Samo da javim da u Klaićevoj preuređuju i trenutno ne rade kariogram.
Ja planiram sljedeći ciklus raditi nove nalaze, a ciklus poslje na fet.
Također idem na konzultacije kod Škvorca i Alebica...
Malo mi je na poslu napeto, priča se da će netko dobiti otkaz a ja sam bila na bolovanju mjesec dana pa mi to stvara pritisak...
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Aurora curkica ti je šećer, slatka mala guza Hvala ti na željama!
Roxy baš mi je žao što ovaj put nije uspjelo..sva sreća pa imaš svoje pingvinčiće, sigurna sam da se tu krije barem jedna beba, ako ne i više! Vrlim 🤗
Monolena čestitam na 2 ❤️❤️
T_Ivy koja si ti lavica!! Držim ti fige da ovaj puta uspije!🤞🏼
Kachusha, Anchi uživajte na godišnjem! Napunite baterije !
Monkica pozdravi nam Viktora! Borna čeka produženi vikend
Mi hodamo svaka 2 dana na ctg. Jučer smo bili na uzv gdje je praščić procjenjen na 3900. Ja se iskreno nadam da je netko nešto fulao, jer ne daje nikakve znakove da bi van, a raste u meni kao gljiva Puse svima!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Missivy Nece on van velis 😂😂😂 Joj jedva cekam da javis da si rodila ❤️
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Drago mi je da sam uhvatila javljanje mojih ljetnih trudnica ☺️ Čitam i inače, ali ne tipkam. Štedim šake zbog karpalnog. Hvala svima na podršci ranije 🙂
Monkice, baš mi je drago da ste zajedno uživali u Viktoru na početku. I da je sve ok ❤️
MissIvy, malo svinjče veliš 😁 rekla mi je jedna frendica koja ima bebu da su im procjene težine loše, ona je rodila 0.5 kg manju bebu od procjene 3 tjedna prije indukcije (u 41.tjednu). Dobro je da te prate i nadam se da će Borna što prije vanka da se družite.
Ja sam isto bila jučer na pregledu u Vinogradskoj, idem sad svakih tjedan dana, doktori se izmjenjuju zbog godišnjih. Kaže da je sve to još jako nezrelo i zatvoreno, 😩 i da se ne očekuje još 2 tjedna pomak.
Ctg dobar, pokreti super. Ultrazvuka još nije bilo u ovoj zadnjoj fazi, pa ne znam detaljnije težinu, ali osjećam svoju prasicu kako raste iz dana u dan. Isto joj je izgleda odlično u trbuhu.
Pratit ću sad svaki dan da vidim kad Borna pristigne.
Ostale curke, sretno, držim vam fige za sve, podrška je ovdje ogromna ❤️👍
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Curetražim listu da si malo pomognem jer ne pratim ni blizu redovito ali škicnem kad stignem, ali ne mogu je naći🙈
Nemam puno vremena i sigurno ću sad zaboraviti puno vas kojima sam se htjela konkretnije obratiti…
Monkicečestitam na majčinstvu, nadam se da uživate🦋 MissIvyi ti si blizu, realno već si i mogla😆 Želim ti da ti prođe sve u najboljem redu!😘 Aries85 😘RainbowHopekad sam te prvi put vidjela na listi trudnica sam bila jako sretna❣☺
Stela ako se ne varam imate super rezultate🤞🤞 Sretno sretno sretnoooo🌈
Roxy kad piškiš test? 🤞🤞😊
Ančikakva je kod tebe situacija?
Sunnyajme kako vrijeme letiii😘
Ma2013, Ribic, Petra30❤
Razumna, Kachusa, J_B, T_Ivyvaš put se malo odužio, ali sve ćete to skoro pa zaboraviti kad budete imale svoje bebice u rukama!💘❣
Domleon👋, Sani88ajde samo hrabro, biti će bolje kad se najmanje nadaš😘
Moja bucka ima danas dva mjeseca❤, pošto sam malo suzdržana od stavljanje slika beba na net, stavljam jednu sa "volančekima" tek toliko da se vidi da je moja beba stvarna😆😚😚. Mi uživamo, puno se ljubimo i mazimo! Jedva čekam biti opet trudna i imati još jedno ovakvo čudo kraj sebe🌈❤🌈
Nek vam je svima sa srećom!
Bajooo,MTB🌈😚https://ibb.co/FsczsnJ
Je da da predivno mirišu 😍😍😍😍❤❤❤
Puno joj pozdrava šalje starija pijatelica😍😘
https://ibb.co/tQtYPdC
Curke,
Dobila sam nalaz bete danas - 181... U ponedjeljak je bila 39, u srijedu 101 i danas 181. Danas se nije poduplala, a i cini mi se malom s obzirom da mi je danas 18 dpo (pretpostavljam)... Sta mislite da li se imam cemu nadati?
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Draga Roxy,neizmjerno mi je zao,nemam sta pametno za reci osim da odmoris i napunis baterije ,pa dalje po svoje mrvice💪Cekaju te i sigurno ce na tim slamcicama biti bar jedna slatka bebica💜💜
Stela navijamo za tvoju berbu,jedva cekamo🥰🥰sretno sutra😘
Domleon,odmaraj i uskoro stize tvoja princeza Julia💓🥰 bit ce sve dobro,ti si vec sad u relativno sigurnim tjednima,al bit ce to ok do 37.tt 🙏ljubim te i cuvaj se
~Mali update od nas-sve je ok ,curka je dobro,raste,aktivna💜 posteljica je i dalje nisko,blize uscu pa je preporuka isto mirovanje,hvala bogu cerviks je zatvoren..iako vec osjetim BH kontrakcije,sto je kao i normalno u ovom tjednima al ako budu intenzivnije trebala bih pripaziti da ne omeksaju cerviks i prouzrokuju nekakvu sukrvicu. Jer onda je rijesenje u bolnicu a rado ne bih ako ne moram jos :) Sljedeci pregled je 2.9 pa cemo vidjeti kakvo je stanje,dr.mi je isao na godisnji. Sretno svima curke 💜💜🥰
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Curetražim listu da si malo pomognem jer ne pratim ni blizu redovito ali škicnem kad stignem, ali ne mogu je naći🙈
Nemam puno vremena i sigurno ću sad zaboraviti puno vas kojima sam se htjela konkretnije obratiti…
Monkicečestitam na majčinstvu, nadam se da uživate🦋 MissIvyi ti si blizu, realno već si i mogla😆 Želim ti da ti prođe sve u najboljem redu!😘 Aries85 😘RainbowHopekad sam te prvi put vidjela na listi trudnica sam bila jako sretna❣☺
Stela ako se ne varam imate super rezultate🤞🤞 Sretno sretno sretnoooo🌈
Roxy kad piškiš test? 🤞🤞😊
Ančikakva je kod tebe situacija?
Sunnyajme kako vrijeme letiii😘
Ma2013, Ribic, Petra30❤
Razumna, Kachusa, J_B, T_Ivyvaš put se malo odužio, ali sve ćete to skoro pa zaboraviti kad budete imale svoje bebice u rukama!💘❣
Domleon👋, Sani88ajde samo hrabro, biti će bolje kad se najmanje nadaš😘
Moja bucka ima danas dva mjeseca❤, pošto sam malo suzdržana od stavljanje slika beba na net, stavljam jednu sa "volančekima" tek toliko da se vidi da je moja beba stvarna😆😚😚. Mi uživamo, puno se ljubimo i mazimo! Jedva čekam biti opet trudna i imati još jedno ovakvo čudo kraj sebe🌈❤🌈
Nek vam je svima sa srećom!
Bajooo,MTB🌈😚https://ibb.co/FsczsnJ
Je da da predivno mirišu 😍😍😍😍❤❤❤
Puno joj pozdrava šalje starija pijatelica😍😘
https://ibb.co/tQtYPdC
Bajoo ❤️ baš mi je drago da sam uhvatila da si se javila i da sam uhvatilu sliku malene 🤭 🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Rainbow_Hope, ribic, Miss_Ivy i Linda86, hvala vam od srca na cestitkama i lijepim zeljama 😘🥰!
Roxy, žao mi je. Nađi utjehu u smrzlicima koji te strpljivo cekaju da im budes mama🤗.
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
Curke,
Dobila sam nalaz bete danas - 181… U ponedjeljak je bila 39, u srijedu 101 i danas 181. Danas se nije poduplala, a i cini mi se malom s obzirom da mi je danas 18 dpo (pretpostavljam)… Sta mislite da li se imam cemu nadati?
Mislim da će ti to biti u redu. 💪🏻🤞🏻 Samo nisam pratila, jesi li vratila 1 ili 2?
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji