Jutro curke, da se prijavjm za fet 18.01. 🥰 Endo je 10mm, kaže dr solidno. Meni je iskreno ultrazvučno prošli mjesec bez estrofema endometrij bio i ljepši i deblji u ovoj fazi ciklusa, al ajd.. valjda bude dobro. Znam da mi sve ovo traaaaaaaaje do besvjesti !! Jao, nikad doći taj postupak 🙉
Nadam se da ste sve dobro i u sretnom obavljanju svega!
Pitanje za djevojke koje ste se cijepile trećom dozom - jeste preboljele covid ili niste i jeste provjeravale serologiju? I jel inače imate neke kronične bolesti ili?
Ja preboljela preboljela prije točno 1 godinu i cijepljena u 9 mj sa dvije doze, razmišljam si možda izvaditi krv da vidim kako stojim sa antitijelima 🤔 Nisam iskreno ni razmišljala o 3.dozi, jer osim ovih ginekoloških radosti sam potpuno zdrava 🤔
Hmm 🤔
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
Ma2103 da prirodni. Jel zna netko kako da rijesim da mogu citirati? Odmah mi nestane opcija posalji.
Ja isto imam u četvrtak UZV. 🙈 Nadam se da ćemo se pratiti u dan. 😉😉
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Divna odlicna beta 😊 sretno svima koje uskoro imaju transfere 😘🍀🌈
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Jutro curke, da se prijavjm za fet 18.01. 🥰 Endo je 10mm, kaže dr solidno. Meni je iskreno ultrazvučno prošli mjesec bez estrofema endometrij bio i ljepši i deblji u ovoj fazi ciklusa, al ajd.. valjda bude dobro. Znam da mi sve ovo traaaaaaaaje do besvjesti !! Jao, nikad doći taj postupak 🙉
Nadam se da ste sve dobro i u sretnom obavljanju svega!
Pitanje za djevojke koje ste se cijepile trećom dozom - jeste preboljele covid ili niste i jeste provjeravale serologiju? I jel inače imate neke kronične bolesti ili?
Ja preboljela preboljela prije točno 1 godinu i cijepljena u 9 mj sa dvije doze, razmišljam si možda izvaditi krv da vidim kako stojim sa antitijelima 🤔 Nisam iskreno ni razmišljala o 3.dozi, jer osim ovih ginekoloških radosti sam potpuno zdrava 🤔
Hmm 🤔
Hej, sto se cijepljenja tiče.. imam autoimuni tiroiditis i sezonske alergije, ništa posebno, ali mi imunitet inače nije neko ludilo i uvijek lako skupim prehladu/upale sinusa. Što se tiče antitijela, išla sam ih vaditi jedno 8mj nakon druge doze i bila su mi nesto ispod 200. I onda ti nitko ne zna reći što to uopće znači tako da mislim da ti je to bacanje novaca jer nema nikakve granice iznad koje kažu evo imate dovoljno ne treba vam treća doza. Ako se možeš podosta izolirati od ljudi onda super, ali tko može tako 9 mjeseci a možda i više.. teško. Sretno;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Weeee ma bit ce to super🎉🎉🎉.
Kolko vidim u tvom potpisu do sad nam je sve isto jedino moj zamrznuti je dobar, dvije prosle su bile odlicne. Neka dobar postane najbolji💥💥
Ma bit će dobar najbolji. 😉❤️ Mora biti 😉😊
Inače, sad sam i ja počela piškiti LH trakice 🤣🤣 i jučer sam opustošila Muller s testičima 🤣 sad sam sigurna s Muller testovima, sad samo čekamo kad bude transfer 🤣🙈
Sve curke ❤❤❤hvala na podrsci.UPDATE od mene:
Dosla sad s VV dobila decapeptyl injekcije 7 dana pikat navecer 1.dana ciklusa (ocekujem M za 2-3dana)osjetim je da stize.Decortin +estrofem dok srce ne prokuca 🤞.10ti dan ciklusa pregled uzv pa se transfer ocekuje do 25.tog ovaj mj.Dan gore dolje …Cista je nestala s desnog jajnika potpuno bila je 4cm.Tako da sam potpuno spremna nasopana vitaminima 🤞🤞🤞🤞
Anci,maslacak,ribic,stela ,anemona ,divna,roxy ,mis ivy ,ivy,mallala,nika,maskicha ako sam kog zaboravila 🤦♀️❤❤❤❤❤😘😘😘😘😘
Odlično za cistu 😃
A zašto decapeptyl 7 dana ranije?
