Drage zenice, da vas ne nabrajam, hvala svima na ljepim zeljama! 🙌🏻🙌🏻💖 Divno je biti u PUPO klubu! 🥳🌸
——-
Npelicapa sve zvuci super nadam se da ce ti iduca beta donjeti mir a iduci ultrazvuk i srceko! ❤️🙏🏻
Bebolinasretno na partyu!! 🎉
Loornanadam se da ce nova klinika biti dobitna! 💪🏻🙌🏻
Anci divno da su bebice dobro, nadam se da ce se i tlak srediti! 🙏🏻
Ninaniksy ja pijem gynositol 2x dnevno ne znam koliko su ti ok ili ne to su mi prvo dali u ljekarni kad smo pitali. Kolika ti je IR? Meni 3.1 i nikad se nitko nije odlucio dati mi gluckophage odnosno neki metformin, ne kuzim zasto.. I da isto sam na Euthyroxu 25 i imam antitijela na stitnjacu.
Npelica dobro si nas malo prodrmala 🤭 drzim fige sutra za betu 🤞
Loornasuper! 17.4.je pred vratima 😊
Fashionista PUPO 😊 nek se mrva cvrsto primi 🤞
Hope1982 tako nesto bih ocekivala tu u RH, a ne u Njemackoj, sve poludilo 😆
Mene su danas zvali da se oslobodilo mjesto i da mozemo doci 28.3., nije ni dovrsila, vec sam vikala da, da, da 😂 tako da krecemo 🥳 na konzultacije se donose svi nalazi koje imam i to je to? Jel se radi odmah neki pregled? Jer je to taman vrijeme kad bih trebala dobiti, pa cisto da znam 😆
Bome sam i sama sebe prodrmala. 😅 a tko mi kriv kad ne slušam pažljivo na satu.
Svejedno ću radi sebe i svog unutarnjeg mira otic ujutro izvadit betu i ponovit uzv.
Korni odlično 😊 daa, doneseš sve nalaze što imaš i dalje ćete uputit. Ja sam imala pregled na prvim konzultacijama.. sretnooo 💜💜
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Hopedrago mi je da je sve dobro proslo, brzo ce 5 mj ❤️
I kako je ovo sranje sa placanjem? Ali kratko ces placat, druge godine 🤱🏻
Anci ❤️❤️Npelica kasnim sa citanjem danas pakakoxredom idem promjenila sam tri put misljenje o tvom stanju. Sve su ti curke napisale❤️ javi sutra betu 🤞🏻😘
Fashionista nek se mrva cvrsti primi🤞🏻❤️😘
Loorna pa to su sjajne vijesti ❤️ jesi ti bila na dodatnom uzv opet da vide jesi se ocistila skroz?
I da, ti imas visi AMH od mene, nije to tak jako nisko bas, ima tu jos materijala 🤗😘
Drsgo mi je da ti je objasnila ovo za vracanje embrija, sto vise to bolje, puno su mamjesanse kod nas da ih se vise primi, a puno vece sanse da se ostvari trudnoca.
Ja vracam sve kaj dobijem, kad sam ostvarila trudnocu, vratila sam 3, jedna se primila❤️
.
Men isu se sve tri folikule pokrenule, a mozda bude jos nekaj, tako da smo nastavili sa gonalima. Daj Boze te tri pa da ponovimo proslu godinu🙏🙏
Kada si ti promijenila mišljenje 3x šta misliš kako je meni bilo u glavi 🤣🤣 I dalje više ništa ne mislim i pravim se da se današnji dan nije niti desio. 🤣
Ooodlicno 🤗🤗 neka se povijest ponovi 🤞🙏 želim ti srecuu 🤗💜 huhuuu
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
Drage zenice, da vas ne nabrajam, hvala svima na ljepim zeljama! 🙌🏻🙌🏻💖 Divno je biti u PUPO klubu! 🥳🌸
——-
Npelicapa sve zvuci super nadam se da ce ti iduca beta donjeti mir a iduci ultrazvuk i srceko! ❤️🙏🏻
Bebolinasretno na partyu!! 🎉
Loornanadam se da ce nova klinika biti dobitna! 💪🏻🙌🏻
Anci divno da su bebice dobro, nadam se da ce se i tlak srediti! 🙏🏻
Ninaniksy ja pijem gynositol 2x dnevno ne znam koliko su ti ok ili ne to su mi prvo dali u ljekarni kad smo pitali. Kolika ti je IR? Meni 3.1 i nikad se nitko nije odlucio dati mi gluckophage odnosno neki metformin, ne kuzim zasto.. I da isto sam na Euthyroxu 25 i imam antitijela na stitnjacu.Npelica dobro si nas malo prodrmala 🤭 drzim fige sutra za betu 🤞
Loornasuper! 17.4.je pred vratima 😊
Fashionista PUPO 😊 nek se mrva cvrsto primi 🤞
Hope1982 tako nesto bih ocekivala tu u RH, a ne u Njemackoj, sve poludilo 😆
Mene su danas zvali da se oslobodilo mjesto i da mozemo doci 28.3., nije ni dovrsila, vec sam vikala da, da, da 😂 tako da krecemo 🥳 na konzultacije se donose svi nalazi koje imam i to je to? Jel se radi odmah neki pregled? Jer je to taman vrijeme kad bih trebala dobiti, pa cisto da znam 😆
Bome sam i sama sebe prodrmala. 😅 a tko mi kriv kad ne slušam pažljivo na satu.
Svejedno ću radi sebe i svog unutarnjeg mira otic ujutro izvadit betu i ponovit uzv.
Korni odlično 😊 daa, doneseš sve nalaze što imaš i dalje ćete uputit. Ja sam imala pregled na prvim konzultacijama.. sretnooo 💜💜
Super, hvala ti puno ❤️
Sretno sutra ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Anci ❤️❤️Npelica kasnim sa citanjem danas pakakoxredom idem promjenila sam tri put misljenje o tvom stanju. Sve su ti curke napisale❤️ javi sutra betu 🤞🏻😘
Loorna pa to su sjajne vijesti ❤️ jesi ti bila na dodatnom uzv opet da vide jesi se ocistila skroz?
I da, ti imas visi AMH od mene, nije to tak jako nisko bas, ima tu jos materijala 🤗😘
Drsgo mi je da ti je objasnila ovo za vracanje embrija, sto vise to bolje, puno su mamjesanse kod nas da ih se vise primi, a puno vece sanse da se ostvari trudnoca.
Ja vracam sve kaj dobijem, kad sam ostvarila trudnocu, vratila sam 3, jedna se primila❤️
.
Men isu se sve tri folikule pokrenule, a mozda bude jos nekaj, tako da smo nastavili sa gonalima. Daj Boze te tri pa da ponovimo proslu godinu🙏🙏
Nisam mila. Rekla mi je da izvadim betu pa da dođem s tim nalazom slijedeći puta. Svašta mi je objasnila i rekla tako da sam oduševljenja. Kad je rekla da je u meni problem i da sad zna s čime ima posla mi je prošlo kroz glavu toooo, takav prisfup se traži. A ne sve uvijek super i ok i 5 godina sex-a bez trudnoće. Pa da ga hebes negdje šteka.
Pa i to da za vraćanje. Kaže s obzirom na godine vraćamo koliko god može.😁😁😁
Baš samo oduševljena.
Korni, Fashionista hvala curke brzo çe 17.4. i onda samo jako
.💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
E da i dala sam si prvu injekciju Prolutexa ja sama u klinici, reko bolje ja odmah sama kad cu morati iducih tjedan dana :) Znaci nisam imala leda ni nista, ubod uopce ne boli, isto ko i svaka injekcija koju si dajemo (najslicnije menopuru meni). Savjetovali su mi da sporo apliciram da me sto manje pece, i bome sam jaaakoo sporo aplicirala i jako je malo peklo, gotovo nista !! Al ono bas bas sporo sam laganini malo po malo. Poslje me nije ni peklo ni bolilo jedino negdje nakon sat vremena me opalio umor i bol oko mjesta uboda valjda dok se apsorbiralo. I sad vise ne boli bas skoro uopce. :)
Jos jedno pitanje vidjela sam da vi vecinom pijete neke prenatale, jesu to kao neki multivitamini koje uzimate jos dodatno sa svim ostalim vitaminima ili neki posebni bas za pripremu na trudnocu, dal bih to trebala poceti piti i koje? Sada trenutno nakon transfera pijem samo: folnu (folacin 5mg), omegu, cink, selen i 2x Gynositol.
Ja pijem samo folnu i D vitamin..
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
.
Nisam mila. Rekla mi je da izvadim betu pa da dođem s tim nalazom slijedeći puta. Svašta mi je objasnila i rekla tako da sam oduševljenja. Kad je rekla da je u meni problem i da sad zna s čime ima posla mi je prošlo kroz glavu toooo, takav prisfup se traži. A ne sve uvijek super i ok i 5 godina sex-a bez trudnoće. Pa da ga hebes negdje šteka.
Baš samo oduševljena.
.💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Odlično Lorna 💜 baš je bitno kad ti se sve lijepo objasni, I kad klikneš sa osobom koja te vodi. I osjecas se kao čovjek. Baš mi je drago da je si oduševljena. 🤗 neka sve prođe u redu, i da u ovom postupku postanes mamasitaaaa 🤗🤗
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
E da i dala sam si prvu injekciju Prolutexa ja sama u klinici, reko bolje ja odmah sama kad cu morati iducih tjedan dana :) Znaci nisam imala leda ni nista, ubod uopce ne boli, isto ko i svaka injekcija koju si dajemo (najslicnije menopuru meni). Savjetovali su mi da sporo apliciram da me sto manje pece, i bome sam jaaakoo sporo aplicirala i jako je malo peklo, gotovo nista !! Al ono bas bas sporo sam laganini malo po malo. Poslje me nije ni peklo ni bolilo jedino negdje nakon sat vremena me opalio umor i bol oko mjesta uboda valjda dok se apsorbiralo. I sad vise ne boli bas skoro uopce. :)
Jos jedno pitanje vidjela sam da vi vecinom pijete neke prenatale, jesu to kao neki multivitamini koje uzimate jos dodatno sa svim ostalim vitaminima ili neki posebni bas za pripremu na trudnocu, dal bih to trebala poceti piti i koje? Sada trenutno nakon transfera pijem samo: folnu (folacin 5mg), omegu, cink, selen i 2x Gynositol.
Ja pijem samo Novalac prenetalne i omegu 3.
Folacin sam pila prije prvog plusa, i nakon toga su mi rekli da je dovoljan novalac, i da samo nastavim s tim 🤷
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ja sam nakon transfera dobila Decortin, Folbellu, I aspirin.. i cyclogest.. mislim da to sve što uzimas ti je okej. Pretpostavljam da bi ti rekli da piješ nešto još dodatno..
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
Evo mene.
Zapisana za 17.4. za prvi UZV i krećemo.
Dobila sam prekrasnu doktoricu koja mi je rekla baš volim takve kao ti. 😁😁😁
I rekla mi je da je kod nas problem u meni jer se u jednom trenutku s obzirom na moje nalaze desio nagli pad Amh a oatali nalazi ne prate taj pad. I da su mi nalazi hormona kao da imam policistične jajnike a nemam.
Dobila sam piti DHEA.
Sve mi je nalaze priznala ništa ne moram ponovno vaditi. Sat vremena sam bila unutra.
Želim ti svu sreću ovog svijeta kod nove doktorice i neka sve bude kako treba 💗😊🙏🏻🙏🏻
Hvala mila.
Kako te u tim klinikama lijepo docekaju, objasne sve, dok u bolnici si baš ko na traci.
Veselim se novom pokušaju a ti slijedeći puta slušaj pazljivije šta ti doktor priča.😂😂😂😂
Ma u klinici je totalno drugačiji pristup i daje ti se stvarno maksimalno pažnje, u bolnici je jbga tako sve nonšalantno, žene samo brojevi koje treba riješiti. Nažalost naša realnost zdravstva koje svi mi plačamo godisnje i opet idemo privatno. Kad bi kod nas bilo kao u Americi gdje svatko bira svog osiguravatelja onda bi se i bolnice puno vise trudile da postanes njihov, ovako, boli ih briga.
Evo primjer..u jednoj poliklinici radi sestra i kad sam znala doci tamo ona je bila takva da si ju mogao na kruh namazati, plesala oko mene, bila sam joj toliko bitna kao da sam njeno dijete.. igrom slucaja isla sam u Petrovu izvaditi neke dodatne nalaze i ta ista sestra se nasla tamo na šalteru, i ja maknem masku i pozdravim ju i kazem tko sam i gdje se inace sretnemo, ona, pogleda me, i bezobraznim tonom kaze, sto opet trebate, rekla sam vam da je to dolje niz hodnik dajte slusajte kad vam se nesto prica, i okrene glavu, ja ostala u šoku. Kad platim pregled 100 eura onda me se poznaje i najbolje smo, a kad dodem u bolnicu gdje je njena plaća iz mog džepa onda sam nitko i nista 😔
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
.
Baš samo oduševljena.
.💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Odlično Lorna 💜 baš je bitno kad ti se sve lijepo objasni, I kad klikneš sa osobom koja te vodi. I osjecas se kao čovjek. Baš mi je drago da je si oduševljena. 🤗 neka sve prođe u redu, i da u ovom postupku postanes mamasitaaaa 🤗🤗
Pa da. Kad ti tako netko lijepo objasni i vidiš da voli svoj posao. Baš sam happy.
I zbog sebe i zbog sviju vas. 🥰🥰🥰🥰🤗🤗🤗
👱♀️41 - amh 7.8
Sortiraj odgovore
Najstariji