Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Saniii
    21. Studeni 2023. 12:03

Pbtab ja sam operirala jajovode 2020g u Petrovoj i sve je prošlo u najboljem redu, da ne kažem na nivou, dr koji me operirao me obilazio svako malo, i mimo redovne vizite, a sestricama koje su na tom odjelu doslovno skidam kapu za sve, od ljubaznosti do brige za nas pacijente. I sad nakon histero ,jedina svijetla točka su sestre tamo,  doslovno sam u suzama otišla pod anesteziju i tako se i probudila i sestre koje su bile tu su me tjesile i anesteziologica s njima cak, točno osjetis tu suosjećajnost, ne može se to odglumit. Ovdje je iskljucivo zakazao pristup doktora.. Btw u sobi za buđenje je bila još jedna curka sa mnom i čim se probudila njezin dr koji ju je operirao je došao do nje i sve joj objasnio..
    Ne bih da se izvuče dojam da pljujem Petrovu jer tamo sve funkcionira sasvim okej, odjel gdje sam ležala je full nov..

Ali slažem se u potpunosti da pristup privatno vs bolnica se ne mogu porediti.

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

• luna573
    21. Studeni 2023. 12:04

Draga Sanii uzasno mi je zao da je tako ruzno ispalo.. uzmi si vremena koliko god ti treba i zelim ti da uzivas u drugim zivotnim radostima 😊 takoder ti zelim da ti iduca godina bude dobitna ko i svima ovdje jer si ti to zasluzila, veliki zagrljaj saljem 🥰 

🙎🏻‍♀️28- AMH 18 pmol/L, heterozig. MTHFR, PAI-1 homozig. 4G
    🙍🏻‍♂️28 normo->asteno->normo
    Betaplus
    1. 05/23 IVF letrozol 5x2, ovitrelle- 4js - 1 oplodena, triploid ET❌
    2. 10/23 ICSI Gonal F 150, Cetrotide, Ovitrelle➡️15js➡️9 oplođeno➡️vracen 1 trodn. (10st), 4 🐧 test neg
    3. 11/23 prir. FET jedne blastice, test neg
    4. 12/23 stim. FET, 9dpt beta 137,5, 11dpt beta 304,08, 13dpt-540, 15dpt-1189, 20dpt- 5897, 6+4 ❤️
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/2024

Fashionista
    21. Studeni 2023. 12:10

Sanii potpuno te shvacam i potpisujem svaku rijec. Zao mi je jer si to morala proci ali ja nekako mislim da se sve desava s nekim razlogom samo nam to zivot tek kasnije pokaze i razjasni zasto. Apsolutno podrzavam odmak od foruma, veselim se s tobom za lijepe stvari koje ti se desavaju trenutno u zivotu i uzivaj u njima punim plucima! ❤️ Mi mislimo na tebe! 
    Korni kakoooo sam propustila tvoju trakicuuuu!! Predivnooo uzivaj punooo! 😘😘💖
    Jube bokic u kojoj si ti sad fazi? 
    Monolena ja bih se jos nadovezala na spisak od Jube, nikako ne zaboraviti dr. Alebica kojem punooo dolaze zene iznad 40, bas doslovno ima “teske” slucajeve. Ne sto je moj doktor ali je stvarno vrhunski.
    Evo moja frendica se tek sada u 47-moj godini uputila k njemu, prvi puta uopce ikada na IVF, nema djece, odstranio joj je polip i ona sad odmah ostala trudna spontano! Nazalost imala je spontani ali u 47 je zatrudnila spontano, tako da ima nade i za zene do 50-te! Iduci mjesec ce vec probati opet spontano a onda pocetkom godine na IVF kod dr. A

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

Jube2
    21. Studeni 2023. 12:41

Epravedno sam izostavila dr.A, istina! Toliko sam toga htijela reci, pa mi se omako 🤪
    Slazem se u potpunosti s Fashionista.
    ...
    Moje su stanice dosta lose, naglo je pala kvaliteta u zadnjih 2g. Evo nas odradili posljednji transfer trodnevnih, cekamo betu... Nepitajte nista 🤪
    Inace sam pisalica, ali ozbiljno razmisljam uzivati u opciji trudnoce do bete. Posljednji sam put imala istu namjeru, ali tako sam nekako u jednom trenu osjetila da nisam T da sam piskila prije bete.... 

Sretno svima 🤗🤗🤗🤗🤗🤗

🍒39 🦁45
    2022. 👶
    2023. AMH 2,1
    5/23 stimulacija, ET 2x3dn, beta 😞

• mica.cica
    21. Studeni 2023. 12:46

WonderWoman

Stela_M

Korni lijepo je vidjeti tvoju trakicu 🤭🤗😍
    Jurky sretno dns da budeš zadovoljna konzama i da ti se dr svidi 🤞😍
    Wonder women još 2 tj, pa koliko čekaš na uzv? Kako se osjećaš? 😍
    Lotti nažalost to ti je pod normalno 🙄 mene prepone bole ali si stavim jastuk za dojenje između nogu pa mi bude lakše 🙈 a piškenje jbg pod obavezno je, i ja spavam isprekidano plus loše ali se ok osjećam nije da mi fali više sna, čudo 🙈🤣🤣 ima dana kada spavam po 4 sata pa me nakon par dana valjda sastavi umor pa onda odspavam duže i tako u krug 🤷‍♀️
    Nuša čestitam na beti, ali ti visina bete ne može reći koliko je bebica, evo vidiš iz potpisa moju betu pa je trudnoća započela kao blizanačka,recimo naša Anii imala je visoku betu pa je jedna bebica, najbitnije da sve bude ok na uzv ćeš vidjeti pravo stanje 🤭 sretno 🤞
    Feith nije ti rano za betu 9dpt ali po meni ćeš ju morati ponoviti, a na uzv se ništa ne vidi dok beta ne pređe cca 1500 tako da se onda nadamo velikoj beti 🤭🤞

Oprostite, krivo sam napisala, valjda sam već pogubljena u svim danima. Iduci tjedan je pregled! Danas sam završila na izvanrednom pregledu jer sam noćas prokrvarila. Doktor kaže da je sve ok, pa pretpostavlja da je samo implatacijsko krvarenje u pitanju. Ali moram strogo mirovati! Kad sam ugledala krv odmah mi pozlilo, tlak pao, zujanje u ušima, teško disanje, pogubila sam se u tom trenutku. A samaaaa doma! Zaspala sam nekako uz molitvu i evo sad se tek smirila kad je rekao doktor da je sve ok obzirom na sve.🥰
    Osim toga, osjećam se svakako,haha, dobro zapravo, sretno i uzbuđeno iako sam u minusu 3kg jer nemogu vidjeti hranu, ne osjećam da bi povratila ali negdje to stoji, haha, ali natjeram se jesti jer znam da moram, pospana sam kroz dan, prosli tjedan su bili bas jako bolovi kao menstrualni a sad su se malo smanjili.😅
    Kako ste svi??
    Sretno svima 🥰🫂

Ej samo da zi evo kazem ja sqm bila vec dva puta na gitnoj radi krvarenja i svaki put je bilp ok. Tek sada mi je moj mpo doktor rekao da moze biti od terapije oa cak i od andola jer je sve puno bolje prokrvljeno.. Tako da nemoj panicariti ako vidis krv. Ja sam skoro 5 dana zaredom imala navecer scjezr krvi.. Jucer bila 8+3 tocno u dan bebica srce tuce ko veliko❤️

👱 AMH 32,5, Prohodnost jajovoda 👌
    Dva puta micanje polipa. Svi nalazi uredni.
    🧔 Sve uredu 21.05. Aspiracija 10 jajnih stanica 6 oplođenih
    27.05. 2🐧🐧vracene blastice ▶️ 11dan beta217 13dpnt ➡️328 16dpt➡️702
    27.06.❤️ 11.07.💔
    9.10🐧
    11dpt ➡️625, 14dpt➡️2338
    06.11.6+3 UZV ❤️
    14.11. 7+4 ❤️ 20.11 8+4❤️

Jurky32
    21. Studeni 2023. 13:06

Hello curke, evo mene 👋
    Flo, žao mi je što malo spavaš i što je beba zahtjevna, ali brzo će to proći, nećeš se ni sjećati 😘
    Monny, 🤞 da se beta uredno dupla 🥰
    Kuli, čestitam i nek ide dalje kako treba 🤞🥰
    Orchid, dobrodošla i sretno 🤞🥰
    Mrvica, cure su ti već rekle, ja ću ti samo poželjeti sreću 🤞🥰
    Faith, čestitam na plusiću, neka i dalje sve bude dobro 🤞🥰
    NPelica i PBTAB, od ❤️ vam cure želim da ovoga puta bude to to 🤞🥰
    Tikvice, žao mi je što si sve to prošla, nadam se da je sad sve u redu 🤞🥰
    Annboleyn, držim fige da se spermiogram popravi 🤞🥰
    Razumna, zajedno s tobom nadam se čudu 🤞❤️
    Bubice, jesi ti prestala razmišljati o svom cerviksu 😊 nadam se da je sve u redu 🤞🥰
    Divna, Pothos, dobrodošle i sretno 🤞🥰
    Ivka33, jesi ponavljala test? 🤞🥰
    Korni, jeeeeej baš mi je drago da je sve dobro 🥰🥳
    Nuša, čestitam 🥳🥰
    Fashionista, baš super da ste čuli srčeko i da sve štima 🥳🥰
    Hvala cure svima na podršci vezano uz moj odlazak u novu kliniku 😘😘 Uglavnom, bila sam kod dr. Bračun i oduševljena sam ne samo njom već i cijelom ekipom..toliko ljubaznosti u državnoj bolnici nikad nisam doživjela.. Rekla mi je da ponovim hormonsku sliku, što sam ja svakako planirala na idućoj mengi. Nakon toga trebam doći na kontrolu pa ćemo vidjeti za dalje. Kaže da šanse nisu velike zbog mojih hormona, ali nije nemoguće. FSH mora pasti barem do 15 da bi mogla ući u postupak, tako da ćemo ga provjeravati dok ne bude bolji, ako bude bolji, ja se nadam da hoće. I rekla nam je da sve što pijemo prestanemo piti jer je to previše tableta za organizam. Preporučila nam je Proxeed i dala nam nekoliko vrećica da probamo. Također, ušla sam kod njih u neko istraživanje, provjerava se kao jesu li kronološka dob i biološka dob na istom nivou. Ja sam dobar kandidat jer nemam puno godina, a amh mi nizak. Tako da dala sam im malo krvi, besplatno je 😁 Koga zanima, istraživanje se zove GlycanAge. I rekla mi je doc da mi ako ništa drugo barem godine idu u prilog i da zbog toga ima nade. Eto toliko, pa ćemo vidjeti kad za dva tjedna opet FSH izvadim. 🤞
    😘😘😘😘😘 svima

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

• Monny
    21. Studeni 2023. 13:09

Hej cure, danas sam vadila drugi put betu (9.dnt) i iznosi 178, prvi put je bila 6.dnt 18.6. Doktor kaže da sve izgleda u redu iako dva dana imam smeđkasti iscjedak uglavnom navečer. Za dva tjedna imam prvi ultrazvuk, nadam se da će sve biti ok. Sretno svima 🤗

12/23 UZV ♥️✔️

Jube2
    21. Studeni 2023. 13:19

Nuša

Dobro jutro svima. Koliko pratim ima i novih cura. Ja sam pisala na negdje 2050 oj strani. Pratila sam vas skoro svaki dan. Dužna sam javiti i podsjetiti… Transfer sam imala 06.11. Jučer sam vadila betu i ona je 2000. 😊. Prema tome blizančići su se primili.
    Želim svakoj od vas uspjeh u mukama koje prolazite. Također sam u strahu od ove svoje trudnoće s obzirom što mi se dogodilo prvi put.
    Čitam vas i pratim. Znate kako kažu.. Čovjek snuje, Bog određuje.
    Svakako se opet javim, sigurno ću imati nekih nepoznanica ali zato imam vas. Vi ste sve prošle i sve znate. 😊.

💗

🍒39 🦁45
    2022. 👶
    2023. AMH 2,1

Jube2
    21. Studeni 2023. 13:23

Fashionista

Evo nas sa druskanja sinoc smo imali prvi 3D ili je to 4D ultrazvuk i doktor je sat vremena pregledavao detaljno nase cudo! 🥹 ❤️Napokon smo culi i otkucaje i bebica je bila jako zivahva i raspolozena tako da sve je u najboljem redu i super napredujemo! 🙌🏻 Bas je bilo divno druskanje i doktor Kurdija nam se jako svidio, bas je pravi profesionalac, temeljit i stalozen, znala sam da ce mi dr. Alebic preporuciti isto vrhunskog doktora kakav je i on! Puse svima od nas 😘

💗

🍒39 🦁45
    2022. 👶
    2023. AMH 2,1

WonderWoman
    21. Studeni 2023. 14:02

mica.cica

WonderWoman

Stela_M

Korni lijepo je vidjeti tvoju trakicu 🤭🤗😍
    Jurky sretno dns da budeš zadovoljna konzama i da ti se dr svidi 🤞😍
    Wonder women još 2 tj, pa koliko čekaš na uzv? Kako se osjećaš? 😍
    Lotti nažalost to ti je pod normalno 🙄 mene prepone bole ali si stavim jastuk za dojenje između nogu pa mi bude lakše 🙈 a piškenje jbg pod obavezno je, i ja spavam isprekidano plus loše ali se ok osjećam nije da mi fali više sna, čudo 🙈🤣🤣 ima dana kada spavam po 4 sata pa me nakon par dana valjda sastavi umor pa onda odspavam duže i tako u krug 🤷‍♀️
    Nuša čestitam na beti, ali ti visina bete ne može reći koliko je bebica, evo vidiš iz potpisa moju betu pa je trudnoća započela kao blizanačka,recimo naša Anii imala je visoku betu pa je jedna bebica, najbitnije da sve bude ok na uzv ćeš vidjeti pravo stanje 🤭 sretno 🤞
    Feith nije ti rano za betu 9dpt ali po meni ćeš ju morati ponoviti, a na uzv se ništa ne vidi dok beta ne pređe cca 1500 tako da se onda nadamo velikoj beti 🤭🤞

Oprostite, krivo sam napisala, valjda sam već pogubljena u svim danima. Iduci tjedan je pregled! Danas sam završila na izvanrednom pregledu jer sam noćas prokrvarila. Doktor kaže da je sve ok, pa pretpostavlja da je samo implatacijsko krvarenje u pitanju. Ali moram strogo mirovati! Kad sam ugledala krv odmah mi pozlilo, tlak pao, zujanje u ušima, teško disanje, pogubila sam se u tom trenutku. A samaaaa doma! Zaspala sam nekako uz molitvu i evo sad se tek smirila kad je rekao doktor da je sve ok obzirom na sve.🥰
    Osim toga, osjećam se svakako,haha, dobro zapravo, sretno i uzbuđeno iako sam u minusu 3kg jer nemogu vidjeti hranu, ne osjećam da bi povratila ali negdje to stoji, haha, ali natjeram se jesti jer znam da moram, pospana sam kroz dan, prosli tjedan su bili bas jako bolovi kao menstrualni a sad su se malo smanjili.😅
    Kako ste svi??
    Sretno svima 🥰🫂

Ej samo da zi evo kazem ja sqm bila vec dva puta na gitnoj radi krvarenja i svaki put je bilp ok. Tek sada mi je moj mpo doktor rekao da moze biti od terapije oa cak i od andola jer je sve puno bolje prokrvljeno.. Tako da nemoj panicariti ako vidis krv. Ja sam skoro 5 dana zaredom imala navecer scjezr krvi.. Jucer bila 8+3 tocno u dan bebica srce tuce ko veliko❤️

Uhhh..ni tebi nije lako. Jedva čekam da čujem to srčeko. Hvala na savjetu i podršci.  Ali bit će to sve dobro  💪💪 

🙋‍♀️ 34god.,sve u redu (AMH 43,3/2022.)
    🙋‍♂️33god., asthenozoo(1/23)
    🙏🤞🤰 ljeto 2020., aktivnije jesen 2020.I dalje u iščekivanju. 🏨BetaPlus
    4/2023-1.postupak, aspiracija, transfer 19.4.2023 ⛔, 2 ⭐⭐
    5/2023-FET, prirodni⛔, ostala⭐
    11/2023 - FET, stimulirani (Estrofem) 🤞, 10dnt➕, beta1-158,5, beta2-359

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.