I ja sam podigla decortin, aspirin i utriće, pa sve odgođeno za sljedeći ciklus. Ali i to će uskoro 😁
Decapeptyl da "smiri "maternicu i pripremi za fet da ne "luduje " i lakse prihvati plod u kombin s decoritinom.i da mi ne oduzi tj stabilizira ciklus 🤞
Aha, kužim, nisam čula za to, uvijek naučiš nešto novo. A i svaki dr ima neki svoj pristup. Hvala ti na objašnjenju. Držim fige da bude uspješno 🤞🤞🤞
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Jutro cure, sretno i veselo danas svima🤞
Ja bila na pregledu i sve je super, nema cisti, vodeci folikul na lijevom jajniku i idemo odmah u FET. U cetvrtak ponovo pregled pa ce mi reci kad je transfer💥
Ej pa super je to sto mozes ici odmah u novi FET.. ja moram pauzirati jedan ciklus i s narednim idem, nadaaaam se 😁 sretno ❤ neka bude uspjesan 🌹
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Anemona - meni nisu trazili potvrde (nisam ni cijepljena) koliko znam ide sa potvrda pred punkciju
Nisam ni ja cijepljena, niti planiram. Nije mi problem testiranje, samo me živcira što stalno nešto mijenjaju 🙄 prvo je bilo rečeno 3x (prije početka bockanja, prije aspiracije i prije transfera). I prije 2 tjedna kad sam trebala na transfer, bilo mi je rečeno samo prije transfera. Ali budući da je transfer odgođen, za sljedeći moram i prije prve folikulometrije pa opet prije trasfera 🙄
Iako mi je jedna cura rekla da je trebala neg.test, bez obzira što se cijepila. Tako da i to valjda ovisi od bolnice do bolnice 🤷
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Pozdrav žene!
Prvo bi zamolila ako se i mene može ubaciti na vašu listu gdje se prati koliko nas ima u postupku, te tko je ostao trudan jer ta lista izgleda donosi sreću!!
Pripremam se za potpomognutu za 04/22 u KBC Osijek, te idem na inseminaciju na idućoj ovulaciji. Ako bi mi netko tko je bio prvo na inseminaciji mogao malo pojasniti..
Danas mi je drugi dan menge, inače dobivam svakih 33-37 dana te mi nisu prije bili toliki ciklusi dugi jel to normalno? Nezgodna mi je okolnost što mi nema muža do 19.dana ciklusa pa sam inseminaciju premjestila na idući mjesec. Ali nema veze jer i planiram se cijepiti za par dana drugom dozom jer su mi u bolnici rekli da najbolje da to napravim prije postupka te sam odlučila da ću riskirati i cijepila se prvom dozom a sada ću i drugom. Pa najbolje da imam taj razmak od cjepiva i inseminacije od par dana za svaki slučaj.
Uglavnom zanima me da se znam organizirati zbog posla pošto radim isključivo samo prve smjene pon-petak, sada kad imam rješene sve papire sa potpisa, koliko ću ja često morati ići tamo idući mjesec radi inseminacije? Moram smislit šta da lažem ako me razumijete
Koliko sam skužila kad idući puta budem dobila mengu, nazovem tamo da ih obavijestim kad mi je 3.dan ciklusa i 3. dan tamo idem na ultrazvuk, međutim što nakon toga? Koliko često idem na pregled, da li mi daju nekakve inekcije, ili mogu pratiti sama sa LH trakicama pa doci tek ne znam 14.dan ciklusa otprilike? Dosta daleko živim i mislim da ću morati ukoliko budem morala dolaziti svaki dan iznajmiti stan za taj period i tražiti bolovanje jer ne znam kako da opravdam da me jedan dan ima na poslu a sutra nema, i tako svaki drugi dan..
Unaprijed hvalaaa!!
🙋🏻♀️31 🙎🏻♂️38 👩❤️💋👨2012 💍 2017
radimo na bebi od 07/20
Blagi PCOS
Zadnja menga 02.08.22.
Inseminacija 28.02.22.✅
Trudnoća 12.03. +
Termin 21.11.22.
Trudnoća 16 tjedana! ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji