@Panda bas smo prije koje vrijeme to komentirali pa je Sani rekla da su njoj u klinici kada su davali sve iskoristili... Ostane dosta. I meni je to blesavo bacati...
@MAGnolia kako je zavrsila prica .. jeste uspili napraviti deckica? 🥰
🍒39 🦁45
2022. 👶
2023. AMH 2,1
5/23 stimulacija, ET 2x3dn, beta 😞
@Panda bas smo prije koje vrijeme to komentirali pa je Sani rekla da su njoj u klinici kada su davali sve iskoristili… Ostane dosta. I meni je to blesavo bacati…
@MAGnoliakako je zavrsila prica .. jeste uspili napraviti deckica? 🥰
Dobili smo sina iz spontane trudnoce, između postupaka sam zatrudnila. Prije njega su bila 3 pobacaja i nakon njega dva. Ta dva nakon njega su bile neplanirane trudnoće.
@Panda bas smo prije koje vrijeme to komentirali pa je Sani rekla da su njoj u klinici kada su davali sve iskoristili… Ostane dosta. I meni je to blesavo bacati…
Nisam baš revno pratila pa sam ispala iz đira. 😅 Preko godine dana prošlo od zadnjeg bockanja. Evo baš su me zvali iz klinike da od sutra ujutro krenem s Orgalutranom i petak kontrola. Pa nastavak na gornji post da ništa ne izostavim. 🤭
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Hope drzi se , ti si zena lavica i ja sam uvjerena da ce se sve poredati za tebe , jer tolika borba mora biti nagradjena. 🍀
MalaG imam tako dobar osjecaj u vezi tebe i vidim da se smirila situacija i da je beban snažan. Nemoj se stresirati, odmori i uzivaj u svojoj trudnoci.💙
Stela drzi se i vjeruj u dobro, sigurna sam da nije lako prozivljavati gubitak i nadat se u isto vrijeme. Želim ti sve najbolje od arca.
Zelim da mislim pozitivno i da vjerujem u zivot.
Danas sam imala cisti dokaz cuda, ne vezano za ovu tematiku, nakon sto su bebi od prijateljice dijagnosticirali SMA , svi smo bili shevani, ispostavilo se da je pogreska u nalazu genetike i da ce biti dobro. Ima poteskoca ali nije tako tezak oblik.
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
🌈👶🏻 Baby boy R 21.08
Panda, drago mi je vidjet da konačno krećeš u postupak, želim ti puno sreće ❤️
Ja sam danas izvanredno išla na pregled jer mi je izletila neka kvrga na preponi i nije baš da mi ne smeta... ginekologica je potvrdila da je kila. Tako da eto, sve je bilo presavrseno pa se moralo nešto zakomplicirati...otvorila sam bolovanje i to mi je bila najbolja odluka definitivno. Sad fokus na sebe i odmor.
Stela, Tikvica, Sani, Leeloo i ostale ❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Dobili smo sina iz spontane trudnoce, između postupaka sam zatrudnila. Prije njega su bila 3 pobacaja i nakon njega dva. Ta dva nakon njega su bile neplanirane trudnoće.
❤️
Zao mi je za tvoj gubitak 😞
Nisam znala da se može desiti da js i x nece skupa.....
Kako mislis godina? Pa eto, ima nas dosta na pragu 40 🤪
Uzivajte 🍭❤️🙏
🍒39 🦁45
2022. 👶
2023. AMH 2,1
Panda ❤️🍭Sretno 🥰🥰
Ja cu sad prov.s dr pa cu na slijedecoj stimulaciji trositi pen do kraja. Nebulozno mi je bacati ostanjke 😨🤪
🍒39 🦁45
2022. 👶
2023. AMH 2,1
Hope užasno mi je žao. Eto nemam riječi utjehe. 😟😟😟 Uzmi si malo predaha da smisliš što i kako dalje. Duboko se nadam da ćeš naći uzrok neuspjelih pokušaja. 🤞
MalaG napokon neke bolje vijesti. 🥰❤️ Drago mi je da si potražila drugo mišljenje. Pravi je to borac i sigurno će se izboriti do kraja. 💪😘❣️
Preletila sam desetke stranica pa nisam stigla sve pročitati. Bila sam na 1. uzv na 7. dc. Ima dosta folikula i svi su manji do 10 mm s time da su s desne strane napredniji. Dakle maleni i neujednačeni što je očekivano za mene. Sa 112,50 mi je digao na 150 IU Gonal F. Pa ćemo vjerojatno pustiti do petka da vidimo napredak i vjerojatno uvesti Orgalutran. Bit će to još jedno dugo bockanje. Zanima me jel iskoristite do kraja lijek u penu kad ostane tipa 30 IU pa se tako više puta bockate? Nisam to dosad gledala jer sam bila preko HZZO, a sad ipak gledam svaku kap. 😅
Samo namistis svoju dozu i gdje stane tu dozu namistis na novom pen-u stvarno dosta ostane. 💪 sretno 🍀🥳
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
Johice i ti si još tu… žao mi je za betu…
Jesi uspjela riješiti sve one probleme?
Ima li Sarajevi scan js?
Za Split - mi smo bili kod Sparca, ljubazno, dostupno, korektno… nažalost nismo uspjeli pa smo išli dalje…
Tu sam jos , prva MPO godina skoro iza nas. Dva neuspjesna transfera. Mi smo se odlucili za Sa jer smo upoznali nekoliko parova koji su tu uspjeli ostati trudni i dobiti bebe. Jos nismo sigurni sta cemo dalje. Hvala ti na info.
Sve je uredu, sve se smirilo kroz zadnjih 3-4 mj. Nije bilo nikakvih vidljivih poteskoca/ prepreka koji bi nas trebali sprijecavati, ali evo ne ide.
U kojoj si ti fazi, oprosti nisam upratila jer sam pokusala razbistriti glavu i manje biti aktivna i citati o svemu.
Shvaćam… imaju li u Sarajevu onaj scening js kao Prag?
Kako je ime klinike?
Mi smo u niskom startu za novi pokušaj…
Hej Leeloo imaju sve analize za embrije PGD (1250€), test na rijetke genetske poremećaje(1500€), test za ucestale gen.poremecaje (1350€) itd.
Ivf 1. Pokusaj 2250€ (Lijekovi se dodatno kupuju)
Ovdje na listi ne vidim nista u vezi analize js, samo u vezi embrija.
Klinika je Bahceci, konzultacije su besplatne.
U pravu si.
Ne može se raditi analiza samo na js nego samo na embriju, pitala sam ja u Pragu.
Za Leeloo!!
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Da a u Augsburgu. Nije nam nitko to spomenuo. Odnosno je geneticarka kad smo izgubili malu jer su mislili da je bila u pitanju kromosomska greska ali to je ona Arry ili tak nesto i kosta za svakog 900 sakel (1800 ukupno) eura sto nam je u tom trenu bilo preskupo a i na kraju je doso nalaz iz amnicentoze da je mala bila zdrava sto se tog djela tice. Vidit cu sa doktorima tu jel bi nam prosli na uputnicu mozda. Hvala svima ❤️
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Sortiraj odgovore
Najstariji