirat na neke druge stvari. Jutros se mislim dal da napravim test ili ne, kad ono… 😱

Prava crta, čestitam. Neka i dalje sve u dobrom smjeru.
    Matajči neka se mrva čvrsto primi 🤞 🤞
    Tera nažalost sve su to teške stvari i nikad nismo spremni na to, ali ti dani moraju doći 😥
    Žuži brzo će četvrtak i mrva na sigurno. 😘
    Uživajte  u vikendu ☀️🍹 🍸

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

tinčica1703
    13. Srpanj 2024. 13:49

Medolina

tinčica1703

Cure jel ikoja od vas imala stop injekciju na folikule 14 mm vodeći, 13,12, 11 i manji??

Ima jedna cura koja mi se javila preko druge grupe i u Beta+ su joj rekli da si da stop injekciju?? Ja nikad vidjela da ispod 18 Ikom daju stop, rekla sam ženi nek zove tamo ponovno, neznam meni ovo izgleda nevjerovatno..

Meni je sad bilo 15-14 i za dva dana sam si stopericu trebala dati, bez ponovnog dolaska i uzv. Tako da ocito se moze dati i kad su manji, i meni je to djelovalo kao mozda prerano, al sad vidjet cemo.

Kontam da, ali ova žena ima samo jedan od 14 ostali su svi sitniji i stop inekcija danas, ne kao tebi za dva dana, a k tome dr B nesigurna kaže ženica, rekla sam ženici da nazove i vidi sa nekim stručnijim, žena ide privatno na plaćanje i mislim da bi trebala potražiti stručno drugo mišljenje pa makar i samo kod drugog dr u toj poliklinici, mislim zamisli da od tih folikula bude 1 ili nijedan zrelo a svi ostali su joj 13,12 ,11 evo mene bi bilo strah iskreno i to jako… Sitno je to još ja mislim no eto valjda oni znaju što rade… 

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

tinčica1703
    13. Srpanj 2024. 13:50

Medolina

Ovo je itekako pozitivno ❤️❤️❤️❤️
    Čestitam 🫶🫶🫶🫶

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

angel eyes
    13. Srpanj 2024. 15:39

Žuži sretno u četvrtak 🥰🥰
    Bebolina žao mi je zbog roditelja, nije ti lako, drži se 🤗 🤗
    Matajci pupice, sretno, nadam se da će se mrva čvrsto primiti 🥰
    Medolina čestitam ❤️ ❤️ ❤️ tako mi je drago, neka bude i dalje sve u redu. Neka si se makla malo s foruma ako ti je tako bilo lakše, razumijem te 😘😘

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Leona89
    13. Srpanj 2024. 18:52

Aang MoMo držim 🤞🏻, teško je to izdržati, ali druge ti nema, šetaj, druži se i vrijeme će proleti♥️😘
    Angeleyes baš mi je žao što te to satralo, držim 🤞🏻 da te brzo prođe i da neće utjecati na postupak♥️😘
    Bebolina moja sućut zbog roditelja, ne mogu ni zamisliti koliko je to teško😔žao mi je i zbog drugog, vjerujem da ti nije lako, drži se🫂♥️
    Slee samo polako, vjerujem da će brzo doći simptomi , super za štopericu da si ju ispratila, neće biti zabune. Jedva čekam ponedjeljak ☺️🤞🏻🍀♥️😘
    Kawa držim 🤞🏻 da vidiš sjenu♥️😘
    Mura isto držim 🤞🏻 da se sjena pojavi. Moja se pojavila na 6dnt ali jako slaba, a 7dnt se lijepo vidjela, to želim i svima vama koje čekate sjenice♥️♥️♥️♥️🍀🤞🏻😘
    Tinčice držim 🤞🏻🍀♥️😘 
    Žuži super, sretno u četvrtak 🍀♥️😘 
    Matajči sretno, držim 🤞🏻 da se mrva primi. Ciklu pijemo da bi se zadebljao endometrij, tako da ti sad više ne treba. Možeš ananas jer kažu da on pomaže za implantaciju ♥️🍀🤞🏻😘
    Medolina ovo je itekako pozitivno 😍 čestitam od ♥️, kad vadiš betu? 😍♥️😘
    Uživajte u vikendu♥️♥️♥️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

djetelina13
    13. Srpanj 2024. 19:02

Simbalija hvala ti na savjetima. Pila sam do sad D manozu ali mi je homeopatkinja dala sada neke suplemente koji nejdu s D manozom pa sam prestala. Pijem neke suplemente za zdravlje crijeva i protiv parazita, crvi, infekcija, gljivica- na biljnoj bazi. Uz to uzimam i nešto za candidu na bazi čajevca. Pokrila me aa svih strana 🤣 
    Pijem dosta vode ali ni blizu 4 L dnevno 🤣 i ovako sam svakih 5 minuta na wc-u. Vidjet cemo za tjedan dana hoce li to sve pomoci. Malo me jedino strah da antibiotik nije smanjio kvalitetu jajne stanice ili mozda kod partnera spermija. Ali šta je tu je. 

Sanii pokriveni smo oboje. 😁

Bebolina hvala ti puno 🥰

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

angel eyes
    13. Srpanj 2024. 19:38

Leona hvala 🥰🥰 lete i tvoji tjedni 😘😘
    Djetelina baš vas je dobro napala beštija, nadam se da ćeš je se uspjeti riješiti 😘

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Jurky32
    13. Srpanj 2024. 20:42

Aang MoMo, dobrodošla i sretno 🤞🥰
    Angel eyes, 🤞🤞 da sve bude dobro i da možete u postupak 🥰
    Bebolina, drži se ❤️
    Cure s testićima, navijam za vaše sjene i crtice 🤞🥰
    Žuži, super..sretno 🤞🥰
    Matajči, PUPO neka se mrva čvrsto primi 🤞🥰
    Medolina, to je itekako pozitivno.. kad je beta? 🤞🥰
    ----
    Ugodan ostatak vikenda svima 😘😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Nada_
    13. Srpanj 2024. 22:17

Vecer cure, da li ste upoznate i da li koja od vas pije tablete chirofert forte? 
    Zanima me da li ih smijem nastaviti piti i u trudnoci?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.