Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Saniii
    19. Lipanj 2023. 16:13

Jube za oko 2-3 tjedna je dostava i ja dosad nisam nikad platila carinu, a uvijek je bilo 500+kn račun, iznad 400kn je besplatna dostava, fakat se isplati jer je sve jeftinije nego kod nas, ja si obezbjedim za par mjeseci zalihe.
    Minnie žao mi je 😔, drži se 🤗
    Tikvica nisam jutros jer mi gin u petak nije pustio uputnicu nego danas popodne, a nije mi se dalo placat privatno i gledat nulu 🙄, budem sutra.
    Maslačak odlična beta 😍 i nemoj poredit stimulirani ciklus gdje dr lijekovima rikta dan aspiracije (ovulacije) i gdje se točno zna dan oplodnje i koliko star embrij se vraća, sa spontanim začećem gdje ne znaš ni kad točno je bila O, pa oplodnja i implantacija koja može kasniti u prirodnom ciklusu ( jer oplodjena js putuje iz jajovoda u maternicu a u ivf dr nam ju tam smjesti 😁) . Jedino je zajedničko duplanje bete, nadam se da ponavljaš za 2 dana 🤞🙏🤗.
    TIvy fantastična beta 😍
    Sunshine u svježem transferu nema smisla proučavati simptome jer su svi posljedica aspiracije I zaostaci stimulacije, vjeruj mi da znam 😏.
    Dunja praviš početničke greške sa testovima 😁, testira se UVIJEK istim testovima i u isto doba dana, CB i opcenito digitalce ne volimo jer za rana testiranja se prate sjene/crte, a ne tjedni trudnoce jer si trudna par dana a ne tjedana 😁.. što sd tiče debljine crte eh sad, bilo je i početnih niskih beta i zdravih trudnoca i dobrih beta sa lošim ishodom tako da teško je ovako rano išta prognozirati. Ali sjena je tu 😍, dakle nešto se kuha 🙏. Budi strpljiva I čekaj betu 🙏

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️

anii208
    19. Lipanj 2023. 16:16

maslačakx2

anii208

maslačakx2

Heej, nisam stigla ranije se ulogirat, na poslu sam. Moja beta danas 474. Nez jel dobra ili loša jer ne znam koji mi je DPO, al na današnji DC sam s malom imala preko 1200 betu haha
    I test mi je izgledao nekako bolje od ovakve bete, 2 dana iza testa. Sad sam iskreno zabrinuta da nije to baš dobro sve skupa. Al nmg ništa nego čekat uzv. Krvarenja nikakvog nema, simptoma nema. Ništa.
    Izvijestit ću vas o ishodu haha, a sretno svima dotad 😍💜
    maslacakx2 pa hoces sutra ponavljat betu ? Znas i sama da je bitno da se lravilno dupla, a s ovim ni ne znas kad je doslo do implentacije tako da se meni visina bete cini ok.
    Ani sori ja skroz previdila tvoju poruku. Da, i mene tješi šta ne znam kad je bila O, plus šta u prirodnim može i implantacija kasniti, ako se ne varam. A možda i nije mala haha. Da znam da mi je do 17 dpo, bila bi mirna, al šta ako je 19-20..to me muči. Al šta mogu nego cekat sridu, i onda uzv 🙈
    Zato je tvoja beta nesumnjivo odlična, takva je moja bila s malom, najmirnija sam kad takve cifre vidim haha. Ne znači da manja neće bit dobra, masu je primjera di su super ispale priče s malom betom. Al kako sam imala uspješnu trudnoću s početnom betom baš takvom kao tvoja sad, nekako me takve brojke vesele 😍😍 kad ćeš ti na uzv?

maslacakx2 sutra sam na uzv jedva cekam da to obavim i bar donekle odahnem 🙈

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

Silmarilion
    19. Lipanj 2023. 16:32

Sunshine 🌞

Pozdrav, zamolila bih cure koje zele da podijele svoje simptome izmedu transfera i bete, meni je danas 6DPT, od drugog dana oajecam samo lagano zatezanje jajnika!

Ja sam 4DPT, i samo osjecam ponekad grčeve i iscjedak koji prepisujem Cyclogestu.. znam da je prerano za išta, ali moram se nadati da to nesto znaci! 😅

31/35
    Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
    Profertil za M - OAT
    06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
    07/23 FET - prekinut ciklus
    08/23 FET - prekinut ciklus
    09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼

• T_Ivy
    19. Lipanj 2023. 16:47

maslacak vratila sam 2 odlicne blastociste, od kojih je jedna bila hatching. Iskreno, jedno dva sata posle povratka u sobu posle trasnfera osetila sam tako jak ubod u materici, plus su me da izvines bradavice zabolele, da sam pomislila da je implantacija, ali onda sam opet pomislila da sam luda: pa gde ce se mrva implantirati 3 sata posle transfera???  Izgleda je ipak moguce  Prva beta je bila 9 dana posle transfera, ova danas je 13 dana posle transfera. Jeste sa 487 je narasla na preko 4,000, vreme duplanja je 30 sati, sto jeste brzo ali u granici normale, posebno za blizanacke trudnoce (al opet, desava se da i jedan bebiron ima tako visoku betu). Doktor je zadovoljan i zakazao je UZ za 10 dana. Njemu se cini da moze biti da su se obe primile. Sto se tice mojih simptoma (Opet, svaka zena je drugacija i ono sto je jednoj simptom durgoj ne mora da bude), osim tog implantancijskog uboda, 4 dana posle transfera sam imala odvratan metalni ukus u ustima. Kao da zvacem puna usta novcica. To je trajalo 15-20 minuta, pa je prestalo. To je meni bilo tako u sve tri trudnoce, pa sam zato sledeci dan uradila test. Takodje, jako cesto sam isla da piskim (i jos uvek idem), bukvalno svaka 2 sata, ako ne i cesce. Muz kaze da sam potpuno nerentabilna. Samo sto popijem vodu koju mi kupi, odem da piskim, pa sam posle opet zedna  Osim toga stvarno nista, do pre jedno dva-tri dana kada su krenuli menga grcici koji su manje vise sada stalno prisutni i malo su ostriji nego sto ih imam kada menga treba da dodje. I naravno naduvanost i osetljive grudi, ali to sam imala i pre transfera dok sam se sopala progesteronom. To sa simptomima je prava lutrija 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

Fashionista
    19. Lipanj 2023. 17:35

Pozdrav curke samo da se brzinski javim iza mene je tjedan dana Gonal 150 i danas sam uz njih dobila i Cetrotide koje nikada jos do sad nisam koristila. 
    Upravo sam si dala injekciju prije pola sata i dobila sam uzasnu reakciju oko uboda 4-5 cm u krug, jako svrbi i bas je nabubrilo. 😣
    Ima li neka od vas takvo iskustvo sa Cetrotide?
    Meni je ovo nepojmljivo jer nikada nisam imala ovakvu reakciju na lijek pa sam bas zabrinuta. 
    Poslala sam slike sestri ali kaze da je to normalno pa me sad zanima da li se vama to desavalo? 

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

Bebolina2024
    19. Lipanj 2023. 17:49

Fashionista

Pozdrav curke samo da se brzinski javim iza mene je tjedan dana Gonal 150 i danas sam uz njih dobila iCetrotide koje nikada jos do sad nisam koristila.
    Upravo sam si dala injekciju prije pola sata i dobila sam uzasnu reakciju oko uboda 4-5 cm u krug, jako svrbi i bas je nabubrilo. 😣
    Ima li neka od vas takvo iskustvo saCetrotide?
    Meni je ovo nepojmljivo jer nikada nisam imala ovakvu reakciju na lijek pa sam bas zabrinuta.
    Poslala sam slike sestri ali kaze da je to normalno pa me sad zanima da li se vama to desavalo?

I meni je takva bila reakcija ali još više crveno. Povuče se kroz neko vrijeme, isti dan.

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

• Tikvica
    19. Lipanj 2023. 18:20

Sani jasno, kad si sigurna onda nema potrebe zaplacanjem, moze biti kad god, nema zurbe.
    Ides odma u novi postupak?
    Minnie po ovi pa ces vidjeti, ali da, inseminacija je cesto gubljenje vremena…drzi fige da si ti izuzetak🥰
    Maslacak, beta je dobra, samo je bitno da se dupla, vidi moje u potpisu.
    TIvy odlicna beta, fino se povecala, sve je moguce 🤗🥰😘
    Sunshine sto se simptoma tice, svaki postupak mi je bilo drugacije, ali svaki. Od svih mogucih simptoma do nikakvih, ovajpit su bili nikakvi i vidi potpis 😘😘
    Tek iza bete krenula malo ta glad, pa umor i td…
    Anni jedva cekam tvoj uzv🙏❤️😘
    Fashionista joj taj cetrotide, jako malo zena na njega ne reagira, vecina ovako kao ti.
    Meni je uvijek naoteklo i svrbilo me jako, nisam smjela nista na kozi imat 2 sata i nakon toga uvijek popusti. Vjerojatno ce tako i kod tebe 🥰😘

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

• Linda86
    19. Lipanj 2023. 18:48

T_Ivy

maslacak vratila sam 2 odlicne blastociste, od kojih je jedna bila hatching. Iskreno, jedno dva sata posle povratka u sobu posle trasnfera osetila sam tako jak ubod u materici, plus su me da izvines bradavice zabolele, da sam pomislila da je implantacija, ali onda sam opet pomislila da sam luda: pa gde ce se mrva implantirati 3 sata posle transfera??? Izgleda je ipak mogucePrva beta je bila 9 dana posle transfera, ova danas je 13 dana posle transfera. Jeste sa 487 je narasla na preko 4,000, vreme duplanja je 30 sati, sto jeste brzo ali u granici normale, posebno za blizanacke trudnoce (al opet, desava se da i jedan bebiron ima tako visoku betu). Doktor je zadovoljan i zakazao je UZ za 10 dana. Njemu se cini da moze biti da su se obe primile.Sto se tice mojih simptoma (Opet, svaka zena je drugacija i ono sto je jednoj simptom durgoj ne mora da bude), osim tog implantancijskog uboda, 4 dana posle transfera sam imala odvratan metalni ukus u ustima. Kao da zvacem puna usta novcica. To je trajalo 15-20 minuta, pa je prestalo. To je meni bilo tako u sve tri trudnoce, pa sam zato sledeci dan uradila test. Takodje, jako cesto sam isla da piskim (i jos uvek idem), bukvalno svaka 2 sata, ako ne i cesce. Muz kaze da sam potpuno nerentabilna. Samo sto popijem vodu koju mi kupi, odem da piskim, pa sam posle opet zednaOsim toga stvarno nista, do pre jedno dva-tri dana kada su krenuli menga grcici koji su manje vise sada stalno prisutni i malo su ostriji nego sto ih imam kada menga treba da dodje. I naravno naduvanost i osetljive grudi, ali to sam imala i pre transfera dok sam se sopala progesteronom. To sa simptomima je prava lutrija

Wow, koji rast bete. Nisam znala da si vratila dvije, mislila sam da si vratila jednu i odmah sam pomislila da se vjerojatno podijelila i da su blizanci 😅 Ovako sam poprilicno sigurna da je moguce da su se obje primile 🥰
    Hope nadam se da je krvarenje stalo i da je uzrok aspirin posebno ako se vec ranije slicno dogadalo. ❤️
    Maslacak sve su cure rekle, moras popratiti betu, da vidis je li pravilno raste, ali u prirodnoj trudnoci ne znas koji je dan ovulacije i implantacije, dovoljno da je jedan, jedan ipo dan kasnije od tvog izracuna i imas tu tvoju betu. Drzim fige da je u redu i da lijepo raste 🥰

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

• Sunshine 🌞
    19. Lipanj 2023. 18:55

Anica!

Sunshine 🌞

Pozdrav, zamolila bih cure koje zele da podijele svoje simptome izmedu transfera i bete, meni je danas 6DPT, od drugog dana oajecam samo lagano zatezanje jajnika!
    Jooj, ja i ti imamo isti dan betu i meni je danas 6dpt.
    Ja stvarno nemam nikakvih simptoma, osim što me tu i tamo žigne u jajnicima, al kratko i ništa simbolično. 🤷🏻‍♀️🙏Hoćeš radit test ili samo betu? 🙂

Tako i mene 😂 mislim da cu pricekati 10 dan i napraviti test prije bete, a ti? 🙈

👸 31 🤵41
    AMH - 6.4
    Astenotheratozoospermia
    1. put 8/22 3j.s., 1 oplođena vraćena - BETa 0
    2. put 12/22 4j.s. - nijedna oplođena
    3.put 6/23 5.j.s., 1 oplođena, 3 dan vraćena ❌
    4.put 3/24 5.j.s., 1 oplođena, 3 dan vraćena, M stigla prije bete ❌️

• Sunshine 🌞
    19. Lipanj 2023. 18:58

Silmarilion

Sunshine 🌞

Ja sam 4DPT, i samo osjecam ponekad grčeve i iscjedak koji prepisujem Cyclogestu.. znam da je prerano za išta, ali moram se nadati da to nesto znaci! 😅

Takoder sam na cyclogestu pa i ta zatezanja i bolne cicke pripisujem njemu!

👸 31 🤵41
    AMH - 6.4
    Astenotheratozoospermia
    1. put 8/22 3j.s., 1 oplođena vraćena - BETa 0
    2. put 12/22 4j.s. - nijedna oplođena
    3.put 6/23 5.j.s., 1 oplođena, 3 dan vraćena ❌
    4.put 3/24 5.j.s., 1 oplođena, 3 dan vraćena, M stigla prije bete ❌️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.