Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    11. Lipanj 2024. 09:18

dreamer ❤

Samo da javim da me osjećaj nije prevario 😔 Napravila jučer navečer i danas ujutro test. Snijeg bijelo 💔 Evo neznam više što napraviti drugačije.

Draga dreamer točno znam ovaj grozan osjećaj i znam da te to ubija ali sigurno će i tvoje vrijeme doći, neznam tvoju priču jer sam nova na forumu  ali nekad iz neobjašnjenih razloga nam se dešava neuspjeh za neuspjehom .. neznam kako bi te utješila osim da ti šaljem velike zagrljaje utjehe ❤️❤️❤️🙏🙏🙏 tu smo za tebe , isplaci se , odtuguj i idemo dalje jače nego ikad za naš cilj 💪🤞🙏❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

Rolica
    11. Lipanj 2024. 09:23

Dreamer žao mi je, ali čekamo betu, možda iznenadi... Barem imaš smrzliće pa je lakše dalje :) Drži se 

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Rolica
    11. Lipanj 2024. 09:24

Eni vidim da si u Vinogradskoj, kako ti se oni tamo čine? Bila sam kod njih sad na ovim pregledima pa su rekli da se upišem tamo za ivf kao da ćemo odmah raditi dodatne pretrage pošto nešto očito koči trudnoću pa si razmišljam o tome... Realno Beta+ su samo za usko područje ivf-a... Kako ti se čine, kakvi su ti dojmovi? I ostale curke ako ste možda u Vinogradskoj 

👨 38 g, oligozoospermia,
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

• BikMik
    11. Lipanj 2024. 09:29

Dreamer, Zuzi, bas mi je zao 😥, nema se tu sta previse reci, ali se iskreno nadam da beba ceka samo pravi ciklus i da je zamrznuta i cim se ugrije da ce se crvsto uhvati ❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• eni233
    11. Lipanj 2024. 09:32

Rolica

Eni vidim da si u Vinogradskoj, kako ti se oni tamo čine? Bila sam kod njih sad na ovim pregledima pa su rekli da se upišem tamo za ivf kao da ćemo odmah raditi dodatne pretrage pošto nešto očito koči trudnoću pa si razmišljam o tome… Realno Beta+ su samo za usko područje ivf-a… Kako ti se čine, kakvi su ti dojmovi? I ostale curke ako ste možda u Vinogradskoj

Meni su iskreno super bili , pogotovo dr. Bolanča jedna divna osoba , sestre svi su stvarno dobri i detaljni , barem je kod mene bio takav slučaj . I kad sam doktoru Bolanči ispričala svoje strahove je bio tako divan i sve mi lijepo objasnio da se nemam čega bojati , da nek se opostim i da sam u dobrim rukama. Na dan postupka su svi bili divni , našalili su se da se i potrudili da se opustim , postupak nisam ni osjetila .. čak su ugrijali instrumente da meni bude ugodno pa sam ostala bez komentara koji tretman sam dobila evo stvarno, samo rjeci hvale imam za njih . 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

Jurky32
    11. Lipanj 2024. 09:42

Slee, cerviks mi je 37,68mm..naravno da sam se zabrinula što je ispod 40mm, ali valjda tih 2 i nešto milimetara nije zabrinjavajuće, doktorima nije. Ali ja sam svejedno još više smanjila tempo i odmaram čim više mogu..
    Sreća najveća, sretno druškanje danas 🤞🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Čokoladica 🍀
    11. Lipanj 2024. 09:47

dreamer ❤

Samo da javim da me osjećaj nije prevario 😔 Napravila jučer navečer i danas ujutro test. Snijeg bijelo 💔 Evo neznam više što napraviti drugačije.

Dreamer zao mi je, znamo kako ti je ❤️🫂 ali nema predaje. Imas smrzlice, to je super 🤞🍀 ne znam ni ja zasto ne dolazi do implantacije, pa sam mislila radit neke didatne pretrage. A ne znam ni sama koje 🤪🙈 sretno u fetu, da bude dobitni 🤞🍀❤️

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• MiliPe
    11. Lipanj 2024. 10:04

Dreamer Zao mi je, razumem te jer sam u istoh situaciji. Ne znam zasto ne dolazi do implementacije. Ja cekam svoje nalaze kariograma vec 6 tjedana. Jedino sto je ostalo da uradim je histeroskopija.. A ovde u Njemackoj smatraju da je na ultrazvuku sve uredu i da nema potrebe ta tim.. 

Imam pitanje za ostale cure. Naime s obzirom da smo otkazali Fet ovog mjeseca prestala sam sa terapijom. I 21 dana ciklusa se pojavio smedji isedak koji jos traje a nisam dobila dane. Stomak me boli znam da cu dobiti. To mi se cesto desava z poslednje vrjeme 7-8 dana pre ciklusa. Da li znate u cemu je problem. Danas idem svakako kod svoje dr pa cu vidjeti sta ona misli..

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)

Rolica
    11. Lipanj 2024. 10:04

eni233

Rolica

Eni vidim da si u Vinogradskoj, kako ti se oni tamo čine? Bila sam kod njih sad na ovim pregledima pa su rekli da se upišem tamo za ivf kao da ćemo odmah raditi dodatne pretrage pošto nešto očito koči trudnoću pa si razmišljam o tome… Realno Beta+ su samo za usko područje ivf-a… Kako ti se čine, kakvi su ti dojmovi? I ostale curke ako ste možda u Vinogradskoj

Meni su iskreno super bili , pogotovo dr. Bolanča jedna divna osoba , sestre svi su stvarno dobri i detaljni , barem je kod mene bio takav slučaj . I kad sam doktoru Bolanči ispričala svoje strahove je bio tako divan i sve mi lijepo objasnio da se nemam čega bojati , da nek se opostim i da sam u dobrim rukama. Na dan postupka su svi bili divni , našalili su se da se i potrudili da se opustim , postupak nisam ni osjetila .. čak su ugrijali instrumente da meni bude ugodno pa sam ostala bez komentara koji tretman sam dobila evo stvarno, samo rjeci hvale imam za njih .

O super, nisam to očekivala, čim netko kaže bolnica odmah mi padne mrak na oči  A aspiracija, dali su neku anesteziju, to je sve okej prošlo? Čitala sam, ali se ne sjećam sad detalja, oprosti 

👨 38 g, oligozoospermia,
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Slee
    11. Lipanj 2024. 10:11

Jurky ma to ti je ok, meni je cerviks bio 3 i doktorica me stavila na mirovanje cisto zbog svega sto smo prosli, a bas sam neki dan pricala s njom i rekla mi da me da sam “obicna” trudnica ne bi stavljala tad na mirovanje, to je vise bilo predostroznosti radi. Ti svakako smanji tempo do iduceg pregleda, ali stvarno mislim da nema razloga za brigu

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.