Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Razumna
    08. Ožujak 2023. 21:30

Maus

Prije me uvjek bilo sram, a da ostavim trokutic onda još više ko da se nabacujem doktoru hahhah. Sad mi već normalno i kad se ide na porođaj obrijaju nas skroz. Sad sam već navikla na to i nemam iritacije pa se obrijem skroz bar 1 tjedno, makar svi kažu da je bolje ostaviti da su zaštita od bakterija itd.

Ja uopće to ne gledam tako, tj uopće mi nema kod doktora sexualne napetosti pa mislim da je i njima to samo posao. Kod nas tu žena u pekari neće kod ginekologa jer kaže šta ako se sa dr na nju napali. Pitam ja nju :jel se ti napalis kad nekome prodaješ kruh? 😜 Btw žena u pekari je prijateljica od moje prijateljice, ne pričam sa svima o ginekoloziji 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Ana26
    08. Ožujak 2023. 21:39

Cure, sretan vam dan žena i da vam se svima ostvari najveća želja! ❤️
    Danas baš loše vijesti na forumu, jako mi je žao i suosjećam s vama. 
    Držite se i hrabro dalje! 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

La3arica
    08. Ožujak 2023. 21:48

Bas neke lose vijesti danas na forumu. 
    Loorna drzim 🤞🏻da ipak sve bude dobro. 🍀💞🍀💞
    Npelica i Lucky saljem najveci zagrljaj utjehe 💞💞💞 Tikvice kako si ti? 💞💞💞
    Sani88 hvala za informacije koje si nam prenijela 💞💞💞 
    U ponedeljak sam bila na uzv gdje mi je dr vidjela 2 antralca, nije rekla da su jadni, ali bome ni da su dobri 🙈 pocela sam danas sa menopurom 225 ij. I takav pritisak i tremu sam si nabila da mi je anksioznost level 3000. Naime u proslom stimsu sam isto imala menopur, samo 300 ij  i imala sam problem sa vrtoglavicama da jednu vecer nisam mogla ustati iz kreveta, mislila sam da ce mi glava otpasti. Sad se plasim da ce se opet to desiti, mada znam da je prolazno. A uz sve moram sama muckati 3 one bocice sa tekucinom, a do sad me je mama bockala i mijesala to sve. Ruke su mi se veceras tresle 😥😥😥 muzu sam jadnom najprije pustila snimak na yt sa instrukcijama, a onda sam ga stavila na stolicu preko puta mene da prati sta radim. Ne znam kome je bilo gore 🙈🙈🙈 

👩🏻‍🤝‍👨🏼 ‘81. AMH 5; Oligoasthenozoospermia
    1. 4/22 Petrova IVF - Ovaleap 300, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 3 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🩸12 dnt, beta 0.
    2. 9/22 Petrova IVF - Menopur 300, Cetrotide, Ovitrelle; 2 js, 2 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🟤 14dnt, beta 0.
    3. 3/23 Beta+ ISCI - Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 2 oplodjene, ET - 1 trodnevni; ❌
    4. …

Minnie_25
    08. Ožujak 2023. 21:52

Tikvica

Drage moje, ja kad sam na poslu nista ne stignem i nisam mogla docekati da dodjem doma i procitam sve sto smo cekale i sad hladan tus.
    Nevjerojatno je sto prozivljavam to s vama kao da je meni.
    Sto da vam kazem, nadam se boljem periodu.
    Npelicabas mi je zao, bas iz ovakvih razloga i tvoj i slicnih primjera ja NIKAD ne radim testove vec cekam betu, sve je vec dovoljno tesko i jednostavno ne mrdam od svoje odluke da cekam betu. Polazemo sve nade u smrzlica❤️
    Loornane znam sto bi rekla, vidim da nije pravilno duplanje i saljem ti najveci zagrljaj i nadam se da ako slucajno ne bude nista da se barem sve rijesi bez previse muke🙏❤️
    Lucky mislim koji k….pa za pop….znaci vjerujem da je frustrirajuce ali vidim da si ti vec u planovima i da ce to sve biti ok. Znaci fkt bi voljela biti prisutna kad Luciju predlozis ovo sa viagrom 🤭🤣
    Maus neka se mrvice cvrsto prime, bitna je jedna tako da dobro je dok je imas❤️
    Stelic sretno sutra ❤️
    Sani ❤️❤️❤️
    Minniedrzim fige da obadvije imaju js i da budu odlicne❤️
    .
    I na kraju, sretan vam nas dan🌹❤️😘

Hvala ti od srca! Ja se nadam da hoće, a sad što bude... Samo pozitivno 💪🏻❤️

🙆‍♀️ 33 🙆 35 (sve ok, normo)

-2015.g operirana cista(endometrioza)
    - AHM 0,55,ostali hormoni✅, papa✅, brisevi✅ kariotip✅
    -03/22 vađenje prvih nalaza, nakon 1,5 g pokušavanja
    -06/22 prve konzultacije, Petrova
    -11/22 prelazak u St, zbog zatvaranja Petrove
    1.IVF kbc Split ⛔ nije došlo do transfera
    2.Inseminacija (došlo do ovulacije, pa da ne propadne ciklus probali) ⛔
    -10/23 dr. Šparac

*Čuda su moguća, onom koji vjeruje u njih! *

MalaG
    08. Ožujak 2023. 21:55

Ženice drage, sretan vam dan žena svima!🤭💐❤️
    NPelica baš mi je žao da je beta tako niska. Nadala sam se da će biti bolja obzirom na pozitivne testove 🥺💔 šaljem ti veliki hug i samo hrabro naprijed!
    Loorna baš sam se nadala da će se tvoja beta lijepo poduplati i da je ovaj FET bio dobitan. 😔 Drago mi je čuti da već imaš planove za dalje i nadam se da će oni rezultirati pozitivnim ishodom.🤞🍀🙏❤️
    Lucky o jebemu miša 🥺 baš je današnji dan pun loših vijesti. Nadam se da će u idućem ciklusu stvari ići svojim tokom i da ćeš doći do FETa i da on bude dobitan!🤞🙏🍀❤️❤️❤️
    Cotton draga jesi li živa?🥺🥺
    Panda draga 🤗❤️ dobro sam, hvala ti. Kako si ti? Jel se boostate ti i mužić?🙈🥰 Više ne znam ni sama jesam li ti već odg ili nisam pa odgovaram opet.🤦‍♀️😂

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Minnie_25
    08. Ožujak 2023. 22:01

Curke, malo sam zabrinuta... Večeras kad san išla bockat cetrotide,ostalo je jako malo tekućine pri dnu u onoj bočici di ga mišamo, nismo uspili vratit u inekciju, pa valjda to neće imat nikakve veze... Ako ko što zna o tome, bila bi zahvalna da me malkice umiri... I moran pohvaliti muža, on me bocka 💉 i to radi baš nježno, skroz se posveti tome ko prava medicinska sestra... 😁🤣Nije mi se problem bockat, al ne mogu sama... Jednostavno se bojim 🙄🙄

🙆‍♀️ 33 🙆 35 (sve ok, normo)

-2015.g operirana cista(endometrioza)
    - AHM 0,55,ostali hormoni✅, papa✅, brisevi✅ kariotip✅
    -03/22 vađenje prvih nalaza, nakon 1,5 g pokušavanja
    -06/22 prve konzultacije, Petrova
    -11/22 prelazak u St, zbog zatvaranja Petrove
    1.IVF kbc Split ⛔ nije došlo do transfera
    2.Inseminacija (došlo do ovulacije, pa da ne propadne ciklus probali) ⛔
    -10/23 dr. Šparac

*Čuda su moguća, onom koji vjeruje u njih! *

Rolica
    08. Ožujak 2023. 22:12

Saniii

Rolica

Loorna sretno sutra, držim fige. Motor avantura uvijek ostaje kao zadnja opcijaNpelica baš mi je žao, ali polažemo nade u smrzlićaRazuma hahhaa nasmijali ste me, koja luda ekipa na poslu, kada je takva podrška onda je odmah lakše :D A rakija bome pomogne i razbistri mozak, barem meni, malom alkićuU uredu imam uvijek par vrsta žestica za lude dane kad si cugnem ponekad već od jutra heheheMi vodimo 2 firme pa eto nije lako, ali je uvijek veseloDvoje djece već imam po tome, rekli bi neki, a i nisu daleko od istinežirafica309 recept je odličan, screenala sam ga, hvalaSRETAN VAM DAN ŽENA, HRABRE LAVICE!
    Pitanje svima; razmišljam uzeti prirodni ivf za prvu varijantu. Vidim da vas je malo to uzimalo kao prvu opciju, postoji li neki razlog? Pitati ću svakako dr, ali me zanimaju i vaši stavovi

Stvar je u tome sto prirodni ivf ima manju uspješnost, jer se lovi ta jedna js, pa postoji mogućnost da pobjegne, tj da ovuliras do aspiracije. No ako se ulovi, oplodi i dodje do transfera šanse su iste kao i sa transferom u stimuliranom ciklusu. Pogotovo ima smisla kod niskog amh i low respondera koji ni stimulacijom ne dobiju puno js. S druge strane puno je lakši i poštedniji za tijelo jer se ne koriste hormoni.
    Johica konačno se sve poklopilo, sretno 🤞🤞

Hvala puno, mislim da cu to i probati ako se dr slozi, a amh mi je 2,24. Plus nisam raspolozena za hormonalne promjene jer sam i ovako na rubu zivaca i razuma 🤣🙆 Trudnoca je naravno drugo, vezano za taj dio.... plus mislim da cu probati max 2 puta i tjt, nemam neke želje to razvuci, barem za sada 🙆

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Rina 39
    09. Ožujak 2023. 07:08

Minnie_25

Curke, malo sam zabrinuta… Večeras kad san išla bockat cetrotide,ostalo je jako malo tekućine pri dnu u onoj bočici di ga mišamo, nismo uspili vratit u inekciju, pa valjda to neće imat nikakve veze… Ako ko što zna o tome, bila bi zahvalna da me malkice umiri… I moran pohvaliti muža, on me bocka 💉 i to radi baš nježno, skroz se posveti tome ko prava medicinska sestra… 😁🤣Nije mi se problem bockat, al ne mogu sama… Jednostavno se bojim 🙄🙄

Nebrini to se i nama desilo zadnji put pa sve uspjesno zavrsilo bitno da si vecinu uspricala.
    Meni isto muz pika prije 2 god i sada!!
    A ja zatvorim oci i kazem ajde bodi sta cekas!!🙈😅

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

Saniii
    09. Ožujak 2023. 07:10

Minnie_25

Curke, malo sam zabrinuta… Večeras kad san išla bockat cetrotide,ostalo je jako malo tekućine pri dnu u onoj bočici di ga mišamo, nismo uspili vratit u inekciju, pa valjda to neće imat nikakve veze… Ako ko što zna o tome, bila bi zahvalna da me malkice umiri… I moran pohvaliti muža, on me bocka 💉 i to radi baš nježno, skroz se posveti tome ko prava medicinska sestra… 😁🤣Nije mi se problem bockat, al ne mogu sama… Jednostavno se bojim 🙄🙄

Bez brige, par kapi ne bi trebalo utjecati, mislim da smo skoro sve ovdje imale nekakav problem sa Cetrotide, jer je nezgodan za apliciranje. Meni se znala injekcija raspasti dok se bockam 😁.
    Rolica preko hzzo -a i imaš pravo samo na 2 Ivf-a u prirodnom ciklusu. Ali se isplati pokušati. Sretno🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

NPelica
    09. Ožujak 2023. 07:19

Hvala cure na utjehi 💜 šaljem najveći hug svima.. 🫶 divne ste sve zenice😘
    Vadila betu sada, nalaz će oko podne.. sretno svima danas.. Lorna javi što je bilo na uzv , držim 🤞  
    Neka nam ovaj dan bude pun dobrih vijesti ☺️

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.