Curke imam pitanje jel koja koristi Cyclogest, jel joj izlazi tokom cijelog dana ili? Ne znam vise jel mi to iscjedak ili Cyclogest🙈
Najvise u prvim satima nakon stavljanja..s tim da kad stavim onda mrvu odležim. Ali normalno je da curi i tokom dana...a i da je iscjedak pojacan zbog hrpe hormona.🙂
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Hope wooohooo 🎈🎉🎈🎉 sretni duplanje 🤗
Anemona meni je ginekolog tako da me pogledao i pitao par pitanja, poslao me na OGTT (prije trudnoce) i ispalo je da mi je inzulin toliko povisen poslije otopine glukoze da nisu niti mogli izmjeriti 🙈 GUK uredan stalno jer je orevise inzulina bilo. A imas i HOMA indeks za detekciju. Od nekih ovako simptoma ti je recimo neprestana zelja za slatkim i ugljikohidratima, osjecaji gladi (ono tipa umrijet cu ako sad nesto ne stavim u usta), debljanje malo po malo (ono kilica dvije i kao ma nije to nista), tamnije mrlje na kozi (tipa prepone, pazuh), jaca dlakavost - nema nekih skroz univerzalnih, ovo su bili moji… Ako te jos nesto zanima samo pitaju 😉
*
Sretno curke 🫶🏼 bas mi je drago da je pozitivna atmosfera i niz 🤗
👩🏽33 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️32 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Curke imam pitanje jel koja koristi Cyclogest, jel joj izlazi tokom cijelog dana ili? Ne znam vise jel mi to iscjedak ili Cyclogest🙈Najvise u prvim satima nakon stavljanja..s tim da kad stavim onda mrvu odležim. Ali normalno je da curi i tokom dana…a i da je iscjedak pojacan zbog hrpe hormona.
E dada, tako i ja, ok onda :)
Korni - hvala 🫶
Malena95 ,Mura031 ,Marina ,Tikvica, Lala12 - hvala vam 🫶🤞Anemona - hvala 🫶i drzim 🤞 da testic bude pozitivan. Ja sam se ovaj put molila Sv. Anti. A pazite ovo. Ujak koji je sad umro od mog muza se zvao Ante i sutra mu je sprovod. A prije tjedan dana tetka od muza umrla. Sa tatine strane sestra. A ovo je sa mamine strane brat. Bas nas pogodilo. 😔
Maslacakx2 - ❤️
Silmarilion - kak ti je napisala Tera. Normalno je. Popi si nes za bolove i proci ce 👍
Hvala ti 🤗 sv.Ante svima drag svetac, ali moram priznati da sam ovog puta molitve uputila sv.Riti 🙏
Žao mi je, moja sućut 😞 i kod nas smrtni slučaj u bližoj obitelji, s muževe strane, pa smo isto sutra na sprovodu
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Lala12 - hvala ti puno 🥰🫶 Nemam cyclogest, nego 3x dnevno utrogestan, pa također curi cijeli dan, nekad više nekad manje 🤷
Sani - 💟💟💟 kako si ti, jel prošla bol od one boce? 💪
Tratinčice - možda su mogli dati malo blažu stimulaciju, ali sad što je-tu je. Najbitnije je da se oporaviš i da te što manje boli, neka te mužić mazi i pazi 🥰 drži se i sretno dalje 🫶
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Hope wooohooo 🎈🎉🎈🎉 sretni duplanje 🤗
Anemona meni je ginekolog tako da me pogledao i pitao par pitanja, poslao me na OGTT (prije trudnoce) i ispalo je da mi je inzulin toliko povisen poslije otopine glukoze da nisu niti mogli izmjeriti 🙈 GUK uredan stalno jer je orevise inzulina bilo. A imas i HOMA indeks za detekciju. Od nekih ovako simptoma ti je recimo neprestana zelja za slatkim i ugljikohidratima, osjecaji gladi (ono tipa umrijet cu ako sad nesto ne stavim u usta), debljanje malo po malo (ono kilica dvije i kao ma nije to nista), tamnije mrlje na kozi (tipa prepone, pazuh), jaca dlakavost - nema nekih skroz univerzalnih, ovo su bili moji… Ako te jos nesto zanima samo pitaju 😉
*
Sretno curke 🫶🏼 bas mi je drago da je pozitivna atmosfera i niz 🤗
Meni su jedino par puta mjerili šećer iz prsta, i uvijek je bio normalan. Hm... kod mene je konstantna želja za slanim 🤭 bez slatkog mogu. Nekako mi se čini da se najviše debljam u području stomaka 🤦 dlakavost da, oduvijek. Ili da pitam provjeriti IR ili možda čak bubrege 🥴
Hvala ti na podijeljenom iskustvu, i neka ti porod bude lagan i školski 💙🤗
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Anemona ima jako puno primjera gdje su se i trodnevne mrve primile pusti ti dr i njeno klimanje glavom, evo ja sam uvijek vraćala blastice i to odlične pa nikada ništa dok nisam vratila dvije onako prosječne ništa sada wow tako da pusti ti nju 🤭 sviđaju mi se tvoji simptomi neka ti Sv. Ante donese sreću 🤞🙏❤️❤️ što se tiče IR ja sam imala problema sa niskim šećerom slabost, preznojavanje, znala sam se sva tresti i bilo mi je slabo, a nakon nekog shita od ugljikohidrata osjećala sam se pospano i tromo, česta glad, žeđ, malo po malo debljanje.. išla sam na oggt test meni je glukoza na tašte i pod opterećenjem bila niska ali mi je inzulin bio visok i od tada sam na Glucophageu i preporodila sam se 😁
Lala ako si dns radila test i neg je na blasticu teško da može onda beta biti pozitivna jer bi već beta hcg trebala biti visoka dovoljno da ju test detektira, žao mi je 🙄 koji ti je ovo postupak?
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Anemona, meni su vratili 3dnvu mrvu i primila se pa imam sad malu djevojčicu, sreću najveću. 🥰❤️ Tako da ne brini, puno je takvih primjera, oni već znaju procijeniti kvalitetu zametka i zašto su se odlučili za vraćanje 3-dnevnog. Samo pozitivno 💪🫶
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Lala12 - hvala ti puno 🥰🫶 Nemam cyclogest, nego 3x dnevno utrogestan, pa također curi cijeli dan, nekad više nekad manje 🤷
Sani - 💟💟💟 kako si ti, jel prošla bol od one boce? 💪
Tratinčice - možda su mogli dati malo blažu stimulaciju, ali sad što je-tu je. Najbitnije je da se oporaviš i da te što manje boli, neka te mužić mazi i pazi 🥰 drži se i sretno dalje 🫶
Dobro sam, hvala ti 🤗, ja sve očekujem nekakvu senzaciju koja će mi jasno ukazati da sam trudna 😁 🤦♀️, i kako ništa ne osjećam opane mi optimizam a onda pročitam kako curke u dobitnom ništa nisu osjecale (sto je skroz i realno jer što mogu osjećati 2-3dnt 😅🤪, simptomi trudnoce su od bete hcg, kad je dovoljno visoka u krvotoku, sve ja to znam, ali ..🤪) I onda se optimizam vrati, i tako 🤪, utuvila sam si u glavu da se implantacija treba osjetiti 🙈🤷♀️🤦♀️.
A bol od pikice je popustila sutradan, sad me muči samo fragmin 😁.
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Za cure koje su danas prošle aspiraciju navijam za dobar tulum u labu. 🍷🍹
Za one koje su nove PUPO od danas uživajte u ovom stanju i naravno neka testići i bete budu pozitivni. 🤞🙏
Hope super beta i samo neka tako lijepo nastavi s duplanjem. Žao mi je zbog smrtnih slučajeva.
Razumna baš ti se po postovima vidi da se jako dobro osjećaš i da si u nekoj pozitivnoj fazi koja će nadam se i potrajati. Ali totalno te kužim čim si ušla u hlače u koje nisi prije, plus je itekako dobar i naravno da je to super vjetar u leđa za dalje. Ja isto čim vidim i mali minus se bolje osjećam, ja sam trebala skinuti 11kg do traženog BMI (dr traži) i sada imam još malo više od 7kg do cilja tako da svakako vjerujem da ja to mogu i da hoću i da sam u 8. u stimuliranom postupku. Jer ovi prirodni postupci mi možemo u nedogled hvatati stanicu i ne uspijevati iz mjeseca u mjesec.
Pokušavamo od 06/22
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
08/24 💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji