Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PBTAB
    21. Studeni 2023. 09:30

Marisha

luna573

OMarisha
    Hej Luna, ti i ja se pratimo od početka sličan nam je ciklus i objema treći put. Meni je sestra samo rekla da dođem na UZV 11dan ciklusa i to je to, ja sam čak malo razočarana što mi nisu ponudili ovu opciju pa da i to prođem. Jer ako sada ne upali, opet moram čekati konzultacije pa lijekove a moja endometrioza može podivljati svaki čas. Nadam se da će i tebi ovaj put biti uspješan

Izgleda da da, suborkinjo🥰 nadam se da ce nam objema biti treca sreca🤞 tebi je to zadnji smrzlic? I kada onda ides na uzv? Ako nisi dobila lijekove do sad onda da, vjerojatno je prirodni opet.. meni je cak i drazi prirodni jer nisam neki pobornik lijekova, ali eto, zao mi je samo sto nam niko putem nista ne objasnjava nego pola toga bi trebali sami zakljuciti.. ako ni ovo ne uspije meni ostaju jos dva smrzlica i mislim da cu prije njih trazit neku daljnju obradu jer mi ovo nema previse smisla..

Luna upamtila sam te jer imam Lunicu u obitelji
    Da, u rujnu su vratili jedan trodnevni, a u listopadu sam imala prirodni FET. Sutra imam UZV, ako ovulacija bude po planu trebao bi transfer biti 28.ili 29.10. To nam je zadnja smrzlica u prvom postupku. Ako se ne primi, nema druge nego hrabro u novi postupak.
    Da li je netko gledao jučer na Otvorenom emisiju?
    Curka koja je pitala za trudnu šogoricu i vodene kozice - ima li nekih novosti?

Ja sam gledala naravno, morala sam svog dr popratiit da mu dam opasku ako nesto krivo kaze 😂😂

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Stela_M
    21. Studeni 2023. 09:51

Korni lijepo je vidjeti tvoju trakicu 🤭🤗😍
    Jurky sretno dns da budeš zadovoljna konzama i da ti se dr svidi 🤞😍
    Wonder women još 2 tj, pa koliko čekaš na uzv? Kako se osjećaš? 😍
    Lotti nažalost to ti je pod normalno 🙄 mene prepone bole ali si stavim jastuk za dojenje između nogu pa mi bude lakše 🙈 a piškenje jbg pod obavezno je, i ja spavam isprekidano plus loše ali se ok osjećam nije da mi fali više sna, čudo 🙈🤣🤣 ima dana kada spavam po 4 sata pa me nakon par dana valjda sastavi umor pa onda odspavam duže i tako u krug 🤷‍♀️
    Nuša čestitam na beti, ali ti visina bete ne može reći koliko je bebica, evo vidiš iz potpisa moju betu pa je trudnoća započela kao blizanačka,recimo naša Anii imala je visoku betu pa je jedna bebica, najbitnije da sve bude ok na uzv ćeš vidjeti pravo stanje 🤭 sretno 🤞
    Feith nije ti rano za betu 9dpt ali po meni ćeš ju morati ponoviti, a na uzv se ništa ne vidi dok beta ne pređe cca 1500 tako da se onda nadamo velikoj beti 🤭🤞

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Kulii26
    21. Studeni 2023. 09:58

Faith1509

Zvala sam jučer ginekologicu da se naručim za betu i rekla joj da se vidi sjena na testu i ona je rekla da dođem već sutra na betu. Sutra će biti ET +9, nije li to možda prerano za betu? I odmah me naručila 28.11. za ultrazvuk. Nekako mi se to sve čini rano jer su mi u centru rekli da se uzv radi 2 tjedna nakon bete tek 😏 da to odgodim ili da odem?

Meni je moj isto rekao da poslje bete tek nakon 2 tj mogu doći na ultrazvuk.. Da nema smisla prije..a sad ne znam.. Mi ovjde u Austriji moramo prvi ultrazvuk obaviti kod njega da on cuje otkucaje srca, onda se njemu to vodi kao uspiješan postupak.. ne znam kako je u Hr..
    Jesi radila još kakav testic? 

Fashionista
    21. Studeni 2023. 10:00

Evo nas sa druskanja sinoc smo imali prvi 3D ili je to 4D ultrazvuk i doktor je sat vremena pregledavao detaljno nase cudo! 🥹 ❤️Napokon smo culi i otkucaje i bebica je bila jako zivahva i raspolozena tako da sve je u najboljem redu i super napredujemo! 🙌🏻 Bas je bilo divno druskanje i doktor Kurdija nam se jako svidio, bas je pravi profesionalac, temeljit i stalozen, znala sam da ce mi dr. Alebic preporuciti isto vrhunskog doktora kakav je i on! Puse svima od nas 😘

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

bopsich
    21. Studeni 2023. 10:08

Stela vidim da si napisala da je tvoja trudnoća započela kao blizanačka. U kojem tjednu se jedan plod prestao razvijati? U zadnje vrijeme imam neke strahove jer je prošlo dosta od zadnjeg pregleda.. Iako nisam htjela blizance kad smo išli u postupak, sada ne mogu zamisliti da ostanemo bez jednoga..
    Nuša vezano za visinu bete slažem se sa Stelom, moja prva beta je bila 113, pa evo se obe bebice za sada drže 😊

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

bopsich
    21. Studeni 2023. 10:10

Fashionista drago mi je da ste imali detaljan pregled i da je sve super 🥰🥰 Spol se još nije vidio ili niste htjeli znati? 

