Žene moje čitam vase postove o pretragama, radim skrinove, zapisujem, googlam, razmišljam 4 koraka unaprijed. I onda se sjetim curke koja je imala aspiraciju dok sam ja imala transfer. Bilo nas je 6 u sobi, pola transferi,pola aspiracije i pricamo… Da bi ona u pola price pitala jel onda ona ima danas transfer ili aspiraciju i koja je razlika? Pa si ponekad mislim ,blago njoj…🥴Petra30 to si ja svaki dan mislim 🙈 Meni sad doktorica priča o tome koji je postupak uspješniji i ja joj izrecitiram postotke u svim recentnim istraživanjima, a bilo bi mi lakše da niš to ne znam, prepustim se i vjerujem…
Ali opekla sam se na drugom zdravstvenom problemu prije 2 godine pa sad ništa ne prepuštam slučaju 🤷 Mama me stalno zeza da sam si zabrijala da sam pravi doktor jer sam dr. sc. iz potpuno drugog područja 🤭
Pa kaj ne? Bilo bi lakse,a opet si mislim da bi poludela da nist ne znam🙈. Ne zna mama da je to začarani krug 😂!
Da mi je znati kaj si je doktorica mislila dok si pocela recitirati🙈😂!
Ps: čestitam na doktoratu! ❤️
Ja isto mislim da bi poludela, i ovak sam već luda 😂 Moja seka s tim miomom si ful pustila mira, kao radila bude kak joj doktori vele i ne želi znati ništa o tome, ne znam kak doći u taj mindset 🙈
Hahaha, ne znam, ali zna čime se bavim pa joj je jasno valjda da znam pročitati i interpretirati znanstvene članke 🙈
Hvala, nije to niš novo, samo se sjetim kad me tak zezaju 🤭
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Žene moje čitam vase postove o pretragama, radim skrinove, zapisujem, googlam, razmišljam 4 koraka unaprijed. I onda se sjetim curke koja je imala aspiraciju dok sam ja imala transfer. Bilo nas je 6 u sobi, pola transferi,pola aspiracije i pricamo… Da bi ona u pola price pitala jel onda ona ima danas transfer ili aspiraciju i koja je razlika? Pa si ponekad mislim ,blago njoj…🥴Petra30 to si ja svaki dan mislim 🙈 Meni sad doktorica priča o tome koji je postupak uspješniji i ja joj izrecitiram postotke u svim recentnim istraživanjima, a bilo bi mi lakše da niš to ne znam, prepustim se i vjerujem…
Ali opekla sam se na drugom zdravstvenom problemu prije 2 godine pa sad ništa ne prepuštam slučaju 🤷 Mama me stalno zeza da sam si zabrijala da sam pravi doktor jer sam dr. sc. iz potpuno drugog područja 🤭
Pa kaj ne? Bilo bi lakse,a opet si mislim da bi poludela da nist ne znam🙈. Ne zna mama da je to začarani krug 😂!
Da mi je znati kaj si je doktorica mislila dok si pocela recitirati🙈😂!
Ps: čestitam na doktoratu! ❤️
Sad vidim da si i ti u fetu u siječnju, imaš detalje?
4/21 Missed ab
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
Dobro jutro, cure. Ja pijem tek jutarnju kavu, noć mi je bila burna, svako malo dizanje na WC, a onda me opsjedaju negativne misli vezane za prošle neuspješne trudnoće 🙁 ne znam jel s hormonima vezano, jer jedan dan sam tako vesela, a druge dane užasno brinem. Dogovorila sam ultrazvuk privatno kod dr.Bolanče 28.12, znači još samo tjedan dana brige 🤦
Leia, čestitam na + testićima, ja vadila betu 7 dnt prvu, pa znaš kako bih ja. Meni je to bio divan boost tada vidjeti tako veliku početnu betu, pa čitam da je to predikcija za uspješnu trudnoću i slično.
Antoneta, mislim da su cure prije već sve rekle. Znam da smo mi sve nestrpljive, i samoj mi se to događalo kad su mi odgodili prvo zbog potencijalne hiperstimulacije i isto su išli na freeze all, onda opet odgodili zbog predugog ciklusa odmah nakon toga. Znam to nestrpljenje 🙂 s druge strane, u FET-u ćeš se bolje osjećati garantirano i držim fige da već sljedeći mjesec bude uspješno ☺️ obavezno provjeri vitamin D ako već nisi i to si u međuvremenu popravi ako treba. I mjesec dana se posveti sebi dok čekaš 😘
Tanja, žao mi je zbog neuspješnih postupaka, i ja vjerujem da nisu samo godine, ima cura koje ostaju i prirodno trudne tako kasno, znam ih i ja. Ako imaš mogućnosti, odi negdje vani gdje se više posvećuju individualno da budeš sigurna da si sve napravila. Sretno!
Monkica, čestitam ti i vesela sam jako jako zbog tebe ☺️☺️🤗🤗 ljubomorna kaj ja neću vidjeti svoj tim da mi prirede veselje gore.
Meto, presladak je, medenjak ❤️❤️
Rainbow, drago mi je da si se uspjela izboriti za prirodni ciklus, meni estrofem isto bio niš koristi u jednom FET-u, endometrij 8 mm, u prirodom 10.5 mm+ uredna ovulacija na 16dc! To kaj njima idu na živce ti malo duži ciklusi, to je njihov problem.
Mariaa, čestitam ti otkazu, ja bih isto davno napravila slično da ne mislim da trebam sigurnost tijekom trudnoće. Ali nekad je to stvarno puno bolja odluka, što vrijedi sva sigurnost svijeta, ako ti je kortizol od stresa stalno povišen, pa tijelo nije spremno za bebice. Inače, TSH može zbog stresa biti viši, meni je inicijalno bio 1.5, a kasnije kad sam radila 2.83. Doktor nije tome pridavao neku važnost, a ja mislim da mi je tako zbog pojačanog stresa isto. Žao mi je zbog mace također, isto imam kućnog ljubimca koji je član obitelji i ne znam što ću kad jednom dođe vrijeme. Drži se.
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Hvala cure 😘
Mislim da je Sani prognozirala da idem stopama Miss Ivy 😍
I ja vama zelim da idete tim stopama 🤩
Ja sam sretno oprezna. Obzirom na proslost. Idemo dan po dan, al uzivajuci 😊
Inace, 5dnt sam napravila test i bio je snjezno bijeli. Nista. Nula. Isplakala sam more suza. Pomirila se da je kraj. Jer U prvoj trudnoci sam na taj dan imala debeli plus. Pa sam mislila da je to kod mene tako i nikako drugacije (moja trvdoglavost).
Onda sam na 6dnt probala jos jednom i pojavila se sramezljiva sjenica. Pa sam nastavila testirati i evo ga 😍 Ne znam dal da radim betu sutra i u petak ili ipak pricekam iza Bozica, sto vi mislite?
❤️
Slobodno idi vaditi betu sutra i u petak ponoviti. Ovo je jako lijepa crtica. Drzim fige 🤞🤞
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Rainbow mah mah detalji i Petrova🙈😂... Prvo mi nisu 10 dana odgovorili na mail kaj dalje, pa sam zvala sestre, rekle su da su u koroni i velikoj guzvi i da se strpim. No sestrice kakve jesu❤️, isti dan su odgovorile da mogu u fet u sljedecem ciklusu. U mailu je bilo sljedeće : u ciklusu u kojem se planira krioET, zapoceti 2. dan ciklusa sa estrofemom 3×2, planirani ultrazvuk 10. dan ciklusa. To je sve kaj znam i planiram. S tim da sam bila kod svog ginica i na svoju ruku napravila friske briseve, papu i ultrazvuk🙈🤭. I da napomenem , odgovor sa predbilježbe.bla.bla sam dobila tjedan dana nakon maila od sestri, i u njemu pise da mi je termin za kontrolni pregled u 3. mj 2022🙈😂.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Sani88, sen2021 pgd se i radi na embrijima, samo tako mogu znati da li je genetski ok iako nijedna analiza to ne moze sa sigurnoscu pokazati. Imali smo 2 slucaja ovdje sto ja znam gdje je plod bio uredan analizom, al ne i u stvarnosti🙁
Mi imamo jako los sgam tj sad su nule i znali smo da idemo metodom pokusaja..
ovo je nas 12 embrij koji se izborio💪
Trazili ste slikicu, pozz ekipa od mene malog
...koji slatkis😍, kak se samo smije🙏❤
Bas ti hvala na slici, popravila mi raspolozenje🤗
🤷♀️ PCOS 🤷♂️ lošiji spermiogram
04/21 Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl - dobili 12 jajnih stanica, 8❄❄ (blastice), lagani hiper bez transfera
07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
12/21 FET❄️❄️, u prirodnom, beta ✖️
02/23 FET❄️❄️, u prirodnom,beta✖️
imamo srčekoooooo♥️♥️♥️♥️ kuca ko zmaj! veliki smo 1.6 cm i sve je uredu. Danas je moja priča sa humanom završila, dalje idem svom ginekologu, za kraj mi je bio Bolanča na pregledu ♥️ i napokon sam imala jedan kvalitetni dugi pregled i razgovor s njim. Sa svima sam se pozdravila, baš smo svi vikali od sreće kad sam rekla da je sve ok, sestre, embriologica i ja skupa, bila je smješna scena
Predivna priča, čestitke od srca. Božić !!! 💖
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
Hvala cure što dijelite sreću samnom, divne ste! Bacam po svima trudničku prašinu, nek vam svima nova godina bude uspješna! Miss Ivy prvo tebi jer čekamo tvoje srčeko sutra 😘
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Rainbow mah mah detalji i Petrova🙈😂… Prvo mi nisu 10 dana odgovorili na mail kaj dalje, pa sam zvala sestre, rekle su da su u koroni i velikoj guzvi i da se strpim. No sestrice kakve jesu❤️, isti dan su odgovorile da mogu u fet u sljedecem ciklusu. U mailu je bilo sljedeće : u ciklusu u kojem se planira krioET, zapoceti 2. dan ciklusa sa estrofemom 3×2, planirani ultrazvuk 10. dan ciklusa. To je sve kaj znam i planiram. S tim da sam bila kod svog ginica i na svoju ruku napravila friske briseve, papu i ultrazvuk🙈🤭. I da napomenem , odgovor sa predbilježbe.bla.bla sam dobila tjedan dana nakon maila od sestri, i u njemu pise da mi je termin za kontrolni pregled u 3. mj 2022🙈😂.
Tak sam točno i ja jučer dobila mejl pa sam tražila pojašnjenje zašto ovaj put idemo u stimulirani i onda su mi sestre danas dogovorile telefonske konzultacije s dr...
A ovo za predbilježbe nemam komentara 🙈
Ja sam si sad na svoju ruku izvadila ponovo sve hormone da vidim stanje nakon stimulacije i već sam s tim mirnija.
Hoćete vraćati jednu ili dvije?
4/21 Missed ab
11/2024 FET 💔
Meto mališa je preeeedivan !!!
Sani88 ja sam kod profesora u Osijeku trenutno, zadovoljna sam jako. Istina, očekivala sam malo drugačiji ishod no to je sve samo moje strpljenje ništa drugo, ovaj postupak je i više nego uspješan bio i sve će sjesti na svoje samo s malom odgodom, al ono, mi žene odmah bismo sve i sada 🤣
Sve je on meni lijepo pojasnio i nema tu priče. Kaže da se vrlo malo trudnoća pokaže uspješnima, odnosno, uopće i dođe do trudnoće uz ovako povišeni progesteron odmah u startu, to jednostavno kao ne ide jedno s drugim u toj fazi, bolje je zamrznuti sve nego kao potrošiti dobar embrij, a najvjerojatnije ne bi došlo do implantacije. Sad se treba organizam sabrati i odmah sljedeći ciklus krećem u stimulaciju pa zatim fet, ako naravno sve prođe okej sa svim uzv mjerama, hormomina itd...
U prošlom ivf mi je progesteron na dan štoperice bio 1.2, i bilo je ok.
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
Sortiraj odgovore
Najstariji