Hvala vam svima ja sam tako utucena..
Taman sestra prije dosla beta mi je 150 000 kaze da je to dobro,a ja neznam stim brojkama 🥺
2018 Vanmatericna odstranjen lijevi jajovod
2020 odstranjen desni
10/21 prvi IVF
11/21 nakon dva vracena embrija trudnoca,kiretaza u 8 om tjednu 🥹
09/22 dva preostala pingvincica vracena-beta negativna 😔
01/23 2.IVF ---> 22.2.2023 BETA 177 🥳🥳
--->16.3 ultrazvuk kaze imamo blizance i dva ❤️❤️
(12 JS,2 vracena 5 cekaju)
Isuse,misli ti 🙏🩷
Anci maleni su jos uvijek tu.. vjerujem da si prestrasena.. i ne znam sto bih ti rekla.. nadam se da ce sve izaci na dobro, a prema iskustvima sto su ti neke od ovih cura pisale mislim da ce i kod tebe biti na kraju sve u redu.. 🍀💕💓
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Taman sestra prije dosla beta mi je 150 000 kaze da je to dobro,a ja neznam stim brojkama 🥺
Ne mrdajjjj,mora bit sve dobro znam da je tesko,pokusaj se smiriti popij neku tableticu,ja sam sigurna da ce bit dobro
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Ne mrdajjjj,mora bit sve dobro znam da je tesko,pokusaj se smiriti popij neku tableticu,ja sam sigurna da ce bit dobroHvala vam svima ja sam tako utucena..
Ne mrdajjjj,mora bit sve dobro znam da je tesko,pokusaj se smiriti popij neku tableticu,ja sam sigurna da ce bit dobro
Jaki su blizanci ne boj se
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Npelica žao mi je da je tako na kraju ispalo, ali kao šta kažu cure, sva sreca da nije vnm. Drži se, s tobom čekamo petak.
Bebolina super da su se obje oplodile! Jeste se odlucili da li vracate jednu ili dvije? Isprike ako mi je negdje promaklo 🙈
Anci2305 bitno da su bebe dobro! drzim fige da bude sve okej i da si ubrzo doma 🤞😊
Loorna kako si, ti je proslo krvarenje?
PUPICE imate li kakvih simptoma? 😊
Mila sad sam počela smeđariti tako da vjerujem da je kraj kraja.
U utorak idem vaditi betu ponovno. Jučer me malo više boljelo navečer čak mi i u desnu nogu išla bol al sam ae baš isforsirala jučer.
Taj nalaz od bete onda moram donijeti i u Betu doktorici..
Ti još malo pa konzultqcije.
Onda mozda jos dan, dva i to je to.. i ubrzo krecete u nove pobjede ❤️ Da da, s nestrpljenjem iščekujem utorak 😁
Mislim da će to sada biti gotovo. I daaaa uskoro u nove pobjede.
Mogle bi mi zajedno u borbu. 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Ja sam evo 2dnt pa moram prijaviti 🙈
Danas grudice od crinone gela sa necim smeckastim. Plus stalno neki grčići lagani kao menstrualni…
Dal' ima koja Pupica jos takve tegobe 🙈
Meni tako crinone i ponekad kao svjetlo smede je pocelo vec nakon punkcije..
Grcice imam 2,3 dana ko pred mengu al blaže mozda malo.
Kako su ostale cure ?
Anci bit ce blizanci dobro🥰🥰🥰🥰svu srecu zelim🙏🏽
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Mila samo se smiri. Biti će svw u redu. Vjeruje da hoće. 🙏🙏🙏
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Npelice žao mi je da je tako ispalo, ja sam imala gotovo identičnu situaciju u spontanoj trudnoći, beta 16 dpo 85, 18 dpo 200, s 5+5 nije se vidjelo ništa na betu 4000, kasnije se vidjela gestacijska i plod, ali nije bilo otkucaja... Nažalost niske početne bete često su znak da nešto nije okej. Pozitivno je to da je ostvarena trudnoća, treba samo dobar zametak.
Što se tiče rasprave o blizancima, mislim da stvarno treba vjerovati doktorima koji rade procjenu za svaki pojedinačni slučaj. Meni konkretno nisu dali vraćati više od jedne blastociste u Betaplusu, vratili smo dva dvodnevna tek nakon 4 neuspješna transfera, a dvije blastociste su bez konzultacije s nama pohranili na odvojene slamčice. Višeplodne trudnoće su stvarno rizične i ne vidim zašto bi netko težio tome, ja imam slučaj bliske osobe koje je s 37-38 ostvarila blizanačku trudnoću IVF-om (nakon više godina pokušavanja) i izgubila bebe zbog inkompetencije cerviksa u 23 tt. S razlogom je danas zlatni standard vraćanje jednog zametka i ostvarivanje jednoplodne trudnoće. A prema zakonu se tri zametka mogu vratiti samo iznimno, ali se ne navodi točnije što to znači iznimno pa neki doktori to zloupotrebljavaju, što svakako nije u skladu sa suvremenim znanstvenim spoznajama.
Osim toga, naša Ribic je nedugo napisala iskren post o tome što znači imati blizance, mi svi tu težimo trudnoći, ali često ne razmišljamo o onome što slijedi. Naša beba je recimo prilično zahtjevna i iskreno ne znam kako bismo s dvije takve, s tim da imamo maksimalnu pomoć od obitelji.
Da ne govorim o opasnim savjetima da se ne sluša doktora i ide se na odnose s 4 folikula, oni znaju zašto to kažu i koji su rizici. Eto, morala sam to napisati jer mislim da je to baš opasno igranje s nečijim zdravljem i životom.
Stela, Kachusa moje stare borilice, navijam za plusiće ❤️❤️❤️
Pusa Saniii, Tikvica, vidim da ste vi još aktivne 😘😘😘 i svima ostalima držim fige 🍀🍀🍀
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Jače je od nas taj strah od svega..ako ti sestra kaže da je dobro umiri se i prepusti u Božje ruke..ne bi ti ona rekla da je dobro da nešto ne štima. Cure su ti isto rekle, bit će sve u redu🥰
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Npelice žao mi je da je tako ispalo, ja sam imala gotovo identičnu situaciju u spontanoj trudnoći, beta 16 dpo 85, 18 dpo 200, s 5+5 nije se vidjelo ništa na betu 4000, kasnije se vidjela gestacijska i plod, ali nije bilo otkucaja… Nažalost niske početne bete često su znak da nešto nije okej. Pozitivno je to da je ostvarena trudnoća, treba samo dobar zametak.
Što se tiče rasprave o blizancima, mislim da stvarno treba vjerovati doktorima koji rade procjenu za svaki pojedinačni slučaj. Meni konkretno nisu dali vraćati više od jedne blastociste u Betaplusu, vratili smo dva dvodnevna tek nakon 4 neuspješna transfera, a dvije blastociste su bez konzultacije s nama pohranili na odvojene slamčice. Višeplodne trudnoće su stvarno rizične i ne vidim zašto bi netko težio tome, ja imam slučaj bliske osobe koje je s 37-38 ostvarila blizanačku trudnoću IVF-om (nakon više godina pokušavanja) i izgubila bebe zbog inkompetencije cerviksa u 23 tt. S razlogom je danas zlatni standard vraćanje jednog zametka i ostvarivanje jednoplodne trudnoće. A prema zakonu se tri zametka mogu vratiti samo iznimno, ali se ne navodi točnije što to znači iznimno pa neki doktori to zloupotrebljavaju, što svakako nije u skladu sa suvremenim znanstvenim spoznajama.
Osim toga, naša Ribic je nedugo napisala iskren post o tome što znači imati blizance, mi svi tu težimo trudnoći, ali često ne razmišljamo o onome što slijedi. Naša beba je recimo prilično zahtjevna i iskreno ne znam kako bismo s dvije takve, s tim da imamo maksimalnu pomoć od obitelji.
Da ne govorim o opasnim savjetima da se ne sluša doktora i ide se na odnose s 4 folikula, oni znaju zašto to kažu i koji su rizici. Eto, morala sam to napisati jer mislim da je to baš opasno igranje s nečijim zdravljem i životom.
Stela, Kachusa moje stare borilice, navijam za plusiće ❤️❤️❤️
Pusa Saniii, Tikvica, vidim da ste vi još aktivne 😘😘😘 i svima ostalima držim fige 🍀🍀🍀
Slazem se❤️
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sortiraj odgovore
Najstariji