Pa eto
Obradu smo vec prosli nakon cega smo skupili lijepu hrpicu nalaza za konzultacije i eto dobili i termin. U razgovoru oko termina dr. nije rekao nista o uputnicama da ih trebamo 🤔 pa me zanima trebamo li mozda uputnicu, a da je dr. zaboravio spomenuti? Da ne gnjavim i zovem opet.
Koliko ste cekale od konzultacija do prvog postupka? Znam da je individualno i da ovisi o guzvi koju imaju trenutno ali moze li se reci barem otprilike? Pitam da si barem otprilike malo isplaniram zivot iduce godine koliko to bude moguce. Kako izgledaju prve konzultacije ili kako je meni doktor rekao "dogovor". Kod kojih ste doktora? I tako dalje ali evo za pocetak par pitanja 😄😄
Treba ti obična uputnica od tvog ginekologa za kontroli pregled..na tim konzultacijama će ti pogledat nalaze koje imas i dat ti popis ostalih pretraga koje još trebas napravit..rade ti i uzv..muz ti treba napravit spermiogram kod njih, ako onaj prvi nije radio u Petrovoj..ostalo ne znam jer sam bila damo jednom kod njih i prebacila se u Osijek 😁
Sto se tice uzv-a ima li veze sto mi je taman na taj dan ovulacija (ako bude sve po redu i rasporedu) ili je nebitno koji je dan ciklusa?
Ja: 24, AMH 17,9 Hashimoto
MM: 24, normoozospermia
🔜 Petrova 1. IVF 4/22
tina.ceh276@gmail.com
Pa eto
Obradu smo vec prosli nakon cega smo skupili lijepu hrpicu nalaza za konzultacije i eto dobili i termin. U razgovoru oko termina dr. nije rekao nista o uputnicama da ih trebamo 🤔 pa me zanima trebamo li mozda uputnicu, a da je dr. zaboravio spomenuti? Da ne gnjavim i zovem opet.
Koliko ste cekale od konzultacija do prvog postupka? Znam da je individualno i da ovisi o guzvi koju imaju trenutno ali moze li se reci barem otprilike? Pitam da si barem otprilike malo isplaniram zivot iduce godine koliko to bude moguce. Kako izgledaju prve konzultacije ili kako je meni doktor rekao "dogovor". Kod kojih ste doktora? I tako dalje ali evo za pocetak par pitanja 😄😄
Ej Tina... Dobro ti veli Anči treba ti uputnica za taj prvi pregled. Kaj se tice spermiograma, nama su priznali onaj koj smo imali iz privatne klinike. Ako skupis sve nalaze koji su im potrebni tolko manje ces cekati postupak. Ne znam koje ste sve radili do sad... Iz tvojeg potpisa vidim da su vam nalazi do sad ok. Mene su jos slali na Hsg tj. prohodnost jajovoda. To je sve bilo ok pa smo odradili turu ciljanih odnosa i tek onda su me zapisali za Ivf. To ti puno ovisi i o doktoru kod kojega si i naravno nalazima. Meni je osobno od prvih konzultacija do postupka proslo 6 mjeseci. Naravno tu ubrajam i ciljane odnose 4 mjeseca. Samo pitaj kaj god te jos zanima😊.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Pa eto
Treba ti obična uputnica od tvog ginekologa za kontroli pregled..na tim konzultacijama će ti pogledat nalaze koje imas i dat ti popis ostalih pretraga koje još trebas napravit..rade ti i uzv..muz ti treba napravit spermiogram kod njih, ako onaj prvi nije radio u Petrovoj..ostalo ne znam jer sam bila damo jednom kod njih i prebacila se u Osijek 😁
Sto se tice uzv-a ima li veze sto mi je taman na taj dan ovulacija (ako bude sve po redu i rasporedu) ili je nebitno koji je dan ciklusa?
Nema veze koji je dan ciklusa...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Petra vidiš, a mi imali spermiogram iz Osijeka i rekli nam ako ćemo kod njih u postupak da mora bit bas njihov..
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pa eto
Ej Tina… Dobro ti veli Anči treba ti uputnica za taj prvi pregled. Kaj se tice spermiograma, nama su priznali onaj koj smo imali iz privatne klinike. Ako skupis sve nalaze koji su im potrebni tolko manje ces cekati postupak. Ne znam koje ste sve radili do sad… Iz tvojeg potpisa vidim da su vam nalazi do sad ok. Mene su jos slali na Hsg tj. prohodnost jajovoda. To je sve bilo ok pa smo odradili turu ciljanih odnosa i tek onda su me zapisali za Ivf. To ti puno ovisi i o doktoru kod kojega si i naravno nalazima. Meni je osobno od prvih konzultacija do postupka proslo 6 mjeseci. Naravno tu ubrajam i ciljane odnose 4 mjeseca. Samo pitaj kaj god te jos zanima😊.
Mi smo prosli ciljane odnose, to nam je odredeno nakon hsg-a. Dosla sam s nalazima hsg-a i onda je doktor objasnio i preporucao ciljane odnose, rekao da cemo se onda cuti za konzultacije sto je evo sada i bilo 😄 od nalaza izvadila sam spolne hormone, obavila papu, briseve imam od prije ciljanih (trebalo bi vrijediti posto je manje od godinu dana), dragi ima vec nekoliko nalaza spermiograma od njih. Ne zna sto jos da pripremim
🔜 Petrova 1. IVF 4/22
tina.ceh276@gmail.com
Anči vjerojatno ovisi o doktoru,a i s obzirom na vasu dijagnozu mozda su htjeli napraviti i oni spermiogram.
Tina prema tome kaj si napisala vjerujem da si ti naredni ciklus iza konzultacija u postupku. Mi smo isto tak isli odmah iza ciljanih odnosa😊. A od nalaza isto mislim da imas sve za krenut u postupak...
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Pa eto
Ja sam cekala 3mj od razgovora u kojem mi je dr rekla da bi trebali u IVF do prvog postupka...to ti ovisi o tome kolika je guzva.
Kod mene je mozda malo drugacija situacija i nisam imala klasicne konzultacije ili tako nego sam u Petrovoj vec pet godina zbog kontrole endometrioze...bila sam na kontracepcijskim pilulama i prvo sam na jednom od pregleda rekla da planiram trudnocu. Doktorica nas je uputila da napravimo pretrage - hormoni i spermiogram kako bi nakon nalaza vidjela jel sve ok da pocnemo spontano raditi na trudnoci. Moji hormoni nisu bas bili dobri i iduci put kad sam dosla, s nalazima jel, je rekla da ona preporuca IVF i da se narucim u postupak. Dobila sam termin za 3mj i cijelu citabu dokumenata koje sam morala donijeti za ulazak u IVF postupak. Dosla sam tada i onda su otkrili da mi je TSH vislji nego treba biti i odgodili mi postupak za iduci mjesec...iduci mjesec sam se javila kad sam dobila menstruaciju i dogovorila termin u kojem sam dosla po lijekove.
.
Sto sam mijenjala? Uuuuf...pila sam suplemente, trudila se vise pit vode i promijenila pristup zivotu 😅😅😅 trudila sam se izbacit iz zivota ljude koji su mi sisali energiju i posvetila sam se sebi, radila sam ono sto volim...ugl, meni je to bilo najpotrebnije, slozit si glavu.
Neke cure skidaju kile, mijenjaju prehranu, meditiraju...ovisi sve i o dijagnozi i razlogu zbog kojeg ne ostvarujes spontano trudnocu.
Moja doktorica je DPB 😊
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Tina još ti samo fale od tebe i partnera markeri na spolne bolesti i krvne grupe..i treba ti kopija vjančanog lista i kopija vasih osobnih...ostalo sve imas kolko vidim..
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Tina još ti samo fale od tebe i partnera markeri na spolne bolesti i krvne grupe..i treba ti kopija vjančanog lista i kopija vasih osobnih…ostalo sve imas kolko vidim..
I krvnu grupu imamo isto, za markere smo uzeli uputnice pa cemo i to ovih dana 😃
🔜 Petrova 1. IVF 4/22
tina.ceh276@gmail.com
Monkica mislim da sam zalovila tvoju oooodlicnu trecu betu❤️❤️! Bravoooo!❤️ Nek si ti nju izvadila, ipak ti je sad maaalo lakse cekati ultrazvuk 😊...
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Sortiraj odgovore
Najstariji