Panda držimo fige da je prerano bilo.
Antoneta i tebi takodjer. I ja sam imala napad jutros, piskila sam 4dpt jer sam očekivala kao sjenu neki barem, bijel bijelcat. Pa se sad tjesim da sam idiot pravi i da je prerano bas i da to nisam trebala raditi nikako.
Ja sise apsolutno ne osjećam ništa, nit su buknule niti su osjetljive, Al kontam posto su povelike DD korpa, možda sporije ide kod većih 😂🙈
Voljela bih da izdržim da sutra ne piskim nego prekosutra, Al vidjet ćemo.
Mullerovi Testovi su na 25 osjetljivosti, jelda?
Izgleda da smo danas svi u bijelome. Malo strpljenja i pričekaj radije još koji dan jer ovo zaista ne pomaže. Ovaj tjedan će se valja barem nekoj pojaviti crtica. Navijam za sve!
Pandica ja mislim da si uranila 2 ako ne i 3 dana 😮💨😘❤
Lako moguće da jesam. Mislila sam si čekat ću i opet nisam izdržala. Sad sam samo dobila glavobolju. Sjećam se i ja te cure iz St koja je krenula otprilike kao i ja na forumu, ali se nije više javljala. Možda još nije skupila sve nalaze. Tko bi znao.
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Nikita isla sam sad kopat po svojim nalazima za DHEA, ali izgleda da nikad nisam vadila. Morat cu. Na stranu to, ovak okom laika jeje niža, al ne izgleda alarmantno. Nisam ti rekla nist kaj ne znas i sama, znam 🙈. Ima tu pametnijih, one ce ti reci više i bolje❤️. Ja šaljem zagrljaj 🤗.
DomLeon dobro sam, hvala na pitanju ❤️. Uzivam na godišnjem ispod dekice i ispred tv-a. U potpunosti sam neproduktivna i uzivam u tome😂🙈.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Antoneta 20.01.transfer dvije blastice.
Beta 31.01.
Mashkica, puno prerano si napravila. 😊 Probaj 27. 😉
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Luckyzabrijala sam, pa ti ides sad a ja cekam sljedecu mengu za 2 tjedna. Tako da se nadam da se necemo vidjet😂😂
😂😂😂 aaa mozda se i vidimo jos, za 2 tjedna bi ja taman mogla doc na ubacivanje vojske
Kad ides iduci put na uzv, koliko puta? I koliko je kod njega cijena inseminacije?
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Gdje nam je ona curka iz Splita ?Miim leptirako nisam pobrkala ime.Skupljala je sve nalaze u 11 mj za postupak ?
Hej uvatila sam jednom njen post na drugoj temi. Isla je na stimulaciju klomifenom i to je zavrsilo biokemijskom koliko me sjećanje sluzi 😔
Petra30 😘 treba biti nekad i neproduktivan ako nam tijelo i dusa to traze. Takav je bia i moj vikend 🙈
Meni je zadnjih dana Maria na pameti nije se odavno javljala kod nje je bila stimulacija letrozolom i ciljani odnosi nadam se da je to upalilo pa da se preselila na vedrije teme. Ako nas citas puno pusa ti saljem 😘
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Pridruzujem se cestitkama dragoj Monkici :) sve najbolje i neka bude najsretniji rockas ikad a znam da hoce 🥰🍀
Sunny stvarno? Zakon! 🤞🏻🥰imat cu partnericu za stresiranja oko testica 🤗🤗 jedva cekam
Antoneta jos je stvarno rano,ne opterecuj se,obicno nema naznaka tako rano,do 9.dana ce biti beta ko kuca 🤗
Panda drzim da je jos rano,ne odustaj 🤗
Sretno svim curama da ne nabrajam😘❤️❤️
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Nikita Ja imam DHEA-S 4.98. Meni je bila ispod granice (2.36) i onda sam NA SVOJU RUKU pocela piti :)
Svakako se posavjetuj s doktorima s obzirom na tvoju dijagnozu. Kazu (za trudnocu) da bi trebalo pit 75mg dnevno. 50 mg ujutro i 25mg navecer ak se ne varam. Ja pijem 1x dnevno od 50 mg al znam preskocit jer se ne sjetim/neda mi se.
Narucujem preko iHerb ovu https://hr.iherb.com/pr/natrol-dhea-50-mg-60-tablets/16777?rcode=AYB6705
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Monkica sretan ti rodjendan, da ti se sve zelje ispune🥳🎂
Sretno sutra na pregledu.🍀
Lucky 🍀🍀🍀🥰🥰🥰 napokon🙏🏻
Anci muski ko muski, vise manje su svi isti po tom pitanju, cast izuzecima. Ako nece radi sebe, neka ode zbog tebe na pregled da ti bude lakse😊 i drzim fige za muzev posao na moru🤞🏻 Bas dobro zvuci, ovo sto je netko vec napisao, setnja uz more s kolicima🥰❤️
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Bas je puno dogadjanja u 1. mjesecu🥰 neka budu sto ljepsi ishodi.❤️🍀
Mene zanima jel se naknadno javljala Lita, njenu pricu sam pratila, znam da je otisla kod Podobnika pa kasnije nisam upratila da se javila. I Leia ako se dobro sjecam nadimka (ili je nesto slicno bilo), bila je na zadnjem transferu u Turskoj pa mislim da nije dobro zavrsilo🥺 nadam se da ce se javiti da nastavimo pratit njihove price.❤️
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Evo Anci da prijavim. Prekidamo postupak jer mi je dosao nalaz ureaplazme 10 na 3 tako da ne mogu nastaviti. Cak mi je i neko olaksanje. Rekla sam da cu napraviti mj dana pauzu da se odmorim pa onda u trecem mj krenuti dalje. Svaki svoju politiku vodi a glava mi puca. Do sad sam bila skroz ok ali me ova klinika izludila sa svojim propustima. Doktor me jedini tamo drzi kao i cinjenica da sam vec 2 klinike promijenila u 8mjeseci od kad sam u ivf prici.
Zao mi je, grozno je kad ne ide onako kako planiramo 😔 . Ti si sad u sred postupka, otkud sad da radis briseve? Zar nisu trebali bit sterilni prije pocetka terapije? Koji propusti ako ti nije problem podijelit, da se i mi druge ne zeznemo 😁 i kod kojeg si dr?
U IVF pol. Sam presla i moram priznat da sam razocarana kakva im je administracija i sestre.Mom muzu kad je davao sjeme jer je pomorac i nema ga po 3mj zaboravili su dati papir da potpise odobrenje. Meni nisu rekli koje sve pretrage moram obaviti prije postupka kao ni muzu nego tek kad sam krenula. A ureaplazma se vratila koju sam imala prije 8mj. Tako da sam sad na doksiciklinu 7 dana. Pravim pauzu do 3eg mj. Nisam pametna niti dali da ostanem tu ili da se vratim Luciju.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Sortiraj odgovore
Najstariji