Večer cure,da li je nekom od ultragestana bilo muka. U petak odrađena inseminacija a meni cijeli dan danas stoji sve u grlu. Svaki pokret tjera na povraćanje a ništa ne ide van.
Prošli put je bilo malo mučno dan- dva a ovaj put je osjećaj kao da smrt dolazi po mene iz želuca.
Da nema guralica crijevna bi mi prva pala na pamet ali više nisam pametna.
Stavljaš ih vaginalno ?
Meni ako ih popijem bas bude slabost …ali vaginalno nisam imala neke posljedice.
89godiste PCOS
8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
05.01.2023. pregled 14 tt <3
26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏
Aries malena je predivna 😍😍😍
Razumna ja bi na tvom mjestu umrla do subote i ponovnog pregleda, svaka cast 😅 ja sam bila na kiretazi polovicom 6.mj i u 9.mj sam vec opet bila u FETu, mislim da svakako treba 2, 3 mjeseca oporavka
U prvoj trudnoći i ja sam umirala od straha a sad sam to jednostavno prihvatila. Spremna sam na najgore da dodem do najboljeg a bit će kako Bog da. Ja sam po prirodi optimist i ako imam 5% sanse za uspjeh ove trudnoće ja ću vjerovati u čuda.
Naravno, uvijek volim znati i opcije jer sam taj tip. Tip sa planom B
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Pozdrav, čitam vas zadnjih dana, pa konačno da se javim, dam vam podršku i pridružim u iščekivanjima. 🍀
Pokušala sam srediti potpis, valjda je uhvatilo.
Uglavnom, postupak u 2/2022 nam je ostavio baš gorak okus, samo 1 js. U ovaj smo ušli s manje očekivanja, sve je krenulo naopako, umjesto moje dr, tijekom cijelog postupka izmijenilo ih se troje razlicitih, jedan ordinirao terapiju, druga folikulometrije i aspiracija, treci transfer. Pa je bilo 6 folikula, pa ipak 5, pa na kraju 7 🤣 Na kraju je ispalo dobro i sretni smo zbog smrzlića 🥰 nismo se nadali zaista 😄
Na nagovor nase ribic na 6dnt sam isla piškit test, mada sam mislila da ću bez beda izdržati do bete, i dobili smo finu crticu 😍 sad ju budno pratim iz dana u dan 🤣😅 i čekam taj ponedjeljak. Bilo je nekog smeđarenja za vikend al digli smo utriće i to je sad ok, nadam se da će tako i ostati 🤞
Ne veselimo se još, znamo da može svakak krenuti.
Svima želim pozitivne testove, velike bete, srčeka na UZV-ucima i sreću u nadolazećim postupcima 🍀✨️
Razumna tvoji komentari i pristup cijeloj situaciji, humor...svaka čast, i od srca ti želim da se ipak izvuče na dobro 🤞
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Pozdrav svima. Već dugo nisam ništa pisala ovdje jer se kod mene situacije stalno vrte u krug i uz odgađanja postupaka zbog covida te drugih, po meni nepotrebnih, razloga u Petrovoj sam odradila dva stimulirana postupka. Sada sam trebala ići u treći jer uskoro navršavam 42 godine i samo su mi javili da si pronađen novu bolnicu jer oni na godinu dana zatvaraju. Planiram se prebaciti na Sveti Duh kod dr. Turudić. Molim vas budite ljubazne i napišite mi vaša iskustva (saznanja) sa navedenem bolnicom i doktoricom?
👱♀️41 👨43, AMH 5 pmol/L, FSH 11 IU/L, MM sve ok
Pokušavamo od 03/18
02/20 AIH, VV, neuspješno
03/21 IVF u prirodnom postupku, VV, prazan folikul
04/21 adneksitis, salpingitis, posljedica: Sactosalpinx
02/22 Petrova, stimulirani IVF, 3 embrija, neuspješno
06/22 Petrova, stimulirani IVF, neuspješno
Pozdrav svima. Već dugo nisam ništa pisala ovdje jer se kod mene situacije stalno vrte u krug i uz odgađanja postupaka zbog covida te drugih, po meni nepotrebnih, razloga u Petrovoj sam odradila dva stimulirana postupka. Sada sam trebala ići u treći jer uskoro navršavam 42 godine i samo su mi javili da si pronađen novu bolnicu jer oni na godinu dana zatvaraju. Planiram se prebaciti na Sveti Duh kod dr. Turudić. Molim vas budite ljubazne i napišite mi vaša iskustva (saznanja) sa navedenem bolnicom i doktoricom?
Ako ćeš već birati dr onda pokušaj nju izbjeći znam par parova koji su bili kod nje i nisu bili zadovoljni i otišli su dalje e sad možda će tebi onda sjesti ja to ne mogu znati, ali po nekim iskustvima ja bi ju zaobišla, ali naravno to je samo moje mišljenje ja sam tip osobe da dr mora biti ljubazna,pristupačan i razuman da mi u određenom trenutku ipak nešto objasni ima još dr tamo pa ako već možeš birati onda si malo razmisli, ali će ti se sigurno javiti netko od cura koje su tamo u postupku sretno 🙏🤞🤗🥰
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Luana sretno sutra čekam s nestrpljenjem 🤞🙏🤗🥰
Sani pa ti si već spremna 🤭 i ja imam još par stvari za obaviti i čekam nalaze,bacila sam se na vježbanje čekaju me one krasne upale mišića i tako 🤪🤣🤣🤗🥰😚😘❤️
Lucky kako si? Jel prošla viroza? 😚🥰🤗❤️
Ligtblue sve je moguće od progesterona 🥺 drži mi se 🤗🥰❤️
Iščekivanje dobrih stvari slažem se da se previše neki dr usredotoče na hiper a manje na jajčeka nadam se da će naša Capi obaviti dobar razgovor sa svojim dr 🤭 pa zšt ne odeš kod svog dr na uzv? 🤗🥰❤️
Ikwi žao mi je jako, napuni baterije I idemo dalje 🤞🙏🥰🤗❤️
Cvit lijep rezultat i čestitam na plusiću neka beta razvali 🙏🤞🤗🥰
Bamby jel i ti ponavljaš betu sutra?
