Ajoj, rekla je i meni da se tolerira pola sata... valjda cu prezivit ako pokusam na poslu. Ako ne, onda doma pa sta bude.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Nova tema, nadam se još uspješnija 😍
Cure ja sam jučer opet bila prokrvarila, kao i prošli put. Išla sam danas na pregled i opet je sve u redu! Ginic ponovo ne vidi razlog tim kojim krvarenjima 🤷
Aliiiii danas smo vidjeli 2 ❤️. Ovaj drugi je i dalje manji, ali kađže ginić da ima baš jaku srčanu akciju što je dobar znak. Vidjet ćemo hoće li se izboriti ili stati s razvojem s vremenom s obzirom da je manji, ali od one male nepravilne GV sad izgleda puno bolje 🤭
Nisam čitala ništa danas tako da sam u zaostatku, bome ste se raspisale 😅
Kako si uspijela dobit 6 blastica, bravo. To je bas uspijeh. A prvo su ti vraćali trodnevne?
Da u svježem transferu su bili trodnevni, a ostale su bili pustili do petog dana i svi su preživjeli.☺️ I mi smo se iznenadili jer do sad bi nam 2 dogurala do blastica i to je to, nikad nismo imali za zamrzavanje. Suprug i ja smo svašta bili uzimali od dodataka, ja sam skinula 12kg, a i promijenili smo bili terapiju. Što je od svega toga pomoglo ne znam, ali svakako smo dobili najbolje rezultate.
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Ajoj, rekla je i meni da se tolerira pola sata… valjda cu prezivit ako pokusam na poslu. Ako ne, onda doma pa sta bude.
Meni su rekli da odlučim sama kad cu se bockati, ali da kad jednom odlučim da moram u istu uru svaki dan, takodjer da ne igra pola sata gori doli. 🤷♀️
Evo ja prijavljujem pocetak pikanja, od sutra. E sad, treba mi vasa pomoc. Kaze mi med sestra da se injekcije daju oko 13:00h, a meni je ta ura stvarno nezgodna. Voljela bi doc doma i po komodu to napravit, tipa oko 15:30 svaki dan. Jel to bas ima kakve veze, mogu li ja prilagodit sebi? 🤷🏼♀️
Meni su bili rekli da se pikam između 17 i 18h. Možda najbolje da ih nazoveš?
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
Ako nastavite ovim tempom Anči ce za tjedan dana morat otvarat novi volume 😂
Hvala Anči na novoj temi & nam ovaj volume bude svima uspjesan i plodan 🤞
Prijavljujem aspiraciju u cetvrtak, 11.11. 🤓
Danas je bio zadnji uzv, vadenje krvi i stoperica
Malo su saroliki folikuli, ali ih ima (opet ne znam koliko tocno) tako da se nadamo da ce bit nesto jajnih stanica 🤷🏻♀️🤞🏻
Bas me zacudilo sto ste pisale da si dajete ujutro injekcije..ja sam si davala u 18 sati svaki dan. Na uputi mi pise izmedu 16 i 18 h, i da je vazno da je svaki dan u isto vrijeme..
Sve sam procitala, ali pola toga nisam zapamtila.
Inna zao mi je za biokemijsku, ali glavu gore, u kucnoj radinosti mozda nesto bude opet uskoro 😎 tko kaze da nema sexa kad se bebe rade. To samo mi izopaceni MPO zagrizeni manijaci volimo hard core postupke i anestezije, nista sex & romantika 😂
Arnoldica drzim palceve da ti obje bebice za 8 mjeseci ne daju spavati 😘
Ostale cure sretni svima koliko vas ima 😘 (a puuuno nas je)
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Cure ja sam jučer opet bila prokrvarila, kao i prošli put. Išla sam danas na pregled i opet je sve u redu! Ginic ponovo ne vidi razlog tim kojim krvarenjima 🤷
Aliiiii danas smo vidjeli 2 ❤️. Ovaj drugi je i dalje manji, ali kađže ginić da ima baš jaku srčanu akciju što je dobar znak. Vidjet ćemo hoće li se izboriti ili stati s razvojem s vremenom s obzirom da je manji, ali od one male nepravilne GV sad izgleda puno bolje 🤭
Nisam čitala ništa danas tako da sam u zaostatku, bome ste se raspisale 😅Arnoldica znam kako ti je…ista situacija kod mene jučer.. jel te mogu pitati, svježa krv ili smedarenje? Meni je jučer bilo 5+4 užasno sam se uplasila. Isto na hitnoj nisu vidjeli od kud krvarenje. A srce još ne kuca, kažu da je prerano. Nadam se da će se oba tvoja malca izboriti 🤗🤞🍀
Ja sam prvo prokrvarila na 5+1 i sad na 6+4, između ništa! Bila je baš krv, baš crveno, a onda malo smeđarenja i gotovo. Ne zna se zašto 🤷 jel ti stalo sada? Nadam se da ćeš čuti srčeko na idućem pregledu ☺️
Još imam malo smedarenja kad se obrisem. Dobila sam duphaston pa sad i to pijem. I ja se nadam da će kucati i biti sve ok. Do ponedjeljka moram nekako izdržati...a baš je teško. Jesu ti rekli da moraš strogo mirovati?
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Nisam čitala ništa danas tako da sam u zaostatku, bome ste se raspisale 😅Arnoldica znam kako ti je…ista situacija kod mene jučer.. jel te mogu pitati, svježa krv ili smedarenje? Meni je jučer bilo 5+4 užasno sam se uplasila. Isto na hitnoj nisu vidjeli od kud krvarenje. A srce još ne kuca, kažu da je prerano. Nadam se da će se oba tvoja malca izboriti 🤗🤞🍀
Ja sam prvo prokrvarila na 5+1 i sad na 6+4, između ništa! Bila je baš krv, baš crveno, a onda malo smeđarenja i gotovo. Ne zna se zašto 🤷 jel ti stalo sada? Nadam se da ćeš čuti srčeko na idućem pregledu ☺️
Još imam malo smedarenja kad se obrisem. Dobila sam duphaston pa sad i to pijem. I ja se nadam da će kucati i biti sve ok. Do ponedjeljka moram nekako izdržati…a baš je teško. Jesu ti rekli da moraš strogo mirovati?
Znam i meni su sve lađe bile potonule kad sam vidila krv, a pogotovo jučer kad se ponovilo, ali očito je to kod nekog normalno, ne znam 🤷 ne, rekao mi je mirovanje, ali da se ne prikovam za krevet, jedino u slučaju da stalno krvarim. Ovako da radim sve polako, bez naprezanja, dizanja težih stvari, sve laganini. Ja ipak više odmaram i pazim.
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
Još imam malo smedarenja kad se obrisem. Dobila sam duphaston pa sad i to pijem. I ja se nadam da će kucati i biti sve ok. Do ponedjeljka moram nekako izdržati…a baš je teško. Jesu ti rekli da moraš strogo mirovati?
Znam i meni su sve lađe bile potonule kad sam vidila krv, a pogotovo jučer kad se ponovilo, ali očito je to kod nekog normalno, ne znam 🤷 ne, rekao mi je mirovanje, ali da se ne prikovam za krevet, jedino u slučaju da stalno krvarim. Ovako da radim sve polako, bez naprezanja, dizanja težih stvari, sve laganini. Ja ipak više odmaram i pazim.
E to normalno kad mi kažu kosa mi se diže. Jučer na hitnoj barem 5 puta mi je rekao to je normalno, a ja sva izbezumljena. Zovem kod Škvorca da javim situaciju kažu to je normalno i onda još danas soc.gin isto napiše odmarajte i pijte terapiju,to je normalno.🥺 ne da se nisam rasplakala nego ono...uzas... Samo da bude sve ok s našim bebicama. 🙏🤞🍀 drži se i da nam što prije prestanu ta krvarenja. 🤗❤
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Angeleyes moj savjet ti je da ih nazoves i pitas ih..jer mislim da ti se kasnije po tome gleda stoperica i aspiracija..
Inna zao mi je za biokemijsku..saljem zagrljaj ❤️
Leia bome smo dobre, 30 stranica u danu 😂 neka, neka ja volim kad se druzimo 🤗
Navijam za punoo ljepih stanica kod tebe 🤞🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Angeleyes slažem se s curama, svaka klinika ima svoju politiku vremena zbog planirane aspiracije i ja na svoju ruku ne bih pomicala vrijeme (meni su rekli točno između 19 i 19:30).
Arnoldica ❤️❤️, pa fantastično! 🍀🍀
Inna žao je i meni za biokemijsku 🙁 daj si vremena da to proradiš pa hrabro dalje 💪 znaš da smo mi lavice
Leia sretno!
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji