Korni, Stela, kud je zapelo s nalazima tud i s autom..i njemu je loše 🤦♀️😁 nadam se da će se ovaj tjedan i on popraviti i nalazi doći da mogu dalje 🤞🥰
Korni, sretno i s trećom betom, znam da ćeš rasturiti 🤞🥰
Tinčice, još jednom žao mi je, drži se i hrabro dalje 🤞🥰
Mimi, sretnoo 🤞🥰
Sanjishka, kod tebe nema neg komplicirano, nadam se da će na kraju ipak sve biti spremno za dalje 🤞🥰
Tikvice, žao mi je za smrtne slučajeve 😔 ali drago mi je da je mališa aktivan i da je kralježnica napokon bolje ❤️
Pe pa, sretno sutra, možda te iznenadi 🤞🥰 ako ne, sretno dalje 🤞🥰
Amalija, Gaby, Bopshic, cure držim 🤞 da je krvarenje prolazno i da sve bude dobro 🥰
Razumna, ženo drži se.. takvo razmišljanje je prolazno.. ti si veliki optimist, čovjeku začas izmamiš osmijeh na lice ☺️ tako da ja znam da će negativa brzo kod tebe proći i sve bu dobro 🤗❤️
Pbtab, selo je prava stvar za staviti mozak na pašu, uživaj 🥰
Vitara, nadam se da će bakterija brzo proći 🤞🥰
Maus, 🤞 da ih opstane što više 🥰
Sretno cure svima u narednom tjednu 🤞😘😘😘😘😘
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Korni, Stela, kud je zapelo s nalazima tud i s autom..i njemu je loše 🤦♀️😁 nadam se da će se ovaj tjedan i on popraviti i nalazi doći da mogu dalje 🤞🥰
Korni, sretno i s trećom betom, znam da ćeš rasturiti 🤞🥰
Tinčice, još jednom žao mi je, drži se i hrabro dalje 🤞🥰
Mimi, sretnoo 🤞🥰
Sanjishka, kod tebe nema neg komplicirano, nadam se da će na kraju ipak sve biti spremno za dalje 🤞🥰
Tikvice, žao mi je za smrtne slučajeve 😔 ali drago mi je da je mališa aktivan i da je kralježnica napokon bolje ❤️
Pe pa, sretno sutra, možda te iznenadi 🤞🥰 ako ne, sretno dalje 🤞🥰
Amalija, Gaby, Bopshic, cure držim 🤞 da je krvarenje prolazno i da sve bude dobro 🥰
Razumna, ženo drži se.. takvo razmišljanje je prolazno.. ti si veliki optimist, čovjeku začas izmamiš osmijeh na lice ☺️ tako da ja znam da će negativa brzo kod tebe proći i sve bu dobro 🤗❤️
Pbtab, selo je prava stvar za staviti mozak na pašu, uživaj 🥰
Vitara, nadam se da će bakterija brzo proći 🤞🥰
Maus, 🤞 da ih opstane što više 🥰
Sretno cure svima u narednom tjednu 🤞😘😘😘😘😘
Hvala draga 💞 osjećam se kao da je vrag ušao u mene, Bože oslobodi.
Već mi je sad nekako lakše jer ću ići kod prijateljice koja je rodila pomagati joj dok joj je muž na poslu.
Njoj stvarno treba pomoć a ja sam najsretnija dok pomažem. Ma bit će to sve dobro. Na trenutke imam osjećaj da je ovaj put, to to.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Stela, Korni, Jurki hvala, a eto, tako je kako je. Vidjet ćemo sutra situaciju i šta slijedi dalje.
Još sam od muža pobrala neku prehladu, šmrcam i kišem cijeli dan, vjv imam i neku laganu temperaturicu jer me i glava boli ali ne želim izmjerit. Bolje živjeti u neznanju. 😂
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. ⏳
s88.forum@gmail.com
Hvala curke ❤️
Stela ma ovaj prascic bas kad lupi vidi se vec promjena na trbuhu, samo kad jaoajetim dok on stavi ruku gotovo, bas nece i nece🤣🤣🤣
Ali osjeti se pod dukom, vec jedno tjedan dana je tako.
Sto sd tice sobe i robice ja sam ti teski OKP stalno mislim kaj ako kasnije necu moci, pacu morat nekog zicat a to mi muka. Tak osa cu ja to sve sad spremiti i sloziti i nema kaj, moze cekat. Sad kad perem sve vise kuzim kolko toga imam🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Fashionista stigli su nalazi biopsije endometrija uredni 😏, ne znam jesam li više razočarana ili sretna 😏🙄, sve očekujem da će se nešto iskopati..
Bila sam i na kontroli i pitala sam detalje drV, uglavnom neće kod mene biti tako invazivno, napravit će klasičnu histeroskopiju i malo "podici" zidove maternice jer vjeruje da će tim potaknuti bolju prokrvljenost. Sad rjesavam predoperativne pretrage I onda cu dobiti termin za histero, vjerojatno idući ciklus..❤️
.
Trudnice zao mi je zbog krvarenja, ali to je uobičajeno u Ivf-u toliko da su rijetke trudnice koje nisu krvarile. Sve dok nema jakih grceva i jaceg krvarenja nema razloga za brigu, ali javite se svojim dr da vam eventualno pojaca progesteron.
Stela, Tikvica ❤️❤️
Sretno svima 🤞🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Sanjushka - a misa km. Aj nek danas to bude kako treba izmjerebo onda 👍
Tikvica - bas stresno ali to je dio zivita nazalost. Bitno da je malisa dobro i da se javlja ❤️
PePe - nadam se da to ipak nije tako kako si napisala 🤞🤞
Amalija - to je sve normalno. Ako krene jace ili bolovi javi se doktoru. A ako se zelis smiriti mozes se javiti odmah doktoru ili ic na hitnu.
Faith - ma ljekovi u Njemackoj su koma. Ako placas sam.Nas je ovdje Menopr multidosa 1200 620 eura a u Hrvatskoj 366 eura. Dakle i da mi netko posalje i da platim postarinu 50 eura a nije toliko jeftinije mi je. Francuska, Ceska tano treba gledat. I Belgija al u vecini slucajeva isto skupa.
Razumna - shvacam sve potpuno i to je normalno al probaj da ne mislis tako. Tesko je znam nakon svega al radi sebe. ❤️❤️
PBTAB - 👏❤️🤞
Bopisch - samo lagano. Odmor. Bit ce sve to dobro 🫶
Maus - kod mene je sad bilo 7 i dobili dve blastice. Jedna ce biti sigurna sam. Al vjerujem da ce ih biti i vise🤞🤞
Sanii - super da je nalaz u redu 👏👏. Jos cemo se pratiti za histero 🤭
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Bila sam u Osijeku, ali kako renoviraju, prešla sam u Škvorc polikliniku. Danas napravila test, 8. Dnt negativan. Mislim da je to to, nažalost 😔
Znam da ima i starijih tu, ja sam 38 god, ali njihova jajašca nisu upitne kvalitete kao moja. Moja baš neće pa neće…
Glava me od jučer boli za posudit, vještica sutra treba doći, beta 25.10., nema ni smisla ako dođe vještica. Ali odradit ću ju pa kako bude, da ispoštujem do kraja situaciju.
Korni čestitam ti od ❤️
Ja sam odlučila bez testova ipak ovaj put. Sutra ću ići izvaditi betu jer mi se ne bocka 2x dnevno bez veze još tjedan dana. 1. Put imam dosta “simptoma” ali nikada nisam bila na ovakvoj terapiji kao u ovom postupku.
Neki moj feeling kaže ništa od toga. Muž me zbog toga želi udaviti (vječiti sam pesimist, a on optimist pa…) 😂
Sretno Vam svima ❤️🙏🤞
Sretno, nek bude beta ko kuća 🤞❤️
39 ja👩❤️👨30 muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Tincicazao mi je😔…ja cu sutra pisnut test al odpisala sam sve jer vec mi se cerviks spustio prema dolje a to mi je uvjek bio znak da je kraj…mi isto imamo jos jedan pokusaj preko hzzo i ona dva prirodna nzm ali upoce postoji šansa za to a onda opet birat kliniku i koju? opet si njima novi pa sprobavaju na tebi ko sad,pa budemo sad ovako i tako produ postupci,mjeseci,godine i bojim se da nikad necemo uspjet.
Svim curama puno snage.Veselim se svakoj pozitivnoj beti ❤️ a suosjecam svakom koja jos to ceka skupa samnom 🙏
Sretno Pe pa ❤️❤️
I meni se cerviks spustio, onda je to to definitivno...
Jučer sam preplakala dan, trebalo mi je da izbacim sav taj stres iz sebe i budem spremna za dan bete kad mi budu priopćavali da je negativna nažalost. Nekako mi je lakše kad se isplačem doma, nego u ordinaciji da kupim djeliće sebe 🥺
39 ja👩❤️👨30 muž
1. postupak- clomifen ❌
4. postupak- beta ❌
Što mislite zene od 9 oplođenih dali mogu ostati bez transfera? Cekamo srijedu. Jednom mi se to skoro desilo od 7 oplođenih ostala jedna morula i jedna blastica .
Maus, ma bit će sigurno od 9 barem 2 dobre, ja imam tu nesreću da iza svakog neuspjelog ET idem na stimulaciju pa aspiraciju, zadnji put od 6 jajnih stanica, 2 se razvile do blastociste, vratili i sad više opet nemam. 6. IVF u najavi čini mi se 🤷♀️🤦♀️🫤
39 ja👩❤️👨30 muž
1. postupak- clomifen ❌
4. postupak- beta ❌
Dobro jutro curke 💜
Tikvica zao mi je zbog smrtnih slučaja 😪 nadam se da je sve loše iza tebe, I da sada kreće onaj sretniji i bolji period 🤗 super da se malac javlja, I tata ce ga uskoro osjetit😘
Trudnice, sve će biti u redu, mislim na sve vas 🤗❤️
Žao mi je za neg testiće, ali glavu gore, doći će jednom i naših 5 minuta 🤗🤞
Saniii drago mi je da je nalaz uredu, i neka histero bude pun pogodak za naredni postupak 🤞❤️
Svima ostalima sretno ❤️🤗
Ja si sinoć dala štopericu. Dosta osjećam jajnike, pogotovo taj koji se "zaglavio" ..
Nadam se da ste sve dobro ❤️
Stela_M, Hope, Pbtab, Jurky32, Korni, Vitara, maslačak, Srculence, Bebolina, Razumna, Bubica, Fashionista, Flo, Zelena, Jube, bopsich, amalija, tinčica………. ❤️❤️😘😘
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Sortiraj odgovore
Najstariji