Lorna je shbg ili ti ga globulin koji veže spolne hormone testosteron i estradiol i onda ih dalje prenosi krvlju, najčešće snižen kod žena s pcos ali i hipotireoze...
Ubaci si Dheas jer su ti parametri ok 🤭
Tikvice navijam za te tri tvrdoglave i da se još koja pojavi 🤭🤞❤️ ja sam ti dobro hvala na pitanju dani su mi ful ispunjeni pa previše ne mislim na ništa, a od ovih doza progesterona bi mogla spavati cijeli dan 🤭🤣🤣
Fashionista to što piješ je najčešće u prenatalima, a ja ništa od toga ne uzimam na svoju ruku pijem što mi dr kaže tako da trenutno pijem aktivnu folnu, cink, selen,omegu, magnezij i myoinositol i Olevit kapi 🤭
Korni pa ti uskoro krećeš 🥳🥳🤞❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Loorna oprosti u koju to polikliniku ideš, koliko su ti stari nalazi bili da su ti ih priznali, slažem se da je u bolnicama sve ko po traci, zato sam ja odustala od Vuk Vrhovca, tamo više ni da mi je zadnja opcija, privatnici ipak imaju drugačiji pristup.
Mila u Beta +.
Ništa od mojih nalaza nije starije od godinu dana. Većina je od 4, 6, 10 i 12 mj 2022.
Hvala ti draga na informacijama, ide dosta mojih prijateljica u betu, ja sam sad se odlučila na škvorc polikliniku, idemo 3.4. Uzv prije postupka, sve sam nalaze vadila sad nove u 2 mjesecu, ali ogtt i inzulin su mi od 10 mjeseca 2022,s obzirom da pijem metformin pa mi je endokrinolog rekao da to ne vadim svako malo, jer treba vremena da metformin svoje odradi, pa da ga vadim tek nakon minimalno 8 mjeseci, valjda će mi priznati taj nalaz jer je taman od njega prošlo 6 mjeseci.
👸42 godina, hipotireoza, inz.rez. Pcos, AMH 34🧔MM 32 godina,normospermija/asthenoozospermia
2016 vanmaterična
2017 ivf 1 j.s.beta ❌
2019 6j.s - icsi 1 blastica beta ❌
2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj u 19 tjednu malformacija ploda
4/2023 13 j.s - 3 oplođene Et 2 trodnevne, 1 blastica ❄ (Škvorc), beta 04.05. - ❌
Fet 6mj 2023,beta 07.07. ❌
04/2024 18 oocita, 11 oplođenih, 6 blastica
17.04. ET 2 blastice
30.04.2024 beta ❌
(4 smrznute 2 +2) ❄️❄️❄️❄️
Fet 10/2024 ❌
Fet 11/2024❌
Hej cure, čestitke svima koje ovih dana pišete lijepe vijesti 😍🥰 Držim fige da nastavi u tom tonu 😃
Loorna brzo ste dobili u Beti, super! Baš me zanima što će predložiti za dalje 🤞
Bebolina super, čestitam!! Kako je prošao postupak?
Ja danas dobila mengu tj jucer, 5 dana prije, valjda od stresa zbog pregleda 🫣🙈 tako da sam se nazivcirala i nisam ni otisla na pregled danas. Iskreno nisam ni krenula vec sam razocarana bolnicom, 1.puta sam isla skoro bzvz nisu javili da je dr na g.o, drugi puta su mi prolongirali pregled za 2 tjedna jer dr nema i sad treca sreca ovo. Zadnji tjedni su mi inace bili stresni oko posla, implementacija sto stvari, digitalizacija procesa...tako da mi sad treba malo mira u glavi. Mislim da cu pricekati do pocetka 04 mj pa vidjeti da se narucimo u neku privatnu koja radi preko hzzoa. Nemam pojma vise, a nemam niti volje nesto extra, ne znam ni sama 🤷🫣 Proci ce ta melankolija valjda 😅🤞
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Hej cure, čestitke svima koje ovih dana pišete lijepe vijesti 😍🥰 Držim fige da nastavi u tom tonu 😃
Loorna brzo ste dobili u Beti, super! Baš me zanima što će predložiti za dalje 🤞
Ja danas dobila mengu tj jucer, 5 dana prije, valjda od stresa zbog pregleda 🫣🙈 tako da sam se nazivcirala i nisam ni otisla na pregled danas. Iskreno nisam ni krenula vec sam razocarana bolnicom, 1.puta sam isla skoro bzvz nisu javili da je dr na g.o, drugi puta su mi prolongirali pregled za 2 tjedna jer dr nema i sad treca sreca ovo. Zadnji tjedni su mi inace bili stresni oko posla, implementacija sto stvari, digitalizacija procesa…tako da mi sad treba malo mira u glavi. Mislim da cu pricekati do pocetka 04 mj pa vidjeti da se narucimo u neku privatnu koja radi preko hzzoa. Nemam pojma vise, a nemam niti volje nesto extra, ne znam ni sama 🤷🫣 Proci ce ta melankolija valjda 😅🤞
Ti si sigurno kod prof Luetić ona ti radi i privat i često je nema pa da znaš 🙈 a ima fakat odličnih poliklinika koje rade preko Hzzo-a vrijedi probati 🤭🤞❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Ja danas dobila mengu tj jucer, 5 dana prije, valjda od stresa zbog pregleda 🫣🙈 tako da sam se nazivcirala i nisam ni otisla na pregled danas. Iskreno nisam ni krenula vec sam razocarana bolnicom, 1.puta sam isla skoro bzvz nisu javili da je dr na g.o, drugi puta su mi prolongirali pregled za 2 tjedna jer dr nema i sad treca sreca ovo. Zadnji tjedni su mi inace bili stresni oko posla, implementacija sto stvari, digitalizacija procesa…tako da mi sad treba malo mira u glavi. Mislim da cu pricekati do pocetka 04 mj pa vidjeti da se narucimo u neku privatnu koja radi preko hzzoa. Nemam pojma vise, a nemam niti volje nesto extra, ne znam ni sama 🤷🫣 Proci ce ta melankolija valjda 😅🤞
Ti si sigurno kod prof Luetić ona ti radi i privat i često je nema pa da znaš 🙈 a ima fakat odličnih poliklinika koje rade preko Hzzo-a vrijedi probati 🤭🤞❤️
Da bas kod nje i to sam dobila preporuku na 2 strane, kad ono tesko gubljenje vremena 😅🫣 Ma da naruciti cu se na kraju u neku privatnu preko hzzo-a, mislim da cu probati kod Škvorca iako za sada ne primaju na listu, koliko su mi rekli nedavno. Hvala ti na preporuci 🤗♥️
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Drage cure, žene...dosao mi je nalaz za trombofiliju. Stoji da je u obradi urođene trombofilije nađena heterozigotna mutacija gena za faktor II, MTHFR i ACE, te homozigotna mutacija gena PAI I. U idućem pokušaju FET idemo sa Fragmin 5000 s tim da idući tjedan idem na struganje endometrija ( 7 dana prije menstruacije) ne bi li popravilo samu implatanciju embrija. Jel koja ima kakva saznanja o ovoj trombofiliji, meni je ovo sve novo i nepoznanica i malo sam šokirana s tim 🫣
S obzirom da ste ovdje stvarno hodajuće enciklopedije kako neke kažu znam da će neka znati malo više o ovom 🥰
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Loorna41 super je to onda proslo na konz. Jesi kod dr Bracun?💞💞
Fashionista dobro dolsla u PUPO klub 🤞🏻🍀💞
NPelica joj kakav show sa tvojim uzv…dobro si na kraju vidjela kako stvarno i jeste - sve ok 😊💞🍀
Tikvice drzim 🤞🏻 za sva tri, pa i jos neki da iznenadi. 💞💞
Jucer sam bila malo mirnija, a danas vec obavljala po gradu neke stvari pa sam osjetila da me lagano boli stomak. Pa dok sam stigla doma, napravila rucak, tek sam se ispruzila popodne. E, a zamisli zenski mozak - vozim se tramvajem danas pa sve razmisljam da li da sjednem ili da stojim da me ne trese puno dok vozi po onim sinama 🙈🤷🏻♀️.
👩🏻🤝👨🏼 ‘81. AMH 5; Oligoasthenozoospermia
1. 4/22 Petrova IVF - Ovaleap 300, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 3 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🩸12 dnt, beta 0.
2. 9/22 Petrova IVF - Menopur 300, Cetrotide, Ovitrelle; 2 js, 2 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🟤 14dnt, beta 0.
3. 3/23 Beta+ ISCI - Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 2 oplodjene, ET - 1 trodnevni; ❌
4. …
Lorna je shbg ili ti ga globulin koji veže spolne hormone testosteron i estradiol i onda ih dalje prenosi krvlju, najčešće snižen kod žena s pcos ali i hipotireoze…
Ubaci si Dheas jer su ti parametri ok 🤭
Tikvice navijam za te tri tvrdoglave i da se još koja pojavi 🤭🤞❤️ ja sam ti dobro hvala na pitanju dani su mi ful ispunjeni pa previše ne mislim na ništa, a od ovih doza progesterona bi mogla spavati cijeli dan 🤭🤣🤣
Fashionista to što piješ je najčešće u prenatalima, a ja ništa od toga ne uzimam na svoju ruku pijem što mi dr kaže tako da trenutno pijem aktivnu folnu, cink, selen,omegu, magnezij i myoinositol i Olevit kapi 🤭
Korni pa ti uskoro krećeš 🥳🥳🤞❤️
Ništa ja tebe sad nisam skužila..😂😂😂😂
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Loorna oprosti u koju to polikliniku ideš, koliko su ti stari nalazi bili da su ti ih priznali, slažem se da je u bolnicama sve ko po traci, zato sam ja odustala od Vuk Vrhovca, tamo više ni da mi je zadnja opcija, privatnici ipak imaju drugačiji pristup.
Mila u Beta +.
Ništa od mojih nalaza nije starije od godinu dana. Većina je od 4, 6, 10 i 12 mj 2022.
Hvala ti draga na informacijama, ide dosta mojih prijateljica u betu, ja sam sad se odlučila na škvorc polikliniku, idemo 3.4. Uzv prije postupka, sve sam nalaze vadila sad nove u 2 mjesecu, ali ogtt i inzulin su mi od 10 mjeseca 2022,s obzirom da pijem metformin pa mi je endokrinolog rekao da to ne vadim svako malo, jer treba vremena da metformin svoje odradi, pa da ga vadim tek nakon minimalno 8 mjeseci, valjda će mi priznati taj nalaz jer je taman od njega prošlo 6 mjeseci.
Pa ne vidim razloga da ne prizna. Al ja nemam to što ti imaš pa nebi ni točno znala koliko ti vrijedi nalaz
Niti ogtt niti inzulin nisam vadila. Valjda nema potrebe za time.
Želim ti puno uspjeha u borbi. ❤️❤️💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
I samo jako.
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Rekla je da mi neće mijenjati terapiju od one iz Petrove jer sam dobro reagirala.
Budemo vidjeli. Brzo će doći prvi UZV.
👱♀️41 - amh 7.8
Sortiraj odgovore
Najstariji