NPelica čestitam !! Tvoji simptomi mi se jako sviđaju, daj Bože svima
Kada kažeš da se nešto dolje mučka, osjećaš li što, vidim da si radila transfer dan prije mene.
Jutros sam ponovila test, opet negativan tako da pretpostavljam da će beta u subotu opet biti 0, a imam osjećaj kao pred mengu+ta grčenja i probadanja 2 dana nakon transfera... ne znam da li da se nadam da će se stvari preokrenuti?
Sanjushka žao mi je, suosjećam sa tobom
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
9.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
3.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
9.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
9.2025. ⏳️
Pearldobrodošla natrag, pupo ❤️ neka se mrva primi 😊
Sanjuska drzim fige za testic 🤞🤗
Nina anketa ispunjena 🤗
Ivka neka 12 mj donese sreću 🤞🤗
Hope neznam ništa o trakicama, ali nadam se da tek ide O i da ćeš uspjet rjesit histero 🤗😘
Bebolinanaše enciklopedije su ti sve rekle, ja ti želim samo sreću 🤗
..
Ja sam baš malo razmišljala, i u prvom postupku kada je bio blighted, ja sam imala noćne orgazme 🙈 oni su krenuli i ovaj put 😅 tako da, moji simptomi su orgazmi 🙈
Ipak sam ponovila test i danas, i sad sam mirna do petka.. nešto se mućka dole, a sada neka mi dragi Bog pomogne..
https://ibb.co/ZGRq6ds
Sretno curke 😊
I ja ih imam svaki postupak, i vjerujem da su dobar znak tj da se nešto dešava nekad mi je završilo trudnoćom, nekad samo biokemijskom. Pošto moje embrije iako imam negativnu betu i test na trudnoću vidim prvi dan menstruacije znaci da se nešto i dešavalo i narasli su i pokušali se primiti tako da vjerujem otud orgazmi. Ja sam ih se počela bojati i brzo se natjeram da se probudim jer sam si to zamislila kao odbacuje mi tijelo plod.
Nadam se cure 🫣 muka mi vec
Sanii - mogla bi da 👍 jujuuu super 👏
Npelica - test odlican 👍🤞
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Hope, 🤞 da se ovoga puta sve posloži 🥰
NPelica, testić je super, čestitam 🥳🥰
Dreamer, sretno s nalazima 🤞🥰
Sanjushka i Marisha, žao mi je cure, držite se ❤️
Sanii, sretno 🤞🥰
Cure, koji folat bi bilo dobro uzeti sa iherba?? Ja inače uzimam Solgarov od 400ug. Sad prvi put gledam na iherbu pa ne znam koji bi.
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
NPelicačestitam !! Tvoji simptomi mi se jako sviđaju, daj Bože svima
Kada kažeš da se nešto dolje mučka, osjećaš li što, vidim da si radila transfer dan prije mene.
Jutros sam ponovila test, opet negativan tako da pretpostavljam da će beta u subotu opet biti 0, a imam osjećaj kao pred mengu+ta grčenja i probadanja 2 dana nakon transfera… ne znam da li da se nadam da će se stvari preokrenuti?Sanjushka žao mi je, suosjećam sa tobom
Upravo tako je i meni već danima.. konstantno imam neke grceve kao da ću svaki čas dobit.. i stalno provjeravam na wc.. sad sam se malo opustila radi testa, ali neće me to dugo drzat. Ti si isto vraćala blasticu? Baš mi je zao 😪
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Pozdrav svima, nakupilo mi se zaostataka za čitanje 😅🙈
Tikvice hvala ti puno što si ponudila sve što ti je ostalo protiv mučnina, ali nisam iz Zagreba, a i mučnine su se smirile.
Svakako se zahvaljujem 🥰🥰
Super da si se riješila ureaplazme 🎉💪
Fashionista znači uskoro ćete saznati i spol bebe 🥰🥰
Luna da fet bude uspješan 🤞🍀🍀❤️🙏 Čekamo lijepe vijesti 🥰
Reserved sretno 🍀❤️
Razumna super je da se tako dobro osjećaš, neka tako i nastavi 🍀❤️
Nasmijalo me ovo za Pamelu, jer kod mene je i gore 😅 I inače imam velike cice, a ovo sada je užas, jedva stanu u još samo jedan grudnjak, ovi ostali će pričekati neko drugo vrijeme 🙈😅
Visnja žao mi je zbog negativnog testa 😔❤️
Bubice samo neka se beba javlja, sigurno lakše i mirnije prolazi vrijeme od pregleda do pregleda 🥰
PBTAB kao što su cure već napisale, očito su ta smeđarenja normalna.. Iako jako stresna 🙈 Samo lagano i biti će to sve ok 🍀❤️
Maus žao mi je 😔❤️
NPelice testic lijepo tamni 🥰🥰 Dobri su ti ti simptomi 😅🤣
Nuša pupo sretno ❤️🙏🍀
Wonder woman simptomi nakon transfera su jako zbunjujući jer ne moraju ništa značiti. Ja sam isto svašta proučavala, ali ne ostaje nam puno nego čekati barem 5.-6. dan pa napraviti test.. Sretno u svakom slučaju ❤️🙏🍀
mica.cica, amalija, korni lijepe vijesti s ultrazvuka, čestitam ❤️🥰 Neka vas prati dalje uredna i školska trudnoća 🙏🍀🥰
Nina anketa ispunjena 😊
Pearl sretno i nadamo se lijepim vijestima 🙏🍀🥰
Ivka sretno u 12. mjesecu ❤️🙏🥰🍀
Dreamer drzimo 🤞 za prirodno, ima takvih slučajeva svakako ❤️🙏🍀
Gabby bolje da si u gužvi i u poslu, vrijeme će prije proći 😊
Ja sam danas odradila laboratorijske pretrage. Mislila sam da neću izdržati bez da nešto pojedem ujutro, ali na kraju je skroz ok prošlo 😊
Što se tiče čekanja, na dane je lakše, na dane teže.. Mi smo u procesu prodaje stana i traženja novog jer ovaj će nam biti premalen, dvije sobe nam vise nisu dovoljne 🙈 Da nisu blizanci, ne bi toliko žurili, a ovako stvarno nećemo imati mjesta..Tako da vrijeme ide dosta brzo, iako jedva cekam sljedeci pregled 😊
Sanjushka jako mi je žao 😔❤️
Sve ostale cure koje sam preskočila, sretno svima u kojim god fazama bile 🍀🙏❤️
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Pokušaj ne razmišljati o tome, barem imaš crno na bijelo da je to to i uživaj u tim trenucima Da, blastica je vraćena. Imamo još jednu pa ću odmah iza menstruacije po nju pa valjda bude treća sreća
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
9.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
3.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
9.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
9.2025. ⏳️
Zaboravila sam spomenuti ako nekome bude trebalo, za mučnine me spasio Antimetil. Uzimam ga redovito kako piše, 2 tablete dnevno. Ali ne znam smije li se to tako dugoročno uzimati ili bi trebalo samo po potrebi.. Piše da je za trudnice preporučena doza 2 dnevno 🤷♀️
I imam jedno pitanje, do kad su vas držali na terapiji Estrofema i Utrogestana? Do 12. tjedna ili?
Inače, mene dosta brine debljanje u trudnoći. Ostala sam trudna s najvećom kilažom koju sam ikad imala. I ježim se na samu pomisao vaganja na sljedećem pregledu. Nitko ne zna koliko imam kila, i rekla bih da i ne izgledam kao da imam toliko. Sjećam se da su mi prije aspiracije u Turskoj došli s papirom na kojem sam napisala kilažu da sam sigurno pogriješila i da ispravim 🙈
Uglavnom, i u prvoj trudnoći sam ostala trudna s dosta kila, iako manje nego sada. Ukupno sam se tada udebljala 5 kg, ali to je bilo jedno dijete, ovo su ipak blizanci i uopće ne znam što mogu očekivati.
Ja stvarno ne jedem puno od kad sam saznala da sam trudna, trudim se jesti što zdravije, uglavnom mi i pašu lagani jogurti, svježi sir, voće i slične stvari. Ali zapravo jedem sve, samo količinski ne previše.
Ne znam uopće kako će reagirati na moju početnu kilažu i baš me to brine, svako jutro se važem u strahu da se ne počnem već debljati jer trbuh mi se baš zaokružio iako je jako rano za to.. Ili je možda u blizanackoj trudnoći to normalno? 🤷♀️
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Zaboravila sam spomenuti ako nekome bude trebalo, za mučnine me spasio Antimetil. Uzimam ga redovito kako piše, 2 tablete dnevno. Ali ne znam smije li se to tako dugoročno uzimati ili bi trebalo samo po potrebi.. Piše da je za trudnice preporučena doza 2 dnevno 🤷♀️
I imam jedno pitanje, do kad su vas držali na terapiji Estrofema i Utrogestana? Do 12. tjedna ili?
Inače, mene dosta brine debljanje u trudnoći. Ostala sam trudna s najvećom kilažom koju sam ikad imala. I ježim se na samu pomisao vaganja na sljedećem pregledu. Nitko ne zna koliko imam kila, i rekla bih da i ne izgledam kao da imam toliko. Sjećam se da su mi prije aspiracije u Turskoj došli s papirom na kojem sam napisala kilažu da sam sigurno pogriješila i da ispravim 🙈
Uglavnom, i u prvoj trudnoći sam ostala trudna s dosta kila, iako manje nego sada. Ukupno sam se tada udebljala 5 kg, ali to je bilo jedno dijete, ovo su ipak blizanci i uopće ne znam što mogu očekivati.
Ja stvarno ne jedem puno od kad sam saznala da sam trudna, trudim se jesti što zdravije, uglavnom mi i pašu lagani jogurti, svježi sir, voće i slične stvari. Ali zapravo jedem sve, samo količinski ne previše.
Ne znam uopće kako će reagirati na moju početnu kilažu i baš me to brine, svako jutro se važem u strahu da se ne počnem već debljati jer trbuh mi se baš zaokružio iako je jako rano za to.. Ili je možda u blizanackoj trudnoći to normalno? 🤷♀️
Od kud sad prva trudnoća? Šta ti nije ovo prva trudnoća? Ne vidim je u potpisu.
Mene su kile isto zabrinjavale. Sanjala sam vagu. Krenula sam u ivf sa 90kg, pa nakon tri trudnoće na gurala skoro 130kg. Sad sam oko 110. Kad bi išla roditi sa 120kg to bi mi bilo ok jer sam jako visoka i jaka sam. Hoću ti reći da se ne zabrinjavas. Opusti se, reci da paziš ali da si naduta od lijekova i podbuhla od terapije 🥰 nemoj se stresirati. Jedi kuhano, puno voća i povrća to je najbolje za tebe i bebe a rezultat neće izostati. Kuhaj si sad fino podne sarme (kupi krto meso) i za prilog samo kuhani krumpir bez masnoća. Ja sam prvih 10kg skinula jedući prisiljeno zelje i kuhani krumpir, dr nije sebi mogao doći od šoka da se krumpirom mogu skidati kile. Mogu, ali samo u kalorijskom deficitu.
Meni je najteže uredit si frižider tj po kupovati sve to zdravo jer je sve svježe i mora se ići često u dućan. Ali smislim si meni i onda po tome kupujem. 5 dana jedem full zdravo, jedan brljavim a jedan tako tako 🙈
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