Tincice, i ja sam ponosna na sve ovdje, mislim da se jako ljep iznos skupio i svi trebaju biti ponosni na sebe zbog ovoga 🤗❤️🍀
Ja sam narucivala svoje ljekove online iz Francuske, bilo mi je jeftinije nego bilo gdje drugo, Pharmacie dela Paix. Samo ti treba recept iz EU zemlje. Posaljes im i oni ti posalju ponudu.
Hvala na savjetu, evo sam ih kontaktirala pa cu vidjeti, jedino sam malo nesigurna zbog dostave da ne bi zakasnila, meni to za tjedan dana treba, no poslala sam upit preko prevoditelja pa cemo vidjeti…
Dodo odlicno da su nalazi u redu, briga manje…
Svim curama danas sretno!!!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meni je doslo za dva dana, nekad dodje i sljedeci dan ako narucis rano i sve fino u frizderu ✌️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Pozdrav cure jedno pitanje,
Danas sam prilkom umetanja vaginalete primjetila malu smeđu sluzavu kuglicu. Da li se koja srela s tim i šta bi moglo biti?
Transfer je bio jučer pa mi se cini rano za implantacijsko
👩🏼 30 god adenomioza, PCOS
👦🏼 37 god nalazi uredni
Pokušavamo 4 god
Prvi pregled Petrova 11 mj 22
Od 4 mj 23 stimulacija ovulacije i planiranje odnosa
23.4 aspiracija, freeze al
29.4 4 blastice sve❄️❄️❄️
⏳ 18.6 transfer jedne ❄️ blastice 6 dpt + test
27.6 beta 206,7 29.6 beta 392.1 beta 1.7 997.3
11.7 prvi UZV ❤️ 31.7 drugi UZV ❤️
22.8 Qualified low risk it’s a boy 💙💙💙
Curkeee samo da se javim sa mora gdje je signal toliko slab, pokusavam vas pratiti ali cini se da cu morati ici u rikverc kad se vratim jedno 100 strana. Nadam se da ste sve dobro i saljem morske i slane puse i zagrljaje🌸🫶🏻😘
Tinčica, Slee, Sanii skuplja se ekipa za srpanj.. 🥳🥳 Neka nam bude plodno ljeto 🥰❤️
BikMik koliko te jeftinije došlo? Jel se sjećaš možda koliko su te došli lijekovi iz Francuske?
Ja ne znam ni sama šta da radim s tim pikalicama. Dr.R je samo rekao da ćemo ovaj put ići s Elonvom. Ne znam ništa konkretno, ni od koliko ide Elonva ni koliko će mi Pergoverisa trebat nakon toga, ni ičega drugog. Rekao mi je da sve šta ostane spremim u frizider, da ćemo iskoristit. Još imam 300iu pergoverisa.
A kad jednog dana dobijem M, odmah se javljam za pregled i odmah počinjem s bockanjem (pod uvjetom da je sve ok naravno) tako da ne znam kako bi to sve stigla kupiti negdje osim u Zg. 🤷🏻♀️
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Rolice, baš mi je drago da si dobro ja još nisam dobila menstruaciju, al dobro, prošlo je 'tek' 5 tjedana pa valjda to još nije za zabrinuti se. Jedino ako neki od suplemenata smeta za M, jel to moguće?
Što ti je rekla doktorica za endometrij? Meni je na sistematskom bio 10 mm, pretpostavljam da je to ok debljina, s obzirom na kiretažu, a i da se nije još ciklus uspostavio.
Cure, osim Prolutexa, jel se isplati ići u Mađarsku i po druge lijekove? Razmišljamo voditi curku u Budimpeštu u ZOO, što bi mi bilo teže trudna ili s drugom bebom pa razmišljamo da odemo u sljedećih par mjeseci. Onda si mislim, kad već idem, da spojim ugodno s korisnim. Jel netko kupovao tamo (ovo pričam o opciji da plaćam postupak, samim time i lijekove)?
Tinčice, navijam da skupiš što više novčića
HPoison, i ja se veselim tvom pregledu, samo neka sve bude kako treba biti
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Tinčica, Slee, Sanii skuplja se ekipa za srpanj.. 🥳🥳 Neka nam bude plodno ljeto 🥰❤️
BikMik koliko te jeftinije došlo? Jel se sjećaš možda koliko su te došli lijekovi iz Francuske?
Ja ne znam ni sama šta da radim s tim pikalicama. Dr.R je samo rekao da ćemo ovaj put ići s Elonvom. Ne znam ništa konkretno, ni od koliko ide Elonva ni koliko će mi Pergoverisa trebat nakon toga, ni ičega drugog. Rekao mi je da sve šta ostane spremim u frizider, da ćemo iskoristit. Još imam 300iu pergoverisa.
A kad jednog dana dobijem M, odmah se javljam za pregled i odmah počinjem s bockanjem (pod uvjetom da je sve ok naravno) tako da ne znam kako bi to sve stigla kupiti negdje osim u Zg. 🤷🏻♀️
Evo sta je meni trebalo:
https://ibb.co/bs8wqkH
Naspram Njemacke je bilo 500eur manje.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Rolice, koje pretrage ti je dala doktorica? Pitam da znam di ćeš kaj vaditi, da se malo pošlepam za informacije?
Ja sam našla jedino da se TORCH radi na Štamparu. Za ove imuno pretpostavljam da se sve rade na Rebru
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Angel eyes ooo pa top! i gustaj fino, napuni baterije jer istina, brzo ce doci 8. misec 🥰🫣 a i ja nekako na brzinu, sitim se tu i tamo pa proletim, ne mogu sve detaljno popratit 😅 aaa ja cu u utorak na uzv al najvise jer cu napraviti Nifty plus, pa kaze Poljak da on voli napraviti i uzv prije vadjenja krvi da vidi jel sve ok. A regularni uzv mi je 11.07. tako da jedva cekam utorak, pa cu jedva cekat nalaze i tako u krug 😅 za sada nemam nikakve mucnine i slicno pa se ne zalim, dobro je 😊

👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Blondie mislim da nije nista opasno, ali da bi ti sama bila mirnija nazovi u kliniku...
Ne pisem czs jer mi laptop nema ove kvacice , jedino kad s moba pisem..
Marisha divnooo, napuni baterije :)
Sanjushka ja sam Elonvu kupila u Sloveniji za 400 e, kod nas je mislim oko 50-60 eura skuplja, dok sam platila cestarinu sam si razmisljala koliko sam uopce ustedila, a i mora se narucit par dana prije.. Da idedm ponovno sa tako specificnim lijekom kupila bih kod nas zbog stresa, ne primaju kartice u Brezicama, samo cash za taj lijek.. Neznam zasto i jel u svim ljekarnama. Nadam se da ces reagirat bolje nego ja, ja sam low responder i nije bilo neke koristi.. Imas Elonvu jacine 100 i 150, ja sam ovu od 150 uzela..
Rolice koji tocno lijekovi, ja ti danas odem provjeriti jer sam na granici sa Madjarskom pa ti javim...
Hp sretnooo
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Hypnoticpoison 🥰🥰
Lunolina dobro da ideš po još jedno mišljenje, baš me zanima što će ti reći.
Marisha 😘😘 uživaj 🥰❤️
Pebbles drago mi je da se dobro osjećaš i da nemaš mučnine. Nadam se da će i dalje sve biti dobro 😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji