Da probam i ovdje pisati, mozda neka cura ima slicnih iskustva. Kopirat cu svoj post sa druge teme.
Pozdrav cure, prvi put pisem ovdje. Pa da krenem, 3 god. Pokusavamo. 3 vanmaternicne, 1 spontani. 7/2021 Laporoskopija (oba jajovoda izvadena). MM sve savreseno, kod mene sve savrseno osim sto nemam jajovode 🤦🏽♀️.
Prvi ivf 10/2021 nista
19.11 Fet, dobila sam prije feta stopericu i vracene su mi 2 blastociste, na dan transfera booster i 4 dana nakon transfera isto.
Prekjucer 7dnt prvi jutarnji negativan test
Jucer 8dnt prvi jutarnji pozitivan test
Danas 9dnt nije prvi urin ali je test negativan
Ja lagano ludim! Jel ima netko nesto slicno.
Beta tek 6.12
👩🏼‘94🧑🏻‘95
👩🏼 Nemam jajovode, ostalo super
🧑🏻Sve super
3x vanmaternicna
1x spontani
1. 10/21 IVF 1 blastocista ❌
2. 19.11 FET 2 blastociste ❌
3. 12/21 FET 🤞🤞🙏🙏
AuroraB da, preostaje samo uzv, možeš otići na anomaly scan. Ja sam išla sad na veliki anomaly u 23.tjednu, a mislim da se ide i u ranijoj trudnoći na mini anomaly, ne znam kad točno, tad sam bila u bolnici pa nisam o tom razmišljala.
Idem u četvrtak na UZV na kojem će mi odmah raditi miny anomaly, tada budem 13+4. Nuhalni nabor je mjerio zadnji puta i radio 3D jer ga je zanimalo i prije "reda" pošto imam takvu situaciju kakvu imam. A ništa draga, nek nam je sa srećom i jednoj i drugoj🤗, iako si ti sada u sigurnim vodama i sve već znaš što trebaš znati...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Nisam iskreno cula za negativni muller, a pozitivnu betu.
DomleonNemoj me molim te krivo shvatiti i zelim ti svu srecu ovog svijeta i da ti ovaj put uspije ali moram tri stvari komentirati:
- isto je 10dnt blastice, 12dnt trodnevnog i 13dnt dvodnevnog. Ne znam od kud ti zakljucak da nije.
- ovo nije prirodna trudnoca tako da nema veze kada ti trebas dobiti menstruaciju nego je samo bitno koliko je star embrij i koliko je proslo dana od transfera.
- to sto su ti rekli da vadis u srijedu ne znaci da ne mozes sutra i opet u srijedu. Pojest ces si zivce do srijede iskreno ali naravno kako ti zelis.
Da, postoje tu i tamo izuzeci ali vecinom smo sve tu vrlo slicne (dokazalo se mali miljun puta). Osobno u oba puta nisam bila to cudo vec samo crna statistika pa mozda zato i realno gledam na sve to.
Al ako i je biokemijska - to je super znak!
Drzim fige da sve bude ok i da je ovo vasa bebica🤞🙏
Nije moj zakljucak nego razgovor s embriologom okreni stranu dvije unaprijed pa procitaj moj post.Uglavnom ja sam sretna kako god bilo.Ovo mi je druga sjena (crta ) u zivotu i imam pravo barem danas zbog toga biti sretna.
DomLeon uzivaj u svom testicu i sjenici, nadam se da ce ti beta potvrditi dobru vijest 🤞🍀
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Nisam iskreno cula za negativni muller, a pozitivnu betu.
DomleonNemoj me molim te krivo shvatiti i zelim ti svu srecu ovog svijeta i da ti ovaj put uspije ali moram tri stvari komentirati:
- isto je 10dnt blastice, 12dnt trodnevnog i 13dnt dvodnevnog. Ne znam od kud ti zakljucak da nije.
- ovo nije prirodna trudnoca tako da nema veze kada ti trebas dobiti menstruaciju nego je samo bitno koliko je star embrij i koliko je proslo dana od transfera.
- to sto su ti rekli da vadis u srijedu ne znaci da ne mozes sutra i opet u srijedu. Pojest ces si zivce do srijede iskreno ali naravno kako ti zelis.
Da, postoje tu i tamo izuzeci ali vecinom smo sve tu vrlo slicne (dokazalo se mali miljun puta). Osobno u oba puta nisam bila to cudo vec samo crna statistika pa mozda zato i realno gledam na sve to.
Al ako i je biokemijska - to je super znak!
Drzim fige da sve bude ok i da je ovo vasa bebica🤞🙏
Nije moj zakljucak nego razgovor s embriologom okreni stranu dvije unaprijed pa procitaj moj post.Uglavnom ja sam sretna kako god bilo.Ovo mi je druga sjena (crta ) u zivotu i imam pravo barem danas zbog toga biti sretna.DomLeon uzivaj u svom testicu i sjenici, nadam se da ce ti beta potvrditi dobru vijest 🤞🍀
😚
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Da probam i ovdje pisati, mozda neka cura ima slicnih iskustva. Kopirat cu svoj post sa druge teme.
Pozdrav cure, prvi put pisem ovdje. Pa da krenem, 3 god. Pokusavamo. 3 vanmaternicne, 1 spontani. 7/2021 Laporoskopija (oba jajovoda izvadena). MM sve savreseno, kod mene sve savrseno osim sto nemam jajovode 🤦🏽♀️.
Prvi ivf 10/2021 nista
19.11 Fet, dobila sam prije feta stopericu i vracene su mi 2 blastociste, na dan transfera booster i 4 dana nakon transfera isto.
Beta tek 6.12
Koji testovi ?i ja muku mucim sa sjenama .imas kakve slike da stavis pa da vidimo ?🤗
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Prvi ivf 10/2021 nista
Beta tek 6.12
Koje si testove koristila..boosteru treba od prilike 7 dana da izade iz tijela..sad ne znam koliku si dozu primila...cudno mi je ovo da ti je 3 dana nakon boostera test negativan.. 🤔
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
AuroraB da, preostaje samo uzv, možeš otići na anomaly scan. Ja sam išla sad na veliki anomaly u 23.tjednu, a mislim da se ide i u ranijoj trudnoći na mini anomaly, ne znam kad točno, tad sam bila u bolnici pa nisam o tom razmišljala.
Idem u četvrtak na UZV na kojem će mi odmah raditi miny anomaly, tada budem 13+4. Nuhalni nabor je mjerio zadnji puta i radio 3D jer ga je zanimalo i prije "reda" pošto imam takvu situaciju kakvu imam. A ništa draga, nek nam je sa srećom i jednoj i drugoj🤗, iako si ti sada u sigurnim vodama i sve već znaš što trebaš znati…
Meni svaki put na uzv gleda sve isto, sve šta je dostupno (simetrija moždanih komora, lice, srce, želudac, bubrege, rebra, pobroji kraljeske i gleda imaju li sve nastavke, nadlaktice i podlaktice, isto tako na nogama, mjeri duljinu femura-natkoljenice, pobroji prste, gleda kut stopala i potkoljenice, možda još nešto, al nisam zapamtila vise). Pogleda posteljicu, protoke. Mjerila je cerviks predzadnji put, a kolposkopom (valjda se tako zove 🙈) gledala zadnji put. Tako da nisam skuzila kad je mali kad veliki anomaly scan bia jer uvik sve isto na fetusu gleda, od 12 tt do sad zadnjeg pregleda.
Ali u 12 tt sam išla na kombinirani u st u bolnicu, tu su mjerili nuhalni nabor, opseg glave, duljinu femura i vadila sam krv pa gledaju fatalnu frakciju, ne bi tila krivo rec šta točno, u magli mi je. Ugl svaki pregled kod moje gin pzz traje cca uru, od čega bar po ure uzv. Sad jel to zbog mpo situacije ili čega, ne znam. Šta su vama gledali na anomalyju? Kažem, svi spominju mali i veliki, i u određenim tjednima, meni nije konkretno imenovala, a svaki put sve isto gleda osim šta se svaki put sve detaljnije vidi, logično. A poljak je jednom prokomentira da je svaki uzv pregled anomaly scan, čini mi se da je i njena praksa takva.
Jel vama gledano još šta mimo ovog šta sam nabrojala?
Meni redovni pregledi nisu tako detaljni 😂, a na ovom anomaly scanu na kojem sam bila mi je mjerila dr. sve ovako detaljno kako opisuješ i trajalo je nekih 45 min. To sam išla privatno. Čini mi se da si sve nabrojala 😄 Cerviks mi mjeri svaki put. Kombinirani nisam radila.
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Maslačak to ti je znak da ti fali alkohol 🤭😂😂
Cure ja sad kad uzimam one ampule D vitala ne trebam uzimat ovaj vitamin d 2000 j.d.svaki dan..ili? 🤔
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Prvi ivf 10/2021 nista
Beta tek 6.12
Koje si testove koristila..boosteru treba od prilike 7 dana da izade iz tijela..sad ne znam koliku si dozu primila…cudno mi je ovo da ti je 3 dana nakon boostera test negativan.. 🤔
Da stvarno malo brzo. Iako ovisi i o dozi koju je primila, i o njenoj kilazi itd.
Joj jedna je cura imala, davno još sam to vidila, na vol.6 ili čak 5, sve testove od ispraćaja boostera, kojeg srećom nije ispratila nikad, pa do dana vađenja bete. Ona slika je pravo blago 🤣
Možda čak dada, jel se ona bila nasalila da je rodila svoju stopericu? 🤣🤣
Moguće da je...ona je svaki dan kukala da nikako da izade ta štoperica da krene pratit rast bete 😂 i onda je ja mislim stavila sliku svih testova...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Jel treba imat neki simptom, ikakav znak ili nesto na 6dnt? Rekla sam da necu mislit o tome, i evo me danas. Osjecam se kao i inace u ovoj fazi ciklusa iliti ne dogadja se nista. 😂
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji