Miss_Ivy, jel znaš možda kako uopće odluče hoće li ići štoperica ili ne? Ne znam o čemu to ovisi 🤔
Tako je Kira, nadam se da će mi sutra reći datum feta 🤞
Sani, ma živjela ti meni 🍻, držim fige 🤞
Za štopericu...mislim da ti tu nema neke pretjerane logike. Kako koji dr ima praksu radit. Neki sa štopericom neki bez. Ako ide štoperica potrebno je manje UZVa jer dr zna da ce se ovulacija dogodit 36h nakon štoperice. Samo se iz krvi onda potvrdi da se ovulacija dogodila.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Maslačak, cure su ti već sve rekle. Ja se ne bih odrekla ljubimca ni za što na svijetu. I sama sam od malih nogu odrasla uz mačke. I nikad nisam dobila toksoplazmozu, tj.nemam antitijela. Isto je i s moja dva brata. Sad imam kunića, čak mi je i boležljiva nešto, ali uz pravilnu higijenu prostora i da nema baš kontakata s bebom dok ima nešto akutno (što je logično), nikad je ne bih dala.
Sigurna sam da je isto i s ptičicama. Ako je životinja zdrava, nema apsolutno nikakve opasnosti i bolje je da dijete od malih nogu zna što je kućni ljubimac. Dok ne dobije bracu ili seku, to je prvi susret s time da i drugo život biće ima svoje potrebe koje treba poštivati.
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Divna, Leky,uzivajte curke i podnesite izvjestaj kad obavite 🤞🤞🤭
Tinkerbellmozes obavit osnovne pretrage, briseve, papu i ako imas dobrog gina koji daje uputnice bez preporuke specijsliste i spolne hormone, hormone stitnjace, muz spermiogram, za pocetak bi trebalo bit dosta a za sve dalje ce vas uputit oni 😊
Rainbowsvakako ide poslije transfera do bete, a u slucaju trudnoce kao i utrice postepeno ce ukidat. Ja nisam imala ama bas nikakve nuspojave 🤷♀️
Maslacak ne znam odg na upit, ali samo cu rec da ja volim kad trudnice pisu, sve pamtim i biljezim jer ce mi nekad zatrebat, tako da samo se ti nama javi kad mognes 🤗
Ja bila na UZVu, 15dc, endic jutros 8, folikul 19.6, vadila krv, Lh se povisio od juce, znaci ide prema peaku, opet sutra na UZV, dr na zamjeni me danas utjesio da sve iznad 8 se tolerira za transfer, a ja imam i jos koji dan ispred sebe.
Miss Ivykoliki je bio tvoj endo na dan O, i da li provjeravaju i na dan transfera koliki je?
Vidiš da raste, odlično 💪🤞 mene nitko ne šalje vaditi krv, tako ni prošli put. Ali s obzirom da kod nas često nema reagensa 😏, nalaz bi došao tek za tjedan dana 😂
Evo ti jedan članak od endometriju:
https://poliklinika-harni.hr/novosti/hrvatska/debljina-endometrija-u-ivf-postupku
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Sunny Privatno idemo ali necu javno jer znam da ima cura koje idu tam i ne zelim da se netko stresira nepotrebo i bez obzrira sto mi se to desilo jako sam zadovoljna s njima. Jajne stanice su bile zrele pitala sam embrilogicu i rekla je da je sve bilo savrseno sto se toga tice ali da jednoatavno ne zna zasto se to desilo. Radili su IVF metodu iz razloga sto se muzu spermuo popravio. U subotu idem na kontrolu i dogovor sto i kako dalje. Rekla je da ce iduci put raditi ICSI metodu i da se nebi ovo smjelo dogoditi.
Anchy tu i tamo sam uzela melatonin 2 mg ali nisam vidjela potrebu da uzimam nesto jer i prije postupka i tokom postupka dr je bio zadovoljan sto stimulacijom sto velicinom i napretkom folikula. Jucer na UZV prije aspiracije je reko da je jako zadovoljan i reko da imam 6-7 folikula i da cak nemam previse malih i na kraju ih je bilo 11 folikula ali eto uzaludno.
Posto sam sad bila u stimuliranom i naravno da transfera nece biti kad nemaju sto vratit da li mogu sad s ovom mengom ponovno u postupak?
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Divna, Leky,uzivajte curke i podnesite izvjestaj kad obavite 🤞🤞🤭
Tinkerbellmozes obavit osnovne pretrage, briseve, papu i ako imas dobrog gina koji daje uputnice bez preporuke specijsliste i spolne hormone, hormone stitnjace, muz spermiogram, za pocetak bi trebalo bit dosta a za sve dalje ce vas uputit oni 😊
Rainbowsvakako ide poslije transfera do bete, a u slucaju trudnoce kao i utrice postepeno ce ukidat. Ja nisam imala ama bas nikakve nuspojave 🤷♀️
Maslacak ne znam odg na upit, ali samo cu rec da ja volim kad trudnice pisu, sve pamtim i biljezim jer ce mi nekad zatrebat, tako da samo se ti nama javi kad mognes 🤗
Ja bila na UZVu, 15dc, endic jutros 8, folikul 19.6, vadila krv, Lh se povisio od juce, znaci ide prema peaku, opet sutra na UZV, dr na zamjeni me danas utjesio da sve iznad 8 se tolerira za transfer, a ja imam i jos koji dan ispred sebe.
Miss Ivykoliki je bio tvoj endo na dan O, i da li provjeravaju i na dan transfera koliki je?
Ide to polako 🤞🤞
Kako se ti drzis? Jel muz dobro?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pozdrav cure trebala bih pomoc, ima vas tu puno koje ste prosle puno vise od mene. Ovaj mjesec smo zapoceli sa prvim IVF sve je islo super, odlicno sam reagirala na stimulaciju, edometrij cijelo vrijeme savrsen, jucer sam imala aspiraciju 11 apsirirano, embrilogica mi je rekla da se i muzu spermio popravio i danas su me zvali sa ne bas dobrim vjestima od njih 11 ni jedna js nije oplodena 😞 rekla je da se to desava jako rijetko i da ni njoj nije jasno kako i sta. Prekopala sam cijeli internet ali nigdje ne mogu naci ovakav slucaj, toliko sam tuzna i u strahu. Oprostite sto vam upadam ovako, ali nitko u mojoj okolini nije proso IVF 😞
Nanaj, zao mi je sto ovo cujem. Cure ovdje jako puno znaju, puno su toga i same prosle i uvijek ce ti netko pokusati pomoci, bilo savjetom ili misljenjem. Hvala ti sto si svoju situaciju podijelila s nama jer, kako i sama kazes, rijetka je. Cure ovdje nisu lijecnici (ako ima koja ispricavam se), ali ce ti zasigurno vrlo rado biti emocionalna podrska. Tako da, mozda ti necemo moci odgovoriti na pitanja kako i zasto ali ako procitas malo postove unutrag naci ces puno lijepih recenica koje ti mogu biti trenutna utjeha ili motivacija. Iz tvog potpisa vidim da se vec boris za ono sto zelis, mpo nije nista drugo do nastavak borbe i sredstvo do cilja. Prvi pokusaj mozda nije bio bas sjajan, ali nemoj da te to preuzme i obiljezi citavu ovu borbu. Bio je i prosao, idemo dalje. Dobrodosla na forum 😘
'86. - AMH 6,7
'72 - asthenoteratonecrozoospermia
IVF
02/22
SunnyPrivatno idemo ali necu javno jer znam da ima cura koje idu tam i ne zelim da se netko stresira nepotrebo i bez obzrira sto mi se to desilo jako sam zadovoljna s njima. Jajne stanice su bile zrele pitala sam embrilogicu i rekla je da je sve bilo savrseno sto se toga tice ali da jednoatavno ne zna zasto se to desilo. Radili su IVF metodu iz razloga sto se muzu spermuo popravio. U subotu idem na kontrolu i dogovor sto i kako dalje. Rekla je da ce iduci put raditi ICSI metodu i da se nebi ovo smjelo dogoditi.
Anchy tu i tamo sam uzela melatonin 2 mg ali nisam vidjela potrebu da uzimam nesto jer i prije postupka i tokom postupka dr je bio zadovoljan sto stimulacijom sto velicinom i napretkom folikula. Jucer na UZV prije aspiracije je reko da je jako zadovoljan i reko da imam 6-7 folikula i da cak nemam previse malih i na kraju ih je bilo 11 folikula ali eto uzaludno.
Posto sam sad bila u stimuliranom i naravno da transfera nece biti kad nemaju sto vratit da li mogu sad s ovom mengom ponovno u postupak?
A kolki ti je vitamin D? Vidim da ti piše manjak...
Probaj uzimat Q10 bar 200 mg svaki dan..on ti je dobar za jajne stanice...
E to ti ne znam..mislim da ovisi o klinici jer ipak si bila pod stimulacijom i koliko znam neki prakticiraju 2-3 mj pauzu da se očisti tijelo...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pozdrav cure trebala bih pomoc, ima vas tu puno koje ste prosle puno vise od mene. Ovaj mjesec smo zapoceli sa prvim IVF sve je islo super, odlicno sam reagirala na stimulaciju, edometrij cijelo vrijeme savrsen, jucer sam imala aspiraciju 11 apsirirano, embrilogica mi je rekla da se i muzu spermio popravio i danas su me zvali sa ne bas dobrim vjestima od njih 11 ni jedna js nije oplodena 😞 rekla je da se to desava jako rijetko i da ni njoj nije jasno kako i sta. Prekopala sam cijeli internet ali nigdje ne mogu naci ovakav slucaj, toliko sam tuzna i u strahu. Oprostite sto vam upadam ovako, ali nitko u mojoj okolini nije proso IVF 😞
Pozdrav draga, žao mi je zbog tvoje situacije ako ćemo biti iskreni još nisam čula za tako nešto kao što se tebi dogodilo iako sam suviše nova u ovim mpo vodama pa će ti možda netko od cura znati bolje odg.. sad puno je tu faktora je su li folikuli bili zreli, možda si prerano dobila štopericu pojma nemam, gdje si u postupku?
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Miss_Ivy, jel znaš možda kako uopće odluče hoće li ići štoperica ili ne? Ne znam o čemu to ovisi 🤔
Ne znam draga. Ja zbilja niti ne znam puno o FETu. Možda neka od cura zna. Sorry, nisam baš od pomoći 😀
Ma sve 5 😘
Za štopericu…mislim da ti tu nema neke pretjerane logike. Kako koji dr ima praksu radit. Neki sa štopericom neki bez. Ako ide štoperica potrebno je manje UZVa jer dr zna da ce se ovulacija dogodit 36h nakon štoperice. Samo se iz krvi onda potvrdi da se ovulacija dogodila.
Ma trenutno sam kod zamjenskog doktora jer je moja dr. na bolovanju, pa slušam njega. Očito ovisi od dr do dr, i od bolnice do bolnice 🤷
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Nanaj, jako mi je žao. Vjerojatno nisu radili ICSI, pa može biti da je i dalje spermiogram nedovoljno dobar. Ti uzimaš sve preporučeno za kvalitetu jajnih stanica? Žao mi je da si morala prolaziti sve te injekcije i sve za ovakav ishod 🙁
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji