J_b odlično. Tako je imeni bilo, super super. Neka budu top kvalitete i neka ih ostane što više.
Ann držim 🤞 za malu mrvicu da se izbori.
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Pozdrav drage curke,
Jeli ima netko od vas da je bio na IVF postupku u ST?
Naručena sam kod dr.Marušić, ovo nam je sami početak u MPO vodama , pa tražim informacije još uvijek.
Na isto smo upućeni zbog mog niskoga AMH ; 4,63 pmol, sve ostalo je super, M spermiogram odličan .
Ja imam 32, a partner 38, pokušavamo već 2 godine, dogodila nam se 1 biokemijska prije godinu dana.
Uglavnom, svašta sam ja tu nadrobila, ako koja ima neki savjet vezano za prvi pregled za IVF, ili za MPO u ST, pišite , svaki savjet je dobrodošao ☺️
Želim nam svima dugo iščekivane plusiće☺️🤰🏼
Ja sam ti bila kod dr Marušić oba IVF postupka, mogu ti samo sve pozitivno reći. Vjerojatno će ti dati malo jaču stimulaciju i može, a i ne mora pogoditi terapiju iz prve. Na prvim konzultacijama imaš samo ultrazvuk i možda kratki razgovor s njom, ona odmah skenira situaciju. Eventualno ako ima studente sa sobom, možda ostaneš i na dužem razgovoru, haha... Nakon toga ti ide period prikupljanja nalaza i odmah nakon 1. konzultacija se naruči za idući put i u tom periodu obavljaj što imaš sve, tj,. ako ti je još koji nalaz ostao da ga nemaš. I tada kad prikupiš sve ( u mom slučaju druge konzult), ideš odmah u laboratorij za lijekove, daju ti ih odmah ako imaju i objasne sve, ako ne onda se čujete kad im dođu. Nakon toga čekaš 2. dan menstruacije i krećeš s injekcijama. Oni ti dalje odrede protokol, 3-4 puta te čekaju folikulometrije i nemoj očekivati svaki put dr Marušić tamo. Meni su se svi izmjenjivali, ali i dobro je čuti druga mišljenja jer su stvarno svi odlični. Dalje ćeš vidjet, puno strpljenja i sreće treba, držim fige. I u dobrim si rukama, svi su pre profesionalni i vjerujem u dobar rezultat. Sretno!!
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Angeleyes ja sam je pocela osjecati u 18tt 😊 ali to je sve individualno. Neke osjete prije, neke poslje. Jos malo pa ce i tvoja beba krenut lupkati 🥰
Ma meni se čini da u određenom položaju osjetim malo vibracija, ali još nisam sigurna jel beba ili probava 🤣. Dole skroz ispod pupka to bude, sad ne znam. Jedva čekam čuti konkoretno jer ova zatišja samo aktiviraju glavu. 🤷🏼♀️
Tako sam i ja od 15tt par puta osjetila nesto, al nisam bila sigurna jel beba 🤷♀️ u 18tt sam onda bas osjetila prvi kik i to sam sigurna da je ona. Jer je odtad stalno osjecam. U pocetku blago i mozda koji put u danu, a sad stalno 😅 dosta ovisi i gdje ti je posteljica. Za koji tjedan ces bit sigurna da je beba ❤️ jos malo 😊
Nadam se, očito samo u mirovanju mogu osjetit nešto, ali ne svaki put. Vrh je 1-2 puta u danu i to je to. Mirna neka bebica
petra30
Angeleyes mato ti je to… Zavibrira,ili ja bi opisala poput živca u kapku koj trzne. Tak mi je znalo "trznut" ispod pupka ali skroz nisko… Taman sam tad išla i ginekologu na pregled i pitala jel moguce, on veli "moguce"… Od tad se samo pojačavalo i sad je to to❤️… Kak veli Sunny od 18tt, nemam više sumnje da je beba… Uživaj, meni je puno lakse "živjeti" otkad ju osjetim🙈🥰…
Ginekologica je rekla da sumnja da će prije 20. tjedna krenuti, ali imamo šanse. Čekamo...
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Hvala vam na odgovorima ❤️
Ja sam bila kandidat za potpomognutu u Zadru kod dr.Matasa, imam skoro sve nalaze iz 5. mjeseca , osim krvne grupe i test na HIV i dr. za oboje, ali dr.Matas nije htio da gubim vrijeme , zatim me uputio k njoj nakon svih pretraga , ja sam to sve jako teško emotivno podnijela , samo saznanje da imam “stare” jajnike me dotuklo, pa nije želio da me još više dotuku eventualni neuspjeli postupci .. sad čekam taj 7 mjesec i nadam se čudu 🧸
32👩🏼 AMH- 5,80
38👨🏼
Biok. 2021.
5/22. uputa za IVF ,
7/22- 1.pregled za IVF
8/22- 2. Pregled za IVF, FSH -20, Femosan 2/10 2 mj.
10/22 - početak postupka IVF ako FSH dođe na potrebne vrijednost
10/22 Femara 3/2.5 mg do 6DC
10/22 IVF KBC ST , Aspiracija-2JS, Transfer 1 JS 3.D osmostanicni , Beta 01.11. Negativna
Iman osjećam se skroz normalno osim što sam par dana imala grčeve kao pred mengu i to je sve. Ne znam što bi mislila, ali čini mi se da ću teško ugledati plusić ovaj put. Ali normalno, nema pravila pa ćemo sutra viditi na čemu sam. 😅
Kako si mi ti? Sutra nova beta. Jesi uzbuđena? 🥰
Tako je, zaista nema pravila.. zato samo pozitivno 🙏❤
Da, sutra nova beta.. uzbudjena sam i strah me da li ce se poduplat, sto ce biti.. uff bas je izazov svaki novo odlazak na kliniku🙊🙈🙈🍀
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Maus odlicno, neka se oplodi 🤞
Medenko cestitke na curki 😍❤
Jbodlicne vijesti 🤞
..
Kod mene i dalje 10 folikula, ali su se malo razbacali sa velicinama, najveci jedan 18, jedan 14, ostali 15,16mm, endo 9,1, kaze desni jajnik se podignuo dosta i na njemu je manje folikula. U cetvrtak opet UZV i najvjerovatnije stoperica i aspiracija u subotu.
Saniiii drzim 🤞🤞 na najjace za dobru berbu 🙏🍀❤❤❤❤
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Ja sam bila kandidat za potpomognutu u Zadru kod dr.Matasa, imam skoro sve nalaze iz 5. mjeseca , osim krvne grupe i test na HIV i dr. za oboje, ali dr.Matas nije htio da gubim vrijeme , zatim me uputio k njoj nakon svih pretraga , ja sam to sve jako teško emotivno podnijela , samo saznanje da imam “stare” jajnike me dotuklo, pa nije želio da me još više dotuku eventualni neuspjeli postupci .. sad čekam taj 7 mjesec i nadam se čudu 🧸
Draga, ne sekiraj se za stare jajnike. Moji su jos stariji 😂 meni je AMH 2,4. Meni je to bio šok koji još probavljam, jer prije nego sam došla kod ovog ginekologa, svi su mi redom ginekolozi govorili da je samnom sve ok (muž ima loš spermiogram). Tek mi je trenutni ginekolog na prvom uzv reko da imam manji nroj folikula za svoje godine i to je i potvrdio amh 🤷🏻♀️
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Draga, ne sekiraj se za stare jajnike. Moji su jos stariji 😂 meni je AMH 2,4. Meni je to bio šok koji još probavljam, jer prije nego sam došla kod ovog ginekologa, svi su mi redom ginekolozi govorili da je samnom sve ok (muž ima loš spermiogram). Tek mi je trenutni ginekolog na prvom uzv reko da imam manji nroj folikula za svoje godine i to je i potvrdio amh 🤷🏻♀️
Isto mi je bilo, ja sam godinu dana starome ginekologu trubila da želim dodatne pretrage , on mi je samo rekao da ima vremena riječima : “ žene u vašim godinama trebaju malo vise vremena da zatrudni “ 🤦🏼♀️😂i tu sam mu dala cipelu i prebacila se kod drugoga koji me odmah poslao na dodatne pretrage i uputio dalje .
A najbolji komentar koji sam dobila u ovim svim pretragama od medicinskog osoblja ; “sjetila se gospođa da bi mogla imati djecu” 😁😂
32👩🏼 AMH- 5,80
38👨🏼
Biok. 2021.
5/22. uputa za IVF ,
7/22- 1.pregled za IVF
8/22- 2. Pregled za IVF, FSH -20, Femosan 2/10 2 mj.
10/22 - početak postupka IVF ako FSH dođe na potrebne vrijednost
10/22 Femara 3/2.5 mg do 6DC
10/22 IVF KBC ST , Aspiracija-2JS, Transfer 1 JS 3.D osmostanicni , Beta 01.11. Negativna
Medenko čestike na curici! 🥳😊
J_b odlični rezultati i da se svi 7 oplodi! 🤞🍀
Sani nadam se da će biti što više kvalitetnih 🥚🤞🥰
Iman sretno sutra!!! Ma bit će to 🔝🤞🍀❤️🥰
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Isto mi je bilo, ja sam godinu dana starome ginekologu trubila da želim dodatne pretrage , on mi je samo rekao da ima vremena riječima : “ žene u vašim godinama trebaju malo vise vremena da zatrudni “ 🤦🏼♀️😂i tu sam mu dala cipelu i prebacila se kod drugoga koji me odmah poslao na dodatne pretrage i uputio dalje .
A najbolji komentar koji sam dobila u ovim svim pretragama od medicinskog osoblja ; “sjetila se gospođa da bi mogla imati djecu” 😁😂
Grozno, ne mogu vjerovat da si netko daje za pravo komentirat tako. Moj ginekolog je poprilično pozitivan i jos mi kaže da nam je veliki plus što smo mladi - ja 35 sad za dve mjeseca a muž 37. Fo mi je bilo jako lijepo od njega što mi ne nabija presing za godine nego komentira godina kao nešto pozitivno. U svakom slučaju najbitnije je imat doktora kojem vjeruješ 🙏🏻
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji