Škvorc iskustva, dal zna netko nešto?
Ja sam imala 5 transfera, ok su svi. Samo kad ne ide, nije bas da salje dalje na pretrage. Zato idemo dalje 😊
Kacusha jel mi još možeš reći kakva ti je bila reakcija na Gonal, a kakva na Ovaleap? Koliko je bilo folikula?
Bettydrži se.. nadam se da je ipak sve ok 🤞🤞
Jedva čekam da više izvadite te bete.. vi strpljive piškalice🤭😁
♥
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Nisam dobila decortin,pretpostavljam jer sam na biološkoj terapiji...ne mogu sad nikamo jer moram malu spremiti za školu,za 2h ju vozim..nije da ležim i ne mogu se pomaknuti,ali stalno boli,kao da ću dobiti,ali stalno..
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Ja sam koma danas. Samo pusem nos i kisem, fibra oko 37, jucer se i testirala kucnim testom i negativna. Sad me bas strah i ne znam hoce li ovo sve negativno utjecat. Ne znam ni odakle se stvorilo ovo sve, pocela sam osjecat grlo na dan transfera. A cuvam se cijelo vrijeme radi postupka i eto. 😔
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Ja sam koma danas. Samo pusem nos i kisem, fibra oko 37, jucer se i testirala kucnim testom i negativna. Sad me bas strah i ne znam hoce li ovo sve negativno utjecat. Ne znam ni odakle se stvorilo ovo sve, pocela sam osjecat grlo na dan transfera. A cuvam se cijelo vrijeme radi postupka i eto. 😔
Možda ti je samo dodatno pao imunitet jer se nešto događa!💪 Liječi se.. testiraj se još koji put s kućnim za svaki slučaj i ne brini.. temp skidaj ako prijeđe 38.5 sa lupocetima.
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Maslacak A da, fakat sam dobro. Punooooo realnija usla u drugi postupak. I onak, ak je trebalo otic bolje da je ovak biokemijska nego kao prosli bligthed, pa medikamentozni prekid i sve. A u konacnici je isti ishod - nema bebe. Prestala sam s terapijom, cekam mengu i onda se idem dog za uzv s dr. G. i da vidimo kada i sto dalje. I on misli da je super sto sam oba puta zatrudnila i ocito se treba naci ta kvalitetna jajna stanica…
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Možda ti je samo dodatno pao imunitet jer se nešto događa!💪 Liječi se.. testiraj se još koji put s kućnim za svaki slučaj i ne brini.. temp skidaj ako prijeđe 38.5 sa lupocetima.
Do sada sam samo popila pola lekadola... ali naprezem se cijelo vrijeme zbog kihanja i puhanja nosa, nije sad to neki veliki napor, ali svako par minuta... Ni u koroni nisam imala ovako jaku prehladu 😅 Svakako, nadamo se da se nesto dogadja 😍😍
Je li preporučljivo uzeti Aspirin?
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Cure koje su se uvrijedile ili uplasile zbog mog jucerasnjeg posta.znaci nije mi bila namjera nikoga uplasiti ja cu se JOS JEDNOM ISPRICATI AKO SE TO DOGODILO samo sam 8znjela procu zbog koje JA osobno tamo nebih otisla a to je prica vezana za moju prijateljicu.A za doktora nebitno trac ili ne nebitno naravno da tamo ima i dobrih doktora i nebi mozda ni ispricala za nju taj dogadaj da me jedna tu nije prozvala zbog sarkasticne /ironicne izjave da nebi kravu tamo odvela
OK MOZDA NISAM TAKO TREBALA NAPISAT AL BILA JE U POCETKU SALA
Ugl nemojte zbog mene mjenjat klinike na kraju krajeva postoje recenzije za sve nase klinike u koje idemo na internetu pa kog zanima tamo si pogleda.i molim bez podbadajucih komemtara jer rastezanje zapravo neceg kako vi kazete "nebitmog za ovaj forum "VI produljavate tenzije.cure iz petrove VAMA se isprocavam ako sam vam unijela nemir nije mi bila namjera vise ocito nepromisljena izjava u krovo vrijeme i NA POTPUNO KRIVOM MJESTU nadam se da cete prihvatit ispriku ljubim vas sve ❤❤❤❤❤🤞🤞🤞🤞
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Cure koje su se uvrijedile ili uplasile zbog mog jucerasnjeg posta.znaci nije mi bila namjera nikoga uplasiti ja cu se JOS JEDNOM ISPRICATI AKO SE TO DOGODILO samo sam 8znjela procu zbog koje JA osobno tamo nebih otisla a to je prica vezana za moju prijateljicu.A za doktora nebitno trac ili ne nebitnonaravno da tamo ima i dobrih doktora i nebi mozda ni ispricala za nju taj dogadaj da me jedna tu nije prozvala zbog sarkasticne /ironicne izjave da nebi kravu tamo odvela
Ugl nemojte zbog mene mjenjat klinike na kraju krajeva postoje recenzije za sve nase klinike u koje idemo na internetu pa kog zanima tamo si pogleda.i molim bez podbadajucih komemtara jer rastezanje zapravo neceg kako vi kazete "nebitmog za ovaj forum "VI produljavate tenzije.cure iz petrove VAMA se isprocavam ako sam vam unijela nemir nije mi bila namjera vise ocito nepromisljena izjava u krovo vrijeme i NA POTPUNO KRIVOM MJESTU nadam se da cete prihvatit ispriku ljubim vas sve ❤❤❤❤❤🤞🤞🤞🤞
Ajmo u lijepo duhu nastavit jer sve smo tu zbog istih sranja i svima nam je nekad tesko nekad lakse.tko se rastuzio,zabrinuo,uplasio ili nesto slicno zbog mene molim vas oprostite ❤😘
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Cure koje su se uvrijedile ili uplasile zbog mog jucerasnjeg posta.znaci nije mi bila namjera nikoga uplasiti ja cu se JOS JEDNOM ISPRICATI AKO SE TO DOGODILO samo sam 8znjela procu zbog koje JA osobno tamo nebih otisla a to je prica vezana za moju prijateljicu.A za doktora nebitno trac ili ne nebitnonaravno da tamo ima i dobrih doktora i nebi mozda ni ispricala za nju taj dogadaj da me jedna tu nije prozvala zbog sarkasticne /ironicne izjave da nebi kravu tamo odvela
Ajmo u lijepo duhu nastavit jer sve smo tu zbog istih sranja i svima nam je nekad tesko nekad lakse.tko se rastuzio,zabrinuo,uplasio ili nesto slicno zbog mene molim vas oprostite ❤😘
Das neki mail ak imas?
Imas ti
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Sortiraj odgovore
Najstariji