Pozdrav cure trebala bih pomoc, ima vas tu puno koje ste prosle puno vise od mene. Ovaj mjesec smo zapoceli sa prvim IVF sve je islo super, odlicno sam reagirala na stimulaciju, edometrij cijelo vrijeme savrsen, jucer sam imala aspiraciju 11 apsirirano, embrilogica mi je rekla da se i muzu spermio popravio i danas su me zvali sa ne bas dobrim vjestima od njih 11 ni jedna js nije oplodena 😞 rekla je da se to desava jako rijetko i da ni njoj nije jasno kako i sta. Prekopala sam cijeli internet ali nigdje ne mogu naci ovakav slucaj, toliko sam tuzna i u strahu. Oprostite sto vam upadam ovako, ali nitko u mojoj okolini nije proso IVF 😞
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Monkica, Nika, Mrvica i druge friške trudnicejel se vama vidi trbuh? Meni je i inače izbočen, bila mršava ili malo deblja. Meni se vidi razlika zasigurno. Pošto sam na glupoj dijeti, sigurna sam da nije od debljanja.
Vidi se tek sad, isto je inače malo izbočen pa je bilo teško razlučiti, ali sigurno raste vidim po hlačama, sad nosim one trudničke jer ne stanem u svoje obične. I primijetila sam da sam se raširila i u struku, tj gubim struk I dobila sam cca 2 kg u ova 3 mj
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Monkica, Nika, Mrvica i druge friške trudnicejel se vama vidi trbuh? Meni je i inače izbočen, bila mršava ili malo deblja. Meni se vidi razlika zasigurno. Pošto sam na glupoj dijeti, sigurna sam da nije od debljanja.
Vidi se tek sad, isto je inače malo izbočen pa je bilo teško razlučiti, ali sigurno raste vidim po hlačama, sad nosim one trudničke jer ne stanem u svoje obične. I primijetila sam da sam se raširila i u struku, tj gubim strukI dobila sam cca 2 kg u ova 3 mj
Ja sam na istoj kilaži jer mi ne daju jest 😞😞😞
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Miss_Ivy, jel znaš možda kako uopće odluče hoće li ići štoperica ili ne? Ne znam o čemu to ovisi 🤔
Tako je Kira, nadam se da će mi sutra reći datum feta 🤞
Sani, ma živjela ti meni 🍻, držim fige 🤞
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Pozdrav cure trebala bih pomoc, ima vas tu puno koje ste prosle puno vise od mene. Ovaj mjesec smo zapoceli sa prvim IVF sve je islo super, odlicno sam reagirala na stimulaciju, edometrij cijelo vrijeme savrsen, jucer sam imala aspiraciju 11 apsirirano, embrilogica mi je rekla da se i muzu spermio popravio i danas su me zvali sa ne bas dobrim vjestima od njih 11 ni jedna js nije oplodena 😞 rekla je da se to desava jako rijetko i da ni njoj nije jasno kako i sta. Prekopala sam cijeli internet ali nigdje ne mogu naci ovakav slucaj, toliko sam tuzna i u strahu. Oprostite sto vam upadam ovako, ali nitko u mojoj okolini nije proso IVF 😞
Ajme bas mi je žao 😒 u kojoj ste klinici? stvarno jako mala vjerojatnost za takav ishod, ali evo dogodilo vam se. Da li ti je dr rekla da li su jajne stanice bile zrele? Ako su bile nezrele onda nije dobro pogođena tvoja terapija ili trenutak aspiracije. Ako su js bile zrele, a nisu oplođene onda je do spermija. Je li rađen ICSI ili IVF?
Stvarno mi je žao 💔 toliko stanica si dala i sad ovakav ishod. Drži se draga ❤ nece se ponovit. Samo hrabro dalje
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Monkica moja sestra ima mačku koja je stvarno razmazena i ide joj po svuda..ne izlazi van, stalno je u stanu..isto su joj svi govorili da je se riješi al ona nije htjela ni čut...cijelu trudnoću je spavala sestri pored trbuha, a kad se mali rodio znala se sklupčat kod njega u krevetić..kasnije kad je puzao i počinjo hodat sve je to brze odradio uz nju..nikad im nista nije bilo...naravno redovno čiščenje i pregledi kod veterinara i to je to....bas si dobro rekla takve savjete daju ljudi koji nemaju ili ne vole zivotinje....
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ja sam inače imala uvijek ravan trbuh. Sad je napuhan kao da sam već u 4 mjesecu (neću pretjerivati). Isto sam dobila 2 kg ko i Monkica i mislim da je možda 200 g sise, ostalo trbuh 😁
Čula sam da je to za sad samo napuhanost, ali razlika je definitivno primjetna meni i mužu. Za ostale, nosim široko, pa se valjda ne skuži.
Ti imaš šećer, pa ne smiješ jesti?
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Barby hvala ti 🤗, mogu mislit kako ti je bolno bilo plus odgodjen postupak pa i psihicki udarac, zato mi je lakse odlucit, jer da sam ja nesto slomila bila bi odgoda 100%, ovako muzek treba samo papirologiju potpisat (vec je). A za kasnije me ceka briga o njemu, vozit ga ne terapije i sve sto ce trebat i koliko ce to sve trajat, tek tad necu moc odlucit se za postupak. Da, trenutno u FETu sam, prirodnom, 14dc, u proslom stimuliranom FETu nisam imala nikakvih problema, 2 UZVa, transfer i ciao.
Antoneta, sorry 🙈, ja tebe zamijenila sa Anemonom , ona je mislim sad u postupku kao ja, ne zamjeri, trenutno mi je zbrka u glavi 😏. A svi ti bolovi su ti normalni poslije stimulacije, pogotova ta prva menga, drzi se, sljedeci mjesec je tvoj 🤞🤗
Anemona ,hvala ti 🤗, jel se ono nas dvije pratimo 🙈, ili sam i to fulala 😁
Tako je Sani, nas dvije se pratimo 😊
Meni je danas 15dc, endo 10.2, kaže doktor da je prekrasan 💪 folikul 15.5, čekamo da još malo naraste, sljedeći uzv u srijedu. Kakvo je kod tebe stanje?
Zamijenila sam te na prvu sa Antonetom 🙈, ajme kako je tvoj endo divan 😍, a moj endic jedva 7,7 na 14dc, a folikul vec 19, uskoro bi mogao puknuti, kod tebe to sve fino razmjerno raste, nema da ne uspije , drzim najvece 🤞, jel inace imas duze cikluse, kad ti bude O?. Ja idem i sutra na UZV, eto bas me zanima koliko se moze zadebljati za 24h.
Miss Ivy hvala ti 🤗
Ma sve 5, ima nas puno, pa nije ni čudo da se zamijenimo 😉
Hvala ti puno ❤ i ja tebi držim najveće fige 🤞🤞🤞
Pa inače su mi ciklusi 30-31 dan, ovulacija negdje između 14-17 dana.
Inače obožavam ananas, sad sam jela čak i onaj tvrdi srednji dio 🙈 svaki dan smoothie od kuhane cikle, soka od naranče i limuna, voda po potrebi, meni je odličan okus. Danas sam jela svježi šipak 😋😋😋
Pivo ne volim, tako da ga kod mene nema 🤷
Javi sutra kakvo je stanje 😘
Bit jedenja ananasa i je da se jede tvrdi srednji dio 😉
Uf inače ne, baš je kao da žvačeš neki osušeni peršin, samo boljeg okusa 😂😂😂
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Miss_Ivy, jel znaš možda kako uopće odluče hoće li ići štoperica ili ne? Ne znam o čemu to ovisi 🤔
Tako je Kira, nadam se da će mi sutra reći datum feta 🤞
Sani, ma živjela ti meni 🍻, držim fige 🤞
Ne znam draga. Ja zbilja niti ne znam puno o FETu. Možda neka od cura zna. Sorry, nisam baš od pomoći 😀
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Hej..uzasno mi je zao 😕 ne znam sta bi ti pametno rekla..jesi uzimala kakve dodatke za jajne stanice?
Ovo je scenarij kojeg se sve mi bojimo...mozda su ti fulali terapiju...kako su ti napredovali na folikulometrijama?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji