a jesam se nasmijala 🤣🤣
Lude ste skroz. Malo pozitive na današnji dan 🥳🥳 ja sam provela malo vremena sama sa sobom, posložila se u glavi.. i idemo dalje 🤗 💓
Sutra ta beta da i nju opet riješim.. i počastiti ću se jednom pivicom ☺️ 🍻 obožavam pivicuu 🙊
Lorna sretno na uzv, držim 🤞 da bude sve okej..
I svima ostalima sretno tko što ima sutra 💜
Šaljem svima jedan veliki hug 😻 🫶
Hvala ti mila.
I tebi sutra puno sreće. Uh ja bi se počastila nekom cokoladom al korizma.
Današnji dan je pretmuran i treba ga uveseliti. Da nismo takve vjerojatno nikad nebi niti krenule u borbu a niti nastavljale dalje.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Pozdrav cure , evo mene nakon male pauze. Ulazila sam povremeno i citala jako su me obradovale dobre vijeti kod Floa naravno i kod ostalih cura.
Zao mi je sto je danas bas bilo losih vijesti , drzite se. Na žalost nisam sve popratila sto se događalo. Nadam se da se svii dobro držite kakva god da je situacija došla ispred vas. Sve ce doci na na svoje, zasluzile ste sve najbolje i vise od toga.
Ja sam danas bila na kontoli i transfer ce mi biti 15.03 ukoliko progesteron bude uredan dan prije. Kod mene je prirodni fet . Endometrij se vise ne deblja ko luđak , danas 10 mm a vodeci folikul 19 mm. Ovaj put se cini da sve ide kako treba. Vidjet cemo sta Bog da, mi radimo sve sto je u nasoj moci.
Saljem zagrljaje 💕
Sretno ti od srca. I nadam se da će biti pozitivan ishod.
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Drage moje, ja kad sam na poslu nista ne stignem i nisam mogla docekati da dodjem doma i procitam sve sto smo cekale i sad hladan tus.
Nevjerojatno je sto prozivljavam to s vama kao da je meni.
Sto da vam kazem, nadam se boljem periodu.
Npelica bas mi je zao, bas iz ovakvih razloga i tvoj i slicnih primjera ja NIKAD ne radim testove vec cekam betu, sve je vec dovoljno tesko i jednostavno ne mrdam od svoje odluke da cekam betu. Polazemo sve nade u smrzlica❤️
Loorna ne znam sto bi rekla, vidim da nije pravilno duplanje i saljem ti najveci zagrljaj i nadam se da ako slucajno ne bude nista da se barem sve rijesi bez previse muke🙏❤️
Lucky mislim koji k….pa za pop….znaci vjerujem da je frustrirajuce ali vidim da si ti vec u planovima i da ce to sve biti ok. Znaci fkt bi voljela biti prisutna kad Luciju predlozis ovo sa viagrom 🤭🤣
Maus neka se mrvice cvrsto prime, bitna je jedna tako da dobro je dok je imas❤️
Stelic sretno sutra ❤️
Sani ❤️❤️❤️
Minnie drzim fige da obadvije imaju js i da budu odlicne❤️
.
I na kraju, sretan vam nas dan🌹❤️😘
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Loorna sretno sutra, držim fige. Motor avantura uvijek ostaje kao zadnja opcijaNpelica baš mi je žao, ali polažemo nade u smrzlića
Razuma hahhaa nasmijali ste me, koja luda ekipa na poslu, kada je takva podrška onda je odmah lakše :D A rakija bome pomogne i razbistri mozak, barem meni, malom alkiću
U uredu imam uvijek par vrsta žestica za lude dane kad si cugnem ponekad već od jutra hehehe
Mi vodimo 2 firme pa eto nije lako, ali je uvijek veselo
Dvoje djece već imam po tome, rekli bi neki, a i nisu daleko od istine
žirafica309 recept je odličan, screenala sam ga, hvala
SRETAN VAM DAN ŽENA, HRABRE LAVICE!
Pitanje svima; razmišljam uzeti prirodni ivf za prvu varijantu. Vidim da vas je malo to uzimalo kao prvu opciju, postoji li neki razlog? Pitati ću svakako dr, ali me zanimaju i vaši stavovi
Stvar je u tome sto prirodni ivf ima manju uspješnost, jer se lovi ta jedna js, pa postoji mogućnost da pobjegne, tj da ovuliras do aspiracije. No ako se ulovi, oplodi i dodje do transfera šanse su iste kao i sa transferom u stimuliranom ciklusu. Pogotovo ima smisla kod niskog amh i low respondera koji ni stimulacijom ne dobiju puno js. S druge strane puno je lakši i poštedniji za tijelo jer se ne koriste hormoni.
Johica konačno se sve poklopilo, sretno 🤞🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Loorna ja još vjerujem u čuda...držim sutra fige da su u lab.pogrijesili..koliko sam čula ne bi bilo prvi puta.
💗🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞
Lucky žao mi je..znam kako ti je..prošla sam i sama nekoliko puta...drži se..💗🤗
Npelica jako mi je žao..sljedeći puta će sigurno biti dobitan..💞🤞
Nisam sve stigla popratiti ali sve ste u mojim molitvama...
Drage moje želim Vam svima sretan dan žena.. 💝😘
👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
8x odustali od transfera tanak endo
14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
Stela ne znam ti odgovoriti na pitanne o ashwagandi. Ja sam pocela istovremeno s novalacom, ubikvinolom, cinkom, vitaminom D i maca prahom. Generalno se osjecam bolje, imam vise energije, ali mislim da je kombinacija svega.
👩 40g, endo, AMH 2.4 pmol/l (2022), AMH 5.8 pmol/l (2023)
👨 44g. normo
Repromed
1. 12/2022 - 1JS - ET 3dnevni 30.12. - beta neg.
2. 02/2023 - 1JS - ET četverodnevni 28.02. - beta neg.
3. 05/2023 - 3JS - 1 blastica - beta neg.
4. 07/2023 - 4JS - 2 blastice - FET 04/2024 - 11dnt beta 224; 13 dnt beta 201; 15 dnt beta 64 - biokemijska // FET 06/2024 beta neg.
5. 07/2023 - 2JS - 1 blastica - ET
Loorna ja još vjerujem u čuda…držim sutra fige da su u lab.pogrijesili..koliko sam čula ne bi bilo prvi puta.
💗🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞
Lucky žao mi je..znam kako ti je..prošla sam i sama nekoliko puta…drži se..💗🤗
Nisam sve stigla popratiti ali sve ste u mojim molitvama…
Ma ne vjerujem da su pogriješili ali hvala ti što vjeruješ. ❤️❤️
Ti još malo pa na drugi UZV. Kak se osjećaš?
👱♀️41 - amh 7.8
Drage moje, ja kad sam na poslu nista ne stignem i nisam mogla docekati da dodjem doma i procitam sve sto smo cekale i sad hladan tus.
Nevjerojatno je sto prozivljavam to s vama kao da je meni.
Sto da vam kazem, nadam se boljem periodu.
Npelicabas mi je zao, bas iz ovakvih razloga i tvoj i slicnih primjera ja NIKAD ne radim testove vec cekam betu, sve je vec dovoljno tesko i jednostavno ne mrdam od svoje odluke da cekam betu. Polazemo sve nade u smrzlica❤️
Loornane znam sto bi rekla, vidim da nije pravilno duplanje i saljem ti najveci zagrljaj i nadam se da ako slucajno ne bude nista da se barem sve rijesi bez previse muke🙏❤️
Lucky mislim koji k….pa za pop….znaci vjerujem da je frustrirajuce ali vidim da si ti vec u planovima i da ce to sve biti ok. Znaci fkt bi voljela biti prisutna kad Luciju predlozis ovo sa viagrom 🤭🤣
Maus neka se mrvice cvrsto prime, bitna je jedna tako da dobro je dok je imas❤️
Stelic sretno sutra ❤️
Sani ❤️❤️❤️
Minniedrzim fige da obadvije imaju js i da budu odlicne❤️
.
I na kraju, sretan vam nas dan🌹❤️😘
Hvala mila na utjesi. ❤️❤️❤️
👱♀️41 - amh 7.8
Loorna ja još vjerujem u čuda…držim sutra fige da su u lab.pogrijesili..koliko sam čula ne bi bilo prvi puta.
💗🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞
Pa uglavnom dobro...tu i tamo neko probadanje i zna me zaboliti trbuh na par minuta..drugih simptoma nemam..
A ovaj tjedan nikako proc..nikad mi vrijeme nije toliko sporo prolazilo iako sam zatrpana poslom..
👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
8x odustali od transfera tanak endo
14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
💗🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞
Pa uglavnom dobro…tu i tamo neko probadanje i zna me zaboliti trbuh na par minuta..drugih simptoma nemam..
A ovaj tjedan nikako proc..nikad mi vrijeme nije toliko sporo prolazilo iako sam zatrpana poslom..
Sutra je već četvrtak pa petak a znaš da vikend prolazi brzo samo tako. I onda ponedjeljak.
Sve će biti u redu. Zaslužili ste da bude. Od srca ti želim da bude.
👱♀️41 - amh 7.8
Sortiraj odgovore
Najstariji