Mura tesko je gledati simptime kad smo u transferima i usporedjivati ih s prirodnim ciklusom jer ovdje ipak unosimo dodatne hormone, ako nista progesteron. Mene bole cice, a jos nije ni bio transfer, racunam da je to sve od cyclogesta.
Si planirala raditi testic?
—
Mi se vozimo za Zg, hvala cure na bodrenju, puno znaci ❤️
Jutros sam se testirala i stoperica mi jos nije izasla iz tijela pa je planiram ispratiti da na miru mogu raditi testice - evo slika jutrosnjih testicahttps://ibb.co/RTLvgKX
Sve si u pravu. Samo uspoređujem ovaj transfer s prethodna dva neuspjesna transfera (jedan ET i jedan FET), ne s prirodnim ciklusima. Svjesna sam svega i znam da ne bih trebala, ali eto mozak vrti svoje...
Planiram raditi koji test, da. Tamo negdje u ponedjeljak, taman ce biti 7dnt. Ako ce beta biti neg, ne zelim da me iznenadi.
👩 37, sterilitet, oba neprohodna jajovoda, AMH 11
🧑 34, hyperspermia
Planiranje trudnoće od 01/2022
1. IVF 06/2023, Ovaleap 150, Orgalutran; 21.06. ET 1x morula,🐧🐧🐧🐧, beta 05.07. - neg
FET (07/2023) 1x blastica, beta 01.08. - neg
Histeroskopija (03/2024)
FET (07/2024) 1x blastica, beta 19.07. - neg
slee kako si danas, jel jos nervoza ili je malo lakse danas ?
i da bas sam i ja gore napisala da imam bolne grudi od aspiracije a tad sam pocela sa cyclogestom pa pretpostavljam da je do toga.
ja ti na ovim testicima ne vidim nista, mozda neku sjeninu sjenu ako se bas potrudim, ali vjerujem da ti bolje vidis uzivo. ja sam radila test 8 dana nakon štoperice i nije bilo ni sjene. kad si mislila poceti testirati nakon transfera ?
znaci mali mis M je presladak, rastopila sam se najranije jutros nadam se da mu uskoro stize zeljeni braco !
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Kawa,jabukica hvala🤩
Mura sto se tice simptoma ja sam u u 3 transfera bas imala menga grceve i bol dole u zdjelici i nisu bili uspjesni, sad u ovom sam samo napuhana i naduta bila, tek sada imam nekakav pritisak u stomaku ali tek od 13dnt...svaka zena je prica za sebe i zelim ti da bude uspjesno, probaj se opustiti😘
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Mura ma skroz te kuzim, ja sam stopostotni analiticar i sve moram prevrtit po glavi i analizirat. Drzim fige da bude pozitivan!
Kawa hvala na pitanju, nervozna sam, al sam jutros oko 5 popila normabelcic pa je podnosljivo. Vozimo se i jedva cekam da stignemo tamo, ja kad njih vidim oni me momentalno smire i sve bude lakse. A ja sam test manijak pa ja planiram ispratit stopericu i mozda se nastavim svaki dan testirat jer sam luda i obozavam forsirat oci da vide neku sjenu 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🪄🌈
Cure drage, ako koja želi ostao mi je samo 1 Cetrotide, u roku i držim u frižideru, rok je uredan jer sam jnedavno i kupila, ako koja želi (treba), poklanjam, kod nas u ljekarnama je oko 45 e ja sam u Mađi puno bolje prošla, također nam je ostalo nešto Fertil up-a za muške ali nije puno a nije da sad vadim van i brojim koliko... Moj mail je u potpisu..
39 ja👩❤️👨30 muž
jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com
I moram vam pokazat ovog mog misa maloghttps://files.fm/u/j9r5bphjhq
Nadam se da mozete otvoriti link
Srce malo preslatko🩵🩵 sretno i opusteno danas 🤞🏻❤️
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Mura eto vidiš, sve smo različite, ja npr ne osjetim nikakvu promjenu u grudima, a isto koristim dodatni progesteron, mene da sad krenu boli grudi ja bih za sebe mislila da je to to, ovako se stišćem i pipkam a ono ništa da netko sa strane gleda, šta bi mislio Meni je loš znak da je kraj uglavnom bio kad sam si stavljala prije utriće, pa kad se teško stavljaju, po tome sam ugl znala da ništ od tog...
Slee pre premeden je , ja vidim na ovom dolje testu blagu crticu, keep going i želimo ti sreću svi
39 ja👩❤️👨30 muž
jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com
Promaklo mi je ovo. Znaci, koja sreća :D Slee, ovo se zove 'spreman sam biti veliki brat!' :)
👩 37, sterilitet, oba neprohodna jajovoda, AMH 11
🧑 34, hyperspermia
Planiranje trudnoće od 01/2022
1. IVF 06/2023, Ovaleap 150, Orgalutran; 21.06. ET 1x morula,🐧🐧🐧🐧, beta 05.07. - neg
FET (07/2023) 1x blastica, beta 01.08. - neg
Histeroskopija (03/2024)
FET (07/2024) 1x blastica, beta 19.07. - neg
Koji slatkiš🥰🥰🥰
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Drage borilice, betočekalice i trudnice,
dugo sam na forumu, pa sam malo posustala u pisanju, ali vas pratim iz prikrajka i navijam za ono što sve toliko iščekujemo znam koliko sam istraživala u najtežim trenucima pa ću podijeliti svoje simptome u ovom transferu, one koji su bili i koje još imam...
Transfer zadnje dvije blastociste u KBC Sv. Duh sam imala 12.6., i ovo mi je bio definitivno psihički najgore podnešen transfer do bete, imala sam blagi PTSP od osluškivanja, od testova (vidjet ćete da sam se svaki dan testirala do bete), i u glavi mi je bila samo misao da sve stane jer nemam više snage... i iako su testovi bili dobri, mene je i dalje pratio nenormalan strah koji ne mogu riječima dočarati, i 14dnt sam radila betu koja je bila 4534. Beta me malo smirila, pa recimo da sad guram dan po dan malo lakše, puno se manje opterećujem i mislim da će biti kako mora biti, na ništa ne mogu utjecati..
Moji simptomi su bili slični onima kakve sam imala u prirodnoj trudnoći taj period do menstruacije (bila je tad vanmaterična, ali sad nemam više ni jedan jajovod pa je ta opcija isključena).. noge su mi bile ledene, evo i sad po noći imam čarape jer se ne mogu riješiti tog osjećaja, vrtoglavice baš jake, groznica, mokrenje nenormalno i lagani menstrualni grčevi, i temperatura blago povišena, nju ne mjerim jer osjetim da je viša čak i kod stavljanja Cyclogesta, i dolje kao da je sve popunjeno s nekim jastučićima, sve je onako toplo i usko .. poslije bete se umor pojačao, jedva sam izdržala na poslu, na 6+0 sam imala dosta jake menstrualne grčeve, a prije toga povremeno, uspijem ih smiriti s magnezijem i dva puta sam popila Normabel, grudi su mi bile poprilično osjetljive i bujne, nadutost, stomak mi je bio ogroman.. to se sad sve smirilo, grudi su još mrvicu osjetljive, stomak je splasnuo i kao da mi je manji pritisak na mjehur, ne znam da li je to dobro, ali se općenito bolje osjećam, i gotovo stalno osjetim neka blaga rastezanja, a mučnina je povremeno, tj više odbojnost na neku hranu, čak to nije ni prava mučnina.. Na prvi pregled sam naručena 16.7., tada ću biti 7+4, i evo sad su mi krenuli opet prolaziti strahovi kroz glavu jer ne znam kakve ću vijesti tada dobiti..
Sretno svima, i javit ću se poslije pregleda kako bi zaključili ovu betu i ovo iščekivanje
Stavljam sliku testova, i moram pohvaliti First Sign trakice jer daje puno jasnije obojene linije od GravignostMini trakice...
https://ibb.co/NprjChk
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
Sortiraj odgovore
Najstariji