Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Asli 🌱
    19. Siječanj 2022. 16:40

Domleon ajme koja lijepa vijest 🥰🥰 čestitam i želim ti svu sreću za dalje 🥳🥳

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Panda.
    19. Siječanj 2022. 16:42

Nisam uspjela detaljno proći, ali nemoguće je preskočiti ovu super vijest. Pa čestitam DOMLeon!!!! 😊🥳🙌 
    Hani, Miss Ivy čestitam i vama! 🥰
    Nadam se da nisam nekoga izostavila od toliko dobrih vijesti. 😂

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

• Ana26
    19. Siječanj 2022. 16:53

Coco24

Ana26

Coco24

Jutro curke, krenuli smo sa novim postupkom, prvi UZV ok, sutra drugi. Jel netko zna na VV jel se dr Pavan vratila, u subotu nije radila i nisu znali kad će se vratiti?

Ja sam bila na VV na dogovoru za postupak i rekli su da se dr vraća idući tjedan,ali nisu rekli koji dan. Kad ti ideš?
    .
    Ja čekam M pa krećemo u novi postupak. Hvata me panika i strah. Bojim se lošeg ishoda. Samo kad se sjetim krvarenja zlo mi je. Ja čim vidim krv uhvati me panika i svijet mi se sruši,iako ne mora odmah biti najgore. Pokušat ću se skulirati i misliti pozitivno.
    .
    Curke ,sretno svima! Nisam bila baš aktivna , pohvatati ću zaostatke. Sretno svima!

Ja idem sutra na drugi UZV u nedjelju ili ponedjeljak je aspiracija, pretpostavljam da je neće biti na aspiraciji😥. Ne znam tko će me uopće sad voditi.Meni je prošli puta bilo katastrofa kad mi je pukao folikul plakala cijeli dan, sad sam se skulirala i kako bude, više se ne sekiram i ne bojim, samo si stvaram još veći stres.

Jesi obavila UZV? Jesu ti rekli kad se dr vraća? Koliko si ti puta bila na UZV ? 
    DOMLeon ajme,predivno,ne mogu ni zamisliti koja sreća. Sretno i samo pozitivno!
    Ja sam danas dobila M tjedan dana ranije i u petak krećemo. Ne pamtim kad mi je toliko kasnila. Jel se ikome dogodilo da toliko urani pred postupak?
    Ja sam u 11 mj obavila histeroskopiju pod sumnjom na polip, a na kraju nije bio polip nego je ostao komadić posteljice (a beta bila 0). 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Razumna
    19. Siječanj 2022. 17:03

Upravo sam dobila informaciju da se na konzultacije u Škvorc čeka 2mj. Da moram imati sve nalaze ( a meni su svi nalazi stari)...
    Luda sam više.
    Sad ako mi transfer ne uspije morat ću čekati 2mj, i ode proljeće, već će doći ljeto...
    Vec sam luda. Ne znam od kud krenuti 😭

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Callista
    19. Siječanj 2022. 17:17

Nikitta

Rainbow išlasam na theta healing negdje godinu dana, ali ja sam više kognitivni tip, ja baš moram razumijeti zašto, da bih promijenila nešto. Zato sam sad uz tjelesno orijentiranu počela kombinirati KBT, ali kako kaže Callista vidjet ću do kad ću, dok ne ispizdim, jer isto se bojim da će me to nervirati, jer sam već bila osjetila da me nervira. 😂 Osteopatske tretmane sam isto pokušavala, čak sam bila i u nekom istraživanju utjecaja tih tretmana na endometriozu, nikad nisam čula finalne rezultate. Dobro si me sjetila, baš ću im poslat mail dže je zapelo. Masaže jesu dobre, ali nekako imam osjećaj da bih se trebala masirati 3x dnevno.
    Callista hvala ti na ohrabrenju, da, ponekad umanjujem svoj doprinos i ne vidim svoju snagu, i onda me čudi kad je drugi ljudi primjete. Imam baš problem sa distorzijama u percepcij.Isto sam više hard core, daj mi reci što po tebi spada u hard core psihoterapije? Daj neki primjer, možda mi se svidi? Kad sam krenula na hipnozu, htjela sam našamarat psihologinju, kakva braco hipnoza, da sam podložna tome, odavno bih samu sebe hipnotizirala. 😂
    Stela-M knjiga evo evo, tipkam, prsti će mi otpast. Tipkam, pa zurim u ekran i počnem ridati, muž trči da vidi šta mi je, tko je umro, ma nitko, samo dio mene iznova, i iznova. I pisanje je terapija. Onda se već navečer smijem i pričam viceve, jer jebiga, homor je jedino što me je izvlačilo sve ove godine. 🙏🏼 😁

Moj je izbor psihodinamska psihoterapija, uvijek i zauvijek 🥰  Psihodinamika je bazno Freud i meni je ta teorija nekako logicna, tu sam se pronasla 😊
    Primjerice, ako me strah prelaska ceste ne zelim da me terapeut tapsa po ramenu i hrabri i prelazi sa mnom kako bi se suocila sa strahom a da ja prije pred ogledalom ponavljam da ja to mogu. Zelim znati od kuda i zasto taj strah ako realno znam da mogu sama preci cestu i da mi se nista nece dogoditi. Samo nemam vjere u to (zapravo u sebe) i onda trazimo zasto je do toga doslo i kad pronadjemo pospremimo to u ladicu ☺️. 

'86. - AMH 6,7
    '72 - asthenoteratonecrozoospermia
    IVF
    02/22

Callista
    19. Siječanj 2022. 17:18

Kako je super sto se ovdje tako brzo prenese pozitiva 🥰 

DomL, jako mi je drago zbog vas, neka i do kraja ostane sve ovako veselo ☺️ 

Ivana, drago mi je sto je sve dobro proslo, hvala ti na recenziji 😊

'86. - AMH 6,7
    '72 - asthenoteratonecrozoospermia
    IVF
    02/22

Zoe🌸
    19. Siječanj 2022. 17:26

DomLeon cestitam😍😍 preprekrasna vijest! Uljepsala si nam dan😊
    MissIvy cestitam na super pregledu🥰 jel imas kakav predosjecaj za spol?🙊
    Hani i Ivana bravo za dobre rezultate😍🍀
    Nikitta od tebe covjek toliko toga moze nauciti, hvala ti sto dijelis to sve s nama❤️ Znas koliko od srca svi navijamo za tebe.🥰 kad jednom s nama podijelis sretnu vijest bit ce party na forumu🙊
    MTB nadam se da si nam dobro❤️ Ako nas citas i budes imala snage i volje nekad ponovo, javi nam se🍀

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    19. Siječanj 2022. 17:38

Sve curke koje su cwstitale i drago im je zbog mene ljubim vas i presretna sam da dijelite samnom srecu puno vam hvala i svima vam zelim ovaj osjecaj ajmo prasina leti do mojih curka 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫❤❤❤❤❤puno vam neizmejno hvala ljubim vas sve 

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

Razumna
    19. Siječanj 2022. 17:39

Ja sam bas nekak potonula zbog tih nalaza. 
    Jeli to normalno? 
    Pa stalno. 
    Znam da je normalno ali sad vama tu kukam pa mi ništa nije normalno. Bas mi je teško. Znate što mi je najteže? To buđenje u 5 da budem prva u bolnici pa onda na posao poslje bolnice. Pa nosi briseve na Mirogoj.... Danas mi je baš težak dan i ništa mi se od toga ne da 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    19. Siječanj 2022. 17:41

Kacusha ❄️

I da jos jednom potvrdimo za stres i opustanje 😁 ne bi Domleon zatrudnila uz brigu o baki 😂

Kacusha u pravu si potpuno uz sav onaj stres 😒Bog je i mene pogledao 

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.