Ribic sretno 🍀🍀💚💚Ana Lucky preko dana sam dobro, vesela i draga. Na vecer pred spavanje me uzmu crne misli pa nema spavanja do 3, 4, 5… Shvaćam da sam u procesu žalovanja… Sve mi se sad lijepe priče čine kao bajke…. Prijateljica priča o posvojenju još jednog djeteta a ja si mislim nije to za tebe, uglavnom me nervira, negativna sam… Jučer sam bila u babinama i super se provela… Trenutno me baš ništa ne ispunja iz srca a valjda je to normalno sa obzirom što sam prošla. Sanjam bizarne snove. Svako dan skoro sanjam dr L i druge pacijentice, valjda zato što dr očekuje da se nastavljam liječiti kod njega i zadnji put je rekao da će mi promjenit terapiju, uvesti heparin, i stvarno sam razmisljala da mu dam treću šansu, ali ne vjerujem mu više. Koliko god da mi je drag i super, ne vjerujem mu i što je najgore imam osjećaj da sam bacila 60 000kn u vjetar.
Nisi ništa bacila... sigurno si nešto naučila
.. a i svi oni rade u najboljoj namjeri. Jer im je postotak uspješnosti bitan...
Razumljivo je razočaranje i tuga i nemoj se siliti na veselje... odtuguj svoje... treba ti
Lala nisi ti tu ništa mogla... da su oni tako osjetljivi niti jedna ovdje ne bi ostala trudna...
Milice žao mi je...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Ja sam u pripremi za Prag,za PGD Metodu,u dugom sam protokolu i sad mi je 6.dan ciklusa.
Uzimam Puregon od 300.
Na UZV imam :2 folikula od 11 desni i 1 od 11, 3x8 lijevo. Nisu zadovoljni,da ih treba bit više. 😖😞
Zanima me po iskustvima,jel ima šanse da se to baš poboljša. Još čekam hoće li mi pojačati terapiju.
Kako ste se odlučili I zasto na pgd.
Meni su rekli da bi to bilo sljedeće..
A ne znam što misliti
Koliko će vas to koštati
Ja sam u pripremi za Prag,za PGD Metodu,u dugom sam protokolu i sad mi je 6.dan ciklusa.
Uzimam Puregon od 300.
Na UZV imam :2 folikula od 11 desni i 1 od 11, 3x8 lijevo. Nisu zadovoljni,da ih treba bit više. 😖😞
Zanima me po iskustvima,jel ima šanse da se to baš poboljša. Još čekam hoće li mi pojačati terapiju.
Bejbe koliki ti je AMH? Po ovome tvome ispada da imaš malo folikula i nizak amh e sad koliko mene sjećanje služi mislm da je 300 najviše jedinica što se daje u protokolu ali neka me netko od cura ispravi ako griješim, možda je jednostavno takav ciklus I da si lošije odreagirala, ako su folikuli već na 11 onda bi trebala dobiti Cetrotide/Orgalutran, a po meni teško da se može još koji stvoriti odn ako se i stvori teško da rastom može pratiti ove koje sada imaš… ako sam što pogrešno rekla bude me netko od cura ispravio 🙄
18,10 pmol/L je AMH.
A u protokolu mi piše samo Puregon,ne spominju druge lijekove.
Hvala ti svakako❣️❣️
Pa dobar amh imaš možda ti taj potokol ne odg ne znam za taj lijek ništa, bude se netko od cura sigurno javio 🤭🥰❤️
Ni ja nikad čula.
Ivf?
Uzimam Puregon od 300.
Bejbe koliki ti je AMH? Po ovome tvome ispada da imaš malo folikula i nizak amh e sad koliko mene sjećanje služi mislm da je 300 najviše jedinica što se daje u protokolu ali neka me netko od cura ispravi ako griješim, možda je jednostavno takav ciklus I da si lošije odreagirala, ako su folikuli već na 11 onda bi trebala dobiti Cetrotide/Orgalutran, a po meni teško da se može još koji stvoriti odn ako se i stvori teško da rastom može pratiti ove koje sada imaš… ako sam što pogrešno rekla bude me netko od cura ispravio 🙄
18,10 pmol/L je AMH.
Hvala ti svakako❣️❣️
Pa dobar amh imaš možda ti taj potokol ne odg ne znam za taj lijek ništa, bude se netko od cura sigurno javio 🤭🥰❤️
Ni ja nikad čula.
Ivf?
To je Ivf samo se daje infekcija 21. dan ciklusa,pa se ide na ultrazvuk pa se od ultrazvuka ako je sve ok ide odmah u stimulaciju. Ne čeka se M.
A nama kardiogram nije uredan,zato je PGD,zbog većeg broja neuspjelih su nas poslali da ga izvadimo.
Uvijek su nam rekli da je loša kvaliteta kad bi radili transfer.
I nismo imali blastice. Vidim da imaš više js.
Ako vama nije neki konkretan problem,zašto vam je to iduci.
I di bi išli?
5400 EUR je osnovna cijena postupka IVF Plus PGD analiza.
A onda ovisi i o broju embrija još po 500 EUR .
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Uzimam Puregon od 300.
18,10 pmol/L je AMH.
Hvala ti svakako❣️❣️
Ni ja nikad čula.
Ivf?
To je Ivf samo se daje infekcija 21. dan ciklusa,pa se ide na ultrazvuk pa se od ultrazvuka ako je sve ok ide odmah u stimulaciju. Ne čeka se M.
A nama kardiogram nije uredan,zato je PGD,zbog većeg broja neuspjelih su nas poslali da ga izvadimo.
Uvijek su nam rekli da je loša kvaliteta kad bi radili transfer.
I nismo imali blastice. Vidim da imaš više js.
Ako vama nije neki konkretan problem,zašto vam je to iduci.
I di bi išli?
5400 EUR je osnovna cijena postupka IVF Plus PGD analiza.
A onda ovisi i o broju embrija još po 500 EUR .
Aha. Ok.. to je skroz drugačije nego kod nas
Nama su svi nalazi (više-manje) ok, ali nakon 5 pokušaja i svih mogućih pretraga (zadnja je bila histeroskopia) misle da nemaju što više tražiti.. ok godine su otegotna okolnost nekim dr, neki kažu da je 40. Skroz ok. I kao na to screeningu bi gledali kvalitetu.. iako zadnji pokusaj 2 su ocijenjene kao odlične i vracene i opet ništa.
Jedna nas čeka za poslije nove
5400 plus putovanje, smještaj... 7000 da računamo...tako nekako smo trošili i kod nas na privatne...
I što ako tu utvrde da je sve ok ili da nešto nije ok?
Ribić mislim na tebe ❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Nixy mene znalo probadati, ali sam pretpostavila da je ili neka fantomska bol pa se pojavi s vremena na vrijeme, ili jajnik prilikom ovulacije, neka cista koja pukne pa zateže i sl.. Ali, da, često su, bila zatezanja i bolovi. S tim da ja imam i ožiljke zbog operacije bubrega, od nje sam i dobila ko dijete priraslice na jajovodu i od toga i vanmaternična..
Lucky joj hvala ti, nisam, vidjela da je pisala. Super ❤️
Milice žao mi je, drži se 😘
Takica neka bude beta top 🤞
Razumna i Flowerson možda se bolje na neko vrijeme maknuti i fokusirati na sebe. Pogotovo ako vraćanje ovdje budi te ružne osjećaje. Stvarno vam od srca želim što brže zacijeljivanje ❤️
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Sretno svim curama koje danas imaju nešto 🍀🍀🍀
Iskračestitke na UZV i srčeku 😊
Lala i Mila Milicažao mi je za betu.. 😔
Razumna i Flowerson imate svako pravo isprocesuirati i odžalovati…nadam se da ćete brzo skupiti snage za dalje i da vas čeka sreća već u idućem postupku ❤️ i slažem se da treba imati povjerenja u doktora, mada vidjeli smo da ni to nije garancija..
Meni se nekad čini, čim više sve krene naopako u startu da bolje ispadne. Moja dr je ovaj put bila na bolovanju, izmijenilo mi se troje drugih, potpuno nepoznatih doktora, osjećala sam se kao na traci, no na kraju je ispalo dobro, tako da nikad se ne zna..kako bilo, nek iduće bude uspješno 🍀🍀🍀
Luana držim palčeveda za dva tjedna bude sve na svom mjestu 😁🍀🤞
Takica suuuper za test! Beta je iza ugla, nek bude visoka i da se fino dupla 🤞🍀🤞
Ja sam ovih dana imala isto ludnicu na poslu, ok podnosim, al negdje pred kraj radnog vremena takav umor me svlada, jedva izdržim do kraja. Popodne isto moram svaki dan bar 1h odspavat da mogu funkcionirat.
Zadnjih par dana imam povremeno nekakvu mučninu, koju ne mogu baš razlučit od gladi 😅🤣 danas pogotovo..obično prođe dok pojedem nešto ful lagano, danas se ne da. No, ako je to dobar znak da sve ide u pravom smjeru, neka ih samo, preživjet ću 😁
Ma to je to, glad-mučnina 😂 i umor, kao da te netko ugasi. Baš, tipično za te prve dane. Veselimo se UZV 🤞🤞🤞
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
[/url
Sretno svim curama koje danas imaju nešto 🍀🍀🍀
Iskračestitke na UZV i srčeku 😊
Lala i Mila Milicažao mi je za betu.. 😔
Razumna i Flowerson imate svako pravo isprocesuirati i odžalovati…nadam se da ćete brzo skupiti snage za dalje i da vas čeka sreća već u idućem postupku ❤️ i slažem se da treba imati povjerenja u doktora, mada vidjeli smo da ni to nije garancija..
Meni se nekad čini, čim više sve krene naopako u startu da bolje ispadne. Moja dr je ovaj put bila na bolovanju, izmijenilo mi se troje drugih, potpuno nepoznatih doktora, osjećala sam se kao na traci, no na kraju je ispalo dobro, tako da nikad se ne zna..kako bilo, nek iduće bude uspješno 🍀🍀🍀
Luana držim palčeveda za dva tjedna bude sve na svom mjestu 😁🍀🤞
Takica suuuper za test! Beta je iza ugla, nek bude visoka i da se fino dupla 🤞🍀🤞
Ja sam ovih dana imala isto ludnicu na poslu, ok podnosim, al negdje pred kraj radnog vremena takav umor me svlada, jedva izdržim do kraja. Popodne isto moram svaki dan bar 1h odspavat da mogu funkcionirat.
Zadnjih par dana imam povremeno nekakvu mučninu, koju ne mogu baš razlučit od gladi 😅🤣 danas pogotovo..obično prođe dok pojedem nešto ful lagano, danas se ne da. No, ako je to dobar znak da sve ide u pravom smjeru, neka ih samo, preživjet ću 😁
Ma to je to, glad-mučnina 😂 i umor, kao da te netko ugasi. Baš, tipično za te prve dane. Veselimo se UZV 🤞🤞🤞
Mene umor unistava, ja jedva oci drzim otvorene poslije 15h 🙈🙈
👮 36 oligoazstheno...
👩41 2019. biokem, 2020 spontani
6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
10dnt, beta 104
12dnt beta 205
UZV 28.11
Nixy mene znalo probadati, ali sam pretpostavila da je ili neka fantomska bol pa se pojavi s vremena na vrijeme, ili jajnik prilikom ovulacije, neka cista koja pukne pa zateže i sl.. Ali, da, često su, bila zatezanja i bolovi. S tim da ja imam i ožiljke zbog operacije bubrega, od nje sam i dobila ko dijete priraslice na jajovodu i od toga i vanmaternična..
Lucky joj hvala ti, nisam, vidjela da je pisala. Super ❤️
Milice žao mi je, drži se 😘
Takica neka bude beta top 🤞
Razumna i Flowerson možda se bolje na neko vrijeme maknuti i fokusirati na sebe. Pogotovo ako vraćanje ovdje budi te ružne osjećaje. Stvarno vam od srca želim što brže zacijeljivanje ❤️
Ma nije pisala ali smo nas dvije dugogodisnje frendice pa reko da javim kad je vec na listi trudnica 🤭
Ahaa super ❤️ prenesi čestitke s foruma 😁
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji