Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aria41
    04. Ožujak 2023. 10:08

Loorna41

Aria41

Cure..
    Ja sad išla piskiti i na papiru vidim smeđi iscjedak..nije obilno..doslovno su mi noge otkazale.
    Ne znam što sad to znači..
    Zvala odmah dr. Rekao da pojacam utrogestan 4×2 oralno..i strogo mirovanje..

Mila ništa se ne stresiraj to je u većini trudnoća normalno
    Maternica se rasteze, pucaju kapilare i zato imaš smedi iscjedak. Drži se upute doktora i miruj
    Sve će biti u redu

Hvala ti...zabila se u krevet i lezim...malo me boli trbuh kao i ovih dana...prepisivala sam to utrogestanu.

👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
    🙍‍♂️42g. sve ok
    IVF Centar
    4xFet stimulirani❌️
    8x odustali od transfera tanak endo
    14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
    beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️

anii208
    04. Ožujak 2023. 10:08

Sani88 🙏🍀🤰💕

Drage curke spletom cudnih ali sretnih okolnosti da ne duzim sad kojih, ja ću danas stupiti u kontakt sa jednim embriologom koji radi vani. Razgovor će biti nešto malo prije podneva. Ja sam sastavila popis pitanja koja mene zanimaju pa ako netko ima još kakvo konkretno pitanje neka napiše. Moja pitanja:
    -što mogu ja napraviti da utjecem na kvalitetu js I ishod postupka, pomažu li suplementi
    - ima li smisla uzimati dodatne metode i tretmane koji se nude, embrioglue zymot,intralipidne, akupunktura
    -ako embrij izgleda dobro i dobro se dijelio, zašto se ne iplantira????
    -zasto se odlučuju vratiti trodnevne iako dobro izgledaju, a ne puste ga do blastice, tj koji faktori utječu kada sa koji embrij vraca
    -koliko vrsta protokola utjece na ishod
    - da li 4i dan od oplodnje spermij preuzima kompletnu ulogu u daljnjem razvoju
    - preporuka za vracanje 1 i li 2 zametka

Sani88 evo ako ti nije tesko jel bi mogla pitati za moj slucaj s obzirom da sam dobila 4 jajne stanice i 3 su se oplodile, sto bi bio razlog transfera 4.dan? 🤗 Ja jucer i danas cijelo vrijeme razbijam glavu time🙈

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

Loorna41
    04. Ožujak 2023. 10:30

Aria41

Loorna41

Aria41

Cure..
    Ja sad išla piskiti i na papiru vidim smeđi iscjedak..nije obilno..doslovno su mi noge otkazale.

Maternica se rasteze, pucaju kapilare i zato imaš smedi iscjedak. Drži se upute doktora i miruj
    Sve će biti u redu

Hvala ti…zabila se u krevet i lezim…malo me boli trbuh kao i ovih dana…prepisivala sam to utrogestanu.

Mene je krenulo boliti sad prije pqr dana do tada tu i tamo neko probadanje. Mene ne boli trbuh već ispod tbuha cijelom dužinom. Ja nikqkvih drugih simptoma ni nemam. 
    Nemoj se sikirati. Biti će sve u redu. 
    Joj utrogeatan koliko god je dobar je baš zajeban. Ne znaš jel ti se spava, piša, boli ne boli, napuhan....

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Aria41
    04. Ožujak 2023. 10:58

Loorna41

Aria41

Loorna41

Aria41

Cure..

Sve će biti u redu

Hvala ti…zabila se u krevet i lezim…malo me boli trbuh kao i ovih dana…prepisivala sam to utrogestanu.

Mene je krenulo boliti sad prije pqr dana do tada tu i tamo neko probadanje. Mene ne boli trbuh već ispod tbuha cijelom dužinom. Ja nikqkvih drugih simptoma ni nemam.
    Joj utrogeatan koliko god je dobar je baš zajeban. Ne znaš jel ti se spava, piša, boli ne boli, napuhan….

Bogme da...ja sad više i ne znam kaj me boli..sad opet išla na wc..i opet ima malo smedeg ali manje nego prvi puta...popila pola normabela...rekao je dr
    da slobodno smijem da me malo opusti..
    Inače ovo mi prvi prirodni Fet..do sad svi bili stimulirani kao i postupci u kojima smo morali odustati..i svaki put završila na hitnoj zbog jakih bolova..reakcija na Estrofem..i ovaj put sam inzistirala na prirodom pa što bude...baš sam se dobro osjećala od početka i bila sretna radi toga...i sad ovo...stalno si u nekom strahu.. 

👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
    🙍‍♂️42g. sve ok
    IVF Centar
    4xFet stimulirani❌️
    8x odustali od transfera tanak endo
    14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
    beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️

Lena1897
    04. Ožujak 2023. 11:03

Samo da se tuspasim i ovdje. Morala sam napraviti novi profil jer ne mogu pristupiti mom MartaZ kako sam promijenila telefonski uređaj :) 
    Uglavnom, od moje 4JS oplođene su 2 i čekali su 5 dana da vide šta će a njima biti, ovdje je neko pitao čemu toliki rizik. No, uspjele su postat 2 blastociste i vjerovatno se obje zakačit s obzirom na moju betu koja hvala Bogu raste kako treba. 
    To je moj prvi IVF. 
    Pišem ovo kao podršku ženama sa veoma niskim AMH koje ne dobiju puno JS kao ostale. 

Loorna41
    04. Ožujak 2023. 11:06

Aria41

Loorna41

Aria41

Loorna41

Aria41

Cure..

Sve će biti u redu

Joj utrogeatan koliko god je dobar je baš zajeban. Ne znaš jel ti se spava, piša, boli ne boli, napuhan….

Bogme da…ja sad više i ne znam kaj me boli..sad opet išla na wc..i opet ima malo smedeg ali manje nego prvi puta…popila pola normabela…rekao je dr
    da slobodno smijem da me malo opusti..
    Inače ovo mi prvi prirodni Fet..do sad svi bili stimulirani kao i postupci u kojima smo morali odustati..i svaki put završila na hitnoj zbog jakih bolova..reakcija na Estrofem..i ovaj put sam inzistirala na prirodom pa što bude…baš sam se dobro osjećala od početka i bila sretna radi toga…i sad ovo…stalno si u nekom strahu..

Bome da. Pogotovo ako već prije imaš missed ab i biokemijske. Ne znaš više kako da se ponašaš. 
    Al ja vjerujem da će sve biti u redu. ❤️❤️❤️
    I ja sam išla u prirodni jer očito moj prirodni ciklus je dobar sam po sebi i endo ae zadeblja, trolinijski, i šta već treba biti. 
    U prvom sam išla sa ružičastim naočalama inisam ništa očekivala a tako i ovaj puta. 
    Dat će Bog da bude sve u redu.

👱‍♀️41 - amh 7.8
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Maus
    04. Ožujak 2023. 11:08

Evo zvali i mene od 8 stanica oplodilo se svih 8. Transfer u srijedu. Još će me zvati u ponedjeljak za više informacija. Napokon mogu odahnuti. Injekcije progesterona sam upravo naručila. 

Loorna41
    04. Ožujak 2023. 11:08

Curw pitanje vama koje ste trudne dal usisavate?😁😁😁
    Ja sam se malo rastrčala po kući i napravila kolač i sad lagano cistim al moram svako malo stat jer me pocne boluckat malo jače a desni jajnik mi ima tulum do prepone.

👱‍♀️41 - amh 7.8

Maus
    04. Ožujak 2023. 11:09

Loorna41

Curw pitanje vama koje ste trudne dal usisavate?😁😁😁
    Ja sam se malo rastrčala po kući i napravila kolač i sad lagano cistim al moram svako malo stat jer me pocne boluckat malo jače a desni jajnik mi ima tulum do prepone.

Ja sam usisavala

Rina 39
    04. Ožujak 2023. 11:14

Lena 1897 a koliki je tvoj amh?

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.