Rainbow, gdje su ti sve stavili iglice na akupunkturi?
Bila sam 2x, ali zbog bolova, pa su stavljali na takve točke. Baš me zanima gdje sve idu kad je u pitanju mpo?
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Anemona - meni nisu trazili potvrde (nisam ni cijepljena) koliko znam ide sa potvrda pred punkciju
Nisam ni ja cijepljena, niti planiram. Nije mi problem testiranje, samo me živcira što stalno nešto mijenjaju 🙄 prvo je bilo rečeno 3x (prije početka bockanja, prije aspiracije i prije transfera). I prije 2 tjedna kad sam trebala na transfer, bilo mi je rečeno samo prije transfera. Ali budući da je transfer odgođen, za sljedeći moram i prije prve folikulometrije pa opet prije trasfera 🙄
Iako mi je jedna cura rekla da je trebala neg.test, bez obzira što se cijepila. Tako da i to valjda ovisi od bolnice do bolnice 🤷
eto zato se ja planiram cijepiti prije nego krenem u postupak jer su toliko dosadni sa time, dugo sam vagala i imam prijateljice koje su trenutno trudne i maltene forsiraju i njih trudne da se cijepe što nikako mi se ne sviđa. Tako da sam riješila da obavim pa sam mirna. Daj bože da uspije prvo dijete, voljeli bi kasnije i drugo.
Ne mogu se cijepiti sada jer ću biti trudna, pa nemogu dok budem u postupku, pa nemogu kad budem trudna, pa ne mogu dok dojim, pa ne mogu dok radimo na drugom djetetu tako da mi nikada to neće biti zgodno! Stvarno mi je problem izostajati sa posla i još da idem na stalna testiranja svaki puta prije nekog odlaska u bolnicu evo na taj način su me natjeraliiiii dugo sam bila protiv al sam popustila..
🙋🏻♀️31 🙎🏻♂️38 👩❤️💋👨2012 💍 2017
radimo na bebi od 07/20
Blagi PCOS
Zadnja menga 02.08.22.
Inseminacija 28.02.22.✅
Trudnoća 12.03. +
Termin 21.11.22.
Trudnoća 16 tjedana! ❤
Pozdrav žene!
Prvo bi zamolila ako se i mene može ubaciti na vašu listu gdje se prati koliko nas ima u postupku, te tko je ostao trudan jer ta lista izgleda donosi sreću!!
Pripremam se za potpomognutu za 04/22 u KBC Osijek, te idem na inseminaciju na idućoj ovulaciji. Ako bi mi netko tko je bio prvo na inseminaciji mogao malo pojasniti..
Danas mi je drugi dan menge, inače dobivam svakih 33-37 dana te mi nisu prije bili toliki ciklusi dugi jel to normalno? Nezgodna mi je okolnost što mi nema muža do 19.dana ciklusa pa sam inseminaciju premjestila na idući mjesec. Ali nema veze jer i planiram se cijepiti za par dana drugom dozom jer su mi u bolnici rekli da najbolje da to napravim prije postupka te sam odlučila da ću riskirati i cijepila se prvom dozom a sada ću i drugom. Pa najbolje da imam taj razmak od cjepiva i inseminacije od par dana za svaki slučaj.
Uglavnom zanima me da se znam organizirati zbog posla pošto radim isključivo samo prve smjene pon-petak, sada kad imam rješene sve papire sa potpisa, koliko ću ja često morati ići tamo idući mjesec radi inseminacije? Moram smislit šta da lažem ako me razumijete
Koliko sam skužila kad idući puta budem dobila mengu, nazovem tamo da ih obavijestim kad mi je 3.dan ciklusa i 3. dan tamo idem na ultrazvuk, međutim što nakon toga? Koliko često idem na pregled, da li mi daju nekakve inekcije, ili mogu pratiti sama sa LH trakicama pa doci tek ne znam 14.dan ciklusa otprilike? Dosta daleko živim i mislim da ću morati ukoliko budem morala dolaziti svaki dan iznajmiti stan za taj period i tražiti bolovanje jer ne znam kako da opravdam da me jedan dan ima na poslu a sutra nema, i tako svaki drugi dan..
Unaprijed hvalaaa!!
Hej mm, nisam bila na inseminaciji, ali možda je sličan princip kao i pred aspiraciju i transfer. Nema potrebe zvati, tako su meni rekli, nego dođeš 2 ili 3dc bez naručivanja, naprave ti uzv i dobiješ daljnje upute. Onda dođeš 9 ili 10dc, i nakon toga svaki 2 ili treći dan. Moguće da će ti reći da koristiš lh trakice od 9dc, za lijekove ne znam, ali pretpostavljam da ide štoperica 36h prije inseminacije. Sretno 😉🤞
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Jutro cure, evo mene sa pregleda… teski smo oko 3800 g i dugi 54 cm…
Ja se dobro osjecam i sve je ok… sljedeci pregled u cetvrtak kad mi je i termin pa bumo vidjeli… danas sam jos uvijek skroz zatvorena i nema nikakvih naznaka … kaze doktor fale samo trudovi 😁🙏❤
Malo sam slabije aktivna sta se tice pisanja al citam vas redovito…
Puno srece svima u kojem god stadiju bile ❤❤
Anciiiti kreces uskoro 🤗🤗
Tina nase forumsko cudo 😍, ako se dobro sjecam pocetna beta oko 20 a pogledaj se sad 🥰🙈, zelim ti brz i lagan porod sa zdravom bebicom na kraju 🤗
Belindapokusaj se odjavit i ponovno prijavit, mozda rijesis problem, ja citiram normalno 😊
Da draga prva beta 11 dan nakon transfera 20 , nakon dva dana 40.. to je bilo pravo cupanje zivaca i 4 dana nakon toga beta 800 i nesto... ni sama jos nemogu vjerovat da je proslo vrijeme... hvala vam cure ❤🙏
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab…
17.3.2021 FET transfer … biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
20.01.2022 rodio se majkin sin ❤❤❤❤🙏
Preboljela sam, imala antitijela 800 dan prije cjepiva…cijepila se 2 puta, antitijela 10.000 .. svejedno bi trecu dozu .. od ove bolesti se tesko mozes izolirati a nema sanse da mi covid ugrozi ovu jedva dobivenu trudnocu..
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Anemona,meni je jucer bio 6.tretman akupunkture,,uglavnom,tocke su s unutrasnje strane lista pa trbuh (cca 4.kom) pa zapesca na rukama i u vrh glave za opustanje:) to su otprilike ti meridijani koliko sam skuzila..kaze dr.da je dobro da se pojave crveni krug oko iglice,onda znaci da djeluje…sretno :)
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Preboljela sam, imala antitijela 800 dan prije cjepiva…cijepila se 2 puta, antitijela 10.000 .. svejedno bi trecu dozu .. od ove bolesti se tesko mozes izolirati a nema sanse da mi covid ugrozi ovu jedva dobivenu trudnocu..
Tak sam i ja razmišljala i evo sad moram biti u izolaciji jer sam kontakt i da znas da sam mirna.. vjerujem da bih prošla samo s blagim simptomima i da dobijem..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Hej zene, nama su sutra konzultacije u Petrovoj, nalaze smo skupili. Dodatke sam uvela vec. Drzimo fige da sutra saznamo kada bi mogli u postupak 🤞 trema pere na najjace jer napokon sve ovo postaje realno i napokon se pokrece 😁
Ja: 24, AMH 17,9 Hashimoto
MM: 24, normoozospermia
🔜 Petrova 1. IVF 4/22
tina.ceh276@gmail.com
Sretno Tina🤗🙏🍀
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Pozdrav žene!
Prvo bi zamolila ako se i mene može ubaciti na vašu listu gdje se prati koliko nas ima u postupku, te tko je ostao trudan jer ta lista izgleda donosi sreću!!
Pripremam se za potpomognutu za 04/22 u KBC Osijek, te idem na inseminaciju na idućoj ovulaciji. Ako bi mi netko tko je bio prvo na inseminaciji mogao malo pojasniti..
Danas mi je drugi dan menge, inače dobivam svakih 33-37 dana te mi nisu prije bili toliki ciklusi dugi jel to normalno? Nezgodna mi je okolnost što mi nema muža do 19.dana ciklusa pa sam inseminaciju premjestila na idući mjesec. Ali nema veze jer i planiram se cijepiti za par dana drugom dozom jer su mi u bolnici rekli da najbolje da to napravim prije postupka te sam odlučila da ću riskirati i cijepila se prvom dozom a sada ću i drugom. Pa najbolje da imam taj razmak od cjepiva i inseminacije od par dana za svaki slučaj.
Uglavnom zanima me da se znam organizirati zbog posla pošto radim isključivo samo prve smjene pon-petak, sada kad imam rješene sve papire sa potpisa, koliko ću ja često morati ići tamo idući mjesec radi inseminacije? Moram smislit šta da lažem ako me razumijete
Koliko sam skužila kad idući puta budem dobila mengu, nazovem tamo da ih obavijestim kad mi je 3.dan ciklusa i 3. dan tamo idem na ultrazvuk, međutim što nakon toga? Koliko često idem na pregled, da li mi daju nekakve inekcije, ili mogu pratiti sama sa LH trakicama pa doci tek ne znam 14.dan ciklusa otprilike? Dosta daleko živim i mislim da ću morati ukoliko budem morala dolaziti svaki dan iznajmiti stan za taj period i tražiti bolovanje jer ne znam kako da opravdam da me jedan dan ima na poslu a sutra nema, i tako svaki drugi dan..
Unaprijed hvalaaa!!
Pozz !
Javiš se prvi dan menge telefonom da si dobila i onda ti sestra kaže kad da dođeš točno na uzv. Obično je to 2 ili 3 dan, ovisi kad mengu dobiješ, jel, ako dobiješ u čet, onda u petak drugi dan ciklusa ideš na uzv, ako ti menga padne na petak ujutro prvi dan, dolaziš odmah na uzv, isto tako ako dobiješ u petak primjerice navečer kad je njihovo radno vrijeme završilo, dolaziš odmah u ponedjeljak na uzv bez najave. Obično je sljedeći pregled tamo oko 8 ili 9 dc, a onda ti dr kaže prema ultrazvuku kad ćeš opet doći. Isto tako, i za trakice će ti reći i za terapiju, svatko ima svoj način rada kako preferira, a na koncu vidjet će i po nalazima što je najbolje za tebe. Na tom prvom uzv se sve dogovorite.
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
Sortiraj odgovore
Najstariji