Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Antoneta
    23. Prosinac 2021. 08:17

petra30

Ajme žene izbrojala sam 16 postupaka i fetova u sijecnju🙃🤭❤️! Nek nam je sa srecom🍀🤞!

Pa daa, more svega u 1mj! Obično mi je 1mj nekako najtmurniji, depresivan, najdulje traje... a sad ga ne mogu dočekat!  🤣 sve u svemu bit će veselo. Zvala me i embriologinja pa pita kako želim zamrznuti  🤔🙄 ?? Ostala skroz nespremna, nisam nikad taj dio prošla pa ono... uglavnom, imamo 4 blastice u frižu, 2 su zajedno i ove dvije odvojeno - to nam je za 3 feta, pa ćemo vidjeti kako ćemo ih vraćati i što će biti.
    Kakve su statistike sa vraćanjem 2 blastice i blizanačkim trudnoćama? Kakva su vaša mišljenja i kakve su reakcije vaših muževa na to?? 
    🥰

👰‍♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
    🤵‍♂️31g (oligoastenozoospermija)
    1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
    03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
    2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
    01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
    02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
    03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
    ❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf

⭐ Miss_Ivy ⭐
    23. Prosinac 2021. 08:21

petra30

Ajme žene izbrojala sam 16 postupaka i fetova u sijecnju🙃🤭❤️! Nek nam je sa srecom🍀🤞!

Woooohoooo, bit će veselo! Odličan početak Nove godine! Neka bude puno bebica!! 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

⭐ Miss_Ivy ⭐
    23. Prosinac 2021. 08:31

Issadora žao mi je.. probaj za 2 dana, tko zna, drzim fige!
    Antoneta cestitam na 4 blastice! Ne znam kakve su statistike, ja sam vratila 2 pa se primila jedna. Mi smo skupa odlučili da se zamrznu 2 na jednom štapiću, ali kad je došlo vrijeme FET-a , muž se malo preznojavao na spomen blizanaca  

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• ribic
    23. Prosinac 2021. 08:51

Antoneta Moze li info kako ste dosli do tolikog broja stanica i blastica s obzirom na tvoj nizak amh? 😀 Podijeli nam tajnu

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

petra30
    23. Prosinac 2021. 09:10

Sani88

Antoneta

petra30

Pa daa, more svega u 1mj! Obično mi je 1mj nekako najtmurniji, depresivan, najdulje traje… a sad ga ne mogu dočekat! 🤣 sve u svemu bit će veselo. Zvala me i embriologinja pa pita kako želim zamrznuti 🤔🙄 ?? Ostala skroz nespremna, nisam nikad taj dio prošla pa ono… uglavnom, imamo 4 blastice u frižu, 2 su zajedno i ove dvije odvojeno - to nam je za 3 feta, pa ćemo vidjeti kako ćemo ih vraćati i što će biti.
    Kakve su statistike sa vraćanjem 2 blastice i blizanačkim trudnoćama? Kakva su vaša mišljenja i kakve su reakcije vaših muževa na to??
    🥰

Woohoo odlican broj 😍, u Petrovoj savjetuju vracanje dvije ako su "losije" kvalitete, ako su odlicne onda po jednu. Ja bih osobno vracala prvo te jednu po jednu, ali to sam ja. I stvarno nema pravila barem tu na forumu je bilo svakakvih ishoda, a gdje su jos slucajevi iznad ove nase male zajednice 😊. A statistike upravo kazu da su u mpo svijetu cesce viseplodne trudnoce bas iz razloga jer se vracaju 2 ili vise embrija, naravno da se i jdna blastica moze podijelit ali to su vec iznimke.. A moj muz bi i trojke, kao jednim udarcem odma sve rijesit ali nece ih on nosit ili radjat tako da 😁.. Odluka je stvarno individualna

Da, nama su zamrznuli dvije odlicne svaku za sebe, pa onda jos na dva nosaca po dvije zajedno-jednu odlicnu i jednu vrlo. Tak su mi predlozili i ja pristala🤷. Muza da sad pitam kak su zamrznuli, pokajnicki bi me pogledal i rekel da se ne sjeća 🙈😂... 

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

• Ssanjas
    23. Prosinac 2021. 09:16

Eto i mene da vam se javin 🤗 
    Prvo čestitam svim curama na dobrim vjestima ,malo sam u zaostatku sa čitanjem ali doć će dan kad cu polovit sve 😂
    Ja sam danas obavila pregled nakon medikamentoznog i sve je savršeno 😍 
    Želim nam svima da nam sljedeća  godina donese najlipše poklone i zelim da svaka od vas i iz neuspjeha pokusa izvuć samo pozitivno ❣️ 
    Anči,Sunny,ma2013 moje azogirls šaljem veliki hug ❤️❤️❤️

sanjass322@gmail.com

ma2013 👣
    23. Prosinac 2021. 09:20

Ssanjass 🧚🏻‍♀️

Eto i mene da vam se javin 🤗
    Prvo čestitam svim curama na dobrim vjestima ,malo sam u zaostatku sa čitanjem ali doć će dan kad cu polovit sve 😂
    Ja sam danas obavila pregled nakon medikamentoznog i sve je savršeno 😍
    Želim nam svima da nam sljedeća godina donese najlipše poklone i zelim da svaka od vas i iz neuspjeha pokusa izvuć samo pozitivno ❣️
    Anči,Sunny,ma2013 moje azogirls šaljem veliki hug ❤️❤️❤️

Ssanjass moja, baš sam te se često sjetila. ❤️
    Drago mi je da je sve savršeno. 😊 Kad krečete dalje?

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Antoneta
    23. Prosinac 2021. 09:58

ribic

Antoneta Moze li info kako ste dosli do tolikog broja stanica i blastica s obzirom na tvoj nizak amh? 😀 Podijeli nam tajnu

🤣🤣🤣🤣 šta da ti kažem, kad mi je dr nakon aspiracije rekla da imamo toliko stanica, ostala sam šokirana, kažem ja njoj jeste vi ozbiljni? Kaže ona pa jesi sumnjala u mene i da ću dobro odraditi posao, hahaha
    Bez komentara sam i ja.
    Možda je vino noć prije punkcije odigralo ulogu 🤔 🤣 🎉

👰‍♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
    🤵‍♂️31g (oligoastenozoospermija)
    1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
    03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
    2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
    01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
    02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
    03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
    ❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf

Anemona
    23. Prosinac 2021. 10:14

Anči 💕

Antoneta ako ćeš trebat još trakica javi se..ja sam iz Vk pa cu ti donjet nije problem 🤗
    Lindsay divno bas 🥰

Hehe Anči, nije Antoneta pitala za trakice nego ja 😂😉
    Idem ja ponekad do Vk, hvala ti, javim se ako budem trebala 😘💜

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

• Ivy19
    23. Prosinac 2021. 10:14

Cure,javili mi iz Petrove da dodjem s ciklusom u sijecnju 😞,bas me rastuzilo,a i zbog posla mi,nezz dal cu moc ic jer pocinjem radit nakon 3god,pa odmah trazit slob.prvo za uzv-e,pa za betu...
    Sta mislite dal da i dalje nastavim d vital jednu tjedno do tog iduceg ciklusa il da sad nakon 4 popijene izvadim krv pa vidim za dalje??

👱🏻35-sve ok
    👱🏻‍♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻‍♀️
    2014 u mpo vode
    2015,2016 AIH-❌
    1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
    11.17.stim.FET-2 blastice❌
    05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
    2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
    02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
    09.21-stim.FET,2 blastice❌
    04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
    3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
    3xstim.FET❌
    04.24.-FET uz Femaru⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.