Mislim da sam se danas uspjela nekako krivo piknuti sa Gonalom jer mi je izašla kapljica krvi kad sam izvlačila iglu i odmah mi se napravio mali podljev. Ovu od Decaptetyla sam jedva gurnula unutra u trbuh.🙄🙄🙄🙄🤣
Babac imaš za svaku video na Yt-u..tak sam se ja pikala jer nisam ništa zapamtila kako su mi rekli u klinici…🤣
Babac i ja sam jučer kad mi je objašnjavala ko mutava gledala u nju. Inače me taj Gonql zekao i zadnji puta. Vjerojatno moram brze bocnuti a ja se natežem s iglom ko gladan kakati.🤣🤣🤣🤣
16 puta izdahni i udahni. A na wc idem sa inekcijama i litrom šljive.🤣🤣🤣🤣🤣
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Pbtab, upravo takvu informaciju imam i ja. A sogorica mi je bila gotovo od pocetka na komplikacijama i ipak dobivala punu placu, par sto kuna manje, placa je preko 10000 bila. Ovo je relativno friska informacija jer je mali nedavno navrsio godinu dana 🤗
Prema zakonu ako si na komplikacijama zbog trudnoće dobivaš za to vrijeme 4250 kn ili koliko je to već u eurima. A kad odeš na porodiljni gleda ti se prosjek plaća zadnjih 6 mjeseci prije komplikacija, znači komplikacije ti ne ulaze u prosjek. Čim otvoriš komplikacije moraš donijeti prosjek zadnjih 6 plaća i onda ti HZZO izračuna prosječnu satnicu i isplaćuje naknadu prema broju radnih sati taj mjesec (bez obzira i ako si ti inače na fiksnoj plaći).
Moram nositi u hzzo? Nitko mi to nije rekao. Koja je to glupost, pa sve je umreženo 🤦🏻♀️
Pa u principu da moraš jer moraš svaki mjesec koji si na komplikacijama ispuniti zahtjev za isplatu naknade plaće. Ja sam im doduše odnijela jednom i pokupila više tih zahtjeva pa im pošaljem mail s doznakama i novim zahtjevom svaki mjesec.
Đabe što je sve umreženo. Treba se netko znati i služiti tim sustavom.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Mislim da sam se danas uspjela nekako krivo piknuti sa Gonalom jer mi je izašla kapljica krvi kad sam izvlačila iglu i odmah mi se napravio mali podljev. Ovu od Decaptetyla sam jedva gurnula unutra u trbuh.🙄🙄🙄🙄🤣
Babac imaš za svaku video na Yt-u..tak sam se ja pikala jer nisam ništa zapamtila kako su mi rekli u klinici…🤣
Babac i ja sam jučer kad mi je objašnjavala ko mutava gledala u nju. Inače me taj Gonql zekao i zadnji puta. Vjerojatno moram brze bocnuti a ja se natežem s iglom ko gladan kakati.🤣🤣🤣🤣
Ja se sjećam svoje prve inekcije..piknula se ispod kože i nastao mjehur..i kad sam vidla uhvatila me panika i brzo trčim mužu a inekcija onak visi iz trbuha..a on budala umjesto da mi pomogne se sruši na krevet blijed ko krpa..ne znam kaj bi prije iščupala inekciju iz trbuha ili njemu opalila šamar..🤣🤣🤣🤣
Nakon nekoliko postupaka smo se već uhodali.. 🙈
👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
8x odustali od transfera tanak endo
14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
Ja se sjećam svoje prve inekcije..piknula se ispod kože i nastao mjehur..i kad sam vidla uhvatila me panika i brzo trčim mužu a inekcija onak visi iz trbuha..a on budala umjesto da mi pomogne se sruši na krevet blijed ko krpa..ne znam kaj bi prije iščupala inekciju iz trbuha ili njemu opalila šamar..🤣🤣🤣🤣
Nakon nekoliko postupaka smo se već uhodali.. 🙈
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Mogu misliti scenu. Moj nije ni probao me ubosti. Nisam ga ni pitala. Mogql bi ga scimat jedan dan da ja to ne mogu da me on pikne da mu vidim reakciju.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Tikvice drži se, nadam se da nećeš procurit
Lorna super broj antralaca, nadajmo se da će svi lijepo rasti ☘️
Aria nadam se da će nifty biti ok 🤞
Hvala ti draga💜..
Držim fige da će tebi ovaj puta biti dobitni…🤞🍀🤗
Hvala ♥️ evo upravo stigla M i krećemo u zadnji pokušaj prije 42 🥰
Sretno ❤️❤️
Neznam što se dešava, ali nad ovu našu grupu se u zadnje vrijeme nadvio neki crni oblak i nikako da se razvedri.
Ja sam u fazi čekanja Bete, danas je 3 dan poslije transfera morule i simptomi su mi nikakvi. A željno isčekujem probadanje, neki znak, bilo što.. Tajac u mojem tijelu 🙄🙄
Za 5 dana trebam dobiti M 😬 nadam se da neće doći.
Kada mi je najranije za napraviti test?
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Flo hvala ti ljube❤️ ne znamsto da ti kazem, do prakticki jucer sam mislila da je ovo zadnji stimulirani, mislila jos pokusat sa prirodnjakom. Uzasno sesad lomim, osjecam se lose kao nikad…tesko je podvuc tu crtu, kad do nje dodjes…dugo dugo se nisam osjecala ovak lose i jadno i bespomocno…
Šaljem najveći hug 🤗, suosjećam s tobom i znam kako boli 😔. Ne znam kako da te utješim osim da ti kažem da nisi sama, i ako imaš i trun dvojbe i nisi na čisto sa svojom već donesenom odlukom pokušaj onda još jednom, da se nebi kasnije kajala sto nisi. Spominjala si nove nalaze, sve to stigneš u jednom/dva vađenja krvi obavit a privatnici i ne traže ništa osim hormona i štitnjače. Što god odlučiš, tu smo, drži se 🤗❤️
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Tikvice ja svim srcem navijam da odes na konzultacije kod Radončića. Ako imas još snage i volje i naravno ako ti financije to dozvoljavaju❤️ Kako je rekla Sani, ako nisi 100% sa odlukom da je ovo bilo zadnji put, bolje jos jednom probat nego da se kasnije kajes❤️
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Jeste li osjećale neke lagane bolove prilikom odlaska na wc nakon aspiracije? Jučer je bila aspiracija, a danas nekako bas osjećam čudnu tupu bol kod odlaska na wc, a i kod kraće šetnje 🤔
🙋♀️ 34god.,sve u redu (AMH 43,3/2022.)
🙋♂️33god., asthenozoo(1/23)
🙏🤞🤰 ljeto 2020., aktivnije jesen 2020.I dalje u iščekivanju. 🏨BetaPlus
4/2023-1.postupak, aspiracija, transfer 19.4.2023 ⛔, 2 ⭐⭐
5/2023-FET, prirodni⛔, ostala⭐
11/2023 - FET, stimulirani (Estrofem) 🤞, 10dnt➕, beta1-158,5, beta2-359
Jeste li osjećale neke lagane bolove prilikom odlaska na wc nakon aspiracije? Jučer je bila aspiracija, a danas nekako bas osjećam čudnu tupu bol kod odlaska na wc, a i kod kraće šetnje 🤔
Ja sam imala laganu bol poslije aspiracije, sutradan malo intenzivnije 🙄
Mislim da je to normalno.
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Sani ❤️❤️❤️ imas nekih iskustava sa ovim krvarenjima pod terapijom? Moguce da mi je progesteron pao? Kad se on tocno vadi?
Ani hvala ti i jako jako razmisljam. Sto se tice financija, mala je to razlika izmedju L. i R. Ili nekog drugog privatnika tako da hvala dragom Bogu to mi ne stvara problem.
Svaki postupak me i tako dodje izmedju 20-25 tis kn (nikak se na eure prebacit), osim prirodnjaka, to nisam mi osjetila 🤣 tako da sam vec otupila, dobro zaradjujemo pa to uspijemo iz redovnih primanja pokriti. Od prvog dana sve placam tako da samo ne uspijemo nista staviti sa strane 🙈
Sto se tice place, ako ostvarim trudnocu meni bu svakak prosjek manji jer sam u zadnjih par mjeseci stalno po malo na bolovanju, ali imamo dobar kolektovni ugovor pa je to kolko tolko ok ali svejedno dobijem cca 2000 kn manje.
.
Za sad nema nikakvih vise promjena i dalje smedjarim, popodne kad sam stavljala utroc sam vidjela i crveno malo, ali u principu smedje i dalje, mozda mrvicu manje nego ujutro. Mislim da to sad samo utrici stopaju.
Svakako cu odma u utorak otici izvaditi betu ili da sutra uzmem test iz mullera?
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji