Drage mame i sve one koje ćete to biti ❤️
Nova sam na forumu i u ovoj borbi.
Bila bi zahvalna ako bi neka od vas, koja ima iskustvo sa IVF u Cito poliklinici, podijelila to iskustvo sa mnom.
Planiramo u postupak kroz sljedećih par mjeseci, dok malo odmorim glavu od prijašnjih neuspjelih pokušaja. 🤭
Unaprijed hvala i sretno svima 🤍
👩🏼🦰1993 PCOS, IR, Hashimoto
🧑🏻1989 sve uredno
1/22-08/22 MPO femara, ovitrelle, TO
07/22 biokemijska
➡️ pripreme za IVF
Anemona baš mi je drago da si se javila! Žao mi je da nikako da dočekaš taj FET, evo zbilja znam kako ti je, i ja sam ga 5 mjeseci svaki mjesec morala nanovo odgoditi, pa je došao taj fet, toliko mi je bilo dosta svega, da nisam vjerovala ni da će uspjeti. Valjda za sve postoji razlog zašto. Držim fige da ti taj fet bude uspješan, pa ćeš znati da si zato toliko čekala!
Stela čeka Borna dogovoreni datum 😀 Mi smo ok. Je, imam nekih tegobica, ali suma sumarum - zbilja dobra trudnoća. Žao mi je samo što se nisam više opustila i manje brinula. Držim fige sutra za napredak tvojih jajčeka 🤞
Doria čestitam na urednom pregledu, bebica je baš cakana 🥰 uživaj na moru!
Ribic imaš li ti kakvu slikicu? Uvijek mi je zanimljivo vidjeti bliziće! Kad je idući pregled?
Rainbow Sofia je zbilja predivno ime 😍🥰
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Missivy Ovaj put slikice nisu neke. Jedna ruke na glavu, druga leda okrenula i tak 🤦♀️ iduci uzv 30.8.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Drage mame i sve one koje ćete to biti ❤️
Nova sam na forumu i u ovoj borbi.
Bila bi zahvalna ako bi neka od vas, koja ima iskustvo sa IVF u Cito poliklinici, podijelila to iskustvo sa mnom.
Planiramo u postupak kroz sljedećih par mjeseci, dok malo odmorim glavu od prijašnjih neuspjelih pokušaja. 🤭
Unaprijed hvala i sretno svima 🤍
Pozdrav i dobro nam dosla! 🤗
Jesi li vec bila na konzultacijama kod njih ili to tek planiras ici?
Ja sam sad zadnji postupak odradila u Cito i stvarno sam prezadovoljna. Taman sam uletila u vrijeme godisnjih odmora, tako da sam prosla sva 3 doktora i stvarno ne znam koji mi je bolji. Pacijent sam od dr. A.
A punkciju mi je radio dr. P. a transfer mladi dr. P. Svi imaju drugaciji pristup, pa sad sve ovisi sta kome odgovara. Ali općenito cijeli pristup tamo ljubaznost je za svaku pohvalu. Uvelike olaksaju cijeli ovaj put. Ja se osobno tamo bas ugodno osjecam. Eto prestat cu sada sa hvalospjevima 🤭
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Flowersonne preporučuju se treninzi visokog intenziteta. Ja već neko vrijeme svakodnevno brzo hodam 6-10 km, nastavila sam i dalje, jedino nisam kad sam morala mirovati na početku trudnoće. Sad prošećem 6-7 km, ali sporijim tempom jer pluća osjećaju posljedice korone 😑 mislim da se ne preporučuje uvođenje novih tipova vježbi, ali ako si u treningu, možeš nastaviti laganijim tempom, bez pribigibanja i dizanja teškog. U svakom slučaju, najbolje se savjetovati s liječnikom.
Hvala ti na odgovoru ☺️ Nakon stimulacije nisam 3 mjeseca smjela ni mogla ništa od bolova, sad sam se vratila konačno u teninge preporođena i baš mi je falilo. Volim radit kombinacije hiit treninga i sporije sa utezima. Za mjesec dana idem u FET, vidjet ću što će mi liječnik reći, nekako se nadam da će bit sve prihvatljivo ako izbacim treninge visokog intenziteta. Jednostavno se bolje osjećam i psihički i fizički kad nešto treniram pa se nadam da neću morat izbacit skroz. 🤞
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Anemona žao mi je sto nije ispalo kako si planirala, ali na jesen ides sa super ekipom po bebicu 🥰 dotad odmaraj i ugadaj sebi 😊
EvaEva, Ivana, Doria, ribic čestitam na urednim pregledima. Kad su vam iduci pregledi?
Stela 😍😍😍 samo neka se nastavi sve tako dobro 😊🤞🍀
Sani uzivajte na moru 😊🌊🐳
Trudnice bilo bi super da nakon svakog pregleda odmah napisete datum iduceg pregleda ako zelite da ga stavim na listu 😘
Šaljem vam morske pozdrave 🥰🌊 mi uživamo zadnje dane na moru prije povratka u Zagreb. A onda ide spremanje torbe za rodilište i slaganje stvari za bebicu 🙊 ja i dalje ne mogu vjerovat da smo mi do tu dogurali i da ćemo uskoro upoznati našu curicu 🙈
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Vrlo rado, Stela moja, odmah bih vadila nove nalaze, ali mi je i ginekologinja na godišnjem u 8.mj pa ne mogu do uputnica, a doktorica opće prakse ih ne može dati. Nekako sam se pomirila da će brzo doći 9.mj 😘
Razumna, šaljem ti big hug 🤗🤗🤗
Roxy, hvala ti 💛
Ribic, hvala ti, pusa tebi i curkama 💕😘
Inna, hvala i tebi 😘 kako ste ti i tvoj dečkić? 💙
Domleon, ljubim vas dvije 💕😘
Sani, hvala ti draga, možda smo opet zajedno u navijanju i čekanju 😘🙏 drago mi je da je mužić bolje i da se noga oporavila. Ma znaš što sam mislila, drago mi je zbog svake bebice, i sami non stop gledamo neke smiješne klipove, fotke, bebe po gradu... samo ti dođe teško kad zatrudni netko tko se tome uopće ne veseli, i to shvaća kao teret i u stilu "desilo se" 😏
Zato vjerujem da će od svih nas bebice biti duplo više voljenije i sretnije, baš zato što ih želimo i iščekujemo svim srcem 😇💞
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Ne znam tko je pitao, kod nas u Os papa test vrijedi 1 god, a markeri i hormoni 6mj.
Rain, hvala ti, ljubim 💜😘
Miss Ivy, e da, i tebi je odgađan fet nekoliko puta, ali se završilo na najljepši mogući način 💙 i uskoro ti slijedi susret života 😍
Sunny, dobro kažeš, okuplja se super jesenska ekipa 💪💪💪 uživaj na moru, nikad dosta tog vitamina 😎
Na poslu vrijeme leti, za mjesec dana ću i ja negdje na odmor, uživamo zajedno, uveli smo još neke vitamine, pa možda se dogodi čudo i 1 se provuče gdje treba 🙈😂🤞
Doria, divna sličica 😍
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Doria, Ribić cure čestitam na urednom pregledu 😚🤗❤️
Ribić jel inače moraš 2 puta mj na uzv ili? ❤️❤️
Miss Ivy takve su trudnoće pogotovo u našoj mpo priči od početka je prisutan strah ali sve si ti to lijepo izgurala još malo I stiže mamin smotuljak sreće 😚🤗❤️❤️ hvala ti srećo nadam se da ću sutra znati kada će aspiracija biti iskreno već mi je dosta pikanja😁❤️❤️❤️
Flowerson ma lako za treninge nije sve u tome i ja se osjećam bolje dok vježbam ali sad sam već mj dana out i baš mi je lijepo malo ljenčariti 😁 svakako pitaj dr 😚🤗❤️
Sunny, Sani88, Rainbow_Hope 😚🤗❤️❤️
Anemona kako bi rekle babe onda nije suđeno 🙈nažalost u ovoj cijeloj priči nam treba strpljenja i još strpljenja i onda još strpljenja, a za to vrijeme odmaraj, posveti se sebi, uživaj i opusti se 😚🤗❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sunny ajme draga pa ti si pri kraju već 😍❤️ predivno 🥰
Miss_Ivy Borni je kod mame ljepo..još malo i mazite se 🥰
Ribic bas mi je drago da je sve uredu 🥰
Anemona drago mi je da si se javila..zeznuto je kad ne ide svs onako kako si planirala, ali možda bas tako mora bit..sretno 🥰
Sani navijat ću jakooo jakoo kad kreneš 🥰
Domleon i Divna još malo 🤞🏻🥰
Iman draga kako si? ❤️
Peggy i Slavica čekamo vaše ljepe vijesti 🤞🏻
Doria bebica 🥰
Malala nam se dugo nije javila..nadam se da će samo uletit s dobrim vijestima 🤞🏻
Čestitam i svim ostalim curama na dobrim pregledima 🥰
Avocado, Rain, Petra, J_B, Stela, Roxy, Antoneta, Kacusha, Razumna, Joka, Panda, Aries, Aurora, T_Ivy, Hani, Barby, Ma2013, Lindsay, Asli, Twetty, Maslačak nadam se da ste sve dobro ❤️
Ostale cure mah-mah, mozak mi blokira ne mogu se svih sjetit 🙈
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji