Rainbow ❤️❤️ bete su tooop 🪄🪄🥳🥳 samo odmaraj i bude to sve dobro 🥰🥰🥳
Iman testovi su divniiiii 🪄🪄🪄🥰
Anči ❤️❤️🥰🥰
Kacusha jedna je dovoljna ❤️❤️🤞🤞🍀🍀
J.Lo ❤️ predivnoooo ❤️
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Evo mene sa ultrazvuka 7. dan ciklusa. Endometrij trolinijski 6,5mm s još oskudno tekuceg sadržaja unutar kavuma, nikako ga se rjesiti stalno smeđarim nikad ne znam kad je zadnji dan menge. I vodeći folikul na desnom 13,4 U nedjelju imam opet ultrazvuk. Rekao je da ce punkcija biti u utorak ili srijedu...nekako mi to izgleda pre rano. Ciklusi mi 30-33dana. To bi mi bilo 11 ili 12 dan ciklusa ovulacija nekako mi pre rano da je 14 pa nekako.. Što vi mislite?
https://ibb.co/s5txMq2
https://ibb.co/DWCLMNY
Evo testica od jutros curke, a stavila sam, usporedbe radi, gdje su raniji i ovaj od jutros 😍❤🍀
Testovi su predivni bit ce to lijepa beta🎉. Živim za taj dan🙏
Divne moje cure, najveca podrska 🍀🍀
Sunny ❤❤ hvala sunceee 😘
MakiST uskoro se pridruzujes kako sam rekla, jedva te cekam 🍀🙏❣
Miss Ivy - Kozel izgleda da radi neku magiju 😆😆 hvala ti, uzivaj na moru 😘❤❤❤
Dreamer ❤❤
Sani hvala ti, nisam upratila od svega ovoga kad bi trebala biti tvoja aspiracija, krenula si s pikanjem?❤❤❤
JLo 🙏🙏 nadam se, hvala ti... Čestitam na srčeku 😍😍🍀❤❤❤
Ribic ❤❤❤
Anči 😘🍀❤❤❤
Linda ❤❤❤
Kacusha cestitam na 3 jajceka, neka se oplode 🤞🙏❤❤❤❤🍀
Roxy 😍 a valjda mogu, ja sam imala tremu i kada sam radila test jutros, sta ako sad nema nikako crtice, hjoj, sve ovo je rollercoaster emocija jakoo..
J_b ❤❤ hvala ti... kad je tvoja aspiracija? 🍀❤
Maus ❤❤❤ od srca ti najiskrenije zelim da to docekas sto prije 🍀🍀❣❣❣
Nika Hvala ti draga ❤❤❤ kako ste ti i Vita 💕💕💕
Rainbow je l se inace zakaze uzv 2 tjedna od bete, i imam jedno glupavo pitanje, kako se racunaju sedmice trudnoce kod et/fet-a.. kao normalne od menge ili? Sretno na vjenčanju, najljepše želje od srca za seku 🎉🎉🎉❤❤❤
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Imaaaan, draga, pa kakva crta, kakvo tamnjenje, bit ce to brutalna beta 🥳🤞 bas mi je drago i vjerujem da ce sve biti dobro 🤗😘
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
J_Lo cestitam za srceko, sretno dalje🤞😊
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Kacusha neka se sve oplode! 🤞❤️ Nemoj gubiti nadu jer znamo da je 1 dobra dovoljna. Ja sam imala 15 pa su na kraju samo 3 uspješno oplođene. Bitna je kvaliteta, a ne kvantiteta. Sretno! ❣️🤗😘
Sretno svima ako sam koga izostavila! 🤞😚 Zaokupirala sam se poslom da mi vrijeme ide brže pa ne stignem detaljno pratiti. 😅
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Iman pa kakav testić😍! To će biti beta i pol💪! ❤️
Kaj se tiće računanja trudnoće, meni su svi doktori racunali od zadnje menstruacije ☺️.
A o vrtlogu emocija da ne govorimo... Ja testic nisam mogla umočiti u času kolko mi se ruka tresla🙈.
Katchusa da se sve oplode 🤞🤞❤️❤️❤️! Navijamo❤️!
Miss Ivy samo ti uzivaj na moru, i daj nam pošalji slikicu😍!
Rainbow lijepo se provedi na vjenčanju ❤️!
Anči meni to sve zvuci ko dobar plan👌! A i mužić se taman "udobrovolji" oko svega do jeseni❤️...
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
J_Lo ajmeeeee srčekoooooo❤️❤️! Čestitam🎉🎉😍! Divne vijesti🥰!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Divne moje cure, najveca podrska 🍀🍀Sunny ❤❤hvala sunceee 😘
MakiSTuskoro se pridruzujes kako sam rekla, jedva te cekam 🍀🙏❣
Miss Ivy - Kozelizgleda da radi neku magiju 😆😆 hvala ti, uzivaj na moru 😘❤❤❤
Dreamer ❤❤Sanihvala ti, nisam upratila od svega ovoga kad bi trebala biti tvoja aspiracija, krenula si s pikanjem?❤❤❤
JLo 🙏🙏 nadam se, hvala ti… Čestitam na srčeku 😍😍🍀❤❤❤
Ribic ❤❤❤Anči 😘🍀❤❤❤Linda ❤❤❤Kacusha cestitam na 3 jajceka, neka se oplode 🤞🙏❤❤❤❤🍀
Roxy 😍 a valjda mogu, ja sam imala tremu i kada sam radila test jutros, sta ako sad nema nikako crtice, hjoj, sve ovo je rollercoaster emocija jakoo..
J_b ❤❤ hvala ti… kad je tvoja aspiracija? 🍀❤
Maus ❤❤❤ od srca ti najiskrenije zelim da to docekas sto prije 🍀🍀❣❣❣
NikaHvala ti draga ❤❤❤ kako ste ti i Vita 💕💕💕
Rainbow je l se inace zakaze uzv 2 tjedna od bete, i imam jedno glupavo pitanje, kako se racunaju sedmice trudnoce kod et/fet-a.. kao normalne od menge ili? Sretno na vjenčanju, najljepše želje od srca za seku 🎉🎉🎉❤❤❤
Upravo izasla s ultrazvuka..
Aspiracija ipak u ponedjeljak, iako na lijevom jajniku ima vec jedna folikula od 22, al ostale su na 19,18.. na lijevom ih ima čak osam.. al naravno, ne računam na sve te..
Na desnom jajniku ih ima dosta oko 16, svi su iste veličine, pa pretpostavljam da se njih čeka zato do ponedjeljka..
Sad po novom u Vinogradskoj imaju i razgovor pacijenta s biologom.. pa sam izasla od nje puna pozitive.. jedva čekam ponedjeljak.. ovo ce biti duuuugi vikend
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Sortiraj odgovore
Najstariji