Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petra30
    17. Siječanj 2022. 18:07

Stela bravo za spermio, isplatilo se👏🎉! 
    Monkice prekrasna slicica❤️! Drago mi je da je sve super! 
    Ribic, Roxy, Rainbow, Nikita grlim jako ,jako❤️❤️❤️❤️!

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Antoneta
    17. Siječanj 2022. 18:19

Monkica24 🍀

pozdrav, evo naaasss https://ibb.co/CQq096d
    Mini anomaly sve super, sve na svom mjestu i dobrih mjera, 5,6 cm i 51 g, a panorama za jedno 10-ak radnih dana

🤗🥰💞 neka je sretna i zdrava trudnoća i nek sve bude za peticu. Divna je bebica 💝

👰‍♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
    🤵‍♂️31g (oligoastenozoospermija)
    1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
    03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
    2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
    01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
    02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
    03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
    ❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf

Anči 💕
    17. Siječanj 2022. 18:21

Roxy i Ribic bas mi je zao i saljem zagrljaje 😔❤️
    Nikita vrlim te..nada uvijek postoji i to je ono sto nas drzi..ja se i dalje nadam da ces nam se nekad javit bas sa tom divnom vijesti ❤️
    Hope jesi dobro? Kako je proslo?
    Monkica prava beba 😍
    Stela wauuu 🥳🥳🥳 nek se nastavi u dobrom smjeru 🤞🥰
    Tina nadam se da se mazite vec na veliko 🥰
    Kira nek je sa srećom 🤞
    Miss_Ivy slazem se s tobom..mislim da bi ga ostavila na pola trudnoće pa nek cmizdri i drami s razlogom 😂😂ipak smo mi zene jake lavice i zato je to na nama da odradimo 💪
    Tina276 o daa..najgore je ovo razdoblje kad se trudis, a nemas pojma jel ista pomaze i samo cekas i cekas i nikako da docekas...
    Petra kako si? Kako kvrzica? 
    Mrvica kako si ti?
    Belinda jesi imala uzv? 
    Ivana1903 na brini nije to nista strasno..nekad je i bolje ic u fet jer se tijelo odmori..jel to onda ides u trecem mjesecu?
    Maslacak super da je sve uredu 🥰
    Slavica ispravljam..sorry ❤️
    Ivy19 crveni dlux sprej iz ljekarne 🙂
    Iman super mi je tvoj stav..brzo ce to 🤗
    Domelon kako si? Nadam se da je sve ok s tobom i sa bakom ❤️
    Joka, Sunny, Asli, Avocado, Libo, Beba, Čupica, i sve ostale cure mah-mah 🤗❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• mashkica
    17. Siječanj 2022. 18:23

Stela super za normo. 
    Iman taman malo odmoris i iskoristiš vrijeme da središ sve sto si naumila. 
    Ja malo u Hrvatskoj na odmoru ovih par dana prije feta  i naravno da sam usla u muller i naravno da sam kupila testove da se nadju😂 muzu nije jasno, kaže pa zar nema kod nas testova, rekoh ovih nema😂 ove sve cure sa foruma koriste😂😂 
    Ljubim vas sve ❤️😘😘

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

Anemona
    17. Siječanj 2022. 18:26

Anči 💕

Anemona ne vidi se ni mom i isto funcioniraju normalno 😂 ako ga nastavi bolit i sutra rekla sam mu nek nazove doktora Č pa nek vidi s njim..

Ma najbolje, nek doktor provjeri pa nek on kaže da nije ništa

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

• Sen2021
    17. Siječanj 2022. 18:40

Pozdrav cure, moze pomoc🙂U kojoj apoteci u Hrvatskoj ( Karlovac, Zagreb i okolica ) mogu uzeti Q10 u ubikinol obliku i folnu kiselinu sa metilfolatom. Planiram ako uspijem otici do Hrvatske, jer to nigdje u BiH ne mogu naci.

Sunny_🐣
    17. Siječanj 2022. 18:50

ma2013 brzo ce petak 😍🍀😘
    Nikitta ❤ 
    Stela 🥳 bravooooo. Možda se uhvati i prirodno. Nagradi muža i zaskoci ga 😅
    Ribic ❤😔 šaljem zagrljaj. 
    Rainbow_Hope prica je prekrasna ❤😭
    Anči moj se nije žalio na bol 🤷‍♀️ ako potraje bolje da se javi urologu za svaki slučaj
    Tina 💙 sretno

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Ivana1903
    17. Siječanj 2022. 19:02

Anči 💕

Roxy i Ribic bas mi je zao i saljem zagrljaje 😔❤️
    Nikita vrlim te..nada uvijek postoji i to je ono sto nas drzi..ja se i dalje nadam da ces nam se nekad javit bas sa tom divnom vijesti ❤️
    Hope jesi dobro? Kako je proslo?
    Monkica prava beba 😍
    Stela wauuu 🥳🥳🥳 nek se nastavi u dobrom smjeru 🤞🥰
    Tina nadam se da se mazite vec na veliko 🥰
    Kira nek je sa srećom 🤞
    Miss_Ivy slazem se s tobom..mislim da bi ga ostavila na pola trudnoće pa nek cmizdri i drami s razlogom 😂😂ipak smo mi zene jake lavice i zato je to na nama da odradimo 💪
    Tina276 o daa..najgore je ovo razdoblje kad se trudis, a nemas pojma jel ista pomaze i samo cekas i cekas i nikako da docekas…
    Petra kako si? Kako kvrzica?
    Mrvica kako si ti?
    Belinda jesi imala uzv?
    Ivana1903 na brini nije to nista strasno..nekad je i bolje ic u fet jer se tijelo odmori..jel to onda ides u trecem mjesecu?
    Maslacak super da je sve uredu 🥰
    Slavica ispravljam..sorry ❤️
    Ivy19 crveni dlux sprej iz ljekarne 🙂
    Iman super mi je tvoj stav..brzo ce to 🤗
    Domelon kako si? Nadam se da je sve ok s tobom i sa bakom ❤️
    Joka, Sunny, Asli, Avocado, Libo, Beba, Čupica, i sve ostale cure mah-mah 🤗❤️

Anči najvjerojatnije će bit u 3.mj. nadam se da će sve bit ok sa ciklusom da se neće sad nešto poremetiti i otegnuti previše.. jer mi je taman nakon histeroskopije sad menstruacija došla u normalu😊

32. god. PCOS, 9/21 histeroskopija maternice Petrova/
    MM 32 god. oligosthenozospermia
    1. IVF 01/22 Petrova ➡️menopur 150, cetrodite, ovitrelle➡️aspiracija 17dc➡️ 22 🥚➡️ 5 zamrznutih zametaka
    FET 23.4.22. - vraćena 1 blastica - beta 0
    FET 28.6.22. - vraćene 2 blastice - 13dpt beta-1280😊- 15dpt beta 3038 - 1.UZV 14.7. prisutan gestacijski mjehur i žumanjčana vrećica UZV 1.8.2022. Srčeko kuca🙏❤️- Qualifited 90 ✓-curka stiže

Iman
    17. Siječanj 2022. 19:14

Anci ja sam inace veliki optimist i jako pozitivna osoba, u drustvu glavni smjesko. Ma tesko mi je, ali ej ne dam se, doci ce i moje vrijeme 😍 
    Btw. MM je imao micro TESE prije 4,5 mjeseca, prije 2 mjeseca napipa si 2 kvrzice kod savova i isao je odmah urologu koji ga je operirao, radio mu je uzv i rekao je da je sve u redu, konac se topi, skoro ga i nema vise, samo savovi su malo tricky jer zna to da svrbi pa problem 😅 Mi smo se bas bili prepali i otisli smo odmah da znamo o cemu je rijec.. mozda da muz ode ipak pregledati, da ste sigurni, a vjerujem da je sve u redu ❤
    Mashkica uzivaj, odmori se i na FET lagano 😘❤

👩 31 godina - sve ok
    🧔30 godina - azoospermia
    10/21 - aspiracija
    20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
    8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
    ❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
    ❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
    UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
    Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
    Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
    01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙

Razumna
    17. Siječanj 2022. 19:31

Rainbow_Hope

Uz Blue Monday poklanjam vam jednu priču iz spomenute knjige Put suza:
    https://ibb.co/Qc5j3V7
    https://ibb.co/4KFm60R
    https://ibb.co/my8YKSm
    https://ibb.co/Bsr8tgt

Uh, pogodile me ove priče 😭. Po meni je bolje ne upoznati uopće dijete nego ga izgubiti za dan, godinu, tri, trideset. Mislim da bi si od tuge zabila noz u srce.
    Ja često promatram muža i pitam se koliko bi mu naša nerođena beba sličila, ili bi bila zajebana na mene, jel bi bio muskic ili princeza, šta bi mu kuhala, što bi mu obuka, di bi ga gojila: Zg ili manja sredina, jel bi mu kupila pesu za Božić...
    Onda gledam prijatelje i kumove nesretne jer imaju djecu a nemaju vremena za sebe...
    Nikita šaljem ti veliki zagrljaj, bit će bolje. Ni jedna noć ne može vječno trajati, i tebi jednom mora svanuti. Ne možeš stalno biti na dnu. Kolo sreće se okreće i tko je dolje za čas može biti gore.
    Potrošila si lošu sreću i sad dolazi dobra 🥰
    I ja sam 8 godina u braku i u tom nekom limbu i dobro si napisala na čekanju i ja stalno iščekujem... Stalno si zadajem neke zadatke da mi brže vrijeme prođe ( edukacije, tečajevi, renoviranje stana, sad pokušavam sagraditi kuću, kao neki ljetnikovac u Istri....) ljudi pokušavaju zaustaviti vrijeme a ja ga pokušavam ubrzati da dodem do rezultata 👣 što prije.... 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.