Cure svaka koja nesto ima od aspiracija, embriotransfera, beta i ultrazvuka SRETNO! 🍀
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Sani88, cula sam za to prebacivanje smrzlica, ali bas to sto kazes, traje mjesec-dva, a meni uvijek odgode FET za mjesec ili dva. Ako sad bude u travnju, to je opet samo 2 mjeseca od veljace… Kod dosadasnjih odgadjanja mi nazalost nije prolazilo spominjanje godina, probat cu opet. Bas se osjecam bespomocno, a vrijeme koje mi je bitno, tako brzo prolazi.
Tako da vec unaprijed razmisljam o daljnjim opcijama za ustedu vremena. Npr. mogu li se vec odmah nakon FET-a, dok jos ni ne znam rezultate, prijaviti na konzultacije za novi mpo u drugu bolnicu? I mogu li onda istovremeno biti na listi cekanja za postupak u bolnici, a dok cekam mjesecima na taj postupak, obaviti drugi postupak privatno? Sve to nakon sto potrosim trenutne smrzlice i naravno, ako ce mi biti potrebni novi postupci.
E to mozes 😂👀 ja sam bila upisana na listu u IVFu za 6mj,a privatno odradila postupak u Podobniku u 2mj. Sretno 🍀🌈❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Pozdrav svima 🙂
Prvi puta sam u postupku (Vuk Vrhovac) pa imam sto pitanja i briga… Na puno toga sam našla odgovor baš ovdje i veliko hvala svima.
Ono što me zanima je kada se radi aspiracija? Tj. koliko otprilike vremena prođe da folikuli dosegnu potrebnu veličinu? Znam da se to prati iz dana u dan, ali bar otprilike?
I kada partner daje uzorak? Na dan aspiracije ili kasnije?
Partner mora na put pa da baš ne odabere krivo vrijeme 🙈
29.1. mi je bio prvi dan ciklusa, od 31.1.-4.2. sam pila Femaru. U subotu mi je dr.samo rekla da dobro napreduje.
👩🏻 33, nalazi uredni, miom 4x5cm ➡️ narastao na 6x7 u stimuliranom postupku ➡️ mora van
🧔🏻♂️ 34, oligoasthenoospermia
Vuk Vrhovac
01/23, IVF prirodni, Femara, 1 folikul - prazan 😔
03/23, IVF stimulirani, 5 ❄️
slijedi: operacija mioma
Sutra kontrola na 10DC. Ne vjerujem da će trebati još Gonala, jer je prije dva dana bilo 8 stanica po 11/ 11/ 9/9/9/9/9 mm :D, a možda i hoće. Imam osjećaj da ću svakog časa ovulirati iako to valjda kontroliraju s Centrotide.
U nekom sam posebnom raspoloženju, zaštitnički nastrojena prema “Olimpijskom komitetu” svojih JS :D
Pravo se blesavo osjećam jer sam zaboravila pitati od kad MM treba apstinirati, pa se smijemo da njegov Olimpijski komitet ne može na Olimpijadu još uvijek, za svaki slučaj ako se sve brzo izdešava sutra :D
Pozdrav za sve.
🧘🏻♀️35
(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)
👨🏻💻41
( oligoasthenozoospermia)
IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta
LolaBunny, racunaj 3-5 dana apstinencije treba da “ima”, na dan punkcije koja je na dan aspiracije.
🧘🏻♀️35
👨🏻💻41
IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta
Ajme šta sam napisala, al valjda je razumljivo
🧘🏻♀️35
👨🏻💻41
Pozdrav svima🙂
Prvi puta sam u postupku (Vuk Vrhovac) pa imam sto pitanja i briga… Na puno toga sam našla odgovor baš ovdje i veliko hvala svima.
Ono što me zanima je kada se radi aspiracija? Tj. koliko otprilike vremena prođe da folikuli dosegnu potrebnu veličinu? Znam da se to prati iz dana u dan, ali bar otprilike?
29.1. mi je bio prvi dan ciklusa, od 31.1.-4.2. sam pila Femaru. U subotu mi je dr.samo rekla da dobro napreduje.
Na dan aspiracije muz daje uzorak.
Meni je aspiracija radjena 13. dan ciklusa. Vjerujem da ce ti se javiti cure koje su vise upucene. Svakako sretno! 🍀
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Luna, budući da nam je otprilike ista terapija i status, smijem li te pitati zašto još nisi uradila ET? Interesuje me s obzirom da sam ja mislila da će to ići puno brže, odmah nakon punkcije i ET kroz koji dan. Znaci ipak treba proći neko vrijeme?
🧘🏻♀️35
👨🏻💻41
Luna, budući da nam je otprilike ista terapija i status, smijem li te pitati zašto još nisi uradila ET? Interesuje me s obzirom da sam ja mislila da će to ići puno brže, odmah nakon punkcije i ET kroz koji dan. Znaci ipak treba proći neko vrijeme?
Pozdrav, kodd mene je ET bio odgođen na FET jer sam imala blagu hiperstimulaciju, ne jajnika nego maternice. Dr donosi odluku gledajuci sve aspekte, kako ste regirali vi, kako je prosla punkcija,kako ide oplodnja, sto je najsigurnije uciniti u datoj situaciji. Zato ide sporije u nekim slucajevima. Kod mene sveukupno lijecenje za sada traje 8 mjeseci.
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Pozdrav svima🙂
Pozdrav i dobro došla, u vecini slucajeva ceka se do 13-14 dana tik pred ovulaciju i dobijete stopericu , znaci sredina ciklusa, onda po dogovoru idete na aspiraciju nakon te zadnje inekcije. Osim ako vam je nesto duzi ciklus ili kraci. Na iducoj kontroli vec cete znati detaljnjije o kogucem danu aspiracije po velicini folikula.
Partner daje isti dan uzorak kad ste i vi na aspiraciji. Treba apstinirati 4-5 dana.
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji