E znas kaj si jos ponesi, domestos one dezinfekcijske maramice jer wc je uzasan, a moras ic stalno. Ja sam jako osjetljiva na to pa sam se sad i toga sjetila.
Ako ce ti ponudit intravenozno protiv bolova, svakako ti je to bolja varijanta od tablete😘
Bravo! Npelica, ponesi si i običnog toaletnog papira..ne šalim se. Nama je poslije podne nestalo papira u svim wcima i više nije bilo papira uopce 🙈
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Flo mislim da nije implantacijsko, danas je 11 dnt 🤷🏻♀️
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
NPelica, svakako si ponesi uloške koji više upijaju, al nemoj mislit da ćeš sigurno imati potop, to je jako individualno. Sa mnom je bila cura koja je stavila po 2 uloska, sve je nakon 5 minuta cijedilo po podu, s druge strane, meni je bilo ko normalna jača menstruacija, nisam morala uložak ni mijenjat svakih 5 minuta. Mislim da ti to najviše ovisi o tome kakve su ti inače menstruacije.
Tikvice, žao mi je citat da smedaris ☹️ a ne misliš da bi možda moglo bit inplatacijsko?
Lucky, nadam se da ćeš barem ti imat dobre vijesti, jako tužno je čitati forum zadnjih dana. 🤞❤️
Aria, čestitam tebi i vidjela sam da ideš radit nifty ❤️
Hvala ti ❤️ inače imam baš jake menstruacije pa budem onda mislila na sve. Opskrbit ću se svime. ❤️
Tikvica hvala ti mila ❤️ tebi držim fige da sve ipak bude okej ❤️
Kako ste bile nakon toga? Kad ste se vratile na posao? Mislim znam da je sve individualno, ali da znam na što računati. Na bolove ili nesto nakon.. malo me trta počela bit 😪
Ja sam u srijedu dobila drugu tabletu, a u ponedjeljak sam isla raditi, bez ikakvih problema. Bolovi su mi bili jaki dok sam bila u bolnici i dok je tableta djelovala, a onda su doma bili menstrualni, podnosljiviji. Meni nije bilo jako krvarenje i trajalo je kao redovna menstruacija, iducu sam dobila tocno za 30 dana, i nakon nje ponovila pregled kod svog ginekol. Ugl.,meni je bio najgori dan taj dan u bolnici, cim sam dosla doma bilo mi je lakse (i fizicki i psihicki). Nemoj se bojati, proci ce brzo, nadam se i sto manje bolno! ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
NPelice, pa još taj dan sam imala grčeve i doma jer još uvijek bude zaostataka koji moraju izaći tako da se nemoj čuditi što će još par dana izlazit komadici iz tebe. Prvi dan je meni bilo najgore, al već drugi dan je postalo ko normalna menstruacija po pitanju boli. Budi doma prvih par dana, ja sam isto bila, svakako je to emotivan proces i nije obična menstruacija. Nek se to završi sve u miru tvog doma, a onda lagano povratak i nova borba. ❤️
Loorna, baš mi je drago da si krenula u postupak, brzo je došlo ☺️ pa nema razloga da ne ostaneš trudna, samo neka budu dobre blastice 🤞Ja sam bolje, mučnine još tu i tamo se jave, al svakako podnošljivije.. nemam problema sa trudnickom insomniom, spavam ko cok 🙈
Aria, meni je isto bilo najstresnije to čekanje 😄 ja sam baš zato uzela prošireni nipt da se ne pitam dal sam još nešto trebala ..al mislim da je ovo osnovno svakako dovoljno. Bas pišem da sam bolje…i fizički i psihički. Još mi bude mučno i najviše mi smetaju mirisi, al je bolje svakako.Kako je tebi po pitanju simptoma? Koji si sad tjedan?
Flo sad sam 11+2..od simptoma samo povremeni menga bolovi, nekad probadanje kroz jajnike i smjetaju mi neki mirisi i nemam opce potrebu za slatkisima, a nekad sam prakticki zivjela na njima...mučnine nemam.. tlak mi je stalno školski 120/80 i moram ga mjeriti više puta u danu...i moj dr. je rekao da je osnovni dovoljan...drago mi je da si bolje i da konačno malo odmoris...vjerujem da nije bilo lako...
👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
8x odustali od transfera tanak endo
14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
NPelice, pa još taj dan sam imala grčeve i doma jer još uvijek bude zaostataka koji moraju izaći tako da se nemoj čuditi što će još par dana izlazit komadici iz tebe. Prvi dan je meni bilo najgore, al već drugi dan je postalo ko normalna menstruacija po pitanju boli. Budi doma prvih par dana, ja sam isto bila, svakako je to emotivan proces i nije obična menstruacija. Nek se to završi sve u miru tvog doma, a onda lagano povratak i nova borba. ❤️
Loorna, baš mi je drago da si krenula u postupak, brzo je došlo ☺️ pa nema razloga da ne ostaneš trudna, samo neka budu dobre blastice 🤞Ja sam bolje, mučnine još tu i tamo se jave, al svakako podnošljivije.. nemam problema sa trudnickom insomniom, spavam ko cok 🙈
Aria, meni je isto bilo najstresnije to čekanje 😄 ja sam baš zato uzela prošireni nipt da se ne pitam dal sam još nešto trebala ..al mislim da je ovo osnovno svakako dovoljno. Bas pišem da sam bolje…i fizički i psihički. Još mi bude mučno i najviše mi smetaju mirisi, al je bolje svakako.Kako je tebi po pitanju simptoma? Koji si sad tjedan?
Spavanje mi je najbitnije. Ovih dana sam koma za spavanje al to mi je od glavobolje.
Ti sad spavaj koliko god možeš da se organizam naboosta energijom za dalje.😁😁😁
Bome je brzo prošlo da. Ovo mi je zadnji stimulirani prije 42 pa se nadam da će biti uspješan.
Moram si karte kupiti za Kanadu. I to me posebno veseli..❤️❤️❤️
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Flo mislim da nije implantacijsko, danas je 11 dnt 🤷🏻♀️
A žao mi je ako je tako.. ☹️ mislim puno i na tebe, ne znam šta bih ti sad rekla da zvuči utješno i dobro..nadam se samo da ne odustajes jer si imala već trudnoću i vjerujem da ćeš ju opet ostvariti. ❤️
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sad sam skužila da mi je napisala ICSI znači ne idemo u IVF.
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Aria, super je da si imala "mirnije" prvo tromjesečje, mene je uništilo do te mjere da sam se pitala jel mi sve to trebalo... Al sve to prođe, evo još koji tjedan i mogla bih osjetit udarce. I kad vidim da si ti već u 11.tjednu, ma baš brzo ide to vrijeme. ❤️ Meni tlak zna past ispod 100 i onda budem na rubu padanja u nesvijest, al to najčešće ujutro..bolje i tako nego visok tlak. Jel ti glukoza ok? Meni je granična na 5.1 i to me malo brine. Trebala bih slatko izbacit kroz, a još uvijek mi to teško pada.
Loorna, i mene je mučila glavobolja ovih dana, sigurno od vremena. Samo pozitivno i neka bude što više blastica 🤞
Aria, super je da si imala "mirnije" prvo tromjesečje, mene je uništilo do te mjere da sam se pitala jel mi sve to trebalo… Al sve to prođe, evo još koji tjedan i mogla bih osjetit udarce. I kad vidim da si ti već u 11.tjednu, ma baš brzo ide to vrijeme. ❤️ Meni tlak zna past ispod 100 i onda budem na rubu padanja u nesvijest, al to najčešće ujutro..bolje i tako nego visok tlak. Jel ti glukoza ok? Meni je granična na 5.1 i to me malo brine. Trebala bih slatko izbacit kroz, a još uvijek mi to teško pada.
Loorna, i mene je mučila glavobolja ovih dana, sigurno od vremena. Samo pozitivno i neka bude što više blastica 🤞
Pa je od vremena da. Izludila me više. Em me jajnici šoraju od menge em migrene. Užas.
Koliko Bog da biti će.
Hvala ti mila.
👱♀️41 - amh 7.8
Pozdrav zene.. u zadnje vrijeme nisam uopce stigla uci na forumu, pa cak ni jedan post procitati..... svasta nesto se izdogađalo... al prvo i najvaznije sa curama je sve uredu.. a sad ono lose 😥.... prije cca mjesec dana saznajem da imam dijabetes tip 2 ( koji sam najvjerojatnije imala i prije trudnoće, ali niko se nije potrudio kontrolirati iako postoji povijest bolesti u obitelji i da imam inzulinsku rezistencu. Trece radjena krvna slika i uoceno da leukociti i crp se iz tjedna u tjedan povecavaju zadnji nalaz leukociti 20,1 i crp 8,7... kucna doktorica odbija traziti di je upala.. jer sam pušač.. ginekolog smatra da je sve od trudnoce, isto nece istraziti.. jedino dijabetolog govori da jos tako nesto nije vidio i da bi trebala u bolnicu da se istrazi ako necu da mi daje antibiotike sirokog spektra (sto nisam htijela). Na pregledu u cca 22 tjednu ginekolog govori cerviks skracen svega 1,5 cm.. treba serklaž i salje me u bolnicu.. U bolnici me pregledaju i kazu cerviks 2,5 cm i to je uredu... otpustaju me bez ijednog papira i dokaza... prekljucer redovan pregled u 26 tjednu i opet cerviks 1,5 cm i opet bolnica, ali ovaj put me zadržavaju jer je i manje.. sad je kasno za serklaž a i navodno nerade u blizanackim trudnocama, stoga strogo mirovanje... pokusatu ce zadrzat bebe do 32 tjedna minimalno a najbolje bi bilo do min 34 tj kako bi se uspjele sto vise razviti pogotovo pluca.
👩🦰 33 hashimoto,čvor na štitnoj, PCOS,dijabetes tip 2
🧔39 loš spermiogram
15.7.21 prvi ICSI 8🥚➡️3 blasto ➡️ blasto2➡️ beta❌
17.8.21 FET 1 blasto➡️ ❌
29.10.21. 2ICSI 36🥚➡️ 9blasto➡️3.11 transfer2blasto➡️miss ab
12.4.22 FET2blasto➡️ beta❌
26.8.22 FET 2blasto➡️beta❌
24.10.22 FET 2blasto 3.11 beta 573 ❤️❤️
18.5.23. 2 preljepe curice ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji