Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ZuzaLu
    12. Studeni 2021. 11:58

Miss_Ivy od estrofema ili kombinacije estrofema i utrića me ne boli glava, ali me bole noge, ono kao da me boli samo tkivo, nakupljam vodu, trbuh mi je narastao, uglavnom izobličila sam se fizički totalno, u tri pripreme za FET cca 4 mj dobila sam 7kg, dva FET-a su samo bila, visa sila se umiješala nije do mene bilo. Da ne pričam o ostalim manjim simptomima. Stimaciju sam prošla puno bolje bez obzira na hiper i odustajanje od transfera, čak ni kile nisam natukla🙄 i sva voda je otišla odmah. Tako da uopće nisam pametna kad na idući FET, jer imam još smrzlića.

🤷‍♀️ PCOS 🤷‍♂️ lošiji spermiogram
    04/21 Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl - dobili 12 jajnih stanica, 8❄❄ (blastice), lagani hiper bez transfera
    07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
    10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
    12/21 FET❄️❄️, u prirodnom, beta ✖️
    02/23 FET❄️❄️, u prirodnom,beta✖️

• Ssanjas
    12. Studeni 2021. 11:59

Evo i mene sa ultrazvuka,vidi se i gv i žv ali se jos ne vidi plod,za sedam dana imam ponovno ultrazvuk pa cemo vise znat 🤷🏼‍♀️ Dr mi je reka da je super da se vidi i jedno i drugo a da  za plod moze bit rano.tko ce znat,totalno sam zbunjena 🤦‍♀️

sanjass322@gmail.com

Arnoldica
    12. Studeni 2021. 12:12

Ssanjass 🧚🏻‍♀️

Evo i mene sa ultrazvuka,vidi se i gv i žv ali se jos ne vidi plod,za sedam dana imam ponovno ultrazvuk pa cemo vise znat 🤷🏼‍♀️ Dr mi je reka da je super da se vidi i jedno i drugo a da za plod moze bit rano.tko ce znat,totalno sam zbunjena 🤦‍♀️

A koliko si sada trudna?

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

⭐ Miss_Ivy ⭐
    12. Studeni 2021. 12:22

ZuzaLu

Miss_Ivyod estrofema ili kombinacije estrofema i utrića me ne boli glava, ali me bole noge, ono kao da me boli samo tkivo, nakupljam vodu, trbuh mi je narastao, uglavnom izobličila sam se fizički totalno, u tri pripreme za FET cca 4 mj dobila sam 7kg, dva FET-a su samo bila, visa sila se umiješala nije do mene bilo. Da ne pričam o ostalim manjim simptomima. Stimaciju sam prošla puno bolje bez obzira na hiper i odustajanje od transfera, čak ni kile nisam natukla🙄 i sva voda je otišla odmah. Tako da uopće nisam pametna kad na idući FET, jer imam još smrzlića.

A prirodni postupak? Ja se šopam sada ciklom ananasom i pivom u nadi da će endo biti dovoljno debeo da ne moram u stimulirani FET idući mjesec. Isto se slažem da sam puno bolje podnijela stimulaciju, bilo mi je puno lakše nego ovo sada iščekivanje i failanje. Gdje si u postupku? 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• šesnica
    12. Studeni 2021. 12:24

Dobar dan ženice. Šaljem zagrljaj Rainbow💕
      Nika0302 pa to je supeeeer, neka se što više oplodi 🤞❤

• Ssanjas
    12. Studeni 2021. 12:32

Arnoldice 6tjedana 

sanjass322@gmail.com

ZuzaLu
    12. Studeni 2021. 12:32

⭐ Miss_Ivy ⭐

A prirodni postupak? Ja se šopam sada ciklom ananasom i pivom u nadi da će endo biti dovoljno debeo da ne moram u stimulirani FET idući mjesec. Isto se slažem da sam puno bolje podnijela stimulaciju, bilo mi je puno lakše nego ovo sada iščekivanje i failanje. Gdje si u postupku?

...moram zvat doktora, pa vidjet kad i kako...imam PCOS i cikluse od 28-38 dana, tak da ne znam kako u prirodni, mada mislim da ćemo trebati probati i to. Jedino što bi se možda odmorila mjesec dva...sad mi je prerano opet to iščekivanje bete, ubi me to... kod dr.L sam

🤷‍♀️ PCOS 🤷‍♂️ lošiji spermiogram
    04/21 Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl - dobili 12 jajnih stanica, 8❄❄ (blastice), lagani hiper bez transfera
    07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
    10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
    12/21 FET❄️❄️, u prirodnom, beta ✖️
    02/23 FET❄️❄️, u prirodnom,beta✖️

Sunny_🐣
    12. Studeni 2021. 12:37

šesnica, Betty čestitam na divnim betama 💕
    Rainbow_hope žao mi je 😓 napravi ti još test sutra ili prekosutra za svaki slučaj 💕
    ssanjass super je što je sve na dobrom mjesrtu i što se vidi ŽV. Držim fige da je malac malo ljeniji i da ti brzo prođe vrijeme do UZV 💕

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

• Ssanjas
    12. Studeni 2021. 12:49

Sunny ma ja se nadam da ce sve to bit ok,rijetko kad me prevari osjecaj ❤️❤️

sanjass322@gmail.com

zg123
    12. Studeni 2021. 12:50

Cure, imam pitanje ako imate možda otprilike informaciju. Prvi put sam u IVF postupku i dobila sam mengu 6.11. i danas mi je bio prvi ultrazvuk. Imam 6 folikula, 3 po 11 mm, a druga 3 su od 13 mm i najveći je od 14,7 mm. U ponedjeljak idem opet na ultrazvuk i vaditi krv. Dobila sam uz Gonal 225 koji i dalje koristim još jednu injekciju na Org ili tako nešto počinje ime.
    S obzirom da mi muž radi terenski posao, možete li mi iz nekog iskustva otprilike reći kada bi bila aspiracija? Hvalaaa :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.