Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hypnoticpoison
    19. Lipanj 2024. 10:16

tinčica1703

Svugdje je menopur nedostupan, zvala u bezbroj ljekarni, nema ga ni Hrvatskoj, ni u Srbiji ni u Madjarskoj, ma nigdje, zvala sam dr, kaze da idem sa vrlo jakom dozom gonala 250 na dan i ovom femarom, ima li tko iskustva sa ovom kombinacijom, i neznam zasto se odlucio za cetrotide i decapeptyl, no on valjda zna, i 2 stop inekcije, malo mi je to neobicno….

Tinčice ja sam ti uplatila na onaj PBZ račun. Nije puno, ali je od ❤️ i sa najljepšim mogućim željama!🤗🤗❤️❤️ Menopur od 75 jedinica više ne postoji, najmanju dozu Menopura koji možeš kupiti je 600 jedinica i dolazi već složen u bočici (više ga ne mućkamo same) i mora se držati u hladnjaku. 

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Lunolina
    19. Lipanj 2024. 10:34

Sunny bravo za brojku! Neka se sve zadrze❤️
    Ja sam ti imala blagi hiper i mogu ti reci da je dugo trajalo. Jedno tjedan dana uopce nije prolazilo i tad me bolilo dosta i trbuh mi je bio ogroman, u pravilu sam cijelo vrijeme lezala. Nakon tih tjedan dana je pocelo polako popustati, ali je do samog oporavka trebalo bas jako dugo. Mislim da sam po noci isla na piskiti sigurno mjesec dana. U pocetku 2-3 puta, kasnije 1. Bas me budila bol u mjehuru. Trbuhu je isto trebalo do mjesec dana da se vrati na svoje. 
    .

Eni meni ti obicno treba 4 puna dana od prestanka uzimanja progesterona da dobijem M, ali sam cula da ju zene znaju cekati i po 10 dana. I meni ti se on progesterona promijenila lutealna faza, to je normalno. ❤️
    .
    Tincice srce mi je puno kada vidim da si blize svome cilju ❤️ 
    Vjerujem da ce se kroz par dana skupiti jos taman toliko da se ne moras snalaziti za razliku 🥰
    .
    Blondie pupice, nek se mrva čvrsto primi 🍀🤞
    .
    Hypnoticpoison zamisli da ti u ponedjeljak kazu da vide 3. bebicu 😂😬
    Jedva cekam tvoj izvjestaj i da nam javis da su bebeki dobro i da je sve onako kako treba biti❤️🥰
    .
    Cure koje ste isle u Repromed s malo jacom terapijom, koliko vas je ukupno sve ispalo? Ja sam na rubu da li odraditi jos jednu stimulaciju u Skvorcu ili da odmah idemo u Repromed.
    Idem svakako na konzultacije kod dr. R po trece misljenje iduci tjedan. Naime, igrom slucaja sam nedavno zavrsila na krivom pregledu (umjesto na kariogram su me poslali na pregled i dogovor za IVF 😂😅) i tamo mi je doktorica rekla da bi ona maknula septum u maternici (imam blago srcoliku maternicu) i to je prvi put da mi je itko spomenuo da bi to micao. Do sad su svi govorili da to ne bi trebalo smetati. Zivo me zanima sto ce dr. R reci na to.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

tinčica1703
    19. Lipanj 2024. 11:02

BikMik

Tincice, i ja sam ponosna na sve ovdje, mislim da se jako ljep iznos skupio i svi trebaju biti ponosni na sebe zbog ovoga 🤗❤️🍀
    Ja sam narucivala svoje ljekove online iz Francuske, bilo mi je jeftinije nego bilo gdje drugo, Pharmacie dela Paix. Samo ti treba recept iz EU zemlje. Posaljes im i oni ti posalju ponudu.

Hvala na savjetu, evo sam ih kontaktirala pa cu vidjeti, jedino sam malo nesigurna zbog dostave da ne bi zakasnila, meni to za tjedan dana treba, no poslala sam upit preko prevoditelja pa cemo vidjeti...
    Dodo odlicno da su nalazi u redu, briga manje... 
    Svim curama danas sretno!!!
    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

Rolica
    19. Lipanj 2024. 11:25

Nicaivo čekamo betuškuuu 😎😎
    Tinčice super, baš sam sretna zbog tebe, neka ovaj bude dobitaaaan! 🤩💪💪🥳🥳🥳
    .
    Hvala vam svima na lijepim rijecima, i ja sam bas sretna da je sve proslo 😊💪💪 Sad planiram napraviti krvne pretrage što mi je ginicka pustila nalaze pa s time na konzultacije u Vinogradsku. Vidjet cu onda korak po korak dalje, u Beta+ sam na listi za 08 mj pa razmisljam i o tome, evo nisam nista tocno odlucila, bas sam extra neodlucna zapravo 🤢 Pisite savjete ako ih imate 😅 Pusa svimaaaa 🥰♥️🥰😁

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Hypnoticpoison
    19. Lipanj 2024. 11:32

Lunolina

Sunny bravo za brojku! Neka se sve zadrze❤️
    Ja sam ti imala blagi hiper i mogu ti reci da je dugo trajalo. Jedno tjedan dana uopce nije prolazilo i tad me bolilo dosta i trbuh mi je bio ogroman, u pravilu sam cijelo vrijeme lezala. Nakon tih tjedan dana je pocelo polako popustati, ali je do samog oporavka trebalo bas jako dugo. Mislim da sam po noci isla na piskiti sigurno mjesec dana. U pocetku 2-3 puta, kasnije 1. Bas me budila bol u mjehuru. Trbuhu je isto trebalo do mjesec dana da se vrati na svoje.
    .

Eni meni ti obicno treba 4 puna dana od prestanka uzimanja progesterona da dobijem M, ali sam cula da ju zene znaju cekati i po 10 dana. I meni ti se on progesterona promijenila lutealna faza, to je normalno.❤️
    .
    Tincice srce mi je puno kada vidim da si blize svome cilju❤️
    Vjerujem da ce se kroz par dana skupiti jos taman toliko da se ne moras snalaziti za razliku🥰
    .
    Blondie pupice, nek se mrva čvrsto primi🍀🤞
    .
    Hypnoticpoison zamisli da ti u ponedjeljak kazu da vide 3. bebicu😂😬
    Jedva cekam tvoj izvjestaj i da nam javis da su bebeki dobro i da je sve onako kako treba biti❤️🥰
    .
    Cure koje ste isle u Repromed s malo jacom terapijom, koliko vas je ukupno sve ispalo? Ja sam na rubu da li odraditi jos jednu stimulaciju u Skvorcu ili da odmah idemo u Repromed.
    Idem svakako na konzultacije kod dr. R po trece misljenje iduci tjedan. Naime, igrom slucaja sam nedavno zavrsila na krivom pregledu (umjesto na kariogram su me poslali na pregled i dogovor za IVF😂😅) i tamo mi je doktorica rekla da bi ona maknula septum u maternici (imam blago srcoliku maternicu) i to je prvi put da mi je itko spomenuo da bi to micao. Do sad su svi govorili da to ne bi trebalo smetati. Zivo me zanima sto ce dr. R reci na to.

Lunolina joooooj, ne mogu to ni zamisliti.🙈🙈 Prošli put mi je bio šok kad smo čuli da su blizanci pošto smo na prvom pregledu vidjeli jednu bebicu, pa mi je poskočio tlak i morala sam tamo sjediti i čekati dok se malo ne snizi, jer me profesor nije pustio doma.❤️❤️ Hvala ti od ❤️ na prelijepim željama!🤗🤗❤️❤️ Baš sam u nekakvom grču. Tebi od ❤️ želim svu sreću ovog svijeta na konzultacijama i gdje god da se odlučiš za postupak, ovaj put to bude to!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

• BikMik
    19. Lipanj 2024. 11:55

tinčica1703

BikMik

Tincice, i ja sam ponosna na sve ovdje, mislim da se jako ljep iznos skupio i svi trebaju biti ponosni na sebe zbog ovoga 🤗❤️🍀
    Ja sam narucivala svoje ljekove online iz Francuske, bilo mi je jeftinije nego bilo gdje drugo, Pharmacie dela Paix. Samo ti treba recept iz EU zemlje. Posaljes im i oni ti posalju ponudu.

Hvala na savjetu, evo sam ih kontaktirala pa cu vidjeti, jedino sam malo nesigurna zbog dostave da ne bi zakasnila, meni to za tjedan dana treba, no poslala sam upit preko prevoditelja pa cemo vidjeti…
    Dodo odlicno da su nalazi u redu, briga manje…
    Svim curama danas sretno!!!
    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Meni je doslo za dva dana, nekad dodje i sljedeci dan ako narucis rano i sve fino u frizderu ✌️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

blondie
    19. Lipanj 2024. 12:58

Pozdrav cure jedno pitanje, 
    Danas sam prilkom umetanja vaginalete primjetila malu smeđu sluzavu kuglicu. Da li se koja srela s tim i šta bi moglo biti?
    Transfer je bio jučer pa mi se cini rano za implantacijsko

👩🏼 30 god adenomioza, PCOS
    👦🏼 37 god nalazi uredni
    Pokušavamo 4 god
    Prvi pregled Petrova 11 mj 22
    Od 4 mj 23 stimulacija ovulacije i planiranje odnosa
    23.4 aspiracija, freeze al
    29.4 4 blastice sve❄️❄️❄️
    ⏳ 18.6 transfer jedne ❄️ blastice 6 dpt + test
    27.6 beta 206,7 29.6 beta 392.1 beta 1.7 997.3
    11.7 prvi UZV ❤️ 31.7 drugi UZV ❤️
    22.8 Qualified low risk it’s a boy 💙💙💙

Marisha
    19. Lipanj 2024. 13:07

Curkeee samo da se javim sa mora gdje je signal toliko slab, pokusavam vas pratiti ali cini se da cu morati ici u rikverc kad se vratim jedno 100 strana. Nadam se da ste  sve dobro i saljem morske i slane puse i zagrljaje🌸🫶🏻😘

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

sanjushka
    19. Lipanj 2024. 13:19

Tinčica, Slee, Sanii skuplja se ekipa za srpanj.. 🥳🥳 Neka nam bude plodno ljeto 🥰❤️

BikMik koliko te jeftinije došlo? Jel se sjećaš možda koliko su te došli lijekovi iz Francuske?

Ja ne znam ni sama šta da radim s tim pikalicama. Dr.R je samo rekao da ćemo ovaj put ići s Elonvom. Ne znam ništa konkretno, ni od koliko ide Elonva ni koliko će mi Pergoverisa trebat nakon toga, ni ičega drugog. Rekao mi je da sve šta ostane spremim u frizider, da ćemo iskoristit. Još imam 300iu pergoverisa. 
    A kad jednog dana dobijem M, odmah se javljam za pregled i odmah počinjem s bockanjem (pod uvjetom da je sve ok naravno) tako da ne znam kako bi to sve stigla kupiti negdje osim u Zg. 🤷🏻‍♀️

👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim ✖️
    7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
    9.⏳
    s88.forum@gmail.com

Dodo87
    19. Lipanj 2024. 13:33

Rolice, baš mi je drago da si dobro  ja još nisam dobila menstruaciju, al dobro, prošlo je 'tek' 5 tjedana pa valjda to još nije za zabrinuti se. Jedino ako neki od suplemenata smeta za M, jel to moguće?
    Što ti je rekla doktorica za endometrij? Meni je na sistematskom bio 10 mm, pretpostavljam da je to ok debljina, s obzirom na kiretažu, a i da se nije još ciklus uspostavio.
    Cure, osim Prolutexa, jel se isplati ići u Mađarsku i po druge lijekove? Razmišljamo voditi curku u Budimpeštu u ZOO, što bi mi bilo teže trudna ili s drugom bebom pa razmišljamo da odemo u sljedećih par mjeseci. Onda si mislim, kad već idem, da spojim ugodno s korisnim. Jel netko kupovao tamo (ovo pričam o opciji da plaćam postupak, samim time i lijekove)?
    Tinčice, navijam da skupiš što više novčića 
    HPoison, i ja se veselim tvom pregledu, samo neka sve bude kako treba biti 

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.