Veritas ✅️

Stela_M
    21. Studeni 2023. 10:28

bopsich

Stela vidim da si napisala da je tvoja trudnoća započela kao blizanačka. U kojem tjednu se jedan plod prestao razvijati? U zadnje vrijeme imam neke strahove jer je prošlo dosta od zadnjeg pregleda.. Iako nisam htjela blizance kad smo išli u postupak, sada ne mogu zamisliti da ostanemo bez jednoga..
    Nuša vezano za visinu bete slažem se sa Stelom, moja prva beta je bila 113, pa evo se obe bebice za sada drže 😊

Zšt te nisu ranije naručili na pregled? Meni je to u početku puno značilo pogotovo kada je jednoj bebi stalo srčeko kucati, pitala si u kojem tt u 8 se jedna beba prestala razvijati i to bebica koje je bila veća, a ova manja lupa mamu ko pravi nogometaš 🤭 a nitko ne očekuje blizance pogotovo kada prođe par godina a ne ide nikako, ali svaka bebica je blagoslov bila jedna ili dvije, straha ćeš uvijek imati to je normalno ali po meni u početku tamo do 12 tt, žene u ovoj mpo priči, bi trebale imati svaka 2/3 tj uzv, kada imaš uzv?

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    21. Studeni 2023. 10:29

Fashionista drago mi je da si zadovoljna sa promjenom dr i da ste se lijepo druškali 🤭😍
    Sani nadam se da si dobro 🤗😍

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

WonderWoman
    21. Studeni 2023. 10:36

Stela_M

Korni lijepo je vidjeti tvoju trakicu 🤭🤗😍
    Jurky sretno dns da budeš zadovoljna konzama i da ti se dr svidi 🤞😍
    Wonder women još 2 tj, pa koliko čekaš na uzv? Kako se osjećaš? 😍
    Lotti nažalost to ti je pod normalno 🙄 mene prepone bole ali si stavim jastuk za dojenje između nogu pa mi bude lakše 🙈 a piškenje jbg pod obavezno je, i ja spavam isprekidano plus loše ali se ok osjećam nije da mi fali više sna, čudo 🙈🤣🤣 ima dana kada spavam po 4 sata pa me nakon par dana valjda sastavi umor pa onda odspavam duže i tako u krug 🤷‍♀️
    Nuša čestitam na beti, ali ti visina bete ne može reći koliko je bebica, evo vidiš iz potpisa moju betu pa je trudnoća započela kao blizanačka,recimo naša Anii imala je visoku betu pa je jedna bebica, najbitnije da sve bude ok na uzv ćeš vidjeti pravo stanje 🤭 sretno 🤞
    Feith nije ti rano za betu 9dpt ali po meni ćeš ju morati ponoviti, a na uzv se ništa ne vidi dok beta ne pređe cca 1500 tako da se onda nadamo velikoj beti 🤭🤞

Oprostite, krivo sam napisala, valjda sam već pogubljena u svim danima. Iduci tjedan je pregled! Danas sam završila na izvanrednom pregledu jer sam noćas prokrvarila. Doktor kaže da je sve ok, pa pretpostavlja da je samo implatacijsko krvarenje u pitanju. Ali moram strogo mirovati! Kad sam ugledala krv odmah mi pozlilo, tlak pao, zujanje u ušima, teško disanje, pogubila sam se u tom trenutku. A samaaaa doma! Zaspala sam nekako uz molitvu i evo sad se tek smirila kad je rekao doktor da je sve ok obzirom na sve.🥰
    Osim toga, osjećam se svakako,haha, dobro zapravo, sretno i uzbuđeno iako sam u minusu  3kg jer nemogu vidjeti hranu, ne osjećam da bi povratila ali negdje to stoji, haha, ali natjeram se jesti jer znam da moram, pospana sam kroz dan, prosli tjedan su bili bas jako bolovi kao menstrualni a sad su se malo smanjili.😅
    Kako ste svi??
    Sretno svima 🥰🫂

🙋‍♀️ 34god.,sve u redu (AMH 43,3/2022.)
    🙋‍♂️33god., asthenozoo(1/23)
    🙏🤞🤰 ljeto 2020., aktivnije jesen 2020.I dalje u iščekivanju. 🏨BetaPlus
    4/2023-1.postupak, aspiracija, transfer 19.4.2023 ⛔, 2 ⭐⭐
    5/2023-FET, prirodni⛔, ostala⭐
    11/2023 - FET, stimulirani (Estrofem) 🤞, 10dnt➕, beta1-158,5, beta2-359

bopsich
    21. Studeni 2023. 10:47

Stela_M

bopsich

Zšt te nisu ranije naručili na pregled? Meni je to u početku puno značilo pogotovo kada je jednoj bebi stalo srčeko kucati, pitala si u kojem tt u 8 se jedna beba prestala razvijati i to bebica koje je bila veća, a ova manja lupa mamu ko pravi nogometaš 🤭 a nitko ne očekuje blizance pogotovo kada prođe par godina a ne ide nikako, ali svaka bebica je blagoslov bila jedna ili dvije, straha ćeš uvijek imati to je normalno ali po meni u početku tamo do 12 tt, žene u ovoj mpo priči, bi trebale imati svaka 2/3 tj uzv, kada imaš uzv?

Pa evo ne znam, rekli su za 3 tjedna, ali na kraju će ispasti skoro puna 4 tjedna što mi se čini puno.. Zadnji pregled sam bila 6+6.. Bila sam baš optimistična i sigurna da je sve ok jer je pregled pokazao da je sve u redu, srca su kucala, krvarenje skroz stalo, bolovi su prestali, simptomi su tu. Ali onda se na forumu izdogađalo dosta gubitaka ranih trudnoća i to baš u ovim mojim tjednima, a znam da simptomi mogu ostati bez obzira na mogući gubitak. I sad mi se svakakve misli vrte po glavi. Valjda ću dočekati sljedeći utorak da skroz ne poludim 🙈 

Veritas ✅️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.