Cure, ja sam u srijedu vadila drugu betu (16.DNT) -3500, javila Petrovoj i jučer bila na UZV i sve je di treba biti..pravilna GV i ŽV te se embrij nazire. Za 2 tjedna opet kod njih UZV…međutim danas u noći sam imala blage grčeve i išla piskit pa je na papiru bilo malo svježe krvi…sad ne znam što da mislim o tome, čitajući forum, ne mora ništa značiti, nego ako krenu bolovi i jako krvarenje pravac na hitnu…
Imas li utrogestan u terapiji? Prerano je da ista mogu napraviti, ako si pokrivena terapijom. Tako je bilo meni i jos par cura. Zalijepi se za krevet i miruj, event mozes normabel od 2 mg uzet, ako bi se krenulo pojacavat javi se ginekologu ili na hitnu.
Imam 3x200 mg+estrofem..danas bez krvarenja, iako to nocas je bilo samo na papiru svjetla krv, samo tu i tamo grčevi...također imam još jednu smjenu za odraditi pa idem na GO, te je u planu dopust trudne radnice, ukoliko mi ga poslodavac odobri.
❤️: ciklusi 30-60dana, L. ovarij naznačen PCOM, DG- sterilitas primaria. AMH 55.5. 💉: gonal 150, orgalutran, decapeptyl
6 mj.'22: aspiracija 12 oocita, odgoden ET, kriopohrana 3 blastociste 5.dan na 2 nosaca.
FET '22. odgoden za '23. zbog renovacije Petrove.
💙:Normozoospermia
2 mj.'23: estrofem, endometrij se stanjuje
5 i 6 mj.'23: estrofem, endometrij se stanjuje
7 mj.'23: letrozol, 1 j.s. test ➖️
8 mj.'23: dg histero ➡️🔝
Jesen '23.: FET ?¿
Pozdrav svima, nadam se da sam dobro uredila potpis. Prije svega, sretan Božić svima Nadam se da me primate u svoj mali posebni svijet, imam osjećaj da ovdje vlada veliko zajedništvo i potpora, a to je ono što i meni treba.
Malo sam proučila prve stranice, ali imam još neke nedoumice.
Slijedi nam IVF postupak u klinici IVF, ne mogu dočekati.. Molim vas savjete, kako si pomoći, suplementima i to? Imam nizak AMH, a visok FSH - doktor uopće nije zabrinut, a ja guglam da je to početak menopauze Mogu li se te vrijednosti ipak nekako poboljšati?
Svi mi savjetuju vitamin D, ali trebala bih valjda prvo izvaditi vit. D, da znam na čemu sam? Ili se ne može ništa loše desiti, samo može pomoći? Vidjela sam da se vit. D s većim jedinicama dobiva na recept - kako dati doktorici hint za recept?
Isto tako, dobila sam preporuku za muža, da pije za postupak selen, cink, vit. C... Bi li bilo dobro da nas dvoje pijemo možda i macu, ili što preporučujete?
Hvala svima na preporukama i želim svima ostvarenje našeg najvećeg sna, puse velike
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Cure, ja sam u srijedu vadila drugu betu (16.DNT) -3500, javila Petrovoj i jučer bila na UZV i sve je di treba biti..pravilna GV i ŽV te se embrij nazire. Za 2 tjedna opet kod njih UZV…međutim danas u noći sam imala blage grčeve i išla piskit pa je na papiru bilo malo svježe krvi…sad ne znam što da mislim o tome, čitajući forum, ne mora ništa značiti, nego ako krenu bolovi i jako krvarenje pravac na hitnu…
Imas li utrogestan u terapiji? Prerano je da ista mogu napraviti, ako si pokrivena terapijom. Tako je bilo meni i jos par cura. Zalijepi se za krevet i miruj, event mozes normabel od 2 mg uzet, ako bi se krenulo pojacavat javi se ginekologu ili na hitnu.
Imam 3x200 mg+estrofem..danas bez krvarenja, iako to nocas je bilo samo na papiru svjetla krv, samo tu i tamo grčevi…također imam još jednu smjenu za odraditi pa idem na GO, te je u planu dopust trudne radnice, ukoliko mi ga poslodavac odobri.
Mozes mi malo vise reci o dopustu trudne radnice.. koji posao radis i koja je procedura uopce?
👩🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
Poliklinika IVF
03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙
Imam 3x200 mg+estrofem..danas bez krvarenja, iako to nocas je bilo samo na papiru svjetla krv, samo tu i tamo grčevi…također imam još jednu smjenu za odraditi pa idem na GO, te je u planu dopust trudne radnice, ukoliko mi ga poslodavac odobri.
Mozes mi malo vise reci o dopustu trudne radnice.. koji posao radis i koja je procedura uopce?
https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2011_09_112_2184.html
Ovdje stoje sve informacije vezano uz dopust trudne radnice.
Ja radim kao prvostupnica u izvanbolnickoj hitnoj, prošle godine je odobren naveden dopust kod nasih trudnica, tako da se nadam da ja necu imati problema s ostvarenjem istog.
