Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maus
    23. Listopad 2023. 18:20

Evo da se javim i dalje ih je 9 , transfer je u srijedu u 9h. Vidjet cemo dali ce stici do blastice bar dva . Rekla je ima ih odlicnih i vrlo dobrih.

• amalija41
    23. Listopad 2023. 18:24

Boopsic divne vijesti💪💪 sad samo odmaranje i laganini😇
    Evo i ja od jucer nemam nikakvog iscjedka, idem sutra na pregled🤞
    Cure hvala vam svima na podršci, puno to znaci😘
    Ps nove bete rasturajuuu🥳
    Pps cure sa negativnim betama samo hrabro naprijed, bit ce 🤞

41 god, sve ok, M 41
    2/23 aspiracija, 8 js, 6 blastocista, freeze all
    6/23 fet 2 bl, beta 9 dan 11, beta 14 dan 2,5
    10/23 fet 1 bl, beta 9 dan 82, beta 11 dan 250, 13 dan 831, qualified 360 uredan it'a girl 😍

Jurky32
    23. Listopad 2023. 18:33

Razumna, 🤞🤞 da to bude to 🥰
    Sanii, super za nalaz 🥰
    NPelica, 🤞🤞 za dobru berbu 🥰
    Stela, hvala..i ja se nadam da će ovaj tjedan neke bolje vijesti donijeti 🤞🥰 ujutro se moram javiti doc u Petrovoj pa će mi ona provjeriti jesu stigli svi nalazi..
    Pe pa, 🤞🤞 da sjena postane prava crta 🥰
    Mimi, žao mi je i držim 🤞 da zadnji smrzlić bude dobitni 🥰
    Mica cica i Korni, cure bete su vam 🔝🔝 🥰
    Sanjushka, 🤞🤞🥰
    Bopshic, opaaa ženo kod tebe bi mogli biti twinsići, divno 🥰
    Maus, 🤞🤞
    Joj ja sam sad kao i naša Razumna baš nekako počela negativno razmišljati..malo sam guglala visoki FSH po tko zna koji put već (iako znam da guglanje ne valja 🤦‍♀️) i takoo me strah hoće li mi ti moji iscrpljeni jajnici i spermiogram takav kakav je uspjeti donijeti jedan dobar embrij 😔 alii to je trenutno razmišljanje i znam da ne smijem odustati, ne još 💪 morala sam se malo izjadati, kome ću ako ne vama 😘😘😘😘😘😘😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Kawa
    23. Listopad 2023. 18:57

Bok cure, čestitam svima na lijepim betama 🥳 
    Bopsich jesi se nadala blizancima ili? 😅
    Mi u srijedu ponavljamo spermio i nadamo se da je fertilup ucinio svoje da postanemo kandidati za inseminaciju 🤞 čekam M pa se nadam da ćemo ovaj mjesec stici na HSG. ako njegov nalaz opet bude loš onda definitivno ivf. 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Jurky32
    23. Listopad 2023. 19:05

Amalija, super da više ne curi..sretno sutra na pregledu 🥰
    Kawa, sretno 🤞🥰 baš me zanima je li vam FerlitUp pomogao, nama nije nimalo, zato smo se odlučili sve te sastojke piti posebno..

10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Kawa
    23. Listopad 2023. 19:13

Jurky32

Kawa, sretno 🤞🥰 baš me zanima je li vam FerlitUp pomogao, nama nije nimalo, zato smo se odlučili sve te sastojke piti posebno..

Jurky Hvala ti, iskreno ne nadam se ni ja puno, ne znam koliko je profertil bolji s obzirom koliko je skuplji? Ali eto vidjet ćemo,  ovaj put apstinencija 3 umjesto 2 dana , a i nalaz u Kbc radimo pa možda ipak bude nešto bolje.
    Što ste vi uzimali sve posebno? 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

NPelica
    23. Listopad 2023. 19:16

bopsich

Evo da vam se javim s novostima, a onda se bacam na čitanje zaostataka. Bila sam na pregledu, sukrvice i bolova više nema, ali svejedno moram mirovati. Imala sam pravi iznenađenje na pregledu, doktorica kaže da vidi 3 gestacijske vrećice 🙈 Različitih su velicina, 11 mm, 8 mm i 6.5 mm. Kaže da je krvarenje moglo biti i propadanje jedne od gestacijskih vrećica jer kaže da je ta od 6.5 mm dosta mala i da ćemo za 2 tjedna vidjeti što će biti..
    Javila sam se i doktoru Suleymanu, ali on misli po slikama da su tu ipak dvije gestacijske vrećice, a to najmanje da je mjesto krvarenja 🤷‍♀️
    U svakom slučaju, slijedi mi 2 tjedna mirovanja, a onda ćemo znati više 😊

Opaaa🥳🥳🥳 neka I dalje bude sve u redu ❤️ miruj, gledaj serijice,  citaj knjigu, i proći će 2 tjedna 🤗 čestitam ❤️ 
    Maus uskoro si pupo❤️ nadam se da će ih čim više doći do blastice 🤞🤗 
    Amalija  neka sutra na pregledu bude sve u redu 🤗🤞 
    Kawa drzim fige da bude sve kako želite 🤞🤗

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Jurky32
    23. Listopad 2023. 19:19

Kawa

Jurky32

Jurky Hvala ti, iskreno ne nadam se ni ja puno, ne znam koliko je profertil bolji s obzirom koliko je skuplji? Ali eto vidjet ćemo, ovaj put apstinencija 3 umjesto 2 dana , a i nalaz u Kbc radimo pa možda ipak bude nešto bolje.
    Što ste vi uzimali sve posebno?

Profertil nije probao, ali je npr. ProsperM, to doktori hvale ali isto ništa. Sad sam mu kupila selen, cink, magnezij, omegu 3, l karnitin, l arginin, maca prah,ashwaganda prah i napravila mu kašu od oraha, meda i celera.. svi ti sastojci nalaze se i u FertilUp-u i Profertilu i svima ostalima pa možda ako pije sve posebno bude bolje djelovanje..vidjet ćemo 🤞

Stela_M
    23. Listopad 2023. 20:01

Jurky svaka od nas koja ima "problem" voli se s vremena na vrijeme podružiti s našim frendom Googleom to je jednostavan tako u ljudskoj psihi nema tu ništa loše osim što nama donosi jako puno negativnih misli, ako te imalo tješi moja prijateljica je baš pred postupak imala kom nalaze, FSH joj je bio 20,  uz kronično nizak amh, i dobila je mj dana da pije neke lijekove i FSH joj je pao na 11 i išla je u postupak iz kojeg dns ima predivnu djevojčicu tako da nemoj gubiti nadu dns za sve ima lijek i neki oblik rješenja, grlim ❤️ sretno sutra na pregledu🤞 btw fino ti boostaš dragog 🤭🤭
    Kawa nadam se da ćete s dr razraditi dobar plan nažalost uspješnost inseminacije nije baš velika ali ima žena kojima je uspjelo,sretno 🤞
    Bopsich oho pa kod tebe je bio pravi party u bušici🤭 držim 🤞 da sve bude ok I da te do kraja prati uredna trudnoća, sretnooo ❤️
    Amalija drago mi je da se sve smirilo jer ćeš samim time i ti biti mirnija❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

korni
    23. Listopad 2023. 20:26

Cure hvala vam ❤️
    Ja sam iznenada danas zavrsila na uzv, bilo je ili danas ili za 10ak dana, pa ja otisla 😅 ugl, vidi se gestacijska i zumanjcana koje mjerama odgovaraju za 5+1, a ja sam po zadnjoj M danas 5+0, tako da zasad sve stima 🥳 ❤️ u pon sluzb.beta, pa cemo vidjeti sta i kako dalje 🍀
    Bopsich opala 🙈 bit ce to lijepo prosirenje obitelji 🥰 odmaraj ova tjedna i zelim ti urednu i dosadnu trudnocu 🍀🤞
    Amalija super da vise nema iscjetka 👍🤞
    Kawa mi smo s fertilup u 3 mj dosli s oligozo na normo, pa drzim fige da tako bude i kod vas 🍀
    Npelice hvala ti 🤗 neka sutra bude dobra berba, a onda jos bolji party u labu ❤️
    Pbtab hvala ti 🥰 jako je lijepo procitati rijec trudnice ❤️ kako si ti pupice? 
    Mimi zao mi je 😔 nadam se da ce iduci fet biti dobitan 🍀
    Maus drzim fige za sto vise blastica 🤞🍀
    Jurky ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.