Jutro cure.
Da u ponedjeljak ponovno ponavljam
Jutros se probudim a ono vidim nalaz došao reko odi v rit di si bil jučer u podne. 119,29 je točan nalaz.
Samo da se zna zavjese ne vraćam danas idu u upotrebu. 🤣🤣🤣🤣🤣
Po mojoj nekoj laičkoj procjeni u ponedjeljak bi trebala biti barem preko 300 da bi bilo ok.
I sanjala sam kvočku i hrpu malih pilića.🤣🤣🤣🤣🤣
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
https://ibb.co/9GN1jDY
Cuureeeeee!!!!!!!!
Čestitam od srca..odlične vijesti…🥰🥰🥳🥳
Bila sam na službenom putu pa nisam stigla pratiti.
Tek sad citam koju si dramu prošla i baš mi je žao…ali ipak je na kraju dobro završilo…sretno dalje…🍀🍀🍀😘😘😘😘
Ari drama bome do navecer ali isplatilo se. ❤️❤️❤️
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Ja sada koristim lijekove vec deset dana i zadnjih par dana mi se čini da mi jako utječu na raspoloženje. Razdražljiva sam pa depresivna pa onda opet dobre volje.. da li se to i vama događa? Koristim Bemfolu, Rekovelle i Decapeptyl
👱🏼♂️33 oligo
👩🏻🦰32 endometrioza, 2 operacije, endo na oba jajnika, niska rezerva i loša kvaliteta
2022 1.ICSI-2 stanice, 1embrij vraćen 3 dan, 👎🏼
2022. Prirodni IVF - ovulacija prije aspiracije
2023. 2.ICSI, 4 stanice, 2 embrija vraćena 3 dan, 👎🏼
Ja sada koristim lijekove vec deset dana i zadnjih par dana mi se čini da mi jako utječu na raspoloženje. Razdražljiva sam pa depresivna pa onda opet dobre volje.. da li se to i vama događa? Koristim Bemfolu, Rekovelle i Decapeptyl
Mila ja sam sama sebe htjela zatvoriti u sobu da ndmam kontakta sa okolinom kad sam se pikala kakva sam bila
Sve je to normalno.
👱♀️41 - amh 7.8
Hvala vam curkice moje, ma znaci kako me izbilo ovo sad kaj mi se sve izbrisalo 🙄😡
Moguce da je i bilo predigacko🤷🏻♀️
Ugl da ne bi bilo danisam ispostovala tradiciju 😆
https://ibb.co/ZNFxKTf (Prvi put stavljam sliku pa se nada mda je ok 🙈)
A sad ispocetka Hope50 tebi, 50 meni i svi sretni izadovoljni, hvala ti❤️ 😆
Sani, NPelica, ❤️😘I izvjestaj:
Lana je bila izuzetno dobre volje (nikad je jos nisam tako vidjela), bas smo si lijepo popricale i dala mi je neko ohrabljenje za dalje, a s obzirom na godine.
Embrije je cetverostanicni nije odlican ali je vrlodobar kaze za petama odlicnom, i bolji nego prosli put 🙏💪🏻
I malo statistike, bez toga nejde. Zene preko 42 koje su unutar godinu dana ostvarile trudnocu su puno vece sanse da se ponovi unutar godine dana, tako da eto mi vjetar u ledja💪🏻 Inace, preko 42 godine na 10 ostvarenih tridnoca, zadrzi se 1-2, jer to je jednostavno tako i iza 42 drasticno pada. Svjesna sam svega ali evo lijepo je bilo popricati i dobiti neke dodatne informacije. Ugl ohrwbrila me nakon dto sam rekla da jos jednom dva puta odem i da je to to. Kaze do 43 svakako nemojte propustat priliku 😃 tko sam ja da je ne slusam 🥰😆
Luckydanas je bil osve brzo gotovo (znaci da si ti onda bila minutu😆 i da ljube (jer Joza nas tako zove pa nemrem odolit 🥰😘)
Tikvice držim fige za odličnu betu...
I drago mi je čuti da je Lana bila dobre volje...mene je nje uvijek strah..🤣zadnji put mi je rekla da što radim takve velike pauze između transfera(ravno godinu dana) ..nisam znala što bi rekla...
👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
8x odustali od transfera tanak endo
14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
Cure..
Ja sad išla piskiti i na papiru vidim smeđi iscjedak..nije obilno..doslovno su mi noge otkazale.
Ne znam što sad to znači..
Zvala odmah dr. Rekao da pojacam utrogestan 4×2 oralno..i strogo mirovanje..
👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
8x odustali od transfera tanak endo
14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
Cure..
Ja sad išla piskiti i na papiru vidim smeđi iscjedak..nije obilno..doslovno su mi noge otkazale.
Ne znam što sad to znači..
Zvala odmah dr. Rekao da pojacam utrogestan 4×2 oralno..i strogo mirovanje..
Mila ništa se ne stresiraj to je u većini trudnoća normalno
Maternica se rasteze, pucaju kapilare i zato imaš smedi iscjedak. Drži se upute doktora i miruj
Sve će biti u redu
👱♀️41 - amh 7.8
Sani pitanja su odlicna. Ako mozes jos pitati utjecaj endometrioze na js i jel ima nesto sta moze utjecati konkretno na endo?
Meni je vise doktora reklo samo da endo smanjuje kvalitetu i da je to jednostavno tako.
👱🏼♂️33 oligo
👩🏻🦰32 endometrioza, 2 operacije, endo na oba jajnika, niska rezerva i loša kvaliteta
2022 1.ICSI-2 stanice, 1embrij vraćen 3 dan, 👎🏼
2022. Prirodni IVF - ovulacija prije aspiracije
2023. 2.ICSI, 4 stanice, 2 embrija vraćena 3 dan, 👎🏼
Aria nasa draga Pepuska je imala slicnu situaciju prosli tjedan pa je otisla na pregled i maloj bebi je kucalo srce.. krvarenja u pocetnoj trudnoci su dosta cesta po ovom sto sam citala ovdje na forumu.. najbolje je onda pojacati lijekove po preporuci dr-a i mirovati.. sretno.. 🍀
Sani bas se ne mogu sjetit nekog drugog pitanja jer sva ova koja si navela i mene zanimaju... Molit cu te podijeli i s nama infose 💓🍀
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Loorna to je dobro duplanje, držim 🤞 i za ponedjeljak
Hvala mila.
Brzo će pondelek.
Danas posla ko u priči, em kasnije gosti.
Veselim se sutrasnjem danu i odlasku na misu i onom miru u duši sto mi pruži svaki puta.
👱♀️41 - amh 7.8
Sortiraj odgovore
Najstariji