❤️: ciklusi 30-60dana, L. ovarij naznačen PCOM, DG- sterilitas primaria. AMH 55.5. 💉: gonal 150, orgalutran, decapeptyl
6 mj.'22: aspiracija 12 oocita, odgoden ET, kriopohrana 3 blastociste 5.dan na 2 nosaca.
FET '22. odgoden za '23. zbog renovacije Petrove.
💙:Normozoospermia
2 mj.'23: estrofem, endometrij se stanjuje
5 i 6 mj.'23: estrofem, endometrij se stanjuje
7 mj.'23: letrozol, 1 j.s. test ➖️
8 mj.'23: dg histero ➡️🔝
Jesen '23.: FET ?¿
Pozdrav svima :)
Prošle godine sam imala 2 inseminacije i jedan prirodni ivf (neuspješno) u Rijeci.
Uzela sam si pauzu od 7-og mjeseca do sada, i sada cekamo raspored pa da nam daju opet termin za konzultacije.
Sto mislite da li ja mogu vec sada napraviti na svoju ruku sve nalaze koji su potrebni? Ili da cekam te konzultacije? Hvalaa
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2011_09_112_2184.html
Ovdje stoje sve informacije vezano uz dopust trudne radnice.
Ja radim kao prvostupnica u izvanbolnickoj hitnoj, prošle godine je odobren naveden dopust kod nasih trudnica, tako da se nadam da ja necu imati problema s ostvarenjem istog.
Hvala. Bas cu nazvat glavnu pa pitat je.. mozda sam ja vec zakasnila ili se zeznula. Odmah nakon pozitivne bete sam se vratila na posao. Kako inace radim kao med sestra na oralnoj kirurgiji i rtg je kod nas, dog sam da me prebace u stomatološku (puno je lakši posao, nema izvora zračenja).. i tu sad vec radim 3 mj. Imam mjesec dana go i svakako sam mislila otvorit komplikacije (jos mi je ovo krvarenje jucer potvrdilo da sam dobro odlucila). Onda cu biti u 20. tjednu. Ne znam jel onda mogu traziti taj dopust…
👩🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
Poliklinika IVF
03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙
Zene samo da javim beta negativna , sastavljam se sama sa sobom. Iduci tjedan se moram javit da dogovorim pregled kod dr. Budimira probat cu kod njega inace me do sad vodila dr. Marusic koja je jako dobar doktor al je vanjski suradnik pa nije uvijek u bolnici nervira me sta me onda svaki put gleda neko drugi transfer radi neko treci. Probat cemo sad ovako i nastavit se nadat. Svima vam zelim velike uspjehe ja cu vas cirkat da vidim novosti a cim budem znala kad krecem s pikanjem javljam se ❤️❤️❤️
cekam te cilo vrime iiii bas mi je za sta je ovako ispalo😪😪 veselila sam ti se isto kao da sam ja u pitanju.. Nadam se da ce dogodine bit vise srice! 💪💪
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
PBTAB Čestitam ti od srca 🌈💙
Razumna ti si jedan veliki borac, znam da ljudi ne vole ovakve izjave ali ja stvarno mislim da si snažna i da ces sa tom svojom snagom stici do cilja.
Tikvice i Stela dani leteee jos malo i mrvice su tu 🙏🏻🥰
Nove cure dobro došle da ubrzo dođete do svog cilja 🤞🏻💝
Kod mene sve uredu, nije bilo nikakvih prepada vise. Pocele su mucnine oko Božića, pa mi je sarma na nos izisla umalo jer jos nismo govorili svima pa se ponasam “normalno”. Mucnine traju po citav dan, averzija na hranu svu i jutros sam povracala prvi put. Pojedem banana, pereca , pijem cjeđene narance i dvojni C tu i tamo neka kiflica i badem. Dobro je sve to…
Vidiim da iso sport pomaze pa cu uzet njega.
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Zenskice upomoc!
jel se ista moze koristit da si olaksam ovu migrenu i mucninu koju mi izaziva? trpim cili dan i ne mogu vise..
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
makud nadam se da se više neće ponoviti. Miruj i mazi bušu 🥰
Dodo dobrodošla 🤗 vezano uz vitamin d, svakako ga je bolje izvaditi pa da vidiš na čemu si. Meni je bio niži, javila sam dokt.opće prakse da krećem u MPO i da razina vit D mora biti na dobra i odmah mi je ( po preporukama cura s foruma) poslala recept za ampule od 25000 jedinica i brzo sam ga popravila. Za macu ne znam, nikad nisam pila. Od suplemenata sam ja pila novalac, vit D, omegu 3 i malo pred postupak započela s koenzinom Q10, MM je pio fertil up (zbog lošijeg spermiograma), omegu3, l carnitin i l carnigin. Cure će imati sigurno još neki savjet. Sretno 🍀🤞
Ivka33 jako mi je žao 😔 pozitivno i hrabro dalje, nek ti novi postupak donese sreću 🤞🍀
Marijana5 pa ja bih predlozila da ponoviš nalaze i da na konzultacije dođeš sa svime, pa ćeš vjerojatno i prije krenut s postupkom 🙂🍀 tako smo mi došli sa svime, i na konzultacijama dogovorili start. Sretno 🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji