Rebeka žao mi je idući mora biti dobitan 💕💕
Anchynegdje si se nahladila čim si se ukočila a da probaš s puno tekućine i čaja ako te dole pecka ili zovi ginića za vaginalete 😁
Baš je lijepo pročitati kada se jave cure koje su postale majke svakoj od vas i vašim bebačima neka je zdravlja i sreće ❤❤
Jel dovoljno 2 tj nakon antibiotika ponoviti briseve?
Ma ukočila sam se jer sam zaspala u boravku, a muzu bilo zao budit me 😅
Dolje me malo svrbi i imam onaj bijeli iscjedak..uzela sam canesten on mi uvijek najbrze pomogne...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ove lose vijesti me bas pogode…Toliko cekas taj pozitivan test, pomislis samo na tren “to je to” pa se onda kao vratis u realnost… i zapravo to je tek pocetak i kraj je jako daleko…i puno toga treba proci dok dobijes zivo i zdravo dijete u narucju.. kod mene i nema radosti od tog straha.. tesko je ovo sve, jako tesko.. drzite se cure, kako znate i umijete! Boziji blagoslov svima!
Kako si ti? Kad imas opet pregled
29.11. Biti ce 9+1 mucnine i klasicne brige mpo trudnice 🥴
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
A di nam je Meto 🤔 jel se i ona mazi s bebicom 🤭
Vjerojatno je i ona rodila :)
Zadnje što se sjećam je da su se cure kolektivno povukle jer su se našle na meti kritika, iako vjerujem da bi svakome njihovo iskustvo dalo vjetar u leđa. Bila je whatsapp grupa u pitanju i baš mi je žao sto u tom trenutku nisam bila aktivna da im se pridružim. Vjerujem da su sada već stvorile svoj mali kolektiv 🤗
Ali vidim da se javi često neka od njih, i koliko sam shvatila već su sve majke, jedino nisam sigurna za Mattan, ali i ona je sigurno vec u terminu ili blizu 😍
Nisam uspjela naći kada su Dada i Sanjich rodile jer smo bile samo u dan sa terminima.
Draga dolly bas mi je drago da si se javila, i da ste svi dobro 🙏 Ja sam ti isto 24og rodila i isto nas je pokosila corona…jučer izasli iz sampizolacije pa se veselim buducim danima i izlazcima iz kuce, setnjama i bozicnom periodu… Sve cure salju pozdrave natrag 😘😘😘🥰 slabo pratimo sta je razumljivo 💖
Sanjich.
Mislim da smo bile boks do boksa, svijet je mali, forum pogotovo🤣, jer sam cula da se zenska u boksu do mene zove Sanja i da se rodila curica.
Bila je jos jedna Sanja tamo… Ako to nisi ti hahaha mozda si hodala sa mnon po hodniku nakon gela xD
Nisam ja hodala, ja sam odmah u boks isla. Samo sam cula da nekoj curi govore sanjo, nisam vidila kako izgleda cura, da ce rodit curicu i da je taj dan dr mršić zavrsio na respiratoru😳, to sam prisluskivala sve🤣, eto koliko me bolilo.
Cura prekrasna hahahha je ja sam to onda bila... Meni je porod bio horor, 2 epiduralne nisu djelovale, plus se dr namucio da me uocpe ubode vjerovatno zato i nije ni djelovala 🤷 jos najbolje od svega od ujutro sam bila tamo jer su mi na plodnoj vodi odlucili inducirat taj dan porod radi preklampsije.. Gel i drip 🤐
U 37tt sam lezala par dana isto u bolnici radi toga al se tlak bio unormalio tih par dana pa me bili pustili...
Dolly budi sretna za takav porod onda 🙏💖💖💖 a i coornu sad ste mirni za bozic i praznike!
A sta preporucate da uzimam da ga jos povisim? Za iduci postupak krajem 12og…
Pa nije ti kritično nizak pa uzmi u ljekarni vitamin d dlux crveni u spreju..to ides u novi postupak u 12 mj ili?
Da, sutra sam na tel sa doktorom pa cu ti javiti kada tocno krecemo dalje... prelazim u ivf kliniku cisto iz razloga sto imam pravo preko hzzo-a.. Nadam se da bi krenula oko Bozica iduci ciklus... 🙏
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
A sta preporucate da uzimam da ga jos povisim? Za iduci postupak krajem 12og…
Pa nije ti kritično nizak pa uzmi u ljekarni vitamin d dlux crveni u spreju..to ides u novi postupak u 12 mj ili?
Da, sutra sam na tel sa doktorom pa cu ti javiti kada tocno krecemo dalje… prelazim u ivf kliniku cisto iz razloga sto imam pravo preko hzzo-a.. Nadam se da bi krenula oko Bozica iduci ciklus… 🙏
Ajde super da mozes odma.. 💪🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Roxy (nemam pojma kako se ime oznaci kako treba 🙈), ja sam u Kinderwunsch Zentrum na Pasingu.. navodno je to najbolja klinika ovdje u Münchenu..
Za treću Inseminaciju jos nemamo rezultat, tek u ponedjeljak idem na vađenje krvi da vide jel uspjela i taj dan ujutro ću i test praviti. Samo ne nadam se apsolutno..
Kod prve Inseminacije smo oboje bili sretni i jedva čekali da prođu 2 tjedna..
Test: negativan, menga stigla dan prije nego cu raditi test (4 dana prije ocekivane)..
Kod druge Inseminacije smo bili onako, i znatiželjni i ne baš jer prva nije uspjela, a kako imam užasne migrene prije same menge, citav tjedan bila na bolovanju jer nisam pila nikakve lijekove, mislila sam da ću umrijeti od bolova, ali reko ako ima beba, ne smijem..
Test: negativan.. menga stigla na dan kad sam trebala raditi test.. svakako sam ga uradila, ali naravno, negativan..
Sad treća Inseminacija, oboje smo otišli totalno razočarani.. prve dvije nisu uspjele, čemu se nadati onda trećoj?
Jos nam doktorica sutradan napravila termin za razgovor i dogovor oko IVF ili ICSI..
Znaci i ona sama nekako nije vjerovala da će ova treća uspjeti.. makar meni tako djeluje..
Sad vidjet cemo..
Ne nadam se ničemu, nego eto, čekam da dode taj ponedjeljak da potvrdim ono što i mislim..
Ali ćemo ipak sa IVF/ICSI pričekati do 4 ili 5mj..
Svakako u ovom kvartalu ne možemo, znaci trebali bi u 1 ili 2mj..
A ja sam se u ovih 4mj totalno "upustila" i mlatila sve sta mi je pod rukom bilo (jer sam većinu vremena očekivala plusic i kao da njemu/njoj to treba - pusti izgovori, naravno), zelim od 01.12 poraditi malo na sebi.. treninzi, promjena prehrane.. pa dok se malo "dovedem u red" onda ćemo pokušati..
Jer iskreno, vise ne mogu ni psihički.. vec 4god svaki mjesec negativan test. Stvarno mi treba jedno opuštanje i posveta samoj sebi..
Svima vama ostalim zelim puno sreće i svakako ću vas i dalje pratiti koliko stignem..
👱🏻♀️ 1989. - PCOS sindrom
👦 1985. - usporena sperma (drugi naziv ne znam)
13.08.2021. Prva Inseminacija - neuspješna.
15.09.2021. Druga Inseminacija - neuspješna.
15.10.2021. Treća Inseminacija - jos čekamo rezultate
16.10.2021. Obavljen razgovor oko IVF/ICSI ukoliko treća Inseminacija ne uspije..
IVF/ICSI planiramo tek u 4. ili 5.mj 2022.
München, Kinderwunsch Zentrum Pasing..
Roxy (nemam pojma kako se ime oznaci kako treba 🙈), ja sam u Kinderwunsch Zentrum na Pasingu.. navodno je to najbolja klinika ovdje u Münchenu..
Za treću Inseminaciju jos nemamo rezultat, tek u ponedjeljak idem na vađenje krvi da vide jel uspjela i taj dan ujutro ću i test praviti. Samo ne nadam se apsolutno..
Test: negativan, menga stigla dan prije nego cu raditi test (4 dana prije ocekivane)..
Kod druge Inseminacije smo bili onako, i znatiželjni i ne baš jer prva nije uspjela, a kako imam užasne migrene prije same menge, citav tjedan bila na bolovanju jer nisam pila nikakve lijekove, mislila sam da ću umrijeti od bolova, ali reko ako ima beba, ne smijem..
Test: negativan.. menga stigla na dan kad sam trebala raditi test.. svakako sam ga uradila, ali naravno, negativan..
Sad treća Inseminacija, oboje smo otišli totalno razočarani.. prve dvije nisu uspjele, čemu se nadati onda trećoj?
Jos nam doktorica sutradan napravila termin za razgovor i dogovor oko IVF ili ICSI..
Znaci i ona sama nekako nije vjerovala da će ova treća uspjeti.. makar meni tako djeluje..
Sad vidjet cemo..
Ne nadam se ničemu, nego eto, čekam da dode taj ponedjeljak da potvrdim ono što i mislim..
A ja sam se u ovih 4mj totalno "upustila" i mlatila sve sta mi je pod rukom bilo (jer sam većinu vremena očekivala plusic i kao da njemu/njoj to treba - pusti izgovori, naravno), zelim od 01.12 poraditi malo na sebi.. treninzi, promjena prehrane.. pa dok se malo "dovedem u red" onda ćemo pokušati..
Jer iskreno, vise ne mogu ni psihički.. vec 4god svaki mjesec negativan test. Stvarno mi treba jedno opuštanje i posveta samoj sebi..
Svima vama ostalim zelim puno sreće i svakako ću vas i dalje pratiti koliko stignem..
Hvala sto si podjelila s nama svoju pricu, mogla bi nam napisat nesto o sebi ; godiste , dijagnoza ...🤗🤗🤗🤗sretno dalje i drzim fige za betu 🤞🤞🤞
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Sad vidjet cemo..
Javi nam svakako rezultate bete..nadam se da si u krivu i da ce bit velika 💪🤞
Sredi si potpis i pridruzi nam se..s nama ti nikad nije dosadno 🤭
I ja sam postala 🐷 sve isti izgovori ko ti..al sad radim na sebi i planiram skinut bar 10 kg do treceg mjeseca kad opet imam postupak..sretnooo 🍀
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Ellenikako da te uspijem citirat na komentar, meni stalno šteka forum 😂
Ja sam ogtt radila prošli tjedan, bila sam u panici da neću uspit s obzirom na želudac koji je nikakav, al na kraju nije bilo strašno.
Malo je fuj toliko slatkog nataste i par puta me je smucilo, al sila sam ispred dz da sam na zraku i rekli su da smim par gutljajeva obične vode popit pa jesam da malo ubijem okus. Ne smi se baš šetat da nalaz bude vjerodostojan. Sve je i Asli vec rekla.
Ugl. da se izdržat, možeš ti to 💪
Hvala ti, odlučila sam da idem ipak sutra a ne u srijedu. Neda mi se više čekati i brinuti oko toga 😁
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Lidach tu sam i ja bila. Ja sam kod prof. Würfel, kod koje si ti doktorice? S obzirom da si napisala da je doktorica i da preporuca 3 inseminacije mislim da je Irene von Hertwig 🙈 ja ti drzim fige na najjace da vam nece ivf niti trebati ☺️ tocno te razumim i treba nekad malo i stat i posvetiti se sebi a ne skakati iz postupka u postupak ako mi i nase tijelo nismo spremni na to. Treba ne izgubiti sebe u cijelom ovom procesu. Svakako vam je dobro da obavite taj razgovor jer su kod njih liste cekanja katastrofa ja sam na razgovor za stimulaciju cekala skoro 4 mjeseca 😣
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Sortiraj odgovore