Sani hvala ti srećo 🤗❤️❤️ jel prolaziš kod dr A s mengom ili?
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Tikvice 🤞🤞🤞🤞 🤗❤️❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Pitanjce, čisto sam unaprijed nervozna daju li anesteziju na Sv.Duhu u Zg za vađenje folikula? I za ostalo, što još ne znam da mi treba
Hvala!
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Sani upravo to.. interesantno je sto svaka bol je drugacija.. kod sono HCG-a nista na desnom nisam osjetila jer mi je bio oke, a kod lijevog me bolilo uzasno jer nije dokazana prohodnost.. aspiracija je pak nesto sasvim drugo.. prvih par folikula jako slabo boli tako da do 5 folikula ne bih isla na anesteziju, ali dalje.. svaki slijedeci je sve bolniji i bolniji..ali svasta mi mozemo izgurati.. bas me zanima histeroskopija koliko i bil ju mogla izdrzati, ali ako je ona histeroskopija terapijska, npr. ako ti nesto moraju uklonit mozda boli..
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Sani88 hvala na info Žao mi je za vaš negativan test
Samo hrabro dalje kao i do sada
Sretno svima koji su u postupku i iščekivanju bete
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Sani zao mi je, samo hrabro dalje i sretno 🥰❤️
Tikvice drzim 🤞🥰
🙋🏼♀️1997. Neprohodni jajovodi, sactosalpynx, amh 8.5
🙋🏼♂️1995. Normozoospermia
🔸Petrova/IVF
🔸6/22 : pergoveris 300, cetrotide 0,25, ovitrelle
🔸20.6. Aspiracija: 9 🥚➡️ 1 🐧
1.FET- 14.07. ❤️ 1 blastica ❄️❤️🤞 ◽ biokemijska◽😔
🔸Vinogradska IVF ➡️novi postupak 2/23
Bemfola 225,
Pozdrav cure, opet ja sa nekim pitanjima
🥰
Danas sam bila na folikulometriji, sutra se planira inseminacija. Nacula sam da je doktorica studentici govorila kako je endometrij dvolinijski a treba biti trolinijski.. i naravno da sam isla googlat i zapravo po mom prijatelju Googleu ispada da idem za bezveze jer endometrij nije dovoljno zadebljan i nema sanse da se dogodi implantacija..
Jesam li ja to dobro shvatila? 🙄😔
Pozdrav ZuzaLu,
što je shiatsu tretman? Malo sam guglala, ali nisam baš razumjela, To je neka kombinacije masaže/razgovora?
Hvala ti
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Sani upravo to.. interesantno je sto svaka bol je drugacija.. kod sono HCG-a nista na desnom nisam osjetila jer mi je bio oke, a kod lijevog me bolilo uzasno jer nije dokazana prohodnost.. aspiracija je pak nesto sasvim drugo.. prvih par folikula jako slabo boli tako da do 5 folikula ne bih isla na anesteziju, ali dalje.. svaki slijedeci je sve bolniji i bolniji..ali svasta mi mozemo izgurati.. bas me zanima histeroskopija koliko i bil ju mogla izdrzati, ali ako je ona histeroskopija terapijska, npr. ako ti nesto moraju uklonit mozda boli..
Pozitivna stvar histeroskopije bez anestezije je što si svjesna svega i komuniciras s dr cijeli postupak i gledas u monitor cijeli zahvat, pa možeš reći kad te jače boli i onda on uspori, bol popusti pa on nastavi, nema bojazni da nesto ošteti. Meni je najbolnije zapravo bilo samo uvođenje histeroskopa kroz cervikalni kanal, jer je moj vijugav, i obzirom da je uklanjao priraslice zahvat je trajao više od pola sata i već pred kraj priznajem počeo me oblivati znoj 😁 . Meni je dr A objasnio da polipi i priraslice nemaju nervne završetke pa njihovo uklanjanje ne boli i fakat ne boli, dok za neke kompleksnije stvari sigurno se ide pod anesteziju. Meni recimo aspiracija jednog folikula je bila baš baš bolna, ne znam, možda je dr nezgodno piknuo i ja aspiraciju više od 2 folikula sigurno ne bih mogla izdržati bez anestezije, dok histero bih ponovila bez snestezije bez problema.
Rolica, Mishmash hvala curke 🤗🤗
Lion endometrij bi trebao biti trolinijski da bi bio receptivan. Na koliko mm je bio danas?
Nisu mi rekli koliki je. Uopce se nisam sjetila pitat jer s tim nikad nisam imala problema.. nego kad sam dosla doma i vrtila film u glavi sam se sjetila kako su šaputale oko toga i onda sam isla googlat sta to znaci.. jos sam nova u tome i uopce se ne snalazim kad trebam tamo reagirat a kad ne..
Logicno mi je da mi kazu ako nešto ne štima.. al eto...
Pozdrav ZuzaLu,
što je shiatsu tretman? Malo sam guglala, ali nisam baš razumjela, To je neka kombinacije masaže/razgovora?
Hvala ti
Shiatsu je "masaza" ja koristim termin tretman. Radi se preko odjece, razna istezanja, akupresure, dodir prstima, dlanom, podlakticama, laktom, koljenom....tretira se fascija, centralni kanal, hara, ovisi od osobe do osobe s kojim problemom je, radi se na protočnosti tijela, a baza je tradicionalna kineska medicina (TKM)
🤷♀️ PCOS 🤷♂️ lošiji spermiogram
04/21 Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl - dobili 12 jajnih stanica, 8❄❄ (blastice), lagani hiper bez transfera
07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
12/21 FET❄️❄️, u prirodnom, beta ✖️
02/23 FET❄️❄️, u prirodnom,beta✖️
Sortiraj odgovore
Najstariji