Ribić sad nas već zabrinjavaš je si još u komadu 🙈❤️❤️🥰🤗
Lelloo gdje si nestala?❤️
MalaG, Cotton?? 🤗🥰❤️
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Razumna sretnooo 🙏🤞🙏🤞🤗🥰❤️❤️
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Razumna, tako si pozitivna pored svega što te snašlo,, vjerujem da će se dobro završiti
Luana, Iskra, čestitam.. Također i ostalim curama sa pozitivnim ishodom
Meni je danas 6dpt i prijavljujem pravo školsko implatacijsko krvarenje danas poslijepodne i sad je već završilo, crveno roza krv.. ništa smeđe, i lagano probadanje što se također već smirilo. Sutra ću umoćit test,, sigurna sam da je to to,, vrtoglavica me također mući što se nije događalo do sada
👰42, 🤵51,amh0.25
3×prirodna vanmatericna, oba jajovoda i jedan jajnik ✂️
2mj.2022 - 4j.s samo jedna došla do trećeg dana, beta 0
5mj.-2j.s. Samo jedan 8st,beta 0
8mj-6j.s.,5 se oplodilo,, treći dan vraćen jedan 8st,,beta 0.. Ostao 🐧
Fet 9.11,, beta 21.11-6dpt➕, 12dptB-199💖, mis.car.u 6tj 💔
1mj.2023-stim.,,6jaj.st.sve se oplodile, tri došle do 5 dana, - beta 0
4mj'23-zadnji pokušaj - 1.5 transfer 1blast
11.05 beta 170,🥰5dpt➕, 19.05beta1260, 25.05 UZV5+6, beta 1900😔, spont. U 7tj 😔
Bok curke, ja sam u komadu :) Jucer redovno hospitalizirana i sad cekamo…
I pozdrav Cvit :)
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Razumna još se ne mogu načuditi cijeloj situaciji..jesam li ja pročitala da su kod Susjeda/ginek bile vidljive dvije gestacijske a sada je ipak jedna ? Držimo fige da sve bude u redu koji je tebi tjedan nakon transfera sada? Imas li vise grčeva smedjarenja ? 🙏🙏🙏
Ikwi i ja sam se pitala gdje si …zao mi je zbog negativne bete …al sigurno bolje vrijeme dolazi imas potpuno pravo biti tužna.
Cepi …vadiš li hormone prije aspiracije,vidim da ih dosta bude nezrelo ? Imam osjećaj da nama s pcos “samo” brinu o hiperu pa radije ranije aspiracija.Uvijek sam mislila da su sačekati dan dva još da bi rezultat bio bolji…možda naklapam gluposti ali…a ne sumnjaj u trodnevne i moj doktor kaže nekada je bolje u maternici nego u labaratoriju.
Bambi kako si ti
Cure čestitam na betama Novim curama dobrodošlica da sto prije krenu na vedrije teme …Sani,Stela,Kacusa 😍
Zab sam imena/nadimke 🙈
Ja sam dobro, radim malo vise na poslu pa ne stignem toliko brinuti sto simptoma i dalje nemam znaci ja sam isto neki čudan slučaj ..Daj Boze da bude sve u redu al doista blizanci a da ni sise ni mučnine ništa ne kreće 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Nekad navečer osjetim težinu u želudcu al to je jer dodjem s posla jedem pa legnem 🥶 Čekam 1.12 tog za uzv kod mpo doktora ako ne podjem ranije, trebala bih kod svoga obiteljskog ginekologa jer mi je mpo ginekolog u drugoj državi …ali ne znam jel rano,a opet trudnoću mi ABD neće voditi mpo doktor jer nema smisla toliko putovati na pregled …😊
Da, vadili su mi hormone svaki drugi dan na folikulometriji...i full se odugovlacilo s stopericom do maximuma.. 17.dan ciklusa je napravljena aspiracija, vec su folikuli bili poprilicno veliki..ici cu na razgovor pa cemo vidjet
🙎🏼30 oligotheratozoospermija
🙎♀️29 AMH 99-155 (varira) , PCOS
2015.spontana trudnoća; CR; krvarenje, infekcija reza
2/2022 ICSI ➡️ Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl ➡️ 40 folikula, 16 js, 3 oplođene, 2 🐧🐧 (ET odgođen zbog OHSS)
4/2022 FET ➡️ Estrofem, Utrogestan ➡️ 4.04. vracena 2 🐧🐧 ; beta HCG 0.1 ❌️
10/22 ICSI ➡️ Gonal 100, zatim 150, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle
➡️ 40 folikula, 15 js, 2 oplođene, OHSS, embriji stali s razvojem, 0 transfera
09/2023 ICSI ➡️ Supercur sprej, Ovaleap
Sortiraj odgovore
Najstariji