Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petra30
    22. Studeni 2021. 10:26

Monkica24 🍀

Amelie

Monkica24 🍀

Amelie

Monkica24 🍀

Amelie

Monkica a kad ti je beta?
    Miss Ivy bas si me nasmijala🙈🙈

U četvrtak, nikad doć taj četvrtak…

A primila si i booster? Jer nekak danas ti je 10.dan.. ja bi to isla vaditi🙈🙈

Booster? Šta je booster?
    A kao 9. je dan, jer je transfer bio 13.11, i tak su mi rekli, da vadim- 12. dana od transfera, računajući od nedjelje 14.11. A vi vadite i ranije?

Booster nisam ni ja dobila, to nekad daju i mora se čekati da izađe iz tijela jer beta bude lažno pozitivna. Ja sam 7.dan sam imala negativan kućni test.. 10. dan je bio pozitivan i 11.dan sam vadila betu i bila pozitivna. Da sad opet računam deveti ti je dan🙈

Ne nikakav booster nisam dobila, ovo je čisti vulgaris prirodni FET petra30 ajoj ne znam, mislim da ću ipak čekati četvrtak, volim po ps-u napravit sve. Jedino ako baš ispalim na živce, ali vi me tu usmjeravate i kulirate, pa ću izdržati!

Ma doci ce i taj cetvrtak i nek donese odlicnu betu🍀😍! Mi navijamo🤞❤️! 

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    22. Studeni 2021. 10:33

Roxy bacaj se na posao 🤭🤭🤭😘
    Petra 30kako si ti ? 

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    22. Studeni 2021. 10:34

Divna_Sa

Jutro cure! Sretno svima koje imaju danas nesto 💞🤞
    Meni je danas prvi UZV u toku stimulacije, vidjecu kako sam reagirala na terapiju… za svaki slucaj sam jucer krenula sa ananasom i ciklom. Sinoc me malo probadalo na lijevoj strani, nadam se da je to pozitivan znak 😁

To je uvijek dobar znak.🤞🤞🤞🤞

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    22. Studeni 2021. 10:36

ribic

Meni moja nije ludacki rasla i imala sam ju prvi put i zivotu. Pretpostavka je da zbog prirodnjaka mjesec prije gdje sam s Femarom imala 3 folikula (a odustalo se od punkcije) pa je vjerojatno od jednog ostalo. Doktor mi rekao da jedino moze bit problem da ne moze doci do 1-2 folikula od nje ali na kraju nije smetala (bila je iznad). Nisu ju punktirali tako da ne znam u kakvom je stanju sada. Dog cu uzv pa cu vidjeti (danas je 19 dana od punkcije). Doktor je rekao da placam da bi pricekao iduci ciklus al ovako preko hzzo “gubim red i mjesto” i da je po njemu uvijek bolja bilo kakva stimulacija nego nikakva.

Ribic neznam bas da ti je pametno ic s cistama u postupke 😔neznam cure mozda znaju bolje od mene.Sretno🤞🙏

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

• suzana0704
    22. Studeni 2021. 10:39

ribic

Suzana0704Meni je embriolog komentirao da se moraju dvije odmrznuti ali da naravno ne moras obje vratiti. Opcija je da propadne ili da se proba opet zamrznut al to je skomentirao da je dosta veliki stres za stanicu dva puta zamrzavanje i odmrzavanje.

Al to smo se samo na kratko dotaknuli ali nismo na kraju imali smrzlice tak da vise nista od ovog ne znam. Naravno, provjeri s embriologom. A i nazalost, dva smrzlica ne znace nuzno dvije bebe - da je bar tako… Al kuzim ako ne zelite probati s dvije…

Hvala puno na odgovoru. Provjeriti ću, naravno, s embriologom i mpo doktorom prilikom idućeg postupka. 
    Trenutno me strah trudnoće s dvije bebe pošto sam nedavno izgubila blizance u 23 tt, pa ne vjerujem da bih psihički mogla podnijeti još jednu "rizičnu" trudnoću.

Ja '91, ok, muz '86 oligoasthenoteratospermia
    06/21 IVF Petrova, 12 js, 4blastice-2 vraćene i 2🐧🐧. 1.beta 584, 2.beta 2613. 5.7. prvi uzv-dvije GV, 26.7. ❤❤ 13.8. Panorama: sve ok, cura i dečko. Daljni pregledi- sve ok. 5.11.21. Iznenadni prijevremeni porod u 24 tj 💔💔👼👼 Slomljena...
    07/22 konz.Petrova, 09/22 FET. 1.beta 955, 2.beta 2062. 10.10 vidljiva GV, 19.10 imamo ❤. Sve ok. 01/23 preventivna serklaža. Čekamo dečka.💙

elle 🙋‍♀️
    22. Studeni 2021. 10:59

maslačakxx2

Cure ako koju muči kiselina ili bol u želucu, gattart tablete, isti sastav i okus kao rennie, meni su stvarno pomogle.
    Asli, Elle, Tweety suterminke moje kako ste mi?
    Svim ostalim curama šaljem ❤❤❤ i nadam se da će tjedan pred nama bit pun dobrih vijesti 😘

hello, ja sam dobro, sad baš uživam, stalno ju osjećam i nemam nikakvih tegoba. u srijedu idem na ogtt pa me toga malo strah, nekima je to mačji kašalj a neki pak spominju nesvjesticu pa ne znam kaj da očekujem 🤣 kak si ti?

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Asli 🌱
    22. Studeni 2021. 11:05

elle 🙋‍♀️

maslačakxx2

Cure ako koju muči kiselina ili bol u želucu, gattart tablete, isti sastav i okus kao rennie, meni su stvarno pomogle.
    Svim ostalim curama šaljem ❤❤❤ i nadam se da će tjedan pred nama bit pun dobrih vijesti 😘

hello, ja sam dobro, sad baš uživam, stalno ju osjećam i nemam nikakvih tegoba. u srijedu idem na ogtt pa me toga malo strah, nekima je to mačji kašalj a neki pak spominju nesvjesticu pa ne znam kaj da očekujem 🤣 kak si ti?

Ej ja sam obavila već ogtt. Išla sam privatno u lab da se ne gužvam u bolnici. Ne volim inače slatko niti piti ujutro previše na prazan želudac jer mi bude muka, ali dobro je prošlo. Vade ti šećer iz prsta na početku, pa iz vene, pa popiješ negdje oko 3 dcl jako jako slatke vode (ja sam pila u gutljaljima polako) i vade krv nakon sat vremena i nakon 2 sata. Meni je zadnjih sat i pol bilo malo zlo na trenutke pa bi skinula masku da dođem do zraka. Ali nije bilo strašno 😄 Mene je isto malo bilo strah jer su rekli ako povratim da se prekida pretraga 😩

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

• mashkica
    22. Studeni 2021. 11:21

Puuupooooo🥳🥳🙏🙏

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

elle 🙋‍♀️
    22. Studeni 2021. 11:24

Asli 🌼

elle 🙋‍♀️

maslačakxx2

Ej ja sam obavila već ogtt. Išla sam privatno u lab da se ne gužvam u bolnici. Ne volim inače slatko niti piti ujutro previše na prazan želudac jer mi bude muka, ali dobro je prošlo. Vade ti šećer iz prsta na početku, pa iz vene, pa popiješ negdje oko 3 dcl jako jako slatke vode (ja sam pila u gutljaljima polako) i vade krv nakon sat vremena i nakon 2 sata. Meni je zadnjih sat i pol bilo malo zlo na trenutke pa bi skinula masku da dođem do zraka. Ali nije bilo strašno 😄 Mene je isto malo bilo strah jer su rekli ako povratim da se prekida pretraga 😩

Hvala ti na podijeljenom iskustvu 💕... i ja idem privatno iz istog razloga. A kak bude bude, jedva čekam da se i toga rješim. 

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    22. Studeni 2021. 11:28

mashkica

Puuupooooo🥳🥳🙏🙏

🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞🤞nek se cvrsto primi za mamicu 😚

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.