Krv izvadjena, sad cekat betu strpljivo do iza 14h 🙈🙈
Sretno🙏🙏🙏🤞🤞🤞
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Testiranje sam unaprijed dgv. Tako se to mora kod nas. Uz predhodnu najavu. Dr opče prakse me naručila na sutrašnji datum, jer smo računale da če mi sutra biti prvi dan menst.
Kako se vi testirate?
Samo se pojavite u Domu zdravlja?
Kod nas izričito moram reči koji dan i tako me naručila?
Ili vi idete na brzi test privatno?
Misko ja sam uvijek krenula 3 dan..
A za testiranje ja kod nas samo dođem kažem da nisam naručena nego da sam u postupku i uvijek testiraju
👱♀️33👨🦱36
Pokusavamo od 2020
4/21missed ab
VV
4/22odustali(pukli prije vremena)
8/22 gonal/cetrotide
5js 5 oplodeno( vračena1) 4🥶
Beta 23.9 beta negativna
11/22 FET beta negativna
1/23 FET
31.1.23 vraćena 2 🐧 beta 1- 1265.38
Beta 2-3049.43
27.2 1ult 5+4 💗
Nifty uredan ✔️ imamo dečkića💙 14+2tt
23.10 stigao mali Ivan
3/25 novi postupak
Hvala vam cure na odg. Javit ču se kad se nešto iskristalizira. Do tada vas pratim i bodrim😘
Prošli mj sam uspijela napraviti covid test, tj pogodila sam dan menstruacije, testirala se, 2 dan menst. Išla za Ri. Tamo dr odlučio da idemo s prirodnim Ivf, naravno da su zakasnili sa štopericom, tj folikul prevelik za štopericu, tako da je cijeli ciklus propao...... Ne poznajem ni jednog dr u Ri. Tek smo se uključili. Mi smo kod Dr. Višnić. Simpatična dr, puna elana, poticajna, sa svojim životnim iskustvom, rekla je da je imala puno Ivf - neuspješnih, da bi na kraju prirodno ostala trudna 🙂...
Ukratko to je moje iskustvo sa Ri...
Cure koje ste u Ri...jeste zadovoljne?
Hvala vam cure na odg. Javit ču se kad se nešto iskristalizira. Do tada vas pratim i bodrim😘
Prošli mj sam uspijela napraviti covid test, tj pogodila sam dan menstruacije, testirala se, 2 dan menst. Išla za Ri. Tamo dr odlučio da idemo s prirodnim Ivf, naravno da su zakasnili sa štopericom, tj folikul prevelik za štopericu, tako da je cijeli ciklus propao…… Ne poznajem ni jednog dr u Ri. Tek smo se uključili. Mi smo kod Dr. Višnić. Simpatična dr, puna elana, poticajna, sa svojim životnim iskustvom, rekla je da je imala puno Ivf - neuspješnih, da bi na kraju prirodno ostala trudna 🙂…
Ukratko to je moje iskustvo sa Ri…
Cure koje ste u Ri…jeste zadovoljne?
Iskreno, s dr. Višnić sam najmanje zadovoljna, sretna sam da me više ne može zapast (nadam se) 🙈 FET me od početka do kraja vodila dr. Smajla i bila je skroz u redu. Inače se vodim kod dr. Sušanj i sretna sam da je tako.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
ženske, stigli mi tek nalazi briseva imam i E.Coli i Ureaplasmu, dr mi je propisao terapiju Klavax 7 dana potom Fovelid 5 dana. Javila sam MPO dr ali tek popodne radi pa čekam odg, a do tad ću vas pitat jer umirem od brige hoće li mi odgoditi postupak zbog toga? Naručena sam u pon sad 21.11. da krenem s stimulacijom za koju se dogovorimo, pa nez jel se smiju antibiotici pit u isto vrijeme kad i stimulacija pikanje? Jaoo.... sve u zadnji čas, luda sam.... :( :( :( hvalaaa
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Prvi susret sa Dr. Višnjić mi je bio užasan..djelovala mi je napadno i agresivno.. Zadnji susret super, utješno i poticajno.. .. Ali moja 3 uvz su me gledali svi osim nje🥴... Tako da tko zna koliko ču ju puta uopće vidjeti... Nju sam vidjela samo na konzultacijama.. A kao moja dr je... Glupo skroz. Ona me kao vodi a svi me gledaju osim nje.... Sve znate i same kako to ide.
S obzirom da mi je FET odgoden za sijecanj (Petrova), sta moram ponoviti od nalaza, s obzirom da su mi sada svi koje sam radila prije asprijacije, stariji..svakako bi radila cervikalne briseve, i vezano za njih, zanima me di ih mogu privatno rijesiti ? Hvala svima...
❤️: ciklusi 30-60dana, L. ovarij naznačen PCOM, DG- sterilitas primaria. AMH 55.5. 💉: gonal 150, orgalutran, decapeptyl
6 mj.'22: aspiracija 12 oocita, odgoden ET, kriopohrana 3 blastociste 5.dan na 2 nosaca.
FET '22. odgoden za '23. zbog renovacije Petrove.
💙:Normozoospermia
2 mj.'23: estrofem, endometrij se stanjuje
5 i 6 mj.'23: estrofem, endometrij se stanjuje
7 mj.'23: letrozol, 1 j.s. test ➖️
8 mj.'23: dg histero ➡️🔝
Jesen '23.: FET ?¿
Prvi susret sa Dr. Višnjić mi je bio užasan..djelovala mi je napadno i agresivno.. Zadnji susret super, utješno i poticajno.. .. Ali moja 3 uvz su me gledali svi osim nje🥴… Tako da tko zna koliko ču ju puta uopće vidjeti… Nju sam vidjela samo na konzultacijama.. A kao moja dr je… Glupo skroz. Ona me kao vodi a svi me gledaju osim nje…. Sve znate i same kako to ide.
Da, doktor koji te vodi će ti odredit terapiju, imat ćeš konzultacije i to je to...jedino ako imaš sreće pa baš bude taj dan tvoj doktor. Moraš otupit na to i vjerovat da je svatko od njih sposoban odradit svoj posao.
Pandapanda, ne zvuči to dobro...realno, mislim da nema šanse da ideš u postupak s takvim nalazom. :/
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
ženske, stigli mi tek nalazi briseva imam i E.Coli i Ureaplasmu, dr mi je propisao terapiju Klavax 7 dana potom Fovelid 5 dana. Javila sam MPO dr ali tek popodne radi pa čekam odg, a do tad ću vas pitat jer umirem od brige hoće li mi odgoditi postupak zbog toga? Naručena sam u pon sad 21.11. da krenem s stimulacijom za koju se dogovorimo, pa nez jel se smiju antibiotici pit u isto vrijeme kad i stimulacija pikanje? Jaoo…. sve u zadnji čas, luda sam…. :( :( :( hvalaaa
Za postupak brisevi moraju biti sterilni. Tako da mislim da će ti odgodit.
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
ženske, stigli mi tek nalazi briseva imam i E.Coli i Ureaplasmu, dr mi je propisao terapiju Klavax 7 dana potom Fovelid 5 dana. Javila sam MPO dr ali tek popodne radi pa čekam odg, a do tad ću vas pitat jer umirem od brige hoće li mi odgoditi postupak zbog toga? Naručena sam u pon sad 21.11. da krenem s stimulacijom za koju se dogovorimo, pa nez jel se smiju antibiotici pit u isto vrijeme kad i stimulacija pikanje? Jaoo…. sve u zadnji čas, luda sam…. :( :( :( hvalaaa
Pandapanda nažalost ne vjerujem da ces u postupak jer uvjeti i jesu uredni nalazi. Uz to sto ti je dao gin , kupi si i prasak NoCist Intesive od americke brusnice. Frendica je imala e.coli u trudnoci i samo to pila i rijesila se. Ja ureoplazmu i uz vaginalete koje mi je gin prepisao , uzela i ovo. Imas za 7 dana i to bi trebalo bit dovoljno
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji