Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mica.cica
    24. Listopad 2023. 16:31

luna573

Evo mene s uzv-a, cini se da nista ovaj mjesec od prirodnog feta 😔 kaze da se ne vidi vodeci folikul i da je endometrij tanak, tako da vrlo vjerojatno ni nece biti ovulacije, ali da pratim s trakicama za svaki slucaj.. pa boze, imam osjecaj da odem jedan korak naprijed pa 5 unazad. Prije ovog svega sam imala redovne cikluse u dan i svaki mjesec ovulaciju po LH trakicama, sad sam na kraju dosla do toga da ni nemam ovulaciju.. mislim rekla je ona da su za ovo krivi oni i stimulacija, a ne ja, ali skroz mi je ovo demotivirajuce 😔 iduci mjesec je preporucila stimulirani fet

Ja isto imam psjecaj da nakon stimulacije njihove i svega nisam imala ovulaviju, oke ja sam imala i pobacaj ali i nakom insemimacije u 12 mjesecu i tih femara i svega kao da par mj nisam imala ovulaciju a inace sam pratila po trakicama prije i uvijek sam imala tocno 14 dan.. Ali mozda bolje stimulirani jer barem znas na cemu si i nekako imam osjecaj da brze sve ide.. Drzim fige za slj mj 

👱 AMH 32,5, Prohodnost jajovoda 👌
    Dva puta micanje polipa. Svi nalazi uredni.
    🧔 Sve uredu 21.05. Aspiracija 10 jajnih stanica 6 oplođenih
    27.05. 2🐧🐧vracene blastice ▶️ 11dan beta217 13dpnt ➡️328 16dpt➡️702
    27.06.❤️ 11.07.💔
    9.10🐧
    11dpt ➡️625, 14dpt➡️2338
    06.11.6+3 UZV ❤️
    14.11. 7+4 ❤️ 20.11 8+4❤️

• mica.cica
    24. Listopad 2023. 16:59

luna573

Evo mene s uzv-a, cini se da nista ovaj mjesec od prirodnog feta 😔 kaze da se ne vidi vodeci folikul i da je endometrij tanak, tako da vrlo vjerojatno ni nece biti ovulacije, ali da pratim s trakicama za svaki slucaj.. pa boze, imam osjecaj da odem jedan korak naprijed pa 5 unazad. Prije ovog svega sam imala redovne cikluse u dan i svaki mjesec ovulaciju po LH trakicama, sad sam na kraju dosla do toga da ni nemam ovulaciju.. mislim rekla je ona da su za ovo krivi oni i stimulacija, a ne ja, ali skroz mi je ovo demotivirajuce 😔 iduci mjesec je preporucila stimulirani fet

Ja isto imam psjecaj da nakon stimulacije njihove i svega nisam imala ovulaviju, oke ja sam imala i pobacaj ali i nakom insemimacije u 12 mjesecu i tih femara i svega kao da par mj nisam imala ovulaciju a inace sam pratila po trakicama prije i uvijek sam imala tocno 14 dan.. Ali mozda bolje stimulirani jer barem znas na cemu si i nekako imam osjecaj da brze sve ide.. Drzim fige za slj mj 

27.06.❤️ 11.07.💔
    9.10🐧
    11dpt ➡️625, 14dpt➡️2338
    06.11.6+3 UZV ❤️

• makud92
    24. Listopad 2023. 17:03

Pozdrav, cestitke svim 🤰i puno srece nama ostalima u borbi..🖤
    Ja sam ljetos obavila dijagnosticku histeroskopiju u sklopu koje mi je uzet bris endometrija i uzorak za phd analizu, svi nalazi uredni..dogovaramo FET za listopad, medutim klasika, meni menstruacija kasni, prvi dan ciklusa mi je bio 4.9....Petrova kaze da nema veze, da im se javim prvi dan ciklusa i da cu ici na stimulirani..mene to njihovo nema veze brine, jer uvijek nešto kod njih iskrsne pa me odgode ponovno za 2-3 mj...tako da je ovo zadnji pokušaj kod njih, što sam im i najavila te ću tražiti od povjerenstva preseljenje embrija u drugu ustanovu-privatnu..
    U međuvremenu sam išla istraživati i otišla izvaditi feritin i vitamin d..feritin mi je 29,4, a vitamin d 111,8. 
    Da li da uzmem nešto za feritin? Za vitamin d koristim better you sprej.

S obzirom da inače imam problem s zadebljanjem endometrija, di mogu pouzdano obaviti PRP ili scratching, što se vama pokazalo dobro ?

Hvala svima na odgovoru i podršci 😃

❤️: ciklusi 30-60dana, L. ovarij naznačen PCOM, DG- sterilitas primaria. AMH 55.5. 💉: gonal 150, orgalutran, decapeptyl
    6 mj.'22: aspiracija 12 oocita, odgoden ET, kriopohrana 3 blastociste 5.dan na 2 nosaca.
    FET '22. odgoden za '23. zbog renovacije Petrove.
    💙:Normozoospermia
    2 mj.'23: estrofem, endometrij se stanjuje
    5 i 6 mj.'23: estrofem, endometrij se stanjuje
    7 mj.'23: letrozol, 1 j.s. test ➖️
    8 mj.'23: dg histero ➡️🔝
    Jesen '23.: FET ?¿

bopsich
    24. Listopad 2023. 17:13

Pepuška čestitam i želim brz oporavak 💕🥰
    Ivfka meni je bio 5 dpt blastice, ali jedva vidljiv.. First sign je jako loš, uzmi onu običnu trakicu iz Mullera i probaj sa jutarnjim urinom. Sretno svakako 💕🙏
    Bubica sretno na pregledu, javi nam novosti. Baš lijepo da i muž ide, sigurno će biti presretan 🥰 
    Moj sljedeći ultrazvuk je 7.11. pa kad budeš opet radila listu da staviš 🥰
    Luna žao mi je što je tako ispalo, ali možda bolje da idete u stimulirani, nekako je onda sve sigurnije i jasnije..
    Mica.cica evo dosta nas je bilo s blagim tragovima krvi, i za sad je sve u redu. Koliko vidim to je dosta često, samo malo smanjiti aktivnosti i odmarati. 
    Pe pa koji je danas dan od transfera? 
    Amalija bas mi je drago da je sve ok 🥰 Tako su i meni rekli da ne vide vise tragove krvi i da ne znaju odakle je. Znači i tebi je 2 tjedna mirovanja 😅 Meni isto povremeno bude to zatezanje i nešto slično kao menstrualni bolovi. Ali nije stalno i danas puno manje nego jučer..
    Sanjuska odlične vijesti 🥰 Sretno 🍀
    Razumna takve bolove sam i ja imala, pa evo rezultata 🥰 Ali ti simptomi nakon transfera su nažalost toliko varljivi, da je jedino što nam preostaje čekanje 🙏
    ..
    Meni je danas opet bio jako slabi svjetli trag krvi kod brisanja i nakon toga više ništa 🤷‍♀️ Što mislite da odem sljedeći tjedan još negdje na pregled da vidim što kažu, s obzirom na ove 3 gestacijske koje je ginekologinja vidjela, a moj ginekolog koji je vodio postupak kaže da on po slikama vidi dvije 🤷‍♀️ Također sam se javila rođaku u Makedoniju koji je iskusni ginekolog i baš se bavi problemom neplodnosti, i on kaže po slikama ultrazvuka da vidi dvije vrećice.. Njih dvoje su ipak vidjeli samo slike, a ona je baš obavila pregled. Da li bi vi nam mom mjestu otišli na još jedan pregled kod nekoga na drugo mišljenje  ili da pričekam ta 2 tjedna i odem ponovno kad sam kod nje naručena? 

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

bopsich
    24. Listopad 2023. 17:14

Zaboravila sam podebljati imena, žao mi je radi ogromnog zbunjujućeg posta 🙈🙈

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

• amalija41
    24. Listopad 2023. 17:25

Bubica i ja imam 07.11. pregled😘

Bopsich meni je doktor rekao da sam pokrivena treapijom i da ima više smisla na tako mala krvarenja iscjedke odležati doma nego se vucarati autom i po čekaonicama sjediti, osim u slučaju jakih bolova i jakog krvarenja😘

41 god, sve ok, M 41
    2/23 aspiracija, 8 js, 6 blastocista, freeze all
    6/23 fet 2 bl, beta 9 dan 11, beta 14 dan 2,5
    10/23 fet 1 bl, beta 9 dan 82, beta 11 dan 250, 13 dan 831, qualified 360 uredan it'a girl 😍

ivkaa
    24. Listopad 2023. 17:25

Joka95

Pozdrav curke, nisam se odavno javljala jer sam bila u cekanjima rezultata. A još uvijek čekamo kariogram. Zanima me cure koje su čekale taj nalaz, koliko ste dugo čekale? Mi prije mjesec dana vadili,danas zvala kao mjesec ipo do dva mjeseca rezultati će biti gotovi… za izgorit

..

Ja sam ti isto radila u St, krajem 8. mjeseca. Evo jos cekam, da te utjesim🤣

🙋‍♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
    💁‍♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
    -pokusavamo od kraja 2020. god.
    KBC Split
    7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
    12/23 ET ❌️
    8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
    10/24 FET ⏳️

• mica.cica
    24. Listopad 2023. 17:46

makud92

Pozdrav, cestitke svim 🤰i puno srece nama ostalima u borbi..🖤
    Ja sam ljetos obavila dijagnosticku histeroskopiju u sklopu koje mi je uzet bris endometrija i uzorak za phd analizu, svi nalazi uredni..dogovaramo FET za listopad, medutim klasika, meni menstruacija kasni, prvi dan ciklusa mi je bio 4.9….Petrova kaze da nema veze, da im se javim prvi dan ciklusa i da cu ici na stimulirani..mene to njihovo nema veze brine, jer uvijek nešto kod njih iskrsne pa me odgode ponovno za 2-3 mj…tako da je ovo zadnji pokušaj kod njih, što sam im i najavila te ću tražiti od povjerenstva preseljenje embrija u drugu ustanovu-privatnu..
    U međuvremenu sam išla istraživati i otišla izvaditi feritin i vitamin d..feritin mi je 29,4, a vitamin d 111,8.
    Da li da uzmem nešto za feritin? Za vitamin d koristim better you sprej.

S obzirom da inače imam problem s zadebljanjem endometrija, di mogu pouzdano obaviti PRP ili scratching, što se vama pokazalo dobro ?

Hvala svima na odgovoru i podršci 😃

Vitamin d ti je super.. Ja isto imala sam. Problem za zadebljanjem endometrija i polipima i imala sam kao cijeli endometrij polipozan.. U 2 mj na preporuki dr. Vrčića sam isla to rijesiti u Petrovu i nije mi se vratilo nazad🤞 inace saž dobila za preporuku izbaciti kofein ili ga makar smanjiti, crveno meso, alkohol, mlijecne proizvode jer ro sve kao utjece na estrogen koji je zasluzan za zadebljanje endometrija i polipa pa evo ja bi preporucila petrovu ali da kod njih se ceka i ceka. Kako ke meni Vrčić objasnio ne može se privatno to toliko dobro napraviti jer se mora uspavati kak su mene da se može jace sastrugati.. A sada mislom da Podobnik ima mogucnost uspavljivanja ako se ne varam evo neka me netko ispravi 

27.06.❤️ 11.07.💔
    9.10🐧
    11dpt ➡️625, 14dpt➡️2338
    06.11.6+3 UZV ❤️

Hope1982
    24. Listopad 2023. 18:01

Ivfka

Hope1982

Anchy - 15.11 idem. Ma sve je kod mene. Histero, kiretaza i mikrobioloska.
    Pepuska - juhu 👏 Cestitke 👏Brz oporavak
    Lulina - ne
    Ivfka - 5dnt
    Bubica - 🫶
    Luna - ako ne bude ovaj mjesec bit ce iduci 🫶Ja sam osobno pobornik stimuliranig FETa bas iz ovog razloga al to je moje misljenje. 🤷‍♀️
    mica - mislim da nema zene vise koja to nema. Bez panike. Ako krenu bolovi ili jace krvarenje odi na hitnu. 🫶
    Pe pe - svakako ponovi betu i nek se dupla to je bitno 🤞
    Faith - samo polako 😃 bit ce ti sve ok 🤞
    amalija - super 👏🤞
    sanjushka- odlicno 👏🤞

Hvala na odg, meni dns 7dnt, test neg (osjetljivost 25mlu) popodnevni urin.. nezz jel prerano ili… 😪

Probaj jos sutra sa jutarnji pa ces viditi 🤞🤞

🙋‍♀️41-🙋‍♂️33-9 godina borbe
    OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
    2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
    9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
    10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
    11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
    3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
    4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
    11/2021-FET🐧poz.test ❌
    2/2022-FET 🐧poz.test ❌
    5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
    31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
    10/2023 - histeroskopija
    „Ne boj se i samo vjeruj“

• mica.cica
    24. Listopad 2023. 18:01

Amalija41 ja sam isto na visokim dozama progesterona i inace se budim u 5 ujutro da stavim vaginaletu malo prije posla da odlezim i sada nađem ju na ormaricu nisam sigirna jesam ju fulala jutros🙈

Pepuška čestitam od srca❤️
    Bopsich vidom da da nas dosta ima.. A mozda sma malo pretkerala jucer sam osla do zga pa hodala okolo, dns peglala, pa nosila neku robu inace sam izbjegavala tesko do sada, sada sam bila na wcu vidim da nema nista.. Ali nezz vise jesam jutro fulala jedan utrogestan sada sam ga nasla na ormaricu i vise se ne skecam od svih silnih tableta sta sam stavila sta popila sta kuda gurnula 🙈  nrzz koliko je dobro i stalno preglede radiri svakih par dana.. Mozda ovo sta kaze amalija41 da mozda bolje doma od mirovati nego se vozikati u autu i onda ti pregledi i to guranje svega tamo dole 🙈 mozda da pricekas jos koji dan iako te kuzim skroz ja sam vec dns htjela odmah na pregled pa mi je rekao Dr. Maričić da mema potrebe jer se nista jos nece vidjeti da treba to odmirovati..
    Jel vi bas slroz mirujete  ono krevet i wc ili? Ja sam inace radoholicar i nezz uopcekak cu to s poslom i sa strankama izvesti sve  ali znam za koji je cilj🙈

27.06.❤️ 11.07.💔
    9.10🐧
    11dpt ➡️625, 14dpt➡️2338
    06.11.6+3 UZV